• Toen wij op weg naar Schiphol reden hebben wij meteen gebeld met Parkfly en ze zouden er om half 10 staan om de auto mee te nemen maar er kwam niemand dus wij wachten na velen malen gebeld te hebben kwamen ze onze auto ophalen ( ruim 45 min te laat !!) wij waren net op tijd om het vliegtuig te halen.
    Toen wij terug kwamen hebben we volgens afspraak op tijd gebeld toen had de medewerker de mededeling dat de auto niet starten en dat wij opgehaald werden met busje bij de auto aan gekomen bleek de accu leeg was veroorzaakt door het aanlaten van de binnen verlichting met startaccu auto weer gestart en na lange reis eindelijk naar huis.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen service.
    Slechte communicatie.
    Komen afspraken niet na.
    Enz,enz

    Door van der Ven op 11 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Boek nooit bij Allopark. We ontvingen geen reserveringsbevestiging en bij de parkeerlocatie was de reservering nooit binnengekomen. Meerdere mails gestuurd geen reactive. Op Belgische sites veel vergelijkbare problemen gezien. Het is of oplichting of een bedrijf dat zijn administratie niet op orde heft. In beide gevallen: niet boeken!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters of administratie niet op orde

    Door Witteveen op 7 november 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kort samengevat:
    *Parkeerterrein + toegangsweg is één knollenveld!
    *Ontvangst kortaf/onvriendelijk: Daar staat het busje!
    *Gedurende de rit naar Schiphol had het personeel onenigheid met elkaar.
    * Omdat we van het personeel geen telefonische informatie hadden ontvangen was het op de retourdag bij aankomst op Schiphol zoeken waar de shuttlebus stond. Zou op het kaartje staan dat we nooit hebben ontvangen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie: Zorg voor duidelijkheid. Zet in de bevestigingsmail k informatie over aankomst: standplaats shuttlebus bij Vertrekhal 3D. Dus werk niet met losse kaartjes. Kun je ze ook niet vergeten mee te geven aan je klanten.

    Door Ton op 7 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij kregen onze auto terug met een flinke parkeerdeuk in de deur, de witte verf van de andere auto zat er nog op. We kregen meteen een schadeformulier mee en alles zou keurig afgehandeld worden volgens hun medewerker. Niet dus! Wij moesten bewijzen dat zij die deuk erin gemaakt hadden. Wij hadden onze auto gewassen en gepoetst aangeleverd, maar toen wij bij Eassypark aankwamen, is er door hen geen formulier ingevuld over de toestand van de auto, terwijl dat wel gemoeten had, bleek achteraf. Volgens ons gebeurt dat moedwillig, zodat er achteraf niets te bewijzen valt. Onze verzekering heeft nog geprobeerd de schade op hen te verhalen, maar er wordt door Eazzypark nergens op gereageerd. Oplichters dus!

    Sterke punten
    Tegenover het vliegveld. Je hoeft alleen maar even met je koffer de straat over te steken. Ideaal dus, jammer dat het zo'n hufters zijn!

    Zwakke punten
    Oneerlijke lui, gaan roekeloos met de spullen van een ander om en komen hun beloften niet na.
    Wij parkeren al jaren bij verschillende bedrijven in de buurt van luchthavens, maar dit hebben we nog nooit meegemaakt.
    Dus mocht je toch voor Eazzypark kiezen, wat ik ten zeerste afraad, zorg dan dat er bij aankomst een formulier ingevuld en ondertekend wordt en maak foto's van je auto, anders kun je er weleens bekaaid vanaf komen! Maar lees ook even de andere reviews, want alle mensen die schade aan hun auto hebben gehad door toedoen van Eazzypark, hebben tot nu toe naar hun geld kunnen fluiten ook al hadden ze bij aankomst een ingevuld en ondertekend formulier ontvangen.
    NEEM DIT RISICO DUS NIET!

    Door Echtpaar op 1 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • We hadden 7 maanden van te voren geboekt bij Tui parking. Toen we met onze bevestiging voor het hek stonden, ging het niet open. Dus bellen, er was wat mis met de reserrvering, we kregen een nieuw nummer toegestuurd per mail. Dat nummer werkte ook niet. Toen was er een buschauffeur gearriveerd, die het hek voor ons opende. De bus deed er heel erg lang over naar schiohol. Op de terugweg betaald bij de chauffeur zoals op ons reserveringsnummer stond. Bij het uitrijden lukte het drie auto's voor ons ook niet om uit te rijden. Gelukkig kwam er weer een bus aan die ons allemaal voor liet gaan naar buiten. Onze verbazing was dan ook groot, toen we een email kregen ivm een no-show a 27 euro. Gelukkkig had mijn man de pinbon nog. We mailden terug dat we wel geweest waren met opgave van het gebeurde en ook betaald hadden, ook de bon nog hadden en gaven het transactienummer op. Mail terug, of we de bon op konden sturen. Geen excuses of anderszinds, maar wel opgave van extra kosten bij niet betalen. Hierop hebben we een heel boze email gestuurd. Nou maar afwachten. Dus als je prettig wilt parkeren, ga niet bij Tui of Quickparking dan begint en eindigt de vakantie leuk.

    Door Marga op 31 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit was de 2e keer dat we hier parkeerden.
    We kwamen zondag op maandag om 1:30 aan.
    We belden om 2 uur toen we onze koffers hadden
    2:45 nog eens gebeld ze zeiden er zijn busjes onderweg.
    3 uur eindelijk een busje kon ook nog niet iedereen mee want we waren met 12 personen.
    Half 4 werd de rest gehaald.
    Ze moeten gewoon meerdere busjes inzetten ze weten van te voren hoe laat mensen ongeveer terug komen en dan weet je ook van te voren of het druk word.
    Raad iedereen aan niet meer hier te parkeren.

    Sterke punten
    Hebben ze niet.

    Zwakke punten
    Lang moeten wachten op schiphol dat ze je weer ophalen.
    Een uur en dan ook nog niet de hele groep mee kunnen nemen.

    Door H Bekkema op 31 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Eén heel simpel advies.... DOE DIT NIET!

    Ik heb nog nooit zo'n ongeorganiseerd zooitje bij elkaar gezien. Echt vreselijk. Als je auto je dierbaar is... parkeer hem lekker thuis, pak de trein of pak een taxi, maar dit raad ik ten strengste af.

    Zwakke punten
    Ongeorganiseerd, onvriendelijk, hufterig gedrag, boeven zijn het.

    Door Mathijs op 24 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Priority service Gold geboekt met garantie dat bij aankomst de auto klaarstaat. Zelfs na 15 min. vooraf bellen (bij landing) + 15 min. buiten in de regen staan was de auto er nog niet. Ook voor klachten kon je nergens terecht en bij de afspraak de volgende dag teruggebeld te worden, nooit meer iets van gehoord. Slechte service dus. Zoveel betalen en niks terugkrijgen. Ik reis 1-2x per maand en maak gebruik van deze service. Ga dit dus nooit meer doen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    geen service

    Door rks op 24 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • NOOIT MEER!

    Bij aankomst op Schiphol hebben wij op het juiste moment gebeld, zoals beschreven op het formulier wat je meekrijgt als je de auto daar achterlaat.
    Wij hebben MEER dan een UUR moeten wachten op vervoer naar de parkeerplaats van PARKFLY en we moesten toen ook nog erg blij zijn dat we mee mochten. Er stonden namelijk zo'n 20 mensen te wachten op vervoer van Parkfly van Schiphol naar hun parkeerplaats en er reed maar één busje waar eigenlijk 8 mensen in konden. Wij zijn er nog bij gepropt omdat wij boos werden. Dus met 10 mensen is de bus. We hadden meerdere keren gebeld en ons werd met steeds meer snauwende toon verteld dat er een busje onderweg was.... Tuurlijk, de afstand van hun bedrijf naar Schiphol is maar 10 minuten.....
    Conclusie: Als je geen uur of langer wil wachten om na een (lange) (vlieg)reis naar huis te willen, boek dan vooral NIET bij Parkfly.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    vervoer van schiphol naar Parkfly parkeerplaats en het te woord staan van klanten.

    Door M vd Boom op 22 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op de heen weg was er eigenlijk 1 plaats te weinig, toch maar proppen.. Bij aankomst knalde we tegen een busje die net weg reed, ruit kapot bij de andere. Wij zaten natuurlijk niet in de gordels want dat ging niet. Ze vroegen niet of het ging met ons, kon gebeuren zeiden ze..

    Bij terugkomst 23:45 gebeld ze kwamen eraan met meerdere bussen zeiden ze... Niet dus hebben 40min buiten in de kou staan wachten. Toen kwam er 1 busje aan wij konden mee andere niet. Waardeloze service aan de telefoon roepen ze dingen die niet waar zijn..

    Zwakke punten
    Slechte service, lang wachten. Slecht communiceren onderling met de werknemers.

    Door Mike op 15 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Schade aan mijn auto, 4 weken bel en mail ik en hoor ik niks. Na 4 weken krijg ik te horen dat ik het zelf maar moet oplossen. Wanneer ik vertel dat ik dit niet fijn vind wordt de telefoon in mijn oor opgehangen.

    Zwakke punten
    service

    Door Paul Kwee op 11 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Was nog maar één plaats over op de parkeerplaats, waardoor we de auto (bleek achteraf, het was donker toen we arriveerden) onder een boom met eikels moesten zetten. Nu hebben we allemaal deukjes / putjes in het dak en de motorkap. Park&Fly geeft aan dat parkeren geheel op eigen risico is, staat inderdaad in de voorwaarden. Echter, je hebt ook nog zoiets als klanttevredenheid / klantbelang en na nogmaals proberen waren ze bereid om ons eventueel tegemoet te komen in de kosten, als we een kostenopgave konden aanleveren.

    Diezelfde dag zijn we naar een schadebedrijf gereden om de kosten in kaart te brengen. Dit is helaas niet gratis en kost zo'n €100,-. Met deze gegevens zijn we teruggegaan naar Park&Fly, die opeens doodleuk aangaven dat ze niks konden betekenen. Daar sta je dan, met een schadepost van meer dan €1000,- euro en nog een andere kostenpost van €100,-. Bied dan niet aan om eventueel wat te willen betekenen. Uiteindelijk, na veel bellen en mailen, zijn ze ermee akkoord gegaan de parkeerkosten (nog géén €60,-) terug te storten. Zelfs bij het opteren om de kosten te delen werd moeilijk gedaan.

    Ook zeiden ze steeds het 'een raar verhaal' te vinden dat onze auto was beschadigd door eikels die uit bomen vielen.

    Het valt ons erg tegen dat dit hun enige antwoord is en ze geen oplossing willen bieden of dit in de toekomst willen aanpassen voor andere reizigers.

    Hadden we maar foto's of filmpjes gemaakt van de eikels die vielen, dan hadden ze ons wel moeten geloven. Toen we terugkwamen van vakantie en op de parkeerplaats aankwamen, hoorden we de eikels om de zoveel seconden letterlijk op de auto's vallen. Ik hoop dat meer mensen die er geparkeerd stonden zich laten horen!

    Wij boeken hier nooit meer.

    Sterke punten
    Goedkoop

    Zwakke punten
    Slechte klantenservice

    Door Robbert op 10 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afleveren gaat prima. Snel, makkelijk, correct. Ophalen duurt erg lang. Buiten in de kou lang wachten, zijn veel mensen voor je. Niet kunnen checken of er schade was. Moe na lange vlucht en donker buiten. Bij daglicht bleek auto onder de modder en had schade. CentralParking benaderd; zij stellen na veel over en weer gemail dat de schade er al zat bij inlevering. Nou, echt niet. Onze auto was net 2 weekjes oud maar we hadden bij inleveren ook zelf foto's gemaakt. Verhaal loopt nog.
    Nooit meer dit onbetrouwbare bedrijf voor ons.

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar. Lijkt een onprofessionele boel. Contact verloopt onbeschoft.

    Door Femke op 9 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor mijn vakantie de auto in goede staat afgeleverd
    Bij terugkomst wilde ik 's nachts weg rijden van de parkeerplaats deden mijn lampen het niet meer en hendel moterkap was afgebroken.

    Voor iedereen die denkt dat je hier goedkoopt parkeert, doe het niet!
    Goedkoop parkeren blijkt na het ophalen van je auto een stuk duurder te zijn door de reparatiekosten!

    Sterke punten
    Liegen, bedriegen

    Zwakke punten
    Betrouwbaarheid, eerlijkheid

    Door Suzanne op 6 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij hebben gekozen voor de formule waar onze wagen opgehaald diende te worden door parkfly aan de luchthaven.
    Heenreis werd de wagen opgehaald maar liefst 45' na het afgesproken tijdstip!! Meermaals werden wij aangemaand om ons voertuig, dat net voor de vertrekhal, deur A, stond te verplaatsen daar er niet geparkeerd mag worden. Toen de mensen van parkfly uiteindelijk gearriveerd zijn, kregen wij te horen dat er een ongeluk gebeurd was en dat ze niet door konden. Vervolgens kregen wij te horen dat wij tijd genoeg hebben en dat een uur op voorhand inchecken meer dan genoeg was. De heren zijn dus duidelijk niet verder dan Amsterdam op reis geweest.
    Op de terugreis hebben wij zoals gevraagd telefonisch contact genomen. Als klant waren wij in de veronderstelling dat de firma perfect weet welke klanten die bepaalde dag opgehaald dienen te worden en voor dewelke formule men heeft gekozen. Na half uur wachten is men ons komen afhalen. Eenmaal op het terrein van de firma vond men onze sleutel van de wagen niet, noch onze fiche. Vervolgens kwam men tot constatatie dat wij voor een andere formule hebben gekozen en eigenlijk diende men naar Schiphool met onze wagen te komen. Wij kregen het te horen dat dit onze schuld is want dat wij beter dienen te communiceren met de operator die de telefoons aanneemt. Hierdoor hebben wij heel veel tijd verloren, met te wachten, met extra onnodige rit naar het bedrijf en daardoor een verdere afstand naar huis.
    De medewerkers zijn werkelijk onbeschoft en onbehulpzaam. Wij moesten maar zelf ons voertuig gaan zoeken op het terrein. Eenmaal gevonden, vonden wij een
    hoop rommel achtergelaten.
    Kortom voor ons nooit meer!!!!
    Hopelijk trekken andere reizigers hun lessen uit onze ervaring.

    Sterke punten
    geen!!

    Zwakke punten
    medewerkers onbeschoft ,niet behulpzaam,onbetrouwbaar.
    super lange wachttijden.

    Door Guido op 6 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op de site staat dat je in 3 min van auto naar gate wordt gebracht. Er wordt niet vertelt dat je zo maar eens 20 minuten moet wachten voordat de bus er is. En 3 min? In realiteit is dit minimaal 10 min. Het is zelfs als je max verstappen bent niet in 3 min te halen.
    En op de site staat dat we met open armen ontvangen worden Door het personeel, geholpen met onze bagage uitladen. Wat een onzin. Geen personeelslid gezien.
    En het terrein stond vol met auto's en duurde eeuwigheid voordat ik een plekje vond. Terrein vol met plassen en grote kuilen in de weg.

    Als het nou verkocht zou worden zoals het is, zou ik er geen moeite mee hebben. Het is namelijk redelijke prijs. Maar het wordt verkocht als een eerste klas product en dat is het gewoon niet.
    Al met al voel ik me volledig misleid door de tekst op de website en ik zou het nooit geboekt hebben als ik wist wat de echte situatie was.

    Sterke punten
    Makkelijk te boeken

    Zwakke punten
    Realiteit klopt niet met hoe het op de site staat.
    Minimaal 10 min ipv 3 min naar gate
    Geen personeel aanwezig
    Norse chauffeur
    Lang zoeken naar parkeerplek
    Veel kuilen op terrein

    Door Merlijn op 6 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heerlijk om te weten dat parkeren bij(Ruud) PTA veilig en goed geregeld is. Altijd staat er iemand klaar om mijn auto over te nemen voor ik ga vliegen. Mijn koffer wordt keurig op een bagagekarretje gelegd. Als ik terug kom, een telefoontje naar PTA en mijn auto staat weer klaar. Koffer wordt in mijn auto gelegd en ik kan weer naar huis.

    Sterke punten
    Betrouwbaar.
    Goed bereikbaar.
    Persoonlijk contact.

    Zwakke punten
    Geen, ik ben zeer tevreden.

    Door Waalboer op 30 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Slechte communicatie. Op de website staat 5 minuten met de shuttlebus, maar dit is in de praktijk gewoon een kwartier. Bij het ophalen meer dan een uur staan wachten en meerdere keren het busje voor mijn neus zien vertrekken omdat deze vol was. Er was maar 1 taxibusje voor 8 personen, terwijl er meer dan 20 stonden te wachten. En dat terwijl men weet hoeveel mensen er aankomen in Eindhoven. Ontelbare keren het 06-nummer moeten bellen om opgehaald te worden. Waardeloos en nooit meer!!

    Sterke punten
    geen.

    Zwakke punten
    communicatie.
    veel te weinig busjes.
    wachttijden.
    onjuiste informatie op de website.

    Door Hans op 28 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Aangekomen op parkeerlocatie A, waar we volgens de bevestiging heen moesten, werd ons op onvriendelijke toon verteld dat we naar locatie S moesten gaan. Dit bleek een overvol terrein met grote kuilen en plassen. Uiteindelijk ergens in de berm geparkeerd. Vervolgens wordt de barcode niet gelezen door het apparaat. Gebeld. “U bent de zoveelste al.” De hoorn wordt op de haak gegooid (!) Na 8 keer proberen wordt eindelijk de code gelezen en komt de shuttle. Na 25 minuten, dat wel. De shuttle doet er veel langer over dan aangegeven, omdat hij bij alle parkeerlocaties langs moet. Na onze vakantie, 10 dagen later, gaan we de auto ophalen. Barcode wordt gelukkig gelezen maar of we 40 euro willen bijbetalen. Terwijl we alles tevoren hadden betaald. Weer gebeld want de poort gaat niet open. “U bent de zoveelste al.” Binnen vijf minuten zou er iemand zijn. 20 minuten later wordt de poort eindelijk open gedaan. Thuis aangekomen mail gestuurd met de vraag hoe dit allemaal kan. Nooit antwoord gekregen. Dan maar deze review. Met de belofte nooit meer bij quick parking te zullen parkeren.

    Sterke punten
    in vergelijking met sommige anderen goedkoop

    Zwakke punten
    zeer slechte service
    lang wachten op shuttle
    bij vertrek opeens moeten bijbetalen (oplichting!)

    Door Ruud op 28 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben laatst voor het eerst in tijden weer op vliegvakantie geweest en moest nu voor het eerst ook mijn auto parkeren bij het vliegveld (Eindhoven airport). Ik ben bij Vliegen en Parkeren beland en ben zeer tevreden! De website ziet er goed uit en het vergelijken ging erg makkelijk. Na het reserveren alle stappen netjes gekregen en al deze stappen uiteindelijk heel soepel doorlopen. Volgens mij heb ik uiteindelijk ook flink bespaard!

    Sterke punten
    - Erg makkelijk vergelijken
    - Makkelijk besparen
    - Mooie website
    - Het gehele proces is zeer soepel verlopen

    Door Steven op 20 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Onverwachts een last-minute geboekt dus haastig opzoek gegaan naar parkeermogelijkheden nabij Schiphol.
    Via Google kwam ik op de website van Sky Park terecht. Het bedrijf rekent redelijke prijzen, zeker ten opzichte van andere bedrijven.
    Midden in de nacht kwamen wij op het parkeerterrein aan en we konden al snel een plekje vinden. We werden al opgewacht door een mooie bus en we kregen gelijk een kaartje met instructies voor de terugreis. We waren binnen enkele minuten op Schiphol en werden voor de deur afgezet.
    Toen we na een mooie vakantie weer midden in de nacht terug kwamen op Schiphol zijn we direct naar het ophaalpunt gelopen, dit was weer voor de deur. De bus kwam precies op dat moment aan en na tien minuten zaten we al weer in onze eigen auto op weg naar huis.
    Super geregeld, goede prijs en behulpzame chauffeurs. Volgende keer zeker weer!

    Sterke punten
    Goede service, vriendelijke en vrolijke chauffeurs, duidelijk!

    Zwakke punten
    Geen

    Door Dex op 19 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit is 1 van de slechte 'parkeergarage' die ik ooit in mijn levensloop heb gezien! Ik vertel het kort: op de site staat er een reistijd naar Schiphol in 3 minuten? Dat was vet 20 minuten. Je wordt niet optijd opgehaald (wachtijd 1 uur). Ik heb mijn vlucht gemist door deze *** parkeergarage. Ze helpen je geen eens met je bagage. Als vrouwzijnde moest ik zelf de achterbak openen en zelf mijn koffer zetten en eruit halen. Nadat ik mijn vlucht had gemist ging ik zelf met de taxi naar de quick park, woedend liep ik naar mijn auto. Niemand aanwezig op het kantoor of op de locatie. Vervolgens had ik gebeld naar de mobiele nummer wat er stond vermeld. Moest ik 30 minuten wachten tot de 'heer' aankwam. Nog moest ik 62 nog wat betalen en de 'heer' zelf is niet vriendelijk, hij heeft geen emotie of begrip. Hij ging me niet eens begeleiden naar de trap of de lift. Zelf ging ik met de trap totdat ik ontdekte dat er een lift was. Kortaf 'MENSEN DOE HET NIET!!!!'

    Door Zeynep op 16 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Via Tui een parkeerplaats geboekt. 4 dagen voor €61,50. Om 4:30 uur aangekomen op kruisweg 279. Geprobeerd telefonisch contact op te nemen met QuickParking voor de shuttle. Telefonisch niet bereikbaar, telefoon wordt gewoon opgehangen! Aangebeld bij Park-inn Hotel. Medewerker zei dat je de pendelbus moet nemen van Schiphol-Rijk. Rit duurt inclusief wachttijd geen 3 min, maar 30 min! Bus stopt onderweg bij elk hotel/parkeerplaats.
    Terug op Schiphol weer geprobeerd te bellen voor de "shuttle service". Weer onbereikbaar. Na een eeuwigheid in de regen te hebben gestaan, Park-inn/Radisson Hotel shuttle bus genomen. Schandalig dat Tui samenwerkt met dit soort bedrijven. De reviews op hun eigen website zijn geen echte reviews!

    Door Mandy op 14 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Quick parking Schiphol ? Nooit meer doen.
    Slagboom na veel gedoe open. Na heel veel moeite een plekje gevonden, zij het midden in een grote plas. Het terrein is niet veel meer dan een boerenweiland met enkele asfalt stroken.
    Bij het ophalen van de auto (midden in de nacht) erg lang gewacht op een bus, die tenslotte werd volgepropt. Op de koop toe een grote mond van de chauffeur. De P-plaats was nu helemaal een baggerterrein geworden. Uitrijden groot probleem. Opnieuw werd 47 euro geëist, terwijl ik dat bedrag allang betaald had natuurlijk. Andere auto’s zelfde probleem. File voor het hek ! Wat een gedoe. Eens maar nooit meer.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    zie review

    Door Cees op 14 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 17 april gearriveerd bij 247 parking nadat we weken daarvoor al hadden gereserveerd (en betaald) en we (zoals stond vermeld in de reservering) 20 minuten van te voren hadden gebeld dat we eraan kwamen en er toen met geen woord werd gesproken over een probleem. Echter, toen we bij de balie kwamen werd ons (en 2 andere gezinnen) verteld dat er door een fout in het systeem geen plek voor ons was en dat we zelf maar een oplossing moesten vinden. Wel kregen we nog de tip om het verder op de middenweg bij de concurrent te proberen. Gelukkig was daar nog plaats maar we betaalden daar wel het volle pond voor een parkeerplaats. Bij terugkomst in Nederland na 3 weken in de VS te hebben verbleven moest ik zelf achter mijn geld aan. Geen enkel belletje of mailtje ontvangen met excuses en een toezegging het parkeergeld terug te storten. Op mijn mail kreeg ik een slappe reactie terug dat het geld zou worden teruggestort (duurde al met al nog 3 weken) en dat er op de dag van de aankomst een fout was gemaakt door een medewerker. Op mijn verzoek om tegemoet gekomen in de extra gemaakte kosten werd niet ingegaan, ik kon in de toekomst wel gebruik maken van een coulanceregeling. Toen ik echter een maand later een mail stuurde met een concreet verzoek gebruik te maken van deze coulanceregeling kreeg ik geen reactie. Ik vond het mooi geweest: nooit meer 247 parking voor mij!

    Sterke punten
    Aardige buschauffeurs

    Zwakke punten
    Afspraken niet nakomen en onbetrouwbaar

    Door Rick op 12 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.