• Idd een zeer slechte service en ze plaatsen alleen goede reviews

    we hadden gemaild dat we zeer slecht waren behandeld.
    mail teruggehad dat ze binnen 14 dagen contact zouden opnemen.

    nou we zijn 5 weken terug en nog geen reactie.
    dit bedrijf lijkt heel wat maar is niets
    zeer slecht

    zelfs de telefooncentrale wordt alleen bemand door zeer slecht Nederlands sprekend personeel wat geen verstand van zaken heeft

    de foto's op de website zijn allemaal fake

    de overdekte parkeerplaatsen zijn hier en daar een gehuurd plekje bij een kantorenpand ( camera bewaking ) ? nee dus


    Oplichters en anders niet

    Wil je goed parkeren
    ga dan naar P3 op Schiphol
    of Green parking Aalsmeer

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alleen maar

    Door jan op 26 juli 2019 Reageer

  • Vandaag mijn auto wilen parkeren aan de luchthaven in Brussel. Alles was betaald en ik had een reservatie bewijs maar bij aankomst meldde men mij dat er geen plaats meer was en moest terugkeren. Een echte schande!!! Nu nog wachten op de terugbetaling...

    Zwakke punten
    Komen hun afspraken niet na.

    Door Smets op 22 juli 2019 Reageer

  • Vaker dit bedrijf gebruikt. Laatste reis heb ik 120 betaald voor valet. Met een baby een lange reis gemaakt en de auto stond niet klaar. Na 30 min wachten kwam onze auto vol vol vol modder aan, zat op het dak zelfs!. Velgen waren zwaar gekrast en ik moest maar schade mail sturen. Dit gelijk gedaan met foto's en tot nu hebben zij niks willen afhandelen! Ik blijf bij iedere mail met antwoorden steeds dezelfde vragen krijgen, alsof niemand kan lezen. Onvriendelijke behandeling, nu is het tijd voor rechtbijstand

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen oog voor klantbeleving

    Door Johanna op 12 juli 2019 Reageer

  • Onverhard terrein; auto's staan dicht op elkaar, moeilijk weg te komen. Wij hadden 1 chauffeur die levensgevaarlijk reed. Er zijn wel betere plekken om te parkeren met meer service.

    Sterke punten
    Niet gevonden.

    Zwakke punten
    Terrein
    Chauffeur
    Communicatie

    Door Renny op 9 juli 2019 Reageer

  • Heel slecht.1 ster allen omdat er 0 niet mogelijk is. Erste en laatste keer! Ik raad het ook niemand aan! Parkeren in " the middle of nowere" . De shuttle bus komt een keer per 25 min en dan nog kan j niet instappen want " ze hebben nu pauze"?!! Bagage check in gemist daardoor! Kan dan niet ander bestuurder mischien mee rijden als iemand pauze gaat nemen om toch geen 50 min te moeten wachten? Mensen zitten daar niet voor de grap ze moeten ook hun vliegtuig pakken! En op de weg terug ook 1h gewacht , blijkt dat er word aan de straat gewerkt en de station waar we moesten wachten was dicht. Veel mensen dus laat s'avonds blijven wachten tot dat we hebben gebeld en het blijkt dat de bus toch van andere station gaat . Niet eens een papiertje opgehangen , of e-mail , sms, niks dat dat veranderd is. Belachelijk. Ik raad het niemand aan !

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door Anna Gilos op 3 juli 2019 Reageer

  • Dit bedrijf komt niet overeen met de foto,s en service wat ze op de website hebben staan en doen beloven

    Ten 1e hadden we netjes 40 minuten van te voren gebeld wanneer we aan kwamen aan de Toepolevlaan
    Om 10.00 aangekomen geen Shuttlebus na een kwartier te hebben gewacht opnieuw gebeld waarna de medewerker beloofde dat de bus er met een kwartier zou zijn
    Om 10.30 weer gebeld weer een medewerker aan de lijn die beloofde dat de bus er aan zou komen.
    Om een lang verhaal kort te houden na 6 keer bellen kwam er eigenlijk een aftands busje aan die ons vertelde dat we hier niet overdekt konden parkeren en dat i.v.m de vlucht hij de sleutels van de auto wilde hebben zodat hij na die tijd





    onze auto ergens zou parkeren
    Hier niet op ingegaan en verteld dat we overdekt parkeren hadden betaald en ook deze service wilden.
    Toen konden we achter hem aanrijden naar een verlaten bedrijventerrein waar we de auto in een parkeerkelder zonder cameratoezicht konden neerzetten
    Na anderhalf uur later kwamen we dus aan op Schiphol waardoor we ook door de drukte op 1e pinksterdag zowat onze vlucht hadden gemist
    Bij terugkomst dezelfde chauffeur aangetroffen met het oude busje die hij aankomst bij de auto ook nog om een fooi vroeg
    Echt een waardeloos bedrijf waarvan ik denk dat deze chauffeur de eigenaar de chauffeur en de telefonist is die duidelijk de zaken niet aankan en de boel belazerd
    Komt niet overeen met de foto,s en mooie verhalen

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Alleen maat

    Door jan op 29 juni 2019 Reageer

  • Almos 3h waiting to be picked up to go to pick up the car. Terrible service, with 1 exception drivers could not care less, same as the one on the phone.

    Sterke punten
    Price if nothing else available

    Zwakke punten
    Terrible service
    Unprofessional
    not possible to write reviews in their site

    Door Jose op 23 juni 2019 Reageer

  • Het terrein waar je je auto parkeert is stampvol en vol met auto's die dubbel en dwars geparkeerd staan. Het was een halfuur wachten op de shuttlebus die ons bracht naar Schiphol en de rit zelf zo'n 20 minuten doordat ze eerst allerlei stops gaan om mensen op te halen. Alles bij elkaar waren wij bijna een uur extra reistijd kwijt doordat we 'goedkoop' wilde parkeren. Extreem zonde dus.

    De terugweg was nog een stuk erger want we kwamen 23:45 aan, en werden pas rond 1:00 opgehaald met de bus. De bushalte is op een plek waar geen enkele beschutting is dus als het regent en er wind waait, zal je daar moeten wachten. Het is te ver om eventjes binnen te schuilen en de bus komt niet 1x per halfuur, maar eerder 1x per 2 uur als je een beetje pech hebt. De medewerkers hangen de telefonen direct op en een groep medereizigers waren nog langer aan het wachten dan ik!

    De klantenservice is ook belabberd. Ik had nog een reservering staan om te parkeren aangezien ik over een paar weken op vakantie zou gaan en beide reserveringen in 1x had gemaakt. Na deze ervaring wilde ik dat natuurlijk niet meer en wilde ik mijn bedrag van bijna 50euro terug hebben. Ik heb tweemaal gemaild waarnaar ik geen reactie heb gekregen binnen 2 weken. Daarna 40 minuten in de wachtrij gestaan telefonisch waarbij de medewerker zei dat ik het geld binnen 5 werkdagen terug zou krijgen. Het is nu bijna 2 weken later en ik heb het nog steeds niet terug. Oplichters dus.


    Ik raad quickparking aan niemand aan!

    Door Felicia op 19 juni 2019 Reageer

  • Door mn gen schuld kwam ik dag later aan dan dat ik gereserveerd had,beetje dom van me😳
    Bellen met het noodnummer en binnen 10 minuten kwam er een auto met QuickParking mensen aanrijden die de poort openmaakten.
    Sper dus!
    Beveiliging is er nt, toilet ook niet.
    Terrein is erg modderig met grote gaten en plassen.
    Vuilnis overal en prullenbak overvol.
    Kortom,parkeren en transfer is prima maar het terrein zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken!

    Sterke punten
    Niet duur en makkelijk bereikbaar.

    Zwakke punten
    Terrein is verwaarloosd en nt voldoende onderhouden.

    Door Angelique op 17 juni 2019 Reageer

  • Betalen om je auto in een niet afgesloten parkeergarage te stallen waar geen bewaking of toezicht is, is niet wat ik verwacht van een parkeerservice. De parkeergarage bevindt zich bovendien in een nogal dubieuze omgeving ver van het vliegveld en is van binnen ook nogal rommelig. Veel losse materialen op de grond, lijkt wel een verbouwing. Nee, hier laat ik mijn auto niet nog eens achter.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen bewaking of toezicht in de parkeergarage

    Onduidelijk waar je je moet melden, zowel bij de parkeergarage als op het vliegveld.

    Door Robert op 15 juni 2019 Reageer

  • Via Corendon z.g. GRATIS parkeren op P5 op maastricht airport. Deze parking is bedekt met 10 centimeter losse bituum! De hele onderkant van de koffer is beschadigd en de wieltjes zijn helemaal krom. Op de terugweg was er een parkeerwacht, die even op mijn koffer zou letten als ik de auto haalde.Ze had mijn koffer bij de vuilnisbakken gezet! Kon die nog net redden voor de vuilniswagen die mee nam. Klagen bij Corendon? Neemt u contact op met Parking service. Parking service: u moet echt terug naar Corendon!Kan niet waar zijn! U bent gewaarschuwd.

    Sterke punten
    geen enkele

    Zwakke punten
    Gratis? kost je een nieuwe koffer.

    Door T. van Hoof op 13 juni 2019 Reageer

  • Mogelijk te vinden , niemand spreek Engels , personeel heel arrogant te lang lang wacht . Nooit meer daar parkeren ook als gratis is me advies .

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Toni op 9 juni 2019 Reageer

  • Bij de ingang was er geen toegangscode nodig, het hek staat namelijk gewoon open en iedereen kan er zonder enig toezicht in- en uitrijden. De parkeergarage is een puinzooi, overal losse stenen, groot gedeelte van de garage is onverlicht en het stinkt er naar urine in het trappenhuis. Totaal geen nette bewaakte parkeerplek. Kortom een puinzooi en zeer slecht.

    Sterke punten
    Geen enkele

    Zwakke punten
    Bij de ingang was er geen toegangscode nodig, het hek staat namelijk gewoon open en iedereen kan er zonder enig toezicht in- en uitrijden. De parkeergarage is een puinzooi, overal losse stenen, groot gedeelte van de garage is onverlicht en het stinkt er naar urine in het trappenhuis. Totaal geen nette bewaakte parkeerplek. Kortom een puinzooi en zeer slecht.

    Door Bert op 6 juni 2019 Reageer

  • NOOIT meer!! Een parking in the middle of nowhere. 20 minuten van de luchthaven. Chauffeurs die roekeloos rijden en erg onvriendelijk zijn. Je moet ook wel even geduld hebben tot het busje er is en als je er dan op zit laten ze je nog wachten en de chauffeur is spoorloos.
    Bij de terugkomst hadden we gebeld om te zeggen dat we geland waren en 2 reservaties hadden. We gaan ervan uit als we reserveren dat ze de vlucht volgen en de landingstijd weten en ook met hoeveel je gereserveerd hebt.
    Het busje was er zeer snel, in tegenstelling wat we eerst meegemaakt hadden, maar... een dame met 3 kindjes kon er niet op, de chauffeur vroeg wie heeft er niet gebeld, niemand natuurlijk, toch de dame met 3 kindjes meegenomen. en dan de dolle rit naar de parking, echt erg!!
    Bij vertrek wilden we (met 2 verschillende wagens) onze barcode scannen bleek dat niet te werken, waarop de chauffeur afkwam en ons van alles en nog wat verweet in het frans dat we niet betaald hadden, en ik mocht me niet opwinden, maar ja als je met 2 zeker betaald hebt, kreeg zelfs de kans niet om het tonen op mijn app, hij heeft dan toch de barriere open gedaan en zei nog de factuur volgt!
    Awel stuur ze maar, triestige firma, dat dit nog kan en mag bestaan!
    Parking is zo goed als onbewaakt, ons zien ze nooit meer terug

    Zwakke punten
    te veel!

    Door Sophie op 4 juni 2019 Reageer

  • Via Parkos een parkeerplaats bij luchthaven Bremen geboekt. Op het aangegeven adres geen enkel bord of wat dan ook kunnen vinden van een parking. 1 door parkos opgegeven nummer bestond niet en bij het andere kregen we een bericht te horen dat het kantoor dicht was. Niemand te bereiken en maar een echte parking opgezocht. 100 meter voordat we de parkeergarage inreden belde een slecht duits sprekende man van weer een ander nummer waar we bleven. Daar we onze vlucht niet wilden missen en het niet meer vertrouwden niet teruggereden maar op de luchthaven geparkeerd. Parkos wil van niks weten en bemiddeld niet in het terugkrijgen van het betaalde bedrag. Nooit weer Parkos.

    Sterke punten
    prijs

    Zwakke punten
    service, lokatie en presentatie. ( alles dus)

    Door Henk Ebbelin op 3 juni 2019 Reageer

  • Deze week 3 dagen geparkeerd op de parking op Middenweg 6.

    Voordelen: mooie parkeerplaats met voldoende ruimte. Scannen met voucher om slagboom te openen werkt prima.

    Nadelen: geen medewerkers/balie om wat te kunnen vragen, geen betaalmogelijkheid (automaat stond uit), toilet was afgesloten, belofte was vertrek direct na aankomst zou zijn maar heen moesten we 45 minuten wachten op de shuttle bus en terug 30 minuten.

    Sterke punten
    Voldoende ruimte.

    Zwakke punten
    Zeer lang op shuttlebus moeten wachten.
    Geen medewerkers aanwezig.
    Toilet afgesloten.

    Door Renate op 2 juni 2019 Reageer

  • Op de heenreis dik een uur moeten wachten op de bus naar Schiphol en jazeker, op de terugreis hetzelfde liedje. Door het personeel wordt verzekerd dat de bus er over 10-20 minuten arriveert en ieder half uur rijdt maar niets is minder waar. Een keer nooit weer.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Pendeldienst Schiphol

    Door Dijkstra op 27 mei 2019 Reageer

  • Bij terugkomst op Rotterdam stinden er zoveel mensen te wachten dat de chauffeur maar besllot om alleen de bestuurder van de auto mee te nemen en we moesten dan zelf maar terug gaan om onze partner en bagage op te halen. Ook was de parkeerplaats niet afgesloten en beveiligd.

    Sterke punten
    Is goedkoper

    Zwakke punten
    Transport

    Door Marco op 27 mei 2019 Reageer

  • Voor 10 dagen valet parkeren geboekt bij Parkos.
    Ruim voor aankomst gebeld maar niemand van parkos aanwezig op de luchthaven.
    Nogmaals gebeld en van parkos het advies gekregen maar rondjes te blijven rijden om het vliegveld heen.
    Na 3 rondjes eindelijk iemand van parkos bij de vertrekhal.

    Bij terugkomst weer op tijd gebeld, na 60 minuten wachten en herhaaldelijk bellen kwam eindelijk onze auto.
    wat een waardeloze maatschappij, NOOIT MEER.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Moeilijk of niet bereikbaar.
    Komen afspraken niet na.

    Door hans op 25 mei 2019 Reageer

  • op een donderdag (25-4) zijn we vertrokken naar Spanje, bij terugkomst werd de auto pas heel laat gebracht en ongewassen terwijl ik daar van te voren voor had betaald.
    Het geld van het wassen zou terug gestort worden maar dat is nog altijd niet gedaan.

    Het vreemde was ook dat alles contant betaald moest worden.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Laat
    Komt afspraken niet na
    Is onbereikbaar per post
    Is onbereikbaar per telefoon

    Door Danny op 24 mei 2019 Reageer

  • Op 10 mei mijn auto geparkeerd op Aalssmeerderweg 400 ingang S. Opgehaald door bus en door naar andere ingang. Mensen opgepikt maar helaas weigerden de slagbomen. Duurde even voordat chauffeur ze open had.
    Heerlijk op vakantie geweest. Bij terugkeer benzinedop geforceerd en benzine gestolen. Geprobeerd alle nummers van Quickparking te bellen. Ook noodnummer! Geen antwoord geen voicemail.
    Parkeerplaats is slecht onderhouden. Grote gaten in wegdek.
    Beveiligd is het dus ook niet echt.

    Sterke punten
    -iets goedkoper

    Zwakke punten
    -moeilijk te vinden
    - slecht onderhouden met gaten in wegdek/ slagbomen die niet werken
    - beveiliging niet best als er benzine gestolen kan worden
    - lang wachten op de bus
    - slecht of niet bereikbaar per telefoon

    Door Caroline Dearie op 20 mei 2019 Reageer

  • Al jaren klant bij 24/7 maar wanneer wij weer via Schiphol vliegen, gaan wij eerst eens even rond kijken naar andere parkings.
    Zowel op de heenweg als terugweg lang 40 min.op een bus moeten wachten, dan worden we als sadientjes in de bus gepropt want iedereen die staat te wachten wil mee, wat als er een ongeluk gebeurt, je kan geen kant op.
    Op de terugweg staat de bus op een andere plek , het is dat ik wat in beweging wilden zijn en de bus zag staan, anders hadden wij waarschijnlijk nog eens 40 minuten moeten wachten. Dan wordt je afgezet bij 24/7 parking moet je over koffers heen om naar de uitgang van de bus te komen, want er zitten nog andere mensen in die elders afgezet moeten worden.
    Nee 24/7 moet het echt anders gaan doen want dit gaat klanten kosten.

    Sterke punten
    Gn.

    Zwakke punten
    Alles wat ik hierboven beschreven heb.

    Door Gea op 15 mei 2019 Reageer

  • Als extra service hadden wij via de TuiFly website een parkeerplaats geboekt bij Quickparking in de veronderstelling dat dit conform het kwaliteitsniveau is dat bij Tui past. Helaas bleek dit niet zo te zijn. De parkeerplaats ligt erg ver van het vliegveld van Charleroi vandaan. Het is zeker 25 minuten rijden. Het terrein was een oud bedrijfsterrein met een bouwvallige loods, een paar betonplaten, veel grind (lastig voor je kofferwieltjes!), een simpele afrastering en zeer gebrekkige faciliteiten voor wachtende klanten (een kleine overkapping en 2 dixie toiletten). Wij vroegen ons af of het terrein berhaupt wel bewaakt was. Het lag erg afgelegen in een vrij armoedige buurt. Geen fijn gevoel. Qua service viel het ons ook tegen. De chauffeur geeft niet aan wanneer hij denkt te vertrekken, hij nam zijn hond mee op de passagiersstoel, en hij sprak alleen Frans. Dit laatste was extra vervelend toen wij vanuit Toulon wilden doorgeven dat onze vlucht 1,5 uur vertraging had. We zouden pas 's nachts rond half 1 landen. Toch fijn om te weten dat de taxi dan nog wel voor je klaar staat, zeker als je met 2 doodvermoeide kinderen reist. Ons gesprek verliep zeer stroef en we hielden er geen goed gevoel aan over. Eenmaal geland in Charleroi direct weer contact opgenomen, maar gedurende 5 minuten nam de chauffeur niet op. Waarschijnlijk zat hij net zijn bestelde friet op te eten. Uiteindelijk contact en toen moesten we nog 25 minuten buiten op de parkeerplaats wachten. Moesten zelf weer de koffers in de taxi zetten. Geen hulp. De chauffeur heeft nauwelijks boe of bah gezegd. Op het dashboard lag een open zak friet. Het dakraam stond open (koud 's nachts!) en hij had keiharde techno muziek aan. De chauffeur reed als een dolle door de nacht. Echt niet normaal. We stapten vol (angst)adrenaline uit, waren blij dat we heelhuids op de parkeerplaats aankwamen en dat de auto er nog stond zonder schade. Kortom; nooit meer Quickparking voor ons. We raden het iedereen af!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    chauffeurs spreken alleen Frans;
    snel in elkaar geflanst parkeerterrein op oud, rommelig bedrijfsterrein in armoedige buurt;
    geen hulpvaardige chauffeurs;
    kamikaze piloten op de weg 's nachts;
    slechte wachtlocaties voor klanten op het parkeerterrein, en ook op het vliegveld.

    Door Rian op 13 mei 2019 Reageer

  • in mei 2019 bij eazzypark mijn auto afgeleverd, bij terug komst was de auto vies, uitlaat zwart van rook, verbrande olie,
    en kilometer stand stond 25 hoger tijdens afgifte.
    ik ga verder geen moeie doen, maar ga nooit meer TERUG!!!!!!!!!!!!! stel gasten die je auto misbruiken, lekker scheuren met andermans auto.......F...cking gasten

    Sterke punten
    dichtbij airport

    Zwakke punten
    vreemde zaken!!!

    Door elmon 7mei20 op 12 mei 2019 Reageer

  • Ik reis met mijn moeder en doodzieke vader. Quick Parking belooft elke 20 min te komen; wij hebben meer dan een uur in de kou gestaan. Mijn vader zat in zijn rolstoel te verkleunen van de kou.
    Telefonisch was quick parking niet te bereiken, 3x zo lang in de wacht gestaan tot ik er uit werd geknikkerd. Inmiddels was de groep wachtenden zo groot dat mijn ouders dankzij hulp van medepasagiers met de rolstoel de bus in konden, ik kon niet meer mee. Na een lange intercontinentale vlucht sta ik nu te wachten op mijn ouders die de auto moeten halen en dan terug naar schiphol om mij en de bagage op te halen terwijl we allemaal moe en inmiddels verkleund zijn. Eens maar nooit weer!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Belabberde service en zeker niet 1x /20 minuten, op de heenreis duurde het ook meer dan drie kwartier

    Door Elize op 7 mei 2019 Reageer