CentralParking - 46 Reviews

Last updated: 8 maart 2019
CentralParking Logo

20.9% aanbevolen, 46 Reviews

  1. CentralParking
  2. Informatie over CentralParking
  3. Parkeren op luchthavens
  4. Veilig en betrouwbaar
  5. Tarieven Parkeren Schiphol
  6. CentralParking Reviews
  7. Schrijf ook een review over CentralParking

Niet tevreden over CentralParking? Probeer dan eens Airport Parking.

CentralParking

Met de valet parking service van CentralParking ben je verzekerd van een goede start van jouw reis! Je wordt vriendelijk ontvangen door een van de chauffeurs van CentralParking en jouw auto wordt nadien veilig geparkeerd. Bij aankomst wordt de auto weer op tijd aan je overhandigt.

De CentralParking Valet parkingservice:
- Ontvangst van de auto bij de vertrekhal,
- Vakbekwame chauffeurs,
- 24/7 beveiliging en camera toezicht,
- Je auto is in veilige handen en verzekerd,
- Eenvoudig annuleren en wijzigen
- CentralParking is al ruim 5 jaar de grootste aanbieder van valet parkingservice.

Luchthavenvervoer

CentralParking Details

Hits: 1374

URL: http://www.centralparking.nl/

Categorieën: Parkeren bij Schiphol

Reviews: 46

Informatie over CentralParking

Centralparking biedt Valet Parkingservice aan op Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en is een officiele partner van de Passenger Terminal Amsterdam. Elk jaar maken duizenden reizigers gebruik van de diensten van CentralParking. De Valet Parkingservice biedt een mogelijkheid om snel de vertrekhal in te kunnen zonder tijd te verliezen door bijvoorbeeld te moeten zoeken naar een parkeerplek. Tevens zorgt de service dat je ook weer snel je auto ontvangt bij aankomst. Hierdoor kun je jouw reis snel vervolgen naar huis.

Het parkeren bij luchthavens en cruiseterminals is vaak moeizaam en neem veel tijd in beslag.
Gelukkig ontdekken steeds meer mensen de voordelen van de Valet Parkingservice van CentralParking wanneer zij via luchthaven Schiphol, Eindhoven, Rotterdam airport of de Passengers Terminal Amsterdam vertrekken.

Op deze locaties heb je de mogelijkheid om door te rijden tot aan de vertrekterminal. Een chauffeur van CentralParking parkeert uw auto op een beveiligd parkeerterrein net buiten de luchthaven. Bij aankomst, staat een chauffeur van CentralParking met uw auto te wachten voor de vertrekhal. U heeft op deze wijze de mogelijkheid om direct uw reis naar huis of kantoor voort te zetten.

Centralparking is uitgegroeid tot een dienstverlening die dagelijks door honderden tevreden reizigers wordt gebruikt.

Parkeren op luchthavens

CentralParking biedt altijd een goede service met professionele chauffeurs. Het maakt kort parkeren of langdurig parkeren bij een luchthaven of cruiseterminal een fijne ervaring.

Bij CentralParking zijn er 24 uur per dag chauffeurs beschikbaar om uw auto in ontvangst te nemen of terug te brengen. U wordt dus altijd snel geholpen zodat u zonder te wachten uw reis kunt voorzetten. Zelf wanneer u op het laatste moment nog een parkeerplek nodig heeft, zijn er bij CentralParking altijd medewerkers om u van dienst te zijn.

Veilig en betrouwbaar

CentralParking biedt een veilige en betrouwbare parkeerserivce. Het bedrijf heeft al meer dan acht jaar ervaring in deze branche en parkeert jaarlijks meer dan 80.000 auto's.
CentralParking is goed verzekerd voor alle diensten die het bedrijf aanbiedt aan particulieren. Mocht er dan toch iets met uw auto gebeuren, dan neemt het bedrijf hier verantwoordelijkheid voor.

Ongeacht het soort auto of merk, bij CentralParking is uw auto in perfecte zorg. CentralParking leidt chauffeurs op tot uitstekende dienstverleners en veilige en verantwoordelijke chauffeurs.

Tarieven Parkeren Schiphol

Luchthaven Schiphol heeft ruim 23,000 parkeerplaatsen beschikbaar. Deze parkeerplaatsen zijn bestemd voor reizigers. Ongeacht of men voor een korte of langdurige periode wenst te parkeren op Schiphol.

De tarieven van het parkeren zijn afhankelijk van de afstand tot aan de vertrekhal. Bij wat verder afgelegen parkeerterreinen op het terrein van Schiphol, is het de bedoeling dat u zelf de auto parkeert. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Bij aankomst wordt u weer opgehaald en naar uw voertuig gebracht.

Vanwege de voordelige tarieven van de Valet Parkingservice kiezen steeds meer reizigers voor een betere prijs/kwaliteit verhouding. U heeft de mogelijkheid om uw auto af te leveren bij vertrekhal 2 en 3. Daar parkeert een professionele chauffeur de auto met zorg op een beveiligde parkeerplek. Tevens kunt u bij CentralParking kiezen voor aantrekkelijk geprijsde extra diensten, zoals het opladen van uw auto, het overdekt laten parkeren van uw auto of een professionele wasbeurt.


CentralParking reviews (46):

CentralParking - Ideale service en goed uitgevoerd

0

Review:
Voor de derde keer nu gebruik gemaakt van Central Parking. Afleveren ging prima; heel even zoeken naar iemand van CP die op zijn beurt weer snel voor iemand zorgde die mijn auto kon meenemen. Ook terug ging prima. Ik stapte uit het vliegtuig en werd keurig gebeld (gold service geloof ik) of ik inderdaad al geland was (20:15) en of ik (ruim)bagage had zodat ze de auto keurig op tijd konden afleveren. Onze (ruim)bagage kwam vrij snel maar de auto stond ook al klaar. Vriendelijke medewerkers zowel bij afleveren als ophalen als aan de telefoon. Tja, wat wil je nog meer?

Sterke punten:
Vriendelijkheid, doen wat er wordt beloofd.

Zwakke punten:
Geen

Jeroen beveelt CentralParking aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - OPLICHTERS

0

Review:
Centralparking is een meester in het oplichten van crediteuren. 4x maal een zogenaamde doorstart.
Ga met deze partij NIET in zee, ook de omgang met klantgegevens en de klanteigendommen is niet in orde....

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Centralparking is een meester in het oplichten van crediteuren. 4x maal een zogenaamde doorstart.
Ga met deze partij NIET in zee, ook de omgang met klantgegevens en de klanteigendommen is niet in orde....

Peter beveelt CentralParking NIET aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - schade veroorzaakt door Ventral Parking wordt gene

0

Review:
Meerdere malen gebruik gemaakt van Central Parking totdat bij terugkomst lakschade zichtbaar was ontstaan bij Central Parking.
Dit aangetoond met het formulier en gemaakte foto’s in te leveren bij vertrek waarop de lakschade niet zichtbaar is op de foto’s en ook niet beschreven wordt op het formulier ondertekend door Central Parking. Bij terugkomst wordt bij inspectie de lakschade opgemerkt en genoteerd op het formulier van Central Parking door hen ook ondertekend.
Door medewerker wordt aangegeven dat via klachtenservice dit zal worden afgehandeld.
Dan begint de ELLENDE, Central Parking REAGEERT NIET ondanks herhaald verzoek via mail en telefonisch, zeggen dat data verwijderd zijn, mails niet ontvangen zijn, WEIGEREN contact en afhandeling ondanks aangetoonde schade door hen veroorzaakt middels foto’s en overdrachtformulieren.
ZEER ONBETROUWBAAR FATSOENLIJK BEDRIJF

Sterke punten:
auto wordt geparkeerd

Zwakke punten:
-SCHADE KAN WORDEN VEROORZAAKT ALS JE JOUW AUTO LAAT PARKEREN DOOR CENTRAL PARKING.
-BEDRIJF WEIGERT DOOR HEN VEROORZAKTE SCHADE AF TE HANDELEN
-ONFATSOENLIJKE LEUGENACHTIGE COMMUNICATIE

Charles beveelt CentralParking NIET aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - Heel tevreden over valet parking van Central Parki

0

Review:
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van valet parking. De service is ons uitstekend bevallen en de mensen die de auto opwachtten en weer afleverden waren in alle gevallen bijzonder vriendelijk. De laatste keer bleek de auto al keurig gewassen klaar te staan toen ik belde vanuit de aankomsthal. Niets te klagen, en ik vind deze service veruit te prefereren boven gedoe met taxi's of nachtbussen en de trein. Die oplossing levert trouwens maar beperkt financieel voordeel op als je zonder kortingkaart een eind reist en is vooral veel minder comfortabel. Dat je wat extra betaalt voor comfort lijkt me niet zo vreemd.

Sterke punten:
Betrouwbaar, netjes, vriendelijk, goede service, praktisch.

Zwakke punten:
Nog niet ontdekt.

CR beveelt CentralParking aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - Klantonvriendelijk na diefstal

0

Review:
Normaal schrijf ik nooit een review, maar Centralparking (valet parkeren Schiphol), dat is wel een geval apart. De belabberde communicatie bij het inleveren en ophalen van mijn auto en de slechte wasbeurt waren nog overkomelijk. Echter, toen ik ontdekte dat na de periode dat mijn auto bij Central Parking had gestaan een item uit mijn auto was verdwenen en hier melding van maakte bij CentralParking, stond ik versteld van de klantonvriendelijke manier waarop dit (telefonisch) werd ‘afgehandeld’. Mijn tip: kies 1 van de andere valet parking aanbieders!

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
- klantcontact
- betrouwbaarheid
- communicatie

Martijn beveelt CentralParking NIET aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - geen Valetservice

0

Review:
Gereserveerd en betaald voor valetparking Eindhoven. Wen week voor vertrek een mail van Eazzypark met een routebeschrijving waar de auto moet worden afgeleverd.
Vertrek om 07:00 dus om 05:00 aldaar de met zeer veel moeite te vinden Eazzypark, vanwege alle wegblokkades ivm de ingestorte parkeergarage.
Er was dus geen sprake van Valetservice bij aankomst en ook niet bij terugkomst, terwijl hiervoor wel betaald is.
Klacht ingediend bij CentralParking en kreeg een mail dat het teveel betaald op mijn rekening wordt gestort.
Vandaag een mail dat men dit niet doet omdat ik bij CentralParking heb gereserveerd en dat ik dan maar bij EazzyPark had moeten reserveren wanneer ik goedkoper wilde.

Sterke punten:
Geen. Alleen maar zwakke.

Zwakke punten:
Voor Eindhoven alleen zwakke punten. Contract is met CentralParking stalling is bij Eazzypark en daar heb je dus geen contract mee.

Meijer beveelt CentralParking NIET aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - Geen service

1

Review:
Priority service Gold geboekt met garantie dat bij aankomst de auto klaarstaat. Zelfs na 15 min. vooraf bellen (bij landing) + 15 min. buiten in de regen staan was de auto er nog niet. Ook voor klachten kon je nergens terecht en bij de afspraak de volgende dag teruggebeld te worden, nooit meer iets van gehoord. Slechte service dus. Zoveel betalen en niks terugkrijgen. Ik reis 1-2x per maand en maak gebruik van deze service. Ga dit dus nooit meer doen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
geen service

rks beveelt CentralParking NIET aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - Niet mee in zee gaan!

0

Review:
Afleveren gaat prima. Snel, makkelijk, correct. Ophalen duurt erg lang. Buiten in de kou lang wachten, zijn veel mensen voor je. Niet kunnen checken of er schade was. Moe na lange vlucht en donker buiten. Bij daglicht bleek auto onder de modder en had schade. CentralParking benaderd; zij stellen na veel over en weer gemail dat de schade er al zat bij inlevering. Nou, echt niet. Onze auto was net 2 weekjes oud maar we hadden bij inleveren ook zelf foto's gemaakt. Verhaal loopt nog.
Nooit meer dit onbetrouwbare bedrijf voor ons.

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar. Lijkt een onprofessionele boel. Contact verloopt onbeschoft.

Femke beveelt CentralParking NIET aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - Zeker een aanrader!

0

Review:
Geweldige service! Zo de auto uit en je stapt zo de vertrekhal in. Zeer leuk en aardig personeel. Ik werd met enthousiasme en de nodige humor geholpen. Bij terugkomst was het zeer druk, ik moest even wachten, maar geen probleem. Het lijkt me een behoorlijke organisatie om alles glad te laten verlopen, maar in weerwil van de negatieve reacties moet ik eerlijk zeggen dat ik totaal geen negatieve ervaringen heb. Heb van deze dienstverlening al veel gebruik gemaakt...

Sterke punten:
Kwaliteit in alle opzichten goed.

Zwakke punten:
Geen, absoluut geen!

J. Fortuin beveelt CentralParking aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - schade aan auto! niet hier parkeren

0

Review:
Auto had 2 krasplekken en op de Fotos van CP was ook duidelijk te zien dat deze er voorheen niet waren.
CP reageerde met een mail: Wij delen u hierbij mee dat wij de schade afwijzen en dossier sluiten. Zeer onvriendelijk aan de telefoon, ze gaven aan dat zij dit gewoon niet zullen behandelen en mij niet verder gaan helpen met de schade.

Het was niet mogelijk met iemand van de schadeafdeling te spreken.

Sterke punten:
geen.

Zwakke punten:
Niet je auto hier parkeren. Schade aan auto en zij doen er niks aan.

laura beveelt CentralParking NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over CentralParking

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou CentralParking aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou CentralParking aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek CentralParking


Home » Parkeren bij Schiphol » CentralParking