Reviews over Parkeerplekken


  Waardeloze annuleringskosten

  Review over Vliegen En Parkeren

  Hou er bij het reserveren rekening mee dat je bij annulering 15% van het bedrag kwijt bent, ongeacht hoe lang van te voren je annuleert. Genoeg andere aanbieders waar je tot 24 uur voor aankomst kosteloos kan annuleren.

  Zeer slechte service

  Review over Parkos

  Agressieve bestuurders zonder gevoel van medeleven. Mijn moeder heeft 1 keer haar plaats afgegeven voor een hysterische vrouw die de bus niet uit wou. De 2e keer word mijn moeder door dezelfde man de bus geweigerd omdat de bus vol zat en er een klein kind alleen moest zitten. Ik vindt dit zeer schandalig en deze man hoeft voor mijn part niet meer te rijden.

  NOOIT BOEKEN

  Review over Parkos

  NOOIT BOEKEN! Valet vip parking geboekt. Auto volledig in elkaar terug gekregen. Mega schade €15.000. 140 km
  meer op de teller , personeel grote mond. Grote oplichters! Düsseldorf AirPort! Ze huren externe bedrijven in! Dit word nergens vermeld bij je boeking. DOE HET NIET!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  ALLES

  Oplichters

  Review over Allopark Charleroi

  Wij hadden een reis geboekt en vlogen vanaf Brussel - Charleroi. Keurig een parkeerplaats geboekt bij Allopark. Anderhalve dag voor vertrek werd de vlucht, en daarmee de reis, geannuleerd omdat het cabinepersoneel van Ryanair staakte. Ik heb meteen, buiten de minimale 24 uur, de parkeerplaats geannuleerd. Krijg ik na twee dagen een email waarin men aangeeft geconstateerd te hebben dat ik geen annuleringsverzekering via Allopark had. En daardoor dat men het volledige bedrag, zonder daar maar enige dienst voor geleverd te hebben, niet terugbetaald. Wat een service door een situatie waar ik als gedupeerde geen enkele invloed op heb kunnen uitoefenen.
  Ik zal nooit meer iemand adviseren of zelf bij Allopark te reserveren.
  Super slechte service!

  Sterke punten
  Makkelijk te boeken en te betalen.

  Zwakke punten
  Kwaliteit is dus slecht, daardoor wordt de kwaliteit / prijs verhouding ook slecht.

  waardeloze parking oplichters

  Review over Allopark Charleroi

  Bij aankomst moet er ineens nog 5 euro "luchthaven toeslag" betaald worden. Daarnaast is er een verkeerde online boeking gemaakt door ons. Dus ter plaatse betalen voor nieuwe boeking, geld van verkeerde boeking wordt niet terug gestort en kon niet direct verrekend worden volgens de jongens die geen Engels of Nederlands spreken.
  Parkeerterrein met grote gaten en kuilen, amper geasfalteerd. Hier wil je je auto niet achter laten.
  shuttle neemt meer mensen mee dan zitplekken, dus kinderen op schoot. Je wordt ver van de ingang afgezet dus loopt nog een heel eind van en naar het vliegveld.
  Al met al waardeloze parking en service: het zijn gewoon oplichters.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  slechte shuttle service, geldklopperij, slecht parkeerterrein en

  Auto met schade teruggekregen.

  Review over CentralParking

  Auto met schade teruggekregen. Foto's vooropname plots niet meer beschikbaar. Bedrijf doet er alles aan om onder haar verantwoordelijkheid uit te komen. Meer informatie en foto's volgen.

  Sterke punten
  Vriendelijke medewerkers

  Zwakke punten
  Veroorzaakt schade, wat kan gebeuren, maar bedrijf neemt niet haar verantwoordelijkheid. Reageert niet.

  Geld geincasseerd maar nu annulering niet meer bereikbaar

  Review over Sky-Park.nl

  Reservering maken ging makkelijk. Annuleren ( 1 maand vantevoren) ook, maar je geld terug krijgen ho maar! Werd afgelopen benaderd met een SMS door de uitvoerende partij die nota bene van mij moest horen dat de reservering geannuleerd was! Skypark is niet bereikbaar via mail, telefoon of app ( appjes worden wel gelezen) Skypark ik wil zsm mijn geld terug!!!!

  Boek hier niet !!

  Review over Sky-Park.nl  Schandalig ......
  We kregen de avond laat voor vertrek te horen dat we bij het Ramada hotel moesten parkeren IPV in Aalsmeer ,moest daarvoor ook mijn vluchtnummers weer opnieuw doorgeven via mail naar 247 taxi ..

  Zoals afgesproken half uur van te voor gebeld voor aankomst ..maar eenmaal aangekomen , na veel bellen met een heel onvriendelijke chauffeur ( nog netjes gezegd ) en loze beloftes werden we na een dik uur wachten opgehaalddiir een busje van 247 en niet van sky ..blijkt : ...bus vol dus moesten er twee mensen achterin de laadruimte bij de koffers.
  Chauffeur reed zeer gevaarlijk en bijna iemand aan op Schiphol....
  Dus boek hier aub niet en betaal iets meer voor lang parkeren op Schiphol .

  M Flikweert

  Sterke punten
  Geen .

  Zwakke punten
  Klant onvriendelijk
  Komen niet op tijd

  Nooit meer!

  Review over Allopark Charleroi

  Hier zullen wij dus NOOIT meer boeken! De parking trekt echt op niets! Diepe putten, vuil, de wagens staan veel te dicht bij elkaar, enz..
  Enkel Franstalig, dus geen Nederlands. Ook niet aan de telefoon als je geland bent en ze belt om te vragen wanneer ze u komen ophalen. Ook een kwartier in de koude moeten wachten tot ze er zijn.
  En "beveiligde" parking? Er zit inderdaad iemand aan het loket vooraan, maar dat is het ook! Je stapt gewoon op de parking en zou dus gewoon aan elke wagen kunnen prutsen.
  Nee voor ons hoeft dit nooit meer!

  Zeer slechte ervaring!

  Review over RoyalParking

  Ik heb helaas een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Royal Parking mag qua communicatie en het nakomen van afspraken nog een hoop leren.

  Wij kwamen om 02:45 terug op schiphol. Op de reservering staat aangegeven dat je dan direct met ze kan bellen, zodat ze weten hoelaat je buiten staat. Dit hebben we direct gedaan. Helaas geen gehoor. Vervolgens met 2 andere telefoons geprobeerd te bellen, aangezien het wel erg vreemd was. Hier ook hetzelfde, geen gehoor. Ondertussen bij de bagageband aangekomen en nog steeds geen gehoor. We hebben 3 verschillende nummers gebeld, namelijk:
  06-47600500
  06-83400400
  0237520696

  Bij al deze nummers kregen wij niemand te pakken. En dat met 3 verschillende telefoons vanuit ons.

  Vervolgens staan wij om 03:15 buiten bij Schiphol zonder auto. Niemand te bereiken en uiteraard aardig wat stress aangezien je er vanuit gaat dat je auto er gewoon weer staat na het terugkomen van vakantie.

  We zijn het terrein langsgelopen om anderen te vragen of zij Royal Parking kennen. Na een aantal mensen gevraagd te hebben, kwamen we een meneer tegen die weleens wat klusjes voor ze deed. Deze meneer had het privé nummer van de eigenaar. Die belde hij direct op. Toen kregen wij hem wel aan de lijn.

  Gelukkig kwamen ze er toen direct aan.

  Het ergste is nog dat ze nu mij de schuld ervan geven dat wij ze niet konden bereiken. Terwijl wij met 3 verschillende telefoons hebben gebeld. Ook hadden wij op de reservering de tijd 03:30 staan als ophaaltijd. Zij konden de vlucht in de gaten houden en zien landen. Allemaal punten waaruit blijkt dat zij erg onzorgvuldig zijn omgegaan met onze reservering.

  Nog een klein positief puntje, de heenreis ging wel goed. Verder wil ik weinig positiefs over dit bedrijf zeggen.

  Zwakke punten
  Niet nakomen afspraken
  Communicatie

  Overdekt parkeren

  Review over QuickParking.nl

  Ruim van te voren een overdekte parkeerplaats gereserveerd bij Quickparking Rotterdam Marconistraat. En van te voren betaald.Toen wij op vrijdagochtend 20 september daar aankwamen stond er een medewerker van Quick parking en vertelde mij ( en nog een paar gezinnen die gelijk met ons aankwamen ) dat we in de Marconistraat niet terecht konden. We werden doorgestuurd naar de Delftweg. Zoeken en stressen op vroege morgen. Daar aangekomen moest ik mijn wagen op een onbewaakt knollenveld met kuilen en grove kiezels in de open lucht parkeren. Ik had betaald voor een bewaakte binnen locatie!!! Toen ik via mail klaagde werd mij verteld dat er veel mensen dit prettig vonden daar deze parkeerplaats dicht bij de luchthaven was. Maar IK had gereserveerd en betaald voor bewaakt en overdekt parkeren. En als IK onbewaakt voor hetzelfde geld op een knollenveld had willen staan, dan had IK daar wel voor geboekt. Nu vond ik na mijn vakantie mijn auto onder de vogel stront terug. Reactie op klagen krijg je niet. Nooit meer Quick parking.....ik raad het ook niemand aan.

  Sterke punten

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Duurde meer dan 1 uur om bij auto te komen

  Review over QuickParking.nl

  Vrijdag 17-09-2021 met transavia vlucht uit Faro aangekomen . Bij C 13 ruim half uur moeten wachten op de bus . Met de meer dan volle en slecht geventileerde bus ( condens op de ramen ) half uur rijden naar de Middenweg in Aalsmeer.

  Sterke punten
  Niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  Duurt veel te lang om bij auto te komen

  Très mauvaise expérience

  Review over Parkos

  Une très mauvaise expérience. Au départ, ils ont fait une file des voitures des clients pour les conduire à un autre emplacement. Une perte de temps imprévu et inimaginable pour un voyageur.
  À l'arrivée, impossible de contacter le chauffeur ni laisser un message car la boîte vocale était pleine. Après 30 minutes nous avons trouvé le véhicule de Parkos par hasard. Il nous a déposés au parking et est parti en nous abandonnant derrière la barrière. 20 minutes plus tard un autre chauffeur est arrivé et nous a ouvert la barrière. Nous n'avions jamais eu une si mauvaise expérience avec les parkings de Charleroi Airport. En tout cas c'était la première et la dernière fois avec Parkos qui est à déconseiller.

  Sterke punten
  Rien.

  Zwakke punten
  Indiscipline, perte de temps, manque de respect.

  Topper!

  Review over ParkEnFly.com

  Op 31 juli vliegtickets geboekt voor een vlucht op 1 augustus. Vanwege positieve ervaring 3 jaar geleden, heb ik meteen online een parkeerplaats bij Park&Fly gereserveerd. Alles ging prima. Op 1augustus waren we te vroeg. Geen probleem. Men deed zelfs de slagboom open, omdat we per ongeluk een verkeerde code hebben. ingetoetst. Wij zijn zeer tevreden over Park&Fly Eindhoven.over twee maanden gaan we daar zeker weer parkeren. Goed, goedkoop, lekker dichtbij en Je hoeft ook je sleutels niet in te leveren. Dankjewel Park&Fly voor de goede service.

  Sterke punten
  Goedkoop en dichtbij.

  Zwakke punten
  Geen.

  Topper!

  Review over ParkEnFly.com

  Op 31 juli vliegtickets geboekt voor een vlucht op 1 augustus. Vanwege positieve ervaring 3 jaar geleden, heb ik meteen online een parkeerplaats bij Park&Fly gereserveerd. Alles ging prima. Op 1augustus waren we te vroeg. Geen probleem. Men deed zelfs de slagboom open, omdat we per ongeluk een verkeerde code hebben. ingetoetst. Wij zijn zeer tevreden over Park&Fly Eindhoven.over twee maanden gaan we daar zeker weer parkeren. Goed, goedkoop, lekker dichtbij en Je hoeft ook je sleutels niet in te leveren. Dankjewel Park&Fly voor de goede service.

  Sterke punten
  Goedkoop en dichtbij.

  Zwakke punten
  Geen.

  Topper!

  Review over ParkEnFly.com

  Op 31 juli vliegtickets geboekt voor een vlucht op 1 augustus. Vanwege positieve ervaring 3 jaar geleden, heb ik meteen online een parkeerplaats bij Park&Fly gereserveerd. Alles ging prima. Op 1augustus waren we te vroeg. Geen probleem. Men deed zelfs de slagboom open, omdat we per ongeluk een verkeerde code hebben. ingetoetst. Wij zijn zeer tevreden over Park&Fly Eindhoven.over twee maanden gaan we daar zeker weer parkeren. Goed, goedkoop, lekker dichtbij en Je hoeft ook je sleutels niet in te leveren. Dankjewel Park&Fly voor de goede service.

  Sterke punten
  Goedkoop en dichtbij.

  Zwakke punten
  Geen.

  Oplichting

  Review over Allopark Charleroi

  Boek nooit bij Royal Parking Fly!!! Bij aankomst contact opgenomen en persoon zou na 10 minuten arriveren! Na een half uur nog steeds niemand te zien! Terug contact opgenomen, na 20 keer, telefoon werd helaas niet meer opgenomen!!!! Dan maar geparkeerd op de luchthaven, nogmaals 85 euro betaald!!!! Net op tijd voor onze vlucht!!!! Een schande is het!!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  OPLICHTING

  Geen contact

  Review over Sky-Park.nl

  Meerdere malen gemaild en geappt over het annuleren van een reservering. Er komt geen reactie. Erg vervelend.

  Zeer slechte ervaring

  Review over Parkos

  Zeer slechte ervaring met Parkos!
  Mijn reservering is niet doorgegeven aan de parkeerplaats. Hierdoor kon ik mijn auto niet op de door mijn gereserveerde plek parkeren. Voor het 4 dubbele aan parkeerkosten noodgedwongen op het vliegveld moeten parkeren. Parkos schuift het af op de parkeerbeheerder, terwijl duidelijk is dat Parkos nooit heeft laten weten dat ik daar een reservering heb. Ze willen ook niet delen in de extra parkeerkosten. Wees gewaarschuwd!!

  Overzichtelijke website en goede prijzen

  Review over Vliegen En Parkeren

  Erg handig om een parkeerplaats te vinden, reviews te bekijken en goedkoopste optie te kiezen. Erg tevreden!

  Sterke punten
  Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk.

  Zwakke punten
  Geen gevonden

  Nooit met Quickparking in zee gaan!

  Review over QuickParking.nl

  Zeer slechte ervaring met Quickparking, nooit mee in zee gaan. We zijn niet opgehaald, krijgen geen telefonisch contact, via mail beloven ze van alles maar na 3 weken nog steeds mijn taxigeld niet terug!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Eerder genoemd

  Niet parkeren hier!!!!!!!

  Review over 247Parking.nl

  We hebben een parkeerplaats geboekt bij 24/7 parking en wat is het daar een grote bende zeg. Eenmaal aangekomen moesten we 75 minuten wachten voor we werden weggebracht omdat er te veel mensen waren en ze te weinig busjes hadden ingezet. We waren gelukkig nog net optijd om in te checken omdat we 5 uur van te voren er al waren. Omdat moment dus nog 3,5 uur over. We moesten bij terugkomst bellen als we aan kwamen en na 20 keer te hebben gebeld geen gehoor. Dus gewoon met een taxi moeten gaan a 56,00 euro. Dus beter iets meer betalen en gewoon bij Schiphol zelf parkeren ipv bij deze cowboys.

  Sterke punten
  Hebben ze geen !!!!!!

  Zwakke punten
  Alles!!!!!!!

  Goed verzorgd en snel op Schiphol

  Review over Schiphol ParkFly

  Vorige week zijn wij teruggekomen van onze reis naar Athene. Alles was in orde en zowel het wegbrengen als ophalen verliep vlot. Ik kan de service zeker aanbevelen!

  Sterke punten
  Vlotte afhandeling, aardige chauffeur

  Klantonvriendelijk. Pikken je geld in.

  Review over Holiday Extras

  in oktober vliegtickets geboekt en een parkeerplaats op Schiphol... via Easyjet dus dacht ik bij easyjet. Ik kreeg maar geen bevestiging en kwam er achter dat het Holliday extra's was. Vliegtickets werden geannuleerd vanwege corona en ik kreeg een mail van holliday extra's om te kiezen voor een voucher... grote groene knop... of held retour... kleine grijze knop. Ik had mijn leesbril niet open drukte op de telefoon op de verkeerde knop. Stuurde meteen een mail en kreeg na een week antwoord. Ik kreeg mijn geld niet retour...moest maar rekening houden met de vervelende situatie waarin de reisbranche op dit moment zat!!! Ze hadden het met hun jurist gecheckt en dit klopte zo volgens hen. Nog een paar mailtjes over en weer maar ze blijven bij hun standpunt. Ik mag tot oktober de voucher gebruiken maar ga op dit moment uiteraard niet vliegen. Het was geen geoot bedrag maar het is een arrogante superklantonvriendelijke club. Nooit weer!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Ontzettend klantonvriendelijk

  "vergeten"op te worden gehaald!

  Review over QuickParking.nl

  Slechte ervaring daar wij "vergeten" zijn op te worden gehaald om 22 uur in de avond. Keurige jongen vertelde dat we niet gepland stonden en een taxi moesten regelen. Bleek de auto ook nog met een lekke band te staan. Wel gezien door medewerker, er zat een briefje achter de ruit, niet even gemaild om ons voordien op de hoogte te stellen... Een mail gestuurd met taxirekening, daar wordt niet op gereageerd. Bellen met klantenservice lukt totaal niet, verbinding valt gelijk weg...Het komt allemaal erg louche over.

  Sterke punten
  Aardige chauffeur

  Zwakke punten
  Communicatie is totaal onmogelijk! Reageert nergens op, sturen mails terug die niets met mijn vraag (taxi geld terug) te maken heeft.