Allopark Charleroi

Allopark is een vergelijkend platform dat aan internetgebruikers een selectie van parkings voorstelt gebaseerd op de nabijheid van luchthavens, havens en stations.

Allopark Charleroi Reviews

  Zeer onprofessioneel

  Zeer onprofessioneel. We kwamen middernacht aan en ze waren weg en onbereikbaar. We hebben op de luchthaven van Charleroi moeten rondzwerven met
  peuters, net zoals vele andere gezinnen die opgelicht zijn geweest

  Zwakke punten
  Geen dienstverlening

  Slecht

  Nooit meer parkeren op dit vliegveld! Wat een chaos. Begint al bij aankomst, poort zou open gaan door camera kenteken herkenning. Niet dus minuten gestaan, niemand te bereiken. Inmiddels staan er meerdere auto langs de kant van de weg. Komt een wazig autootje, bestuurder stapt uit en vraagt iedereen hem te volgen naar parkeerplaats 2. Scheurt als een gek. Aangekomen bij een overvolle parkeerplaats zoeken naar plek. Aanmelden bij hok bij een uiterst onvriendelijke gast die natuurlijk alleen Frans wilt praten (want ja de hele wereld moet maar Frans leren spreken) worden gebracht door een even onvriendelijke chauffeur (alleen in het Frans reageren natuurlijk) terugkomt drama en chaos! Vliegtuig van ons 2 uur vertraging. Bij aankomst naar de transfer plek gelopen, wat veel te ver weg ligt. Drukte van jewelste en geen busje te zien. 20/30 minuten wachten en begint te meezeilen en mensen krijgen het koud (midden in de nacht) eidelijk busje mensen die achteraan staan sprinten naar voren WTF! iedereen over de zeik uiteraard en chauffeur doet alsof het hem niks boeit en zijn nog even onvriendelijk. Rijden er slechts 2 busjes en elke rit duurt dik 10 minuten, terwijl er meer busje ingezet kan worden! Weg vakantie gevoel! Wij er voor gezorgd dat we in de 2e ronde in een busje kwamen omdat iedereen zag dat we over de rooie waren lukte dat. Kijken uit het raam zien we mensen bijna slaande ruzie krijgen om in de 2e busje te komen, echt niet normaal meer. Chauffeurs doen wederom niets, het boeit ze niks,zoek het maar uit. Bizar Nóóit meer hier parkeren! Waardeloze janboel heel onvriendelijk en onprofessioneel! Nul service. Dit nooit dus

  Sterke punten
  Niet!

  Zwakke punten
  Zie het verhaal

  Het gaat maar door ...

  Ik heb mijn geld ook nooit teruggezien. Snap niet dat FOD Economie deze parking niet sluit: fraude is al minstens 5 jaar bezig met ettelijke gedupeerden als gevolg. Onbegrijpelijk ...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Jammer dat je geen 0 kan geven.

  Onbetrouwbaar! Slecht

  Inmiddels 5 maanden geleden van uit Allopark geannuleerd. Nog steeds geen geld terug ontvangen, reageren niet op email en telefonisch niet bereikbaar! Gaat om een reservering van 3 auto's!! Oplichtersbende

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Niet te bereiken en onbetrouwbaar

  Onbetrouwbaar! Slecht

  Inmiddels 5 maanden geleden van uit Allopark geannuleerd. Nog steeds geen geld terug ontvangen, reageren niet op email en telefonisch niet bereikbaar! Gaat om een reservering van 3 auto's!! Oplichtersbende

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Niet te bereiken en onbetrouwbaar

  Niet reserveren zeer slecht!

  Inmiddels vanaf april geen reactie meer op annulering van Allopark zijn kant.. geen restitutie, niks... en niet te bereiken...

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Niet te vertrouwen

  Niet reserveren zeer slecht!

  Ze annuleren en betalen je geld niet terug en tevens niet te bereiken en reageren niet op email!

  Sterke punten
  geen enkele

  Zwakke punten
  Ze annuleren en geven geen geld terug, reageren nergens op en zijn telefonisch niet te bereiken!

  Oplichters

  Wij hadden een reis geboekt en vlogen vanaf Brussel - Charleroi. Keurig een parkeerplaats geboekt bij Allopark. Anderhalve dag voor vertrek werd de vlucht, en daarmee de reis, geannuleerd omdat het cabinepersoneel van Ryanair staakte. Ik heb meteen, buiten de minimale 24 uur, de parkeerplaats geannuleerd. Krijg ik na twee dagen een email waarin men aangeeft geconstateerd te hebben dat ik geen annuleringsverzekering via Allopark had. En daardoor dat men het volledige bedrag, zonder daar maar enige dienst voor geleverd te hebben, niet terugbetaald. Wat een service door een situatie waar ik als gedupeerde geen enkele invloed op heb kunnen uitoefenen.
  Ik zal nooit meer iemand adviseren of zelf bij Allopark te reserveren.
  Super slechte service!

  Sterke punten
  Makkelijk te boeken en te betalen.

  Zwakke punten
  Kwaliteit is dus slecht, daardoor wordt de kwaliteit / prijs verhouding ook slecht.

  waardeloze parking oplichters

  Bij aankomst moet er ineens nog 5 euro "luchthaven toeslag" betaald worden. Daarnaast is er een verkeerde online boeking gemaakt door ons. Dus ter plaatse betalen voor nieuwe boeking, geld van verkeerde boeking wordt niet terug gestort en kon niet direct verrekend worden volgens de jongens die geen Engels of Nederlands spreken.
  Parkeerterrein met grote gaten en kuilen, amper geasfalteerd. Hier wil je je auto niet achter laten.
  shuttle neemt meer mensen mee dan zitplekken, dus kinderen op schoot. Je wordt ver van de ingang afgezet dus loopt nog een heel eind van en naar het vliegveld.
  Al met al waardeloze parking en service: het zijn gewoon oplichters.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  slechte shuttle service, geldklopperij, slecht parkeerterrein en

  Nooit meer!

  Hier zullen wij dus NOOIT meer boeken! De parking trekt echt op niets! Diepe putten, vuil, de wagens staan veel te dicht bij elkaar, enz..
  Enkel Franstalig, dus geen Nederlands. Ook niet aan de telefoon als je geland bent en ze belt om te vragen wanneer ze u komen ophalen. Ook een kwartier in de koude moeten wachten tot ze er zijn.
  En "beveiligde" parking? Er zit inderdaad iemand aan het loket vooraan, maar dat is het ook! Je stapt gewoon op de parking en zou dus gewoon aan elke wagen kunnen prutsen.
  Nee voor ons hoeft dit nooit meer!

  Oplichting

  Boek nooit bij Royal Parking Fly!!! Bij aankomst contact opgenomen en persoon zou na 10 minuten arriveren! Na een half uur nog steeds niemand te zien! Terug contact opgenomen, na 20 keer, telefoon werd helaas niet meer opgenomen!!!! Dan maar geparkeerd op de luchthaven, nogmaals 85 euro betaald!!!! Net op tijd voor onze vlucht!!!! Een schande is het!!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  OPLICHTING

  Geen idee voor serieuze ....

  Augustus 2020 4 maanden geboekte parkeerplaats in Charleroi. Toen ik aankwam bij de Parking new jack, vond ik alleen een agressieve hond .... de parking was gesloten.
  Ik riskeerde het vliegtuig te verliezen en gelukkig vond ik parkeerplaats P4. aangekomen in Lamezia terme las ik een bericht op mijn e-mail waarin Allopark mijn parkeerplaats veranderde om 21:00 de dag voordat ik vertrok ... jammer dat ik het niet zag ... 55 euro gegeven aan deze oplichters en 70 besteed aan de nieuwe parkeerplaats.....

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  allees

  Oplichters

  Hoewel Ryanair niet vliegt vanaf Charleroi krijg ik mijn parkeergeld niet terug. Kreeg laconiek antwoord: terugbetaling geweigerd. Nieuwe mail met de vraag waarom kreeg ik een kort antwoord: geen annuleringsverzekering (waar ik vooraf niks van vernomen heb). Neuwe vraag om terugbetaling: geen antwoord meer.
  Als ze dat zo een paar duizend keer kunnen doen ...
  Gouden raad: boek NOOIT met deze afzetters.

  Sterke punten
  Geen enkele

  Terugbetaling

  Beste,
  Ik heb drie weken geleden mijn reservatie voor ds parking geannuleerd vanwege Corona, ik kreeg bericht dat het wordt terugbetaald. Reservatie nr is AL 3796684. Kan u dit even nakijken

  Oplichters

  Via Allopark een reservering geplaatst. De Parking stuurde een mail dat het was volgeboekt, dus werd mijn parking geannuleerd. Ik zou het geld terugontvangen. Nooit gebeurd. Zowel Allopark als de Parking zelf gecontacteerd, maar geen enkel bericht terug ontvangen. Maar, Karma is een bitch... Ze zullen er op een of andere manier voor boeten.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Oplichters, Leugenaars

  Oplichters!

  Parking geboekt bij Alloparking. Een dag voor mijn vertrek ontving ik een mail dat de parking volgeboekt was en dat mijn reservatie werd geannuleerd. Volgens deze mail zou ik het bedrag terugontvangen. Nooit gebeurd. Een flink bedrag betaald en kwijtgeraakt! Nooit bij Alloparking boeken. Het zijn smerige oplichters.

  Zwakke punten
  Alles

  Bende oplichters

  Mogelijk te vinden , niemand spreek Engels , personeel heel arrogant te lang lang wacht . Nooit meer daar parkeren ook als gratis is me advies .

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Nog geen terug betaling ontvangen!!!

  Parking geboekt bij Allo parking!
  Vliegtuig geannuleerd.
  Geen probleem zegt Allo parking, we betalen je terug.
  Maar na een maand nog altijd geen cent gezien!!!

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar!! Bedrog!!!

  Smerige oplichters

  Smerige oplichters en fraudeurs. Telefoonnummers zijn niet bereikbaar. Ze schrijven middels valse idealbetaling geld van je rekening en daarna hoor je er niks meer van.
  NOOIT geen zaken doen met deze oplichters!!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  alles

  In orde.

  Impulsief parking geboekt voor een korte citytrip op deze goedkope parkingaanbieder.

  Had per abuis verkeerde datum geboekt en kwam bij het zoeken van een oplossing heel wat slechte recensies tegen en hield m'n hard al vast dat ik mijn geld kwijt zou zijn.

  Na een correct nummer gevonden te hebben voor de exacte parking waarop ik geboekt had (Charleroi Low Cost Parking) werd ik snel en correct geholpen. Zonder meerkost heb ik de datum mogen wijzigen.

  Bij aankomst vroeg in de ochtend had ik binnen de 5 minuten een shuttle en ook bij terugkeer had ik na een belletje binnen de 5 minuten een shuttle terug.

  Sterke punten
  Goedkoop
  Service

  Zwakke punten
  Moeilijk te vinden (afhankelijk van welke parking natuurlijk)
  Talen. niet alle chauffeurs of bellers spreken Nederlands of Engels.
  Online is het soms even zoeken naar de juiste contactgegevens.

  VOORAL NIET BOEKEN!!!

  We moesten de shuttle bellen wanneer we op de luchthaven van Charleroi toekwamen zodat ze ons zouden oppikken. Na het telefoontje hebben we 40 minuten moeten wachten in het slechte weer tot er iemand kwam opdagen! Valiezen moet je zelf in de shuttle plaatsen er er nadien ook zelf weer uithalen. Slechtste service en parkeerplaatsen ooit!

  slechte ervaring met Allopark, Fleurus

  Op 22 juni 2018 kwamen wij terug van Spanje. Onze vlucht had 2 uur vertraging zodoende dat we na 24u geland waren. Wij bellen de shutle en krijgen telkens antwoordaparaat. Uiteindelijk versteven van de kou nemen we zelf een taxi naar de parking. Daar aangekomen was parking afgesloten, niemand te bespeuren, niemand te bereiken. Dan maar terug met taxi naar de luchthaven. Dit koste ons 30€. In de luchthaven gewacht tot 4u, dan gebeld en heel onvriendelijke onverstaanbare man nam op.
  Wij hebben daar hele tijd gewacht en we waren het terug zo beu om te wachten hebben uiteindelijk terug taxi moeten nemen. Nogmaals 20€ betaald. Parking was terug open maar het was heel moeilijk om eruit te geraken. Parking staat overvol. We waren doodop en teleurgesteld dat onze mooie reis zo moest eindigen.

  BOEK NOOIT BIJ ALLOPARK

  ALLOPARK ZIJN GANGSTERS!!! GARAG WERD OVERGEOBEKT NAAR FLEURUS, DIT IS EEN ONVEILE GARAGE!!! ZE WEIGEREN OM UW GELD TERUG TE GEVEN. SLECHTE SERVICE!!

  Sterke punten
  NIETS

  Zwakke punten
  ALLES

  te slecht voor woorden

  Na onze terugkomst op Charleroi Airport (15.15 uur) hebben wij ruim 5,5 uur op de parkeerplaats van de 123 parking moeten wachten voordat wij konden vertrekken (20.45 uur). Geen enkele hulp aanwezig om onze ingeparkeerd auto weg te krijgen. Ook de chauffeur kreeg op geen enkele wijze reactie van zijn organisatie. Waardeloos. Op reactie dat geld teruggestort zou worden en een tegemoetkoming van 123 parking, niets terug ontvangen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  waardeloze service, afgelegen plek geheel verlaten achter een vervallen bedrijfsterrein

  Parking Charleroi

  Bende oplichters!!!
  Boek nooit bij allopark!!
  Ik boekte in november 2017 een parking in Charleroi voor een parkeertijd van 14 dagen. 1 week voor datum (in mei 2018) kreeg ik een mail dat de parking die ik 6 maanden voordien boekte vol was en dat ik mijn wagen in Fleurus moest parkeren. Blijkbaar is het terrein in Fleurus een verlaten braakliggend terrein dat niet bewaakt is en waar veel vandalisme gebeurt. Ik heb mijn contract willen opzeggen, maar kreeg een doodleuke mail dat ik maar een annulatieverzekering had moeten nemen.
  Ik kan iedereen aanraden NOOIT bij allopark te boeken!!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  OPLICHTERS


Bezoek Allopark Charleroi

Schrijf een review