Vliegen En Parkeren

Bent u op zoek naar een parkeergelegenheid nabij een vliegveld? Dan moet u bij vliegenenparkeren.nl zijn! Bij ons vindt u de beste aanbieders van lang parkeren tegen de laagste tarieven. U kunt een parkeergelegenheid boeken die volledig aansluit bij uw wensen bij de volgende luchthavens. -Schiphol Airport -Eindhoven Airport -Rotterdam Airport -Brussels Airport -Charleroi Airport -Dusseldorf Airport -Weeze Airport autogarage

Vliegen En Parkeren Reviews

  Misleidend wat riekt naar opli

  Nooit meer vliegenenparkeren.nl.
  Bij aanmelden zou ik €76 moeten betalen. Op het moment dat er betaald is blijkt er €108 afgehouden zijn. Per mail krijg ik een bevestiging van €76 en meteen erna €108. Bij navraag blijkt dit omdat er 4 personen met 1 auto gaan.
  In tegenstelling tot de concurrentie moet je 15% kosten betalen.
  Dit laatste is echter in de hele kleine lettertjes van de algemene voerden terug te vinden.
  Dit riekt voor mij naar oplichting dan wel misleidend.
  Er zijn diverse veel betere alternatieven die met betere voorwaardes en ook nog goedkoper zijn.

  Sterke punten
  Snelle schriftelijke antwoorden

  Zwakke punten
  Slechte voorwaardes en annuleringskosten. Bedrag kan zonder aan te geven verhogen.

  Waardeloze annuleringskosten

  Hou er bij het reserveren rekening mee dat je bij annulering 15% van het bedrag kwijt bent, ongeacht hoe lang van te voren je annuleert. Genoeg andere aanbieders waar je tot 24 uur voor aankomst kosteloos kan annuleren.

  Overzichtelijke website en goede prijzen

  Erg handig om een parkeerplaats te vinden, reviews te bekijken en goedkoopste optie te kiezen. Erg tevreden!

  Sterke punten
  Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk.

  Zwakke punten
  Geen gevonden

  Top klantenservice

  Onlangs zijn wij teruggekomen van onze zomervakantie in Portugal. Het parkeren verliep vlot op de heenreis, we konden de reis naar het vliegveld meteen voortzetten in de shuttle. Bij terugkomst na een lange reis moesten we 40 minuten wachten op Koln voor de shuttle service! Hier hadden wij dus echt geen zin in na die lange reis. We hebben vliegenenparkeren gebeld en zij gaven ons nog een kleine compensatie voor het wachten, erg netjes!

  Sterke punten
  wachten verzachten en we werden serieus genomen

  Zwakke punten
  parking in koln hierover feedback geven indien nog niet gedaan

  Top aanbod

  Voor mijn zomervakantie zocht ik naar de meest goedkope parkeerplek bij Dusseldorf airport. Op deze website zijn de prijzen nog goedkoper dan wanneer ik direct bij de parkeeraanbieders boek. Niet persé erg! :)

  Sterke punten
  Overzichtelijk
  Goedkoop
  Duidelijk

  Zwakke punten
  niets

  Oplichters!

  Wij hebben een indoor valet parking "Rotterdam airport" gereserveerd en meteen betaald bij vliegenenparkeren.nl. We moesten 20 minuten voor aankomst nog even bellen.
  Toen we belden was onze reservering onbekend. Na wat zoekwerk wel gevonden maar er werd gecommuniceerd dat ze niemand konden toesturen en we moesten zelf op P1A parkeren en als we terug zijn moesten we bellen en zouden ze de uitrij kaartje betalen. Zo gezegd zo gedaan.
  Toen we naar 1 week terug waren kwamen belden we en er kwam een medewerker naar ons toe om onze uitrijkaart "te betalen".
  Hij gaaf ons een kaartje maar die deed het natuurlijk niet. Daarna belden we hem maar hij nam niet keer op.
  Bij de slagboom werd gecommuniceerd dat we naar de info bali moesten om een nieuwe kaartje te kopen. Dus 86 euros extra lichter! Oplichters!!! In totaal voor 165 opgelicht!

  Sterke punten
  Geen

  Een vergelijkingswebsite voor parkeerplaatsen die ik iedereen aanraad

  Super handige website waar je parkeerplaatsen kan vergelijken en als je er eentje hebt uitgekozen is het binnen 2 minuten geregeld. De service is geweldig! Ook bij de parkeerplaats waren ze heel erg vriendelijk. Ik ga vaker bij vliegenenparkeren een parkeerplaats reserveren en raad het iedereen aan.

  Sterke punten
  Super handige website waar je parkeerplaatsen kan vergelijken en als je er eentje hebt uitgekozen is het binnen 2 minuten geregeld. De service is geweldig!

  Zwakke punten
  Het reserveringsformulier was een beetje onduidelijk.

  Parkeren via Vliegen & Parkeren

  Ik ben laatst voor het eerst in tijden weer op vliegvakantie geweest en moest nu voor het eerst ook mijn auto parkeren bij het vliegveld (Eindhoven airport). Ik ben bij Vliegen en Parkeren beland en ben zeer tevreden! De website ziet er goed uit en het vergelijken ging erg makkelijk. Na het reserveren alle stappen netjes gekregen en al deze stappen uiteindelijk heel soepel doorlopen. Volgens mij heb ik uiteindelijk ook flink bespaard!

  Sterke punten
  - Erg makkelijk vergelijken
  - Makkelijk besparen
  - Mooie website
  - Het gehele proces is zeer soepel verlopen

  Parkeerplaats boeken bij Vliegenenparkeren.nl

  Ik zocht een goedkoper alternatief voor het parkeren bij Brussel Zaventem. Op deze website was het makkelijk om het grote aanbod van parkeeraanbieders te vergelijken en heb toen online een boeking gemaakt. Na het parkeren werden we met een busje naar de luchthaven gebracht, top service!

  Sterke punten
  Helder proces om een reservering te maken en online betalen werkt goed. Veel goedkoper als op de luchthaven parkeren.

  Erg fijne website!

  Voor mijn werk moet ik regelmatig parkeergelegenheden boeken. Onze vertegenwoordigers in het buitenland vliegen niet altijd vanaf dezelfde luchthaven. Recentelijk heb ik vliegenenparkeren.nl ontdekt en vindt dit erg gemakkelijk werken. Je ziet verschillende aanbieders en kijkt welke het beste aansluit bij je wensen.

  Kortom een mooie overzichtelijke en makkelijke website!

  Sterke punten
  -Mooie website
  -Prima aanbod van parkeergelegenheden in binnen en buitenland
  -Zeer overzichtelijk

Bezoek Vliegen En Parkeren

Schrijf een review