Reviews over Parkeerplekken


  Bijna vlucht gemist…..

  Review over Parkos

  Parkeerplek met transfer naar Brussel Charleroi geboekt. Niemand te bereiken op het aangegeven telefoonnummer, zelf vervoer ter plekke moeten regelen, bijna vlucht gemist!!!! Klacht ingediend bij Parkos, geen reactie. Bij terugkomst is weer niemand te bereiken…. NOOIT MEER PARKOS!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters, niet bereikbaar bij klachten

  Wat een slechte organisatie

  Review over Parkos

  at een slechte organisatie! Deze zomer is er zoveel mis gegaan met het parkeren dat het teveel is om hier op te noemen, enkele voorbeelden zijn; er is in onze auto gerookt, wij moesten zelf auto’s van andere parkeerders wegzetten (dus in auto’s van anderen rijden) want anders stonden we klem etc. Na ontelbare telefoontjes en mailtjes naar Parkos is er na een half jaar nog niks gebeurd. Ze komen afspraken en beloftes niet na, ze geven niks om hun klanten! Diep triest

  Slechtste service

  Review over CentralParking

  Wat een super slechte organisatie en service. Op de site geven ze aan dat ze je vluchttijden in de gaten houden en als je eerder terugkomt dat je dan moet mailen en bellen als je bij de bagageband bent. Beiden gedaan. Vervolgens lopen we naar de plek waar er een busje staat, geeft de medewerker aan dat ze er met 10 minuten zijn en 15 minuten laten zijn ze er nog niet. Ik weer bellen, zeggen ze dat ze mail niet lezen! En er niet gebeld is! Ik word op een onbeschofte manier aangesproken dat het niet zo werkt met de mail en de vluchttijden niet in de gaten worden gehouden want ze hebben zoveel klanten dat kunnen ze toch niet doen? Er kan een slap excuus vanaf. Vervolgens moet je nog 25 minuten wachten (op de site staat ong. 10 minuten van Schiphol af). Ik heb gemaild met mijn klacht maar geen reactie. Een hele slechte service en oplichterij.

  Slecht

  Review over Allopark Charleroi

  Nooit meer parkeren op dit vliegveld! Wat een chaos. Begint al bij aankomst, poort zou open gaan door camera kenteken herkenning. Niet dus minuten gestaan, niemand te bereiken. Inmiddels staan er meerdere auto langs de kant van de weg. Komt een wazig autootje, bestuurder stapt uit en vraagt iedereen hem te volgen naar parkeerplaats 2. Scheurt als een gek. Aangekomen bij een overvolle parkeerplaats zoeken naar plek. Aanmelden bij hok bij een uiterst onvriendelijke gast die natuurlijk alleen Frans wilt praten (want ja de hele wereld moet maar Frans leren spreken) worden gebracht door een even onvriendelijke chauffeur (alleen in het Frans reageren natuurlijk) terugkomt drama en chaos! Vliegtuig van ons 2 uur vertraging. Bij aankomst naar de transfer plek gelopen, wat veel te ver weg ligt. Drukte van jewelste en geen busje te zien. 20/30 minuten wachten en begint te meezeilen en mensen krijgen het koud (midden in de nacht) eidelijk busje mensen die achteraan staan sprinten naar voren WTF! iedereen over de zeik uiteraard en chauffeur doet alsof het hem niks boeit en zijn nog even onvriendelijk. Rijden er slechts 2 busjes en elke rit duurt dik 10 minuten, terwijl er meer busje ingezet kan worden! Weg vakantie gevoel! Wij er voor gezorgd dat we in de 2e ronde in een busje kwamen omdat iedereen zag dat we over de rooie waren lukte dat. Kijken uit het raam zien we mensen bijna slaande ruzie krijgen om in de 2e busje te komen, echt niet normaal meer. Chauffeurs doen wederom niets, het boeit ze niks,zoek het maar uit. Bizar Nóóit meer hier parkeren! Waardeloze janboel heel onvriendelijk en onprofessioneel! Nul service. Dit nooit dus

  Sterke punten
  Niet!

  Zwakke punten
  Zie het verhaal

  Slechte ervaringen

  Review over Parkos

  Autosleutel zelf moeten zoeken , ook de auto zelf moeten zoeken .Auto stond onder boom geparkeerd vuil door hars en duivenpost, schade aan spatbord , gemaild en gebeld en verder geen bericht terug ontvangen , zeer slechte Perpignan koln

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Dramatisch bedrijf

  Review over Parkos

  Geldklopperij, geld achterhouden voor niet gemaakte kosten. Door overmacht pas 10 uur voor vertrek moeten annuleren, netjes afgemeld bij parkeerplaats.. Medewerker bedankt zodat zij er niet hoeven te staan. PARKOS rekent nu kosten aan voor aanwezigheid personeel. Oplichters!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Arrogante klantenservice, zijn er niet op uit om klant te bedienen

  Nooit meer Parkos

  Review over Parkos

  Mijn partner en ik zijn al maanden bezig om het ons toegezegde bedrag retour te krijgen. We hadden een klacht ingediend omdat we tegen de afspraak in onze autosleutels moesten afgeven. We kregen onze auto smerig terug en de chauffeur bracht ons in het te vol busje (waardoor niet alle passagiers in de gordel konden) naar de vluchthaven en zat constant handsfree te bellen. We zouden de parkeerkosten retour krijgen maar we hebben nog niks ontvangen en er wordt niet op onze mail gereageerd.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Ergste vind ik de onbereikbaarheid

  Misleidend wat riekt naar opli

  Review over Vliegen En Parkeren

  Nooit meer vliegenenparkeren.nl.
  Bij aanmelden zou ik €76 moeten betalen. Op het moment dat er betaald is blijkt er €108 afgehouden zijn. Per mail krijg ik een bevestiging van €76 en meteen erna €108. Bij navraag blijkt dit omdat er 4 personen met 1 auto gaan.
  In tegenstelling tot de concurrentie moet je 15% kosten betalen.
  Dit laatste is echter in de hele kleine lettertjes van de algemene voerden terug te vinden.
  Dit riekt voor mij naar oplichting dan wel misleidend.
  Er zijn diverse veel betere alternatieven die met betere voorwaardes en ook nog goedkoper zijn.

  Sterke punten
  Snelle schriftelijke antwoorden

  Zwakke punten
  Slechte voorwaardes en annuleringskosten. Bedrag kan zonder aan te geven verhogen.

  Valetparking Parkos niet doen!

  Review over Parkos

  Tussen 14 en 27 juni op Schiphol gebruik gemaakt van valet parking van Parkos via Fast Shuttle parking. Bij terugkomst meer dan 1,5 (!) uur moeten wachten op retourontvangst van mijn auto. En ik was niet de enige! Slechte communicatie en een zwak excuus over een afgesloten weg. Terwijl de auto op slechts 10 km afstand van Schiphol geparkeerd stond. Nooit weer via Fast Shuttle parking!

  Alles behalve zorgeloos parker

  Review over CentralParking

  Via Social Deal een mooie aanbieding om mijn auto tijdens 10 daagse vakantie bij Schiphol te kunnen parkeren. Erg makkelijk om je auto zo af te kunnen geven bij vertrek en weer voorgereden krijgt wanneer je terug komt van vakantie. Zeker wanneer je met kleine kinderen reist. Maar.....

  Na teruggave even een rondje om mijn auto heen gemaakt en constateerde direct dat beide velgen aan de linker zijde lelijke krassen hadden opgelopen. Direct contact gezocht met de klantenservice en deze verwezen mij door om een mail te sturen met mijn klachten.

  Bij thuiskomst mijn dashcam beelden terug gaan kijken waarna mijn bek open viel van de ene in de andere verbazing. Er wordt gescheurd in mijn auto waarbij met regelmaat de 50kmph te hard wordt aangetikt en er zonder gordels wordt gereden. Daarnaast kon ik uit de beelden terug halen dat mijn auto 3,5 dag gewoon in een woonwijk in Aalsmeer is geparkeerd i.p.v. op het zogenaamde beveiligde parkeerterrein van Central Parking. Gelukkig ook kunnen herleiden dat er onderweg naar deze woonwijk met ruim 60kmph langs een stoeprand wordt gereden waardoor de schade aan mijn velgen is ontstaan.

  De beelden van mijn dashcam met een flinke onderbouwing doorgestuurd naar de klantenservice van Central Parking. Binnen 24 uur een reactie met excuses dat mijn auto niet in een woonwijk geparkeerd hoorde te worden en het verzoek mijn rekeningnummer door te geven zodat de kosten voor het parkeren geretourneerd konden worden. Dit verliep gelukkig allemaal vlot en netjes maar ik zat nog steeds met een lelijke schade. Deze zou door de schadeafdeling verder afgehandeld worden.

  Meerdere dagen gewacht zonder tegenbericht dus zelf weer contact gezocht via de mail. Kreeg bericht terug dat er uit de beelden niet terug te halen zou zijn dat er schade was reden maar dat Central Parking nog onderzoek zou doen door foto's die bij aanname van mijn auto gemaakt zouden zijn te bekijken. Naar mijn weten zijn er bij afgifte geen foto's gemaakt en bij meerdere malen opvragen dan deze "foto's" kreeg ik geen antwoord. Wel wederom bericht dat er in de gestuurde beelden niks te zien was. Juiste bestand nogmaals benadrukt waarna er na ruim 2 weken touwtrekken eindelijk toegegeven werdt en ik een offerte voor de schade mocht gaan opmaken en indienen.

  Keurig een offerte laten opstellen en verzocht om het bedrag binnen redelijke termijn over te maken zodat ik dit hoofdstuk kan sluiten. Komen dan ineens met het verhaal dat de factuur op de naam van Central Parking moet staan voordat ze kunnen uitkeren zodat ze zelf de btw weer kunnen terugvorderen. Benoemd dat ik wettelijk niet verplicht ben om de schade te laten repareren voor het bedrag uit de offerte maar wel degelijk recht heb op dit bedrag. Daarnaast benoemd dat Central Parking met mij als particulier te maken heeft en ik niks met het eventueel terugvorderen van BTW te maken heb.

  Weer een aantal dagen stil en na wederom weer zelf contact te zoeken eindelijk bericht dat het ingediende offertebedrag binnen 14 dagen op mijn rekening gestort zou worden. Dit was vervolgens binnen een week ook het geval.

  Al met al ruim een maand aan het touwtrekken geweest (met overduidelijke bewijslast) om de schade te kunnen verhalen.

  Wat hebben we hier van geleerd. Never nooit meer gaat mijn auto aan dit soort bedrijven afgegeven worden zodat deze "netjes, zorgeloos en beveiligd" geparkeerd wordt.

  Tip van Flip... Betaal een paar tientjes meer en loop een stukje naar de gate. Scheelt je een hoop zorgen en geregel.

  Onbeleefd

  Review over Parkos

  Slechte communicatie

  nooit boeken

  Review over Parkos

  Lekker goedkoop denk je. Bij afgife van de auto moet je allelei extra kosten betalen die vooraf niet bekend waren. Je moet wel want je vlucht vertrekt zo. Lang wachten op vervoer heen en terug en uiterst ongeschoft personeel. Gewoon P3 boeken voor 20/30 euro meer wat uiteindelik goedkoper is en binnen 5 minuten lopen sta je in de vertrekhal zonder gedoe. Ook bij terugkomst ben je dan zo klaar. Doe je het niet sta je bij terugkomst uren te klooien met je gezin.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  nooit boeken

  Review over Parkos

  Lekker goedkoop denk je. Bij afgife van de auto moet je allelei extra kosten betalen die vooraf niet bekend waren. Je moet wel want je vlucht vertrekt zo. Lang wachten op vervoer heen en terug en uiterst ongeschoft personeel.

  Gewoon P3 boeken voor 20/30 euro meer wat uiteindelik goedkoper is en binnen 5 minuten lopen sta je in de vertrekhal zonder gedoe. Ook bij terugkomst ben je dan zo klaar. Doe je het niet sta je bij terugkomst uren te klooien met je gezin.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Opgelicht

  Review over Parkos

  We boekten op 26 maart een parkeerplek via Parkos in Düsseldorf. We moesten naar Sternpark toe. 27 april zouden we gaan vliegen. De avond daarvoor kregen we een bericht dat sternpark overboekt was en dat naar een ander adres moesten. We gaven aan we verwachten geen extra kosten te hoeven betalen. Geen reactie. Op het andere adres kregen we te horen dat ze geen zaken met sternpark deden. We moesten 90 euro betalen. Graag of niet. We stonden met de rug tegen de muur want we moesten ons vliegtuig halen. Parkos/sternpark reageert niet op onze berichten. Fijn om zo op vakantie te gaan. Grote oplichters, nooit meer Parkos.

  Sterke punten
  Geen, onbetrouwbaar

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  Verkeerde auto voorgereden

  Review over Parkos

  Bij terugkomst reeds op tijd gebeld. Toch geen auto voor de vertrekhal. Na een half uur buiten in de regen wachten kwam 'perfect' parking erachter dat er een verkeerde auto gestuurd was, die stond voor mijn neus. Pardon? Hoe vaak is er met mijn auto naar SH gereden dan? Vervolgens nog een half uur wachten totdat onze eigen auto er was. Excuses konden er nog net af. Gevraagd naar klachtenprocedure, wel beloofd, maar geen reactie meer sindsdien. Als je wilt dat je auto door een andere klant bereden wordt moet je vooral hier heengaan. Superslecht!

  Zwakke punten
  Geen contact mee te krijgen als het dan fout gaat.

  Breng je auto ergens anders

  Review over CentralParking

  Helaas een erg nare ervaring met de heren. Auto trekt sinds ik hem terug heb naar links. Alles wordt ontkent door bedrijf en zeggen dat het met slijtage en onderhoud te maken heeft. Helaas vervelende ervaring met dit bedrijf. Kies een ander!!!

  Zwakke punten
  Niet eerlijk en verkopen onzin

  Park/flight Düsseldorf slecht

  Review over Parkos

  Park en flight Düsseldorf via Parkos geregeld.
  Niemand komen opdagen, alleen tel.beantwoorder bereikbaar, hals over kop andere parkeerplaats gezocht extra kosten €223,--.
  Parkos komt hierin niet tegemoet.
  Waardeloos en onbetrouwbaar bedrijf, nooit meer.

  Datum van ervaring: 22 augustus 2022

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Overeenkomst niet nakomen en niet tegemoet komen i.v.m. extra gemaakte kosten

  Park/flight Düsseldorf slecht

  Review over Parkos

  Park en flight Düsseldorf via Parkos geregeld.
  Niemand komen opdagen, alleen tel.beantwoorder bereikbaar, hals over kop andere parkeerplaats gezocht extra kosten €223,--.
  Parkos komt hierin niet tegemoet.
  Waardeloos en onbetrouwbaar bedrijf, nooit meer.

  Datum van ervaring: 22 augustus 2022

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Overeenkomst niet nakomen en niet tegemoet komen i.v.m. extra gemaakte kosten

  No car -no keys

  Review over QuickParking.nl

  Rated 1 out of 5 stars
  Valet parking NO CAR NO KEYS
  Booked my valet parking at Schiphol Airport because of the late flight and arriving 2 AM I was thinking it will be best option for me and my small baby. So my first day home and I’m still without a car . A day of arrival to Schiphol someone was calling me to inform me that they LOST a keys from car. It can happened but what now ? Till now still nothing happens ,nobody cares about situation. Calling many times to costumer service and they can’t do anything I have to call to some Amir sometimes he doesn’t picking up the phone , calling back to costumer service no one knows where is the car , who is responsible, in this company they don’t have a managers , they don’t have a person who is responsible for situations, they absolutely don’t deliver service what you paying , you can’t complain to someone because there is noone
  After a many calls yesterday I should get a taxi back to my home. They didint provide a proper taxi just some person came with car what doesn’t have even lights inside in the car , which was super unsafe to have a ride with car like this , but we were told that taxi will wait for us…. Pitty I can’t post photos here of the taxi.
  We finally got home , but what will happen now ? Company they don’t wanna pay and take responsibility for a lost key new key cost 350e ,where is the garantie if we take care home that car will be not stolen next day ?

  So thanks to valet parking Quick parking we are without car for how long ?
  Where is my car ? WHO’s is going to solve this problem , when problem will be solved ? Who is going to pay extra cost ? Who will be professional person who can answer this ? Please dot not use this service if you wanna have a nice holiday and have your car !!!!

  Het gaat maar door ...

  Review over Allopark Charleroi

  Ik heb mijn geld ook nooit teruggezien. Snap niet dat FOD Economie deze parking niet sluit: fraude is al minstens 5 jaar bezig met ettelijke gedupeerden als gevolg. Onbegrijpelijk ...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Jammer dat je geen 0 kan geven.

  Onbetrouwbaar! Slecht

  Review over Allopark Charleroi

  Inmiddels 5 maanden geleden van uit Allopark geannuleerd. Nog steeds geen geld terug ontvangen, reageren niet op email en telefonisch niet bereikbaar! Gaat om een reservering van 3 auto's!! Oplichtersbende

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Niet te bereiken en onbetrouwbaar

  Onbetrouwbaar! Slecht

  Review over Allopark Charleroi

  Inmiddels 5 maanden geleden van uit Allopark geannuleerd. Nog steeds geen geld terug ontvangen, reageren niet op email en telefonisch niet bereikbaar! Gaat om een reservering van 3 auto's!! Oplichtersbende

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Niet te bereiken en onbetrouwbaar

  Niet reserveren zeer slecht!

  Review over Allopark Charleroi

  Inmiddels vanaf april geen reactie meer op annulering van Allopark zijn kant.. geen restitutie, niks... en niet te bereiken...

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Niet te vertrouwen

  Niet reserveren zeer slecht!

  Review over Allopark Charleroi

  Ze annuleren en betalen je geld niet terug en tevens niet te bereiken en reageren niet op email!

  Sterke punten
  geen enkele

  Zwakke punten
  Ze annuleren en geven geen geld terug, reageren nergens op en zijn telefonisch niet te bereiken!

  Waardeloze annuleringskosten

  Review over Vliegen En Parkeren

  Hou er bij het reserveren rekening mee dat je bij annulering 15% van het bedrag kwijt bent, ongeacht hoe lang van te voren je annuleert. Genoeg andere aanbieders waar je tot 24 uur voor aankomst kosteloos kan annuleren.