Nieuwste Reviews

Comfort Parking - Waardeloos bedrijf!

0

Review:
Begin maart stonden we in de vroege ochtend in de kou op onze auto te wachten: bleek de chauffeur bij het terugrijden naar Schiphol mijn auto zodanig in elkaar gereden te hebben dat ik er onmogelijk mee naar huis kon. Later bleek er voor € 6000,- euro schade veroorzaakt te zijn. Het is nu 4 maanden later en we zijn nog steeds met de verzekering bezig om de schade te verhalen. Bedrijf geeft heel slechte service bij dit soort zaken: we hebben lang moeten wachten op een taxi, die we zelf moesten voorschieten, weinig informatie over hoe en waar de auto gerepareerd moest worden, zolang de auto niet bij een schadebedrijf was gebracht kreeg ik geen vervangende auto. En de hele afhandeling duurt maar.

Zwakke punten:
Waardeloze service bij veroorzaakte schade. Niet je auto aan af geven!

Helen Rijp beveelt Comfort Parking NIET aan bij vrienden/bekenden

Allopark Charleroi - BOEK NOOIT BIJ ALLOPARK

0

Review:
ALLOPARK ZIJN GANGSTERS!!! GARAG WERD OVERGEOBEKT NAAR FLEURUS, DIT IS EEN ONVEILE GARAGE!!! ZE WEIGEREN OM UW GELD TERUG TE GEVEN. SLECHTE SERVICE!!

Sterke punten:
NIETS

Zwakke punten:
ALLES

jeff beveelt Allopark Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - NA 10 JAAR NOOIT MEER 24/7

0

Review:
10 jaar met 24/7 parking NOOIT MEER!
Na aankomst v de eerste keer,sleutel niet kunnen houden anders 15 euro erbij!
Staat heel misleidend op hun website noemen ze,daar: sleutel in de kluis!?
Als je daar naar vraagd krijg he als antwoord dat ze niet aan klantenservice doen!
Helemaal terug lopen met koffers naar de straat...wordt je met touringkar opgehaald,die ook nog andere parkings afgaat!
Extra tijd,wees blij als je je vliegtuig haalt!
Wij zeggen vaarwel 24/7 na 10 jaar parkeren!
En als tip lees deze laatste recensies van 2018 dan en.behoed jezelf ervan om bik deze parking te gaan parkeren#
Mensen begin er niet aan!

Sterke punten:
Vroeger genoeg...nu helemaal niks meer

Zwakke punten:
Alles ,wachttijd,klantvriendelijkheid,
Alles maar dan.ook werkelijk alles is zwak geworden bij.24/7

Schoonderb beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - Slecht!

0

Review:
Eerst veranderden ze na reservering de plek, zodat we verder moesten rijden naar het vliegveld. En op de terugweg was er door onduidelijke reden geen busje die ons kwam ophalen en de telefoon namen ze niet op. Mensen zeiden dat de politie er mee te maken had. Zij zeiden dat er een ongeluk was gebeurd. Hoe dan ook, zelf een taxi (70 euro) moeten bellen om ons naar de parking te brengen. Nooit weer!

Yvonne beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - Slecht sinds nieuwe beleid

1

Review:
Deze parking WAS heel erg goed, sinds het nieuwe beleid kun je nog beter met de trein naar Schiphol. Wij hadden niet goed gelezen en meteen onze auto geparkeerd, waarop de medewerker ons nog geen goededag zegt maar meteen snauwt of we ook altijd eerst naar onze hotelkamer gaan en daarna pas inchecken. Vervolgens is er iets misgegaan in het reserveren, want wij zouden de sleutel moeten afgeven. Dit wilden we niet omdat er veel recensies zijn dat er met de auto’s wordt gereden en vroegen of we konden bijbetalen om de sleutel mee te nemen, hierop lacht de medewerker me uit en zegt dat dat onzin is, zo iets gebeurde 5 jaar geleden op Schiphol maar nu echt niet meer. We moesten naar het begin van de weg lopen waar we zouden worden opgehaald door een shuttle stadsbus. Aan het begin van het terrein stond een medewerker waarmee wij een praatje maakten. De bus kwam voorgereden en de buschauffeur snauwde ons gelijk af waarom we niet voor aan de weg stonden want hij had ons bijna gemist en dan had die toch echt doorgereden.
Bij terugkomst naar bushalte C13, waar ongeveer 25 mensen stonden te wachten in de kou en wind. Al met al stonden wij 30 minuten te wachten en andere mensen nog veel langer. Ik besloot hierop contact op te nemen met 24/7 parking, met de vraag of zij enig zicht hadden op wanneer de bus zou komen. Medewerker Andre gaf aan dat een wachttijd van 25-30 minuten heel normaal was. Hierop gaf ik aan dat ze misschien hun tijden beter kunnen aanpassen, er wordt overal immers 20minuten aangegeven. Hierop begon Andre te snauwen dat ze helemaal geen tijd indicatie kunnen geven en dit ook nergens doen, ik moest nog maar geduld opbrengen. Sta je dan met 25 andere mensen. Uiteindelijk na 45 minuten komt dan de bus en wordt niemand geholpen met het in de bus tillen van koffers. Vervolgens krijft de chauffeur kritiek over zich heen. Deze raakt hierdoor nogal opgefokt, wat een zeer agressieve rijstijl tot gevolg heeft. De koffers van de passagiers vlogen door de bus. Reed veel te hard waardoor er voor een rood stoplicht zowat een noodstop gemaakt moest worden. Vervolgens afgezet aan het begin van de parkeerplaats van 24/7 parking, weer niet geholpen met uitstappen. Denk je dat je er bent, kun je nog 500 meter je koffer door los grind trekken naar je auto.
De medewerkers krijgen door het nieuwe beleid, dat de baas ingevoerd heeft, al het gezeik over zich heen. Erg jammer hoe dit nu geregeld is, tegenover de persoonlijke service in oktober 2017! Ik zal hier niet nog een keer boeken en heb mijn reisbureau hierover ook geïnformeerd en geadviseerd een andere parkeerplaats te zoeken.

Sterke punten:
Geen meer

Zwakke punten:
Snauwende medewerkers, geen verharde weg, geen persoonlijke service.

Janine beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Te tijdrovend

0

Review:
Gebruik gemaakt van Quick parking Schiphol maar behalve de prijs zie ik geen voordelen tov Schiphol lang parkeren. Je moet op de parkeerplaats wachten op de bus en ook op de terugweg weer wachten op de bus die dan ook nog vol zit. Je bent toch bijna een half uur kwijt en dat is niet waar ze mee adverteren.

Sterke punten:
Prijs, goede parkeerplaats.

Zwakke punten:
Transfer duurt te lang door het wachten op de bus.

Richard beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - voel me opgelicht

0

Review:
ik heb netjes via internet geboekt en betaald, met een reserveringsnummer. Dus ik bel bij vertrek dat ik er aan kom, zegt de man, we kunnen uw boeking niet vinden, maar komt goed. Kom ik daar aan, bekijkt de man even mijn boekingsformulier, en ik vraag voor de zekerheid een handtekening van hem op de bevestiging. Ik geef mijn sleutels af en krijg niet eens een bevestiging of wat ook. Ze legitimeren zich ook niet.
bij terugkomt bel ik het nummer wat op de bevestiging staat en zeg kunt uw mijn auto brengen? (bij vertrekhal 3).

ze zegt ik kan uw boeking niet vinden. maar ik weet er van ik kom er aan. Ze belt me na 10 minuten dat ik 80 euro moet betalen omdat ik waarschijnlijk bij een ander bedrijf heb geboekt. Ik zeg oh ok, maar ik heb hier de bevestiging.
Ze zegt ik kijk het straks na.
Ik kijk nog eens en zie dat ze me gebeld heeft met hetzelfde nummer als op de bevestiging. Dus ik bel boos terug en zeg dat het echt klopt omdat het tel.nm. van de bevestiging dezelfde is als waarmee zij belt. Ze zegt; het komt regelmatig voor dat bedrijven ons telefoonnummer gebruiken. (lijkt me
raar want als een bedrijf een ander tel.nm gebruikt, zijn ze
klanten kwijt)
Ik zeg; waarom zegt u nu tegen mij dat ik 80 euro moet betalen? dat had de man bij aankomst moeten zeggen dat ik bij een ander bedrijf heb geboekt als die van hun. ( wat trouwens niet waar is) Hij heeft toch gekeken naar mijn
bevestiging?) toen was alles ok. Het zal wel een en al
misverstand zijn, te beginnen bij dat ze de boeking niet gevonden hebben, vervolgens door zich niet te legitimeren, en dan nog te zeggen dat anderen hun tel.nm gebruiken. Ik had me bijna laten overhalen.
Op het einde stuurt ze een foto van de bevestiging naar haar baas, en toen was alles ineens goed. geen prettige aankomst!

Sterke punten:
betaalbaar, niet duur niet goedkoop

Zwakke punten:
zeer slechte communicatie, ze legitimeren zich niet als je de sleutels afgeeft bij vertrekhal 3 en je de auto meegeeft.

bijna 80 euro betaald extra!

snijder beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Vliegen En Parkeren - Top aanbod

0

Review:
Voor mijn zomervakantie zocht ik naar de meest goedkope parkeerplek bij Dusseldorf airport. Op deze website zijn de prijzen nog goedkoper dan wanneer ik direct bij de parkeeraanbieders boek. Niet persé erg!

Sterke punten:
Overzichtelijk
Goedkoop
Duidelijk

Zwakke punten:
niets

Eva beveelt Vliegen En Parkeren aan bij vrienden/bekenden

Allopark Charleroi - te slecht voor woorden

0

Review:
Na onze terugkomst op Charleroi Airport (15.15 uur) hebben wij ruim 5,5 uur op de parkeerplaats van de 123 parking moeten wachten voordat wij konden vertrekken (20.45 uur). Geen enkele hulp aanwezig om onze ingeparkeerd auto weg te krijgen. Ook de chauffeur kreeg op geen enkele wijze reactie van zijn organisatie. Waardeloos. Op reactie dat geld teruggestort zou worden en een tegemoetkoming van 123 parking, niets terug ontvangen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
waardeloze service, afgelegen plek geheel verlaten achter een vervallen bedrijfsterrein

Helma beveelt Allopark Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - van goede service nar drama dankzij nieuwe formule

0

Review:
bij aankomst sleutel inleveren , bij vragen waarom dan zegt men dat ze dit strakker kunnen inparkeren maar hij stond werkelijk strak geparkeerd?? heel vreemd. koffers zelf sjouwen door slecht geasfalteerd terrein naar voor aan de weg. Daar wordt men door een bus opgehaald. Heel gedoe en chaos met de koffers. Bij terugkomst idem dito en ophaalpunt via aankomsthal 4 naar c13 is nog een hele bezoeking als het regent. Dit geld ook voor het terrein waar je auto geparkeerd staat. Dikke kans dat je door de regen en blubber loopt te sjouwen. We hebben jaren met plezier geparkeerd bij jullie maar met deze formule niet meer. Dit was ws de laatste keer. Erg jammer

Sterke punten:
parkeerplek vlakbij schiphol

Zwakke punten:
slechte service

pols beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden