Reviews over Parkeerplekken


  Zeer slechte ervaring - Review over Parkos

  Zeer slechte ervaring met Parkos! Mijn reservering is niet doorgegeven aan de parkeerplaats. Hierdoor kon ik mijn auto niet op de door mijn gereserveerde plek parkeren. Voor het 4 dubbele aan parkeerkosten noodgedwongen op het vliegveld moeten parkeren. Parkos schuift het af op de parkeerbeheerder, terwijl duidelijk is dat Parkos nooit heeft laten weten dat ik daar een reservering heb. Ze willen ook niet delen in de extra parkeerkosten. Wees gewaarschuwd!!

  Overzichtelijke website en goede prijzen - Review over Vliegen En Parkeren

  Erg handig om een parkeerplaats te vinden, reviews te bekijken en goedkoopste optie te kiezen. Erg tevreden!

  Sterke punten
  Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk.

  Zwakke punten
  Geen gevonden

  Nooit met Quickparking in zee gaan! - Review over QuickParking.nl

  Zeer slechte ervaring met Quickparking, nooit mee in zee gaan. We zijn niet opgehaald, krijgen geen telefonisch contact, via mail beloven ze van alles maar na 3 weken nog steeds mijn taxigeld niet terug!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Eerder genoemd

  Niet parkeren hier!!!!!!! - Review over 247Parking.nl

  We hebben een parkeerplaats geboekt bij 24/7 parking en wat is het daar een grote bende zeg. Eenmaal aangekomen moesten we 75 minuten wachten voor we werden weggebracht omdat er te veel mensen waren en ze te weinig busjes hadden ingezet. We waren gelukkig nog net optijd om in te checken omdat we 5 uur van te voren er al waren. Omdat moment dus nog 3,5 uur over. We moesten bij terugkomst bellen als we aan kwamen en na 20 keer te hebben gebeld geen gehoor. Dus gewoon met een taxi moeten gaan a 56,00 euro. Dus beter iets meer betalen en gewoon bij Schiphol zelf parkeren ipv bij deze cowboys.

  Sterke punten
  Hebben ze geen !!!!!!

  Zwakke punten
  Alles!!!!!!!

  Goed verzorgd en snel op Schiphol - Review over Schiphol ParkFly

  Vorige week zijn wij teruggekomen van onze reis naar Athene. Alles was in orde en zowel het wegbrengen als ophalen verliep vlot. Ik kan de service zeker aanbevelen!

  Sterke punten
  Vlotte afhandeling, aardige chauffeur

  Klantonvriendelijk. Pikken je geld in. - Review over Holiday Extras

  in oktober vliegtickets geboekt en een parkeerplaats op Schiphol... via Easyjet dus dacht ik bij easyjet. Ik kreeg maar geen bevestiging en kwam er achter dat het Holliday extra's was. Vliegtickets werden geannuleerd vanwege corona en ik kreeg een mail van holliday extra's om te kiezen voor een voucher... grote groene knop... of held retour... kleine grijze knop. Ik had mijn leesbril niet open drukte op de telefoon op de verkeerde knop. Stuurde meteen een mail en kreeg na een week antwoord. Ik kreeg mijn geld niet retour...moest maar rekening houden met de vervelende situatie waarin de reisbranche op dit moment zat!!! Ze hadden het met hun jurist gecheckt en dit klopte zo volgens hen. Nog een paar mailtjes over en weer maar ze blijven bij hun standpunt. Ik mag tot oktober de voucher gebruiken maar ga op dit moment uiteraard niet vliegen. Het was geen geoot bedrag maar het is een arrogante superklantonvriendelijke club. Nooit weer!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Ontzettend klantonvriendelijk

  "vergeten"op te worden gehaald! - Review over QuickParking.nl

  Slechte ervaring daar wij "vergeten" zijn op te worden gehaald om 22 uur in de avond. Keurige jongen vertelde dat we niet gepland stonden en een taxi moesten regelen. Bleek de auto ook nog met een lekke band te staan. Wel gezien door medewerker, er zat een briefje achter de ruit, niet even gemaild om ons voordien op de hoogte te stellen... Een mail gestuurd met taxirekening, daar wordt niet op gereageerd. Bellen met klantenservice lukt totaal niet, verbinding valt gelijk weg...Het komt allemaal erg louche over.

  Sterke punten
  Aardige chauffeur

  Zwakke punten
  Communicatie is totaal onmogelijk! Reageert nergens op, sturen mails terug die niets met mijn vraag (taxi geld terug) te maken heeft.

  Schandalig - Review over Park N Travel

  Verleden jaar geboekt bij parkntravel en een bedrag van 119 euro betaald. Ivm Corona reis moeten annuleren. Boeking parkntravel kon kosteloos geannuleerd worden. Heb dat ook gedaan. Meerdere mails gestuurd om geld terug te krijgen. Geen enkel antwoord ontvangen en dus ook niet mijn geld. Niet in zee gaan met deze partij. Zijn oplichters

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alle

  Geen idee voor serieuze .... - Review over Allopark Charleroi

  Augustus 2020 4 maanden geboekte parkeerplaats in Charleroi. Toen ik aankwam bij de Parking new jack, vond ik alleen een agressieve hond .... de parking was gesloten. Ik riskeerde het vliegtuig te verliezen en gelukkig vond ik parkeerplaats P4. aangekomen in Lamezia terme las ik een bericht op mijn e-mail waarin Allopark mijn parkeerplaats veranderde om 21:00 de dag voordat ik vertrok ... jammer dat ik het niet zag ... 55 euro gegeven aan deze oplichters en 70 besteed aan de nieuwe parkeerplaats.....

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  allees

  Prima parkeerervaring - Review over Schiphol ParkFly

  Ondanks veel negatieve reviews gelezen te hebben ben ik zeer tevreden. Na parkeren werd ik meteen afgezet op Schiphol en na aankomst op Schiphol bij de terugvlucht heb ik gebeld en stond het busje binnen 10 minuten al hier. Wellicht is er wel een langere wachttijd in het hoogseizoen, aangezien ze (voor zover ik zag) slechts 2 busjes hebben, maar bij mij ging het heel snel.

  Sterke punten
  Prima service, aardig personeel en goedkoop parkeren.

  Slechte klantenservice - Review over QuickParking.nl

  Zonder overleg omgeboekt naar een ongunstige locatie. Na het annuleren krijg ik een mail dat IBAN niet klopt(onzin). Na het juiste IBAN door gegeven te hebben duurt het weken voordat je je geld terug krijgt. Als je erachter aan belt, krijg je door dat het bij de financiële administratie ligt en dat het nog paar weken duurt. Waardeloos

  Vlucht gemist helaas - Review over Schiphol ParkFly

  Onderweg naar Schiphol pech gehad met de auto. Kan niemand iets aan doen, maar helaas geen medewerking van Parknfly. Paar keer gebeld en situatie uitgelegd. Elke keer moeilijk moeilijk. Uiteindelijk met veel haast om 13:45 aan kunnen komen bij Parknfly. Vlucht vertrok om 15:00. Bus reed voor onze ogen weg. Duurde erg lang tot deze terug was. Uiteindelijk om 14:30 pas op het vliegveld en konden we de koffers niet meer inchecken. Het is niet de schuld van Parknfly dat we de vlucht gemist hebben, maar met een beetje medewerking hadden ze het wel kunnen voorkomen.

  Zwakke punten
  Lange tijd tussen aankomen bij parkeerplaats en aankomen op vliegveld.

  Snel antwoord - Review over Cparkings

  Snel antwoord op vragen, beste prijs.

  Sterke punten
  Overzichtelijk

  Onbetrouwbaar - Review over Holiday Extras

  Vooraf betaald. Ter plekke nóg eens moeten betalen ivm niet goed functionerend toegangssysteem. Na diverse telefonische contacten hierover weigerde men het dubbel betaalde bedrag terug te betalen. Teleurstellend

  UItermate slecht - Review over Holiday Extras

  Ik heb een boeking gedaan by Holiday Extras. Nu wil ik ze een vraag stellen over de boeken - het antwoord staat niet op hun website - maar ze zijn telefonisch niet te bereiken. Ondertussen 3 emails gestuurd in 2 weken tijd en kreeg steeds automatische reactie dat ze mij vraag zsm zullen beantwoorden. Niet dus....

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Uitermate slechte service en bereikbaarheid.

  oplichters - Review over QuickParking.nl

  die lui sporen uhm echt niet hoor krijg ineens een mail dat ik niet op ben komen dagen bij de quickparking ten eerste heb ik nooit een vakantie geboekt laat staan een parkeerplaats gereserveerd ofdat ik ff wil betalen die denken echt ik achterlijk ben ofzo! niet intrappen dus!

  Zwakke punten
  alles die lui zijn gek

  Prima - Review over Schiphol ParkFly

  Ondanks enkele negatieve reviews afgelopen week als gebruikelijk geparkeerd bij Parklfy. Voorheen altijd aan de aalsmeerderweg geparkeerd, nu voor het eerst op het nieuwe terrein aan de middenweg. Mooi terrein en men bood aan of ik mijn sleutel mee wou op reis! Ik parkeer nog steeds met alle tevredenheid bij deze organisatie!

  Sterke punten
  Mooi terrein!

  Zwakke punten
  -

  0,0 contact na reservering - Review over QuickParking.nl

  Valet parking geboekt maar 0,0 contact tot aan de dag dat ik op vakantie ben gegaan en nu nog steeds niks meer vernomen. Nu geboekt bij Comfort Parking en daar wel keurig behandeld en is de auto naar wens opgehaald. Zet in ieder geval een bericht op de site of blokkeer reserveringen, voor hetzelfde geld had ik daar gestaan met mijn auto. BEDANKT HOOR!!!!

  Zwakke punten
  Geen contact na reservering

  0,0 contact na reservering - Review over QuickParking.nl

  Valet parking geboekt maar 0,0 contact tot aan de dag dat ik op vakantie ben gegaan en nu nog steeds niks vernomen. Nu geboekt bij Comfort Parking en daar wel keurig behandeld en is de auto naar wens opgehaald. Zet in ieder geval een bericht op de site of blokkeer reserveringen, voor hetzelfde geld had ik daar gestaan met mijn auto. BEDANKT HOOR!!!!

  Zwakke punten
  Geen contact na reservering

  Oplichters - Review over Allopark Charleroi

  Hoewel Ryanair niet vliegt vanaf Charleroi krijg ik mijn parkeergeld niet terug. Kreeg laconiek antwoord: terugbetaling geweigerd. Nieuwe mail met de vraag waarom kreeg ik een kort antwoord: geen annuleringsverzekering (waar ik vooraf niks van vernomen heb). Neuwe vraag om terugbetaling: geen antwoord meer. Als ze dat zo een paar duizend keer kunnen doen ... Gouden raad: boek NOOIT met deze afzetters.

  Sterke punten
  Geen enkele

  Slecht slecht slecht - Review over Parkos

  Vorig jaar april hebben we de auto geparkeerd bij Park 'Ami via Parkos en bij terugkomst van onze reis zat er een kras van voor naar achter op. Het bedrijf ontkende aansprakelijkheid en de beste meneer vond het nodig om mij en mijn gezin zelfs te bedreigen. Het werd zo erg dat de politie er zelfs bij moest komen. Uiteindelijk erkende het bedrijf onder druk van de politie aansprakelijkheid en zou het de schade vergoeden mits we geen slechte review zouden plaatsen. Nu een jaar later willen ze nog steeds niets vergoeden. Slecht bedrijf waarbinnen onfatsoenlijk wordt omgegaan met andermans spullen en klanten. Ook Parkos zou hiervoor verantwoordelijkheid moeten nemen, maar als ik hun voorwaarden lees, heb ik het idee dat ze daar sowieso niet aan doen. Conclusie en advies aan iedereen: parkeer hier niet en kies niet voor Parkos.

  Sterke punten
  Snel geld verdienen

  Zwakke punten
  Er niet voor willen werken

  Sky park waardeloos - Review over Sky-Park.nl

  Onvriendelijk personeel geen reacties op mails

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Terugbetaling - Review over Allopark Charleroi

  Beste, Ik heb drie weken geleden mijn reservatie voor ds parking geannuleerd vanwege Corona, ik kreeg bericht dat het wordt terugbetaald. Reservatie nr is AL 3796684. Kan u dit even nakijken

  Komen gemaakte afspraken niet na - Review over QuickParking.nl

  Heb de afgelopen jaren meerdere keren gebruik gemaakt van Quick Parking Rozenburg/Schiphol. So far so good. Ca. 2 maanden geleden een nieuwe boeking gedaan met mogelijkheid van annuleren voor 3 t/m 13 mei 2020. Intussen is duidelijk dat de vakantie geen doorgang kan vinden dus Quick Parking bericht gestuurd voor terugbetaling. Antwoord van Quick Parking : dat gaat niet want wij hebben onze algemene voorwaarden aangepast (waarover ik nooit ben geinformeerd), u kan op een later tijdstip een nieuwe boeking maken. Leuk allemaal, maar ik heb gereserveerd met mogelijkheid tot annuleren & daar ook voor betaald. Ondanks meerdere mails/berichten met verzoek tot terugbetaling blijft het stil bij Quick Parking. Ongehoord waardeloze service derhalve. Grote schande !!

  Sterke punten
  als Quick Parking de verplichtingen nakomt en terug betaald

  Zwakke punten
  reageren niet op berichten of emails

  Oplichters!!! - Review over QuickParking.nl

  Als je de parking wil anuleren en je stuurt mailtjes, worden deze niet beantwoord. Door de coronacrisis kon onze reis niet doorgaan. Deze oplichters willen u niet terugbetalen om het geld alsnog in hun zakken te steken. TIP: Betaal via paypal. Dan kan je makkelijk klacht indienen en krijg je je geld terug.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klanten oplichten