CentralParking - 41 Reviews

Last updated: 20 november 2017
CentralParking Logo

18.4% aanbevolen, 41 Reviews

  1. CentralParking
  2. Informatie over CentralParking
  3. Parkeren op luchthavens
  4. Veilig en betrouwbaar
  5. Tarieven Parkeren Schiphol
  6. CentralParking Reviews
  7. Schrijf ook een review over CentralParking

Niet tevreden over CentralParking? Probeer dan eens Total Care Parking.

CentralParking

Met de valet parking service van CentralParking ben je verzekerd van een goede start van jouw reis! Je wordt vriendelijk ontvangen door een van de chauffeurs van CentralParking en jouw auto wordt nadien veilig geparkeerd. Bij aankomst wordt de auto weer op tijd aan je overhandigt.

De CentralParking Valet parkingservice:
- Ontvangst van de auto bij de vertrekhal,
- Vakbekwame chauffeurs,
- 24/7 beveiliging en camera toezicht,
- Je auto is in veilige handen en verzekerd,
- Eenvoudig annuleren en wijzigen
- CentralParking is al ruim 5 jaar de grootste aanbieder van valet parkingservice.

Luchthavenvervoer

CentralParking Details

Hits: 1119

URL: http://www.centralparking.nl/

Categorieën: Parkeren bij Schiphol

Reviews: 41

Informatie over CentralParking

Centralparking biedt Valet Parkingservice aan op Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en is een officiele partner van de Passenger Terminal Amsterdam. Elk jaar maken duizenden reizigers gebruik van de diensten van CentralParking. De Valet Parkingservice biedt een mogelijkheid om snel de vertrekhal in te kunnen zonder tijd te verliezen door bijvoorbeeld te moeten zoeken naar een parkeerplek. Tevens zorgt de service dat je ook weer snel je auto ontvangt bij aankomst. Hierdoor kun je jouw reis snel vervolgen naar huis.

Het parkeren bij luchthavens en cruiseterminals is vaak moeizaam en neem veel tijd in beslag.
Gelukkig ontdekken steeds meer mensen de voordelen van de Valet Parkingservice van CentralParking wanneer zij via luchthaven Schiphol, Eindhoven, Rotterdam airport of de Passengers Terminal Amsterdam vertrekken.

Op deze locaties heb je de mogelijkheid om door te rijden tot aan de vertrekterminal. Een chauffeur van CentralParking parkeert uw auto op een beveiligd parkeerterrein net buiten de luchthaven. Bij aankomst, staat een chauffeur van CentralParking met uw auto te wachten voor de vertrekhal. U heeft op deze wijze de mogelijkheid om direct uw reis naar huis of kantoor voort te zetten.

Centralparking is uitgegroeid tot een dienstverlening die dagelijks door honderden tevreden reizigers wordt gebruikt.

Parkeren op luchthavens

CentralParking biedt altijd een goede service met professionele chauffeurs. Het maakt kort parkeren of langdurig parkeren bij een luchthaven of cruiseterminal een fijne ervaring.

Bij CentralParking zijn er 24 uur per dag chauffeurs beschikbaar om uw auto in ontvangst te nemen of terug te brengen. U wordt dus altijd snel geholpen zodat u zonder te wachten uw reis kunt voorzetten. Zelf wanneer u op het laatste moment nog een parkeerplek nodig heeft, zijn er bij CentralParking altijd medewerkers om u van dienst te zijn.

Veilig en betrouwbaar

CentralParking biedt een veilige en betrouwbare parkeerserivce. Het bedrijf heeft al meer dan acht jaar ervaring in deze branche en parkeert jaarlijks meer dan 80.000 auto's.
CentralParking is goed verzekerd voor alle diensten die het bedrijf aanbiedt aan particulieren. Mocht er dan toch iets met uw auto gebeuren, dan neemt het bedrijf hier verantwoordelijkheid voor.

Ongeacht het soort auto of merk, bij CentralParking is uw auto in perfecte zorg. CentralParking leidt chauffeurs op tot uitstekende dienstverleners en veilige en verantwoordelijke chauffeurs.

Tarieven Parkeren Schiphol

Luchthaven Schiphol heeft ruim 23,000 parkeerplaatsen beschikbaar. Deze parkeerplaatsen zijn bestemd voor reizigers. Ongeacht of men voor een korte of langdurige periode wenst te parkeren op Schiphol.

De tarieven van het parkeren zijn afhankelijk van de afstand tot aan de vertrekhal. Bij wat verder afgelegen parkeerterreinen op het terrein van Schiphol, is het de bedoeling dat u zelf de auto parkeert. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Bij aankomst wordt u weer opgehaald en naar uw voertuig gebracht.

Vanwege de voordelige tarieven van de Valet Parkingservice kiezen steeds meer reizigers voor een betere prijs/kwaliteit verhouding. U heeft de mogelijkheid om uw auto af te leveren bij vertrekhal 2 en 3. Daar parkeert een professionele chauffeur de auto met zorg op een beveiligde parkeerplek. Tevens kunt u bij CentralParking kiezen voor aantrekkelijk geprijsde extra diensten, zoals het opladen van uw auto, het overdekt laten parkeren van uw auto of een professionele wasbeurt.


CentralParking reviews (41):

CentralParking - geen Valetservice

0

Review:
Gereserveerd en betaald voor valetparking Eindhoven. Wen week voor vertrek een mail van Eazzypark met een routebeschrijving waar de auto moet worden afgeleverd.
Vertrek om 07:00 dus om 05:00 aldaar de met zeer veel moeite te vinden Eazzypark, vanwege alle wegblokkades ivm de ingestorte parkeergarage.
Er was dus geen sprake van Valetservice bij aankomst en ook niet bij terugkomst, terwijl hiervoor wel betaald is.
Klacht ingediend bij CentralParking en kreeg een mail dat het teveel betaald op mijn rekening wordt gestort.
Vandaag een mail dat men dit niet doet omdat ik bij CentralParking heb gereserveerd en dat ik dan maar bij EazzyPark had moeten reserveren wanneer ik goedkoper wilde.

Sterke punten:
Geen. Alleen maar zwakke.

Zwakke punten:
Voor Eindhoven alleen zwakke punten. Contract is met CentralParking stalling is bij Eazzypark en daar heb je dus geen contract mee.

Meijer beveelt CentralParking NIET aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - Geen service

1

Review:
Priority service Gold geboekt met garantie dat bij aankomst de auto klaarstaat. Zelfs na 15 min. vooraf bellen (bij landing) + 15 min. buiten in de regen staan was de auto er nog niet. Ook voor klachten kon je nergens terecht en bij de afspraak de volgende dag teruggebeld te worden, nooit meer iets van gehoord. Slechte service dus. Zoveel betalen en niks terugkrijgen. Ik reis 1-2x per maand en maak gebruik van deze service. Ga dit dus nooit meer doen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
geen service

rks beveelt CentralParking NIET aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - Niet mee in zee gaan!

0

Review:
Afleveren gaat prima. Snel, makkelijk, correct. Ophalen duurt erg lang. Buiten in de kou lang wachten, zijn veel mensen voor je. Niet kunnen checken of er schade was. Moe na lange vlucht en donker buiten. Bij daglicht bleek auto onder de modder en had schade. CentralParking benaderd; zij stellen na veel over en weer gemail dat de schade er al zat bij inlevering. Nou, echt niet. Onze auto was net 2 weekjes oud maar we hadden bij inleveren ook zelf foto's gemaakt. Verhaal loopt nog.
Nooit meer dit onbetrouwbare bedrijf voor ons.

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar. Lijkt een onprofessionele boel. Contact verloopt onbeschoft.

Femke beveelt CentralParking NIET aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - Zeker een aanrader!

0

Review:
Geweldige service! Zo de auto uit en je stapt zo de vertrekhal in. Zeer leuk en aardig personeel. Ik werd met enthousiasme en de nodige humor geholpen. Bij terugkomst was het zeer druk, ik moest even wachten, maar geen probleem. Het lijkt me een behoorlijke organisatie om alles glad te laten verlopen, maar in weerwil van de negatieve reacties moet ik eerlijk zeggen dat ik totaal geen negatieve ervaringen heb. Heb van deze dienstverlening al veel gebruik gemaakt...

Sterke punten:
Kwaliteit in alle opzichten goed.

Zwakke punten:
Geen, absoluut geen!

J. Fortuin beveelt CentralParking aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - schade aan auto! niet hier parkeren

0

Review:
Auto had 2 krasplekken en op de Fotos van CP was ook duidelijk te zien dat deze er voorheen niet waren.
CP reageerde met een mail: Wij delen u hierbij mee dat wij de schade afwijzen en dossier sluiten. Zeer onvriendelijk aan de telefoon, ze gaven aan dat zij dit gewoon niet zullen behandelen en mij niet verder gaan helpen met de schade.

Het was niet mogelijk met iemand van de schadeafdeling te spreken.

Sterke punten:
geen.

Zwakke punten:
Niet je auto hier parkeren. Schade aan auto en zij doen er niks aan.

laura beveelt CentralParking NIET aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - Onbetrouwbaar

0

Review:
Betaald voor overdekt parkeren. Echter via de gps lokatie van mijn auto kon ik zien dat de auto niet overdekt heeft gestaan. Excuus van; Er is iets fout gegaan, jaja. Als ik niet had gecheckt hadden ze niets gezegd, maar wel de centen ontvangen. ( dus ook van alle andere reizigers, die niet de mogelijkheid hebben om te checken )
Tot overmaat van ramp ook nog een bekeuring, auto heeft te lang buiten gestaan bij Schiphol was niet gelijk naar de parkeer plek verplaatst.(Ruijgoordweg 80 À-dam).
Dit was de derde keer, en gelijk de laatste.

Sterke punten:
Uuuhhh nee

Ptr beveelt CentralParking NIET aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - Slechter dan slecht bestaat niet

0

Review:
5 januari 2017 geboekt en betaald krijgen retourmail met een telefoonnummer dat gebeld moet worden op een afstand van +/- 25 minuten afstand zijn 24/7 bereikbaar handig op zondag. Wij bellen het nummer: 088 1020300. We krijgen een bandje dat het nog nooit zo makkelijk parkeren is als bij firma list en bedrog. Ik kies voor optie 2 en vervolgens horen we helemaal niks meer, daarna nog diverse keren gebeld ook andere opties1,2,3,4,5, noem maar op niks werkt. Uiteindelijk de auto op lang parkeren gezet want er was niemand te vinden ook niet op de zgn. ophaalplaats bij het vliegveld. Na de vakantie mail gestuurd met de opmerking terug dat het telefoonnummer niet goed is vermeld en wij worden doorverwezen naar een andere werkmaatschappij ook die een mail gestuurd en horen vervolgens niks meer. ASOCIAAL om mensen zo te behandelen. Gelukkig heb ik nog een advocaat achter de hand, ik wens ze veel geen geluk.

Sterke punten:
Totaal niet

Zwakke punten:
Teveel

[email protected] beveelt CentralParking NIET aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - aanrader!

0

Review:
Onze ervaring met central parking is zeer positief: door de werkzaamheden bij luchthaven Rotterdam is de kiss en ride zone niet bereikbaar per auto, De medewerker van centralparking stond bij aankomst bij de luchthaven ons op te wachten direct naast de ingang bij het hotel, terugvlucht hadden we vertraging maar ook dat was geen probleem en stond de auto keurig op ons te wachten, super service en aardige mensen

Sterke punten:
Vriendelijk, klantgericht, behulpzaam

Zwakke punten:
nvt

Pauline beveelt CentralParking aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - Tja...daar sta je dan...beloftes beloftes

0

Review:
Ik heb in de afgelopen 12 maanden drie keer bij central parking valet service gereserveerd. Het afgeven bij vertrek verloopt prima, als je op tijd belt staat een medewerker op tijd op de afgesproken plek te wachten. Het grote probleem zit 'm echter bij terugkomst. Zodra je belt is het standaard antwoord dat de auto met 25 minuten tussen vertrekhal 2 en 3 staat. En dan gaat het fout. Ze vertellen domweg niet eerlijk dat ze nog wachtenden voor je hebben en laten je rustig een uur buiten staan wachten. De eerste keer duurde het 52 minuten. De tweede keer anderhalf uur!! en twee keer bellen tussendoor met de belofte dat het nog maar 10 minuutjes zou duren en vandaag duurde het opnieuw een uur nadat 25 minuten beloofd was. Je staat dan na een vlucht van 9 uur uit curacao te wachten in de kou en regen en krijgt dan als excuus dat er een fout is gemaakt bij het wisselen van de telefonische dienst. Deze smoes hoorde ik de eerste keer ook al, voor mii is het klaar met central parking. Dit is echt geen toeval meer, de organisatie is in handen van een bende nonchalante ongeïnteresseerde gasten. Bij deze een vette duim omlaag en voor iedereen die valet parking zoekt: snel verder zoeken!!

Sterke punten:
Afgifte bij vertrek. Website.

Zwakke punten:
-Waar het eigenlijk om draait bij valet parking: dat je auto klaarstaat wanneer het moet en beloofd is. Onwijs waardeloos dus.

F ter Steege beveelt CentralParking NIET aan bij vrienden/bekenden

CentralParking - Geen CP meer voor ons

0

Review:
3 jaar op rij onze auto geparkeerd bij CP
Echter vorige zomer was het dan toch echt wel de laatste keer.
We hadden voor 4 weken gereserveerd in hun garage.
Maar onze auto kregen we onder het zand terug.
Thuis zagen we het pas, door onze vermoeidheid van het lange reizen.
Dus dat was de laatste keer.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Auto wordt gewoon buiten geparkeerd, terwijl je voor overdekt hebt betaald.
Ook wel eens lang moeten wachten.

Colette beveelt CentralParking NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over CentralParking

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou CentralParking aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou CentralParking aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek CentralParking


Home » Parkeren bij Schiphol » CentralParking