• Geboekt bij Allopark omdat de reviews zeer goed waren. Meer dan 800 reviews en 4,8 op 5.
    Bij het betalen krijg je plots een andere parking toegewezen (123 - bij Van De valk hotels)

    Meer dan half uur moeten wachten om naar de luchthaven te rijden (10 min is dus 30 min)

    Bij aankomst terug vanuit Spanje : parking was afgesloten en je had het rieken waar je moest zijn. Telefoon: bandje zonder deze mededeling. De 15 minuten blijken na 19 uur een half uur wachttijd te zijn. Sorry, dit was de laatste keer.

    Zwakke punten
    juiste afspraken maken, communicatie, ...

    Door VAN GEYTE op 22 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Niemand komen opdagen na 45 minuten wachten, telefoon wordt niet beantwoord, samen met andere wachtenden dan maar zelf naar luchthaven gereden, na mail wordt reservering gewoon geannuleerd en geld teruggestort, geen excuses of uitleg ....

    Door Peter Vermei op 20 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Boek niet bij Allopark. Mocht je moeten of willen annuleren dan krijg je, je geld niet terug. Ondanks dat dit met mooie woorden meerdere malen wel beloofd wordt.

    Zwakke punten
    Ik raad Allopark voor NIEMAND aan!

    Door M van Dijk op 23 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer goede service vanuit Allopark toen ik van de luchthaven van Charleroi reisde.

    Sterke punten
    geen sterke punt

    Door Elise Vandie op 22 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Super handige website waar je parkeerplaatsen kan vergelijken en als je er eentje hebt uitgekozen is het binnen 2 minuten geregeld. De service is geweldig! Ook bij de parkeerplaats waren ze heel erg vriendelijk. Ik ga vaker bij vliegenenparkeren een parkeerplaats reserveren en raad het iedereen aan.

    Sterke punten
    Super handige website waar je parkeerplaatsen kan vergelijken en als je er eentje hebt uitgekozen is het binnen 2 minuten geregeld. De service is geweldig!

    Zwakke punten
    Het reserveringsformulier was een beetje onduidelijk.

    Door Esther op 14 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 16/12/2017 Heb ik via vergelijkingssite parkos een reservering
    gedaan. In eerste instantie voor een shuttle service maar enkele minuten
    daarna zag ik dat ik tegen betaling ook van velet parking gebruik kon
    maken. Ik heb de reservering aangepast en bijbetaald en ontving netjes een
    bevestiging . Ik verwachtte 8.15 uur op Schiphol aan te komen. Gisteren om
    8.00 uur belde ik het 06 nummer die in de bevestigingsmail aangeduid staat
    om aan te geven dat ik verwacht om 8.45 aan te komen ipv 8.15 uur. Er werd
    gevraagd naar mijn naam en voertuig en de chauffeur zei dat ik nog even 15
    min vooraf moet bellen. Zo gezegd zo gedaan. Echter toen ik belde op de
    hoogte van Leiden gaf de chauffeur aan dat Hij mijn reservering niet kon
    vinden. Hij zou het even uitzoeken en mij terugbellen. Ik werd teruggebeld,
    inmiddels aangekomen op schiphol, met de mededeling dat ik geen velet
    reservering heb staan. Ik vertel dat ik dat wel heb en dit kan aantonen met
    een bevestigingsmail. Op de achtergrond geeft een 'leidinggevende' genaamd
    Marco aan dat zij mij niet komen halen. Het staat niet in het systeem dus
    ik moet het met parkos uitzoeken. Op dit moment sta ik met baby en al mijn
    koffers klaar voor vertrek bij Schiphol. Gezien ik de velet service
    verwachtte had ik geen tijd meer om een half uur heen en terug te reizen
    met het risico mijn vlucht te missen. Mijn man belt nogmaals met 24/7
    parking. Wij zijn nog nooit zo onbeschoft te woord gestaan. Er werd niet
    naar onze reservering geluisterd en doorverwezen naar parkos. Parkos heeft
    in het weekend geen klantenservice. Bovendien heb ik een toonbaar bewijs
    dat er voor velet parking is betaald bij 24/7 parking. Hier werd geen
    gehoor aangegeven.' Leidinggevende' wilde zijn naam niet doorgeven, wilde
    mij niet fatsoenlijk te woord staan en was zeer onbeschoft aan de telefoon.
    Ik kon naar Aalsmeer komen voor de shuttle service en dat was de enige
    optie. Ik moet het anders maar met parkos uitzoeken.
    Ik ben een betalende klant. Dat de communicatie tussen parkos en 24/7 niet
    goed verloopt mag niet ten koste gaan van mij als klant. Je bent onderweg
    naar je vakantiebestemming en Kiest en betaalt voor een service om van
    parkeergemak te voorzien. Ik heb letterlijk met tranen en paniek bij
    Schiphol gestaan bang door deze ongein mn vlucht te missen. Ik was dan ook
    genoodzaakt ter plekke van een andere velet service gebruik te maken en
    opnieuw de kosten te betalen. Deze zal ik na terugkomst van mijn vakantie
    verhalen op 24/7 parking en/of parkos. Ik vind het ombegrijpelijk dat een groot bedrijf als 24/7 zo
    onprofessioneel en onbeschoft omgaat met haar klanten. Ik advizeer Parkos im geen zaken meer te doen met deze keuzen omdat dit ook ten koste gaat van het vertrouwen in parkos.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zeer onbetrouwbaar en respectloos

    Door Jane op 26 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ga NOOIT in zee met Park&Fly naadt Eindhoven Airport! Stelletje “oplichters” zijn het! :-(
    Wij hadden geboekt voor een parkeerplaats op 11-01-2018 07:30 tot en met 18-01-2018 (aankomende Donderdag), 09:30, op 08-01 gebeld met hun Klantenservice om de tijd op 11-01 te veranderen van 07:30 naar 05:45, dit was geen enkel probleem en we konden ons dus al om 05:45 melden bij de poort en het gekregen 06 nummer bellen van hun medewerker die zou komen om de poort te openen en de sleutels aan af te geven.
    We kwamen op 05:45 aan en belde vervolgens heb 06 nummer, er werd niet opgenomen, na 45 minuten lang zo’n 10 keer gebeld te hebben nog steeds de voicemail, we gaven het op en hebben bij hun buren, de concurent geparkeerd, hier ging alles perfect, ze leefde erg mee en gaven zelfs maar liefs 20 Euro korting! Top lui! :-), alles was in 10 minuten max geregelt!
    Vervolgens op 13-01 Park&Fly gebeld om het verhaal te doen, gewoon rustig en vriendelijk, de dame was vriendelijk en ik zou terug gebeld worden met een oplossing., geld retour.
    Ik werd inderdaad teruggebeld, nu door een vreselijk arrogante dame, Ze kon niks terug vinden over de wijziging, en het kwam hier op neer, “Iedereen kon wel zeggen “ik heb de weiziging doogegeven”, kortom, ik kan geen geld terug krijgen”, maar zoals ik die ..... ook al aangaf, het gesprek is opgenomen dankzij handige Iphone app ;-), dus dit krijgt nog een staartje, ik wil mijn 70 Euro welke ik per Ideal vooruit betaald heb terug!

    Beste mensen, blijf uit de buurt bij Park&Fly te Eindhoven Airport! Ze zijn vreselijk!

    Sterke punten
    Niks!

    Zwakke punten
    Alles!

    Door M Postema op 16 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer slechte service. Kom je aan op het vliegveld, bel je ze komen ze met 1 bus die stoppen ze vol en rijden op en neer sta je daar in de kou. Telefonisch slecht bereikbaar 1 keer maar nooit weer dat ik hier parkeer.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zeer slechte service

    Door Farida Boere op 29 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Boek niet bij Allopark. Het lijkt allemaal mooi, maar bij aankomst bij 123 lowcost parking was er niemand aanwezig en na bellen bleek dat de parking vol stond alleen kon je op de site van allopark nog gewoon reserveren. Ons geld nog steeds niet terugontvangen. Echt oplichters. Ok, een probleem met de site kan gebeuren maar geef dan gewoon iemand z'n geld terug. Dus betaal liever iets meer maar dan weet je zeker dat je je auto kan parkeren.

    Sterke punten
    geen

    Door Plomp op 4 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gereserveerd en betaald voor valetparking Eindhoven. Wen week voor vertrek een mail van Eazzypark met een routebeschrijving waar de auto moet worden afgeleverd.
    Vertrek om 07:00 dus om 05:00 aldaar de met zeer veel moeite te vinden Eazzypark, vanwege alle wegblokkades ivm de ingestorte parkeergarage.
    Er was dus geen sprake van Valetservice bij aankomst en ook niet bij terugkomst, terwijl hiervoor wel betaald is.
    Klacht ingediend bij CentralParking en kreeg een mail dat het teveel betaald op mijn rekening wordt gestort.
    Vandaag een mail dat men dit niet doet omdat ik bij CentralParking heb gereserveerd en dat ik dan maar bij EazzyPark had moeten reserveren wanneer ik goedkoper wilde.

    Sterke punten
    Geen. Alleen maar zwakke.

    Zwakke punten
    Voor Eindhoven alleen zwakke punten. Contract is met CentralParking stalling is bij Eazzypark en daar heb je dus geen contract mee.

    Door Meijer op 20 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Toen wij op weg naar Schiphol reden hebben wij meteen gebeld met Parkfly en ze zouden er om half 10 staan om de auto mee te nemen maar er kwam niemand dus wij wachten na velen malen gebeld te hebben kwamen ze onze auto ophalen ( ruim 45 min te laat !!) wij waren net op tijd om het vliegtuig te halen.
    Toen wij terug kwamen hebben we volgens afspraak op tijd gebeld toen had de medewerker de mededeling dat de auto niet starten en dat wij opgehaald werden met busje bij de auto aan gekomen bleek de accu leeg was veroorzaakt door het aanlaten van de binnen verlichting met startaccu auto weer gestart en na lange reis eindelijk naar huis.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen service.
    Slechte communicatie.
    Komen afspraken niet na.
    Enz,enz

    Door van der Ven op 11 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Boek nooit bij Allopark. We ontvingen geen reserveringsbevestiging en bij de parkeerlocatie was de reservering nooit binnengekomen. Meerdere mails gestuurd geen reactive. Op Belgische sites veel vergelijkbare problemen gezien. Het is of oplichting of een bedrijf dat zijn administratie niet op orde heft. In beide gevallen: niet boeken!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters of administratie niet op orde

    Door Witteveen op 7 november 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kort samengevat:
    *Parkeerterrein + toegangsweg is één knollenveld!
    *Ontvangst kortaf/onvriendelijk: Daar staat het busje!
    *Gedurende de rit naar Schiphol had het personeel onenigheid met elkaar.
    * Omdat we van het personeel geen telefonische informatie hadden ontvangen was het op de retourdag bij aankomst op Schiphol zoeken waar de shuttlebus stond. Zou op het kaartje staan dat we nooit hebben ontvangen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie: Zorg voor duidelijkheid. Zet in de bevestigingsmail k informatie over aankomst: standplaats shuttlebus bij Vertrekhal 3D. Dus werk niet met losse kaartjes. Kun je ze ook niet vergeten mee te geven aan je klanten.

    Door Ton op 7 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • We hadden 7 maanden van te voren geboekt bij Tui parking. Toen we met onze bevestiging voor het hek stonden, ging het niet open. Dus bellen, er was wat mis met de reserrvering, we kregen een nieuw nummer toegestuurd per mail. Dat nummer werkte ook niet. Toen was er een buschauffeur gearriveerd, die het hek voor ons opende. De bus deed er heel erg lang over naar schiohol. Op de terugweg betaald bij de chauffeur zoals op ons reserveringsnummer stond. Bij het uitrijden lukte het drie auto's voor ons ook niet om uit te rijden. Gelukkig kwam er weer een bus aan die ons allemaal voor liet gaan naar buiten. Onze verbazing was dan ook groot, toen we een email kregen ivm een no-show a 27 euro. Gelukkkig had mijn man de pinbon nog. We mailden terug dat we wel geweest waren met opgave van het gebeurde en ook betaald hadden, ook de bon nog hadden en gaven het transactienummer op. Mail terug, of we de bon op konden sturen. Geen excuses of anderszinds, maar wel opgave van extra kosten bij niet betalen. Hierop hebben we een heel boze email gestuurd. Nou maar afwachten. Dus als je prettig wilt parkeren, ga niet bij Tui of Quickparking dan begint en eindigt de vakantie leuk.

    Door Marga op 31 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit was de 2e keer dat we hier parkeerden.
    We kwamen zondag op maandag om 1:30 aan.
    We belden om 2 uur toen we onze koffers hadden
    2:45 nog eens gebeld ze zeiden er zijn busjes onderweg.
    3 uur eindelijk een busje kon ook nog niet iedereen mee want we waren met 12 personen.
    Half 4 werd de rest gehaald.
    Ze moeten gewoon meerdere busjes inzetten ze weten van te voren hoe laat mensen ongeveer terug komen en dan weet je ook van te voren of het druk word.
    Raad iedereen aan niet meer hier te parkeren.

    Sterke punten
    Hebben ze niet.

    Zwakke punten
    Lang moeten wachten op schiphol dat ze je weer ophalen.
    Een uur en dan ook nog niet de hele groep mee kunnen nemen.

    Door H Bekkema op 31 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Eén heel simpel advies.... DOE DIT NIET!

    Ik heb nog nooit zo'n ongeorganiseerd zooitje bij elkaar gezien. Echt vreselijk. Als je auto je dierbaar is... parkeer hem lekker thuis, pak de trein of pak een taxi, maar dit raad ik ten strengste af.

    Zwakke punten
    Ongeorganiseerd, onvriendelijk, hufterig gedrag, boeven zijn het.

    Door Mathijs op 24 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Priority service Gold geboekt met garantie dat bij aankomst de auto klaarstaat. Zelfs na 15 min. vooraf bellen (bij landing) + 15 min. buiten in de regen staan was de auto er nog niet. Ook voor klachten kon je nergens terecht en bij de afspraak de volgende dag teruggebeld te worden, nooit meer iets van gehoord. Slechte service dus. Zoveel betalen en niks terugkrijgen. Ik reis 1-2x per maand en maak gebruik van deze service. Ga dit dus nooit meer doen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    geen service

    Door rks op 24 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • NOOIT MEER!

    Bij aankomst op Schiphol hebben wij op het juiste moment gebeld, zoals beschreven op het formulier wat je meekrijgt als je de auto daar achterlaat.
    Wij hebben MEER dan een UUR moeten wachten op vervoer naar de parkeerplaats van PARKFLY en we moesten toen ook nog erg blij zijn dat we mee mochten. Er stonden namelijk zo'n 20 mensen te wachten op vervoer van Parkfly van Schiphol naar hun parkeerplaats en er reed maar één busje waar eigenlijk 8 mensen in konden. Wij zijn er nog bij gepropt omdat wij boos werden. Dus met 10 mensen is de bus. We hadden meerdere keren gebeld en ons werd met steeds meer snauwende toon verteld dat er een busje onderweg was.... Tuurlijk, de afstand van hun bedrijf naar Schiphol is maar 10 minuten.....
    Conclusie: Als je geen uur of langer wil wachten om na een (lange) (vlieg)reis naar huis te willen, boek dan vooral NIET bij Parkfly.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    vervoer van schiphol naar Parkfly parkeerplaats en het te woord staan van klanten.

    Door M vd Boom op 22 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op de heen weg was er eigenlijk 1 plaats te weinig, toch maar proppen.. Bij aankomst knalde we tegen een busje die net weg reed, ruit kapot bij de andere. Wij zaten natuurlijk niet in de gordels want dat ging niet. Ze vroegen niet of het ging met ons, kon gebeuren zeiden ze..

    Bij terugkomst 23:45 gebeld ze kwamen eraan met meerdere bussen zeiden ze... Niet dus hebben 40min buiten in de kou staan wachten. Toen kwam er 1 busje aan wij konden mee andere niet. Waardeloze service aan de telefoon roepen ze dingen die niet waar zijn..

    Zwakke punten
    Slechte service, lang wachten. Slecht communiceren onderling met de werknemers.

    Door Mike op 15 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Schade aan mijn auto, 4 weken bel en mail ik en hoor ik niks. Na 4 weken krijg ik te horen dat ik het zelf maar moet oplossen. Wanneer ik vertel dat ik dit niet fijn vind wordt de telefoon in mijn oor opgehangen.

    Zwakke punten
    service

    Door Paul Kwee op 11 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Was nog maar één plaats over op de parkeerplaats, waardoor we de auto (bleek achteraf, het was donker toen we arriveerden) onder een boom met eikels moesten zetten. Nu hebben we allemaal deukjes / putjes in het dak en de motorkap. Park&Fly geeft aan dat parkeren geheel op eigen risico is, staat inderdaad in de voorwaarden. Echter, je hebt ook nog zoiets als klanttevredenheid / klantbelang en na nogmaals proberen waren ze bereid om ons eventueel tegemoet te komen in de kosten, als we een kostenopgave konden aanleveren.

    Diezelfde dag zijn we naar een schadebedrijf gereden om de kosten in kaart te brengen. Dit is helaas niet gratis en kost zo'n €100,-. Met deze gegevens zijn we teruggegaan naar Park&Fly, die opeens doodleuk aangaven dat ze niks konden betekenen. Daar sta je dan, met een schadepost van meer dan €1000,- euro en nog een andere kostenpost van €100,-. Bied dan niet aan om eventueel wat te willen betekenen. Uiteindelijk, na veel bellen en mailen, zijn ze ermee akkoord gegaan de parkeerkosten (nog géén €60,-) terug te storten. Zelfs bij het opteren om de kosten te delen werd moeilijk gedaan.

    Ook zeiden ze steeds het 'een raar verhaal' te vinden dat onze auto was beschadigd door eikels die uit bomen vielen.

    Het valt ons erg tegen dat dit hun enige antwoord is en ze geen oplossing willen bieden of dit in de toekomst willen aanpassen voor andere reizigers.

    Hadden we maar foto's of filmpjes gemaakt van de eikels die vielen, dan hadden ze ons wel moeten geloven. Toen we terugkwamen van vakantie en op de parkeerplaats aankwamen, hoorden we de eikels om de zoveel seconden letterlijk op de auto's vallen. Ik hoop dat meer mensen die er geparkeerd stonden zich laten horen!

    Wij boeken hier nooit meer.

    Sterke punten
    Goedkoop

    Zwakke punten
    Slechte klantenservice

    Door Robbert op 10 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afleveren gaat prima. Snel, makkelijk, correct. Ophalen duurt erg lang. Buiten in de kou lang wachten, zijn veel mensen voor je. Niet kunnen checken of er schade was. Moe na lange vlucht en donker buiten. Bij daglicht bleek auto onder de modder en had schade. CentralParking benaderd; zij stellen na veel over en weer gemail dat de schade er al zat bij inlevering. Nou, echt niet. Onze auto was net 2 weekjes oud maar we hadden bij inleveren ook zelf foto's gemaakt. Verhaal loopt nog.
    Nooit meer dit onbetrouwbare bedrijf voor ons.

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar. Lijkt een onprofessionele boel. Contact verloopt onbeschoft.

    Door Femke op 9 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor mijn vakantie de auto in goede staat afgeleverd
    Bij terugkomst wilde ik 's nachts weg rijden van de parkeerplaats deden mijn lampen het niet meer en hendel moterkap was afgebroken.

    Voor iedereen die denkt dat je hier goedkoopt parkeert, doe het niet!
    Goedkoop parkeren blijkt na het ophalen van je auto een stuk duurder te zijn door de reparatiekosten!

    Sterke punten
    Liegen, bedriegen

    Zwakke punten
    Betrouwbaarheid, eerlijkheid

    Door Suzanne op 6 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij hebben gekozen voor de formule waar onze wagen opgehaald diende te worden door parkfly aan de luchthaven.
    Heenreis werd de wagen opgehaald maar liefst 45' na het afgesproken tijdstip!! Meermaals werden wij aangemaand om ons voertuig, dat net voor de vertrekhal, deur A, stond te verplaatsen daar er niet geparkeerd mag worden. Toen de mensen van parkfly uiteindelijk gearriveerd zijn, kregen wij te horen dat er een ongeluk gebeurd was en dat ze niet door konden. Vervolgens kregen wij te horen dat wij tijd genoeg hebben en dat een uur op voorhand inchecken meer dan genoeg was. De heren zijn dus duidelijk niet verder dan Amsterdam op reis geweest.
    Op de terugreis hebben wij zoals gevraagd telefonisch contact genomen. Als klant waren wij in de veronderstelling dat de firma perfect weet welke klanten die bepaalde dag opgehaald dienen te worden en voor dewelke formule men heeft gekozen. Na half uur wachten is men ons komen afhalen. Eenmaal op het terrein van de firma vond men onze sleutel van de wagen niet, noch onze fiche. Vervolgens kwam men tot constatatie dat wij voor een andere formule hebben gekozen en eigenlijk diende men naar Schiphool met onze wagen te komen. Wij kregen het te horen dat dit onze schuld is want dat wij beter dienen te communiceren met de operator die de telefoons aanneemt. Hierdoor hebben wij heel veel tijd verloren, met te wachten, met extra onnodige rit naar het bedrijf en daardoor een verdere afstand naar huis.
    De medewerkers zijn werkelijk onbeschoft en onbehulpzaam. Wij moesten maar zelf ons voertuig gaan zoeken op het terrein. Eenmaal gevonden, vonden wij een
    hoop rommel achtergelaten.
    Kortom voor ons nooit meer!!!!
    Hopelijk trekken andere reizigers hun lessen uit onze ervaring.

    Sterke punten
    geen!!

    Zwakke punten
    medewerkers onbeschoft ,niet behulpzaam,onbetrouwbaar.
    super lange wachttijden.

    Door Guido op 6 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op de site staat dat je in 3 min van auto naar gate wordt gebracht. Er wordt niet vertelt dat je zo maar eens 20 minuten moet wachten voordat de bus er is. En 3 min? In realiteit is dit minimaal 10 min. Het is zelfs als je max verstappen bent niet in 3 min te halen.
    En op de site staat dat we met open armen ontvangen worden Door het personeel, geholpen met onze bagage uitladen. Wat een onzin. Geen personeelslid gezien.
    En het terrein stond vol met auto's en duurde eeuwigheid voordat ik een plekje vond. Terrein vol met plassen en grote kuilen in de weg.

    Als het nou verkocht zou worden zoals het is, zou ik er geen moeite mee hebben. Het is namelijk redelijke prijs. Maar het wordt verkocht als een eerste klas product en dat is het gewoon niet.
    Al met al voel ik me volledig misleid door de tekst op de website en ik zou het nooit geboekt hebben als ik wist wat de echte situatie was.

    Sterke punten
    Makkelijk te boeken

    Zwakke punten
    Realiteit klopt niet met hoe het op de site staat.
    Minimaal 10 min ipv 3 min naar gate
    Geen personeel aanwezig
    Norse chauffeur
    Lang zoeken naar parkeerplek
    Veel kuilen op terrein

    Door Merlijn op 6 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.