Met Park & Fly parkeert u voordelig, veilig en dichtbij Eindhoven Airport. Vanaf ? 10,- per dag staat uw auto op een parkeerplaats binnen een afstand van 200 meter lopen van het vliegveld. U kunt ook kiezen voor een VIP-plek op 80 meter of een lang-parkeren tarief vanaf ? 5,- per dag op een afstand van 600 meter. Uw auto staat onder toezicht van een beheerder achter de slagboom. reizen/Vakantie

ParkEnFly.com Reviews

 • Na online boeken via Groupon heeft Parkenfly mij ter plaatse (vlak voordat mijn vliegtuig vertrok) het normale tarief laten betalen. Parkenfly reageert nergens op, dus heeft Groupon mij deels schadeloos gesteld.

  En nog wat...Personeel vecht bijna om een Porsche te kunnen parkeren...

  Dus mijn advies... boek elders waar men bezig is met parkeren en niet met oplichten of dikke auto's parkeren.

  Sterke punten
  Alleen de prijs, maar dat is niet het bewijs....

  Zwakke punten
  Gewoon 2 keer laten betalen.
  Dikke auto's parkeren is waar het personeel op kikt.

  Door CD op 21 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ga NOOIT in zee met Park&Fly naadt Eindhoven Airport! Stelletje “oplichters” zijn het! :-(
  Wij hadden geboekt voor een parkeerplaats op 11-01-2018 07:30 tot en met 18-01-2018 (aankomende Donderdag), 09:30, op 08-01 gebeld met hun Klantenservice om de tijd op 11-01 te veranderen van 07:30 naar 05:45, dit was geen enkel probleem en we konden ons dus al om 05:45 melden bij de poort en het gekregen 06 nummer bellen van hun medewerker die zou komen om de poort te openen en de sleutels aan af te geven.
  We kwamen op 05:45 aan en belde vervolgens heb 06 nummer, er werd niet opgenomen, na 45 minuten lang zo’n 10 keer gebeld te hebben nog steeds de voicemail, we gaven het op en hebben bij hun buren, de concurent geparkeerd, hier ging alles perfect, ze leefde erg mee en gaven zelfs maar liefs 20 Euro korting! Top lui! :-), alles was in 10 minuten max geregelt!
  Vervolgens op 13-01 Park&Fly gebeld om het verhaal te doen, gewoon rustig en vriendelijk, de dame was vriendelijk en ik zou terug gebeld worden met een oplossing., geld retour.
  Ik werd inderdaad teruggebeld, nu door een vreselijk arrogante dame, Ze kon niks terug vinden over de wijziging, en het kwam hier op neer, “Iedereen kon wel zeggen “ik heb de weiziging doogegeven”, kortom, ik kan geen geld terug krijgen”, maar zoals ik die ..... ook al aangaf, het gesprek is opgenomen dankzij handige Iphone app ;-), dus dit krijgt nog een staartje, ik wil mijn 70 Euro welke ik per Ideal vooruit betaald heb terug!

  Beste mensen, blijf uit de buurt bij Park&Fly te Eindhoven Airport! Ze zijn vreselijk!

  Sterke punten
  Niks!

  Zwakke punten
  Alles!

  Door M Postema op 16 januari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Was nog maar één plaats over op de parkeerplaats, waardoor we de auto (bleek achteraf, het was donker toen we arriveerden) onder een boom met eikels moesten zetten. Nu hebben we allemaal deukjes / putjes in het dak en de motorkap. Park&Fly geeft aan dat parkeren geheel op eigen risico is, staat inderdaad in de voorwaarden. Echter, je hebt ook nog zoiets als klanttevredenheid / klantbelang en na nogmaals proberen waren ze bereid om ons eventueel tegemoet te komen in de kosten, als we een kostenopgave konden aanleveren.

  Diezelfde dag zijn we naar een schadebedrijf gereden om de kosten in kaart te brengen. Dit is helaas niet gratis en kost zo'n €100,-. Met deze gegevens zijn we teruggegaan naar Park&Fly, die opeens doodleuk aangaven dat ze niks konden betekenen. Daar sta je dan, met een schadepost van meer dan €1000,- euro en nog een andere kostenpost van €100,-. Bied dan niet aan om eventueel wat te willen betekenen. Uiteindelijk, na veel bellen en mailen, zijn ze ermee akkoord gegaan de parkeerkosten (nog géén €60,-) terug te storten. Zelfs bij het opteren om de kosten te delen werd moeilijk gedaan.

  Ook zeiden ze steeds het 'een raar verhaal' te vinden dat onze auto was beschadigd door eikels die uit bomen vielen.

  Het valt ons erg tegen dat dit hun enige antwoord is en ze geen oplossing willen bieden of dit in de toekomst willen aanpassen voor andere reizigers.

  Hadden we maar foto's of filmpjes gemaakt van de eikels die vielen, dan hadden ze ons wel moeten geloven. Toen we terugkwamen van vakantie en op de parkeerplaats aankwamen, hoorden we de eikels om de zoveel seconden letterlijk op de auto's vallen. Ik hoop dat meer mensen die er geparkeerd stonden zich laten horen!

  Wij boeken hier nooit meer.

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Slechte klantenservice

  Door Robbert op 10 oktober 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb bij Park&Fly de goedkoopste plek geboekt (P6), 600 meter lopen. Kort voor het vertrek werd ik gratis ge-upgraded naar Valet Parking Service, 175 meter lopen.

  Auto geparkeerd en spullen uitgeladen. Medewerker kwam al aangelopen met de nodige papieren. Hierop werd de kilometerstand opgeschreven + eventuele schade. Sleutel afgegeven en 2 weken later weer opgehaald. Bellen na aankomst was niet nodig werd mij bij aflevering verteld. Toen wij het terrein opliepen zagen wij de auto staan en zijn er naartoe gelopen. Binnen één minuut was er al een medewerker met de autosleutel. Na het controleren van de auto en tekenen voor ontvangst zijn we direct vertrokken. Ik heb nog nooit zo gemakkelijk en zo snel met mijn eigen auto geparkeerd bij een vliegveld .

  Sterke punten
  Uitstekende service!
  Lage prijs

  Zwakke punten
  geen

  Door Reinier op 11 augustus 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Wij dachten mooi luxe te parkeren en de valet service geboekt!
  Want dit staat immers voor "voor de vertrekhal uitstappen" Niks is minder waar 300 meter voor de airport auto inleveren en lopen met je koffers en kinderen door de regen!
  Medewerker aangesproken, die vond dat we niet zo moesten zeuren! bij terugkomst weer 300 meter terug gelopen. wat denk je? nog half uur moeten wachten op onze auto ze moesten hem nog ergens ophalen!!!

  Al met al een zeer slechte service onbeleefd. en zeker GEEN valet service

  Sterke punten
  veel betalen voor een service die ze niet geven

  Zwakke punten
  onbeleefd

  GEEN valet service (300 meter lopen)
  je word dus gewoon opgelicht

  Door van harde op 20 maart 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ook ik kreeg voor ons vertrek de melding dat men per abuis een dubbele boeking heeft gemaakt waardoor het voorstel was dat men zelf de auto wel even ergens anders gaat parkeren. Uiteraard niet mee ingestemd. toen ik aangaf dat ik om deze reden wilde annuleren heeft men domweg de annuleringskosten in rekening gebracht. Opgelicht dus!

  Door ad koch op 31 oktober 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • park en fly eindhoven gebruikt. Kort voor vertrek kregen we een mail dat de gewone parkeerplaats vol was en we een upgrade kregen naar valetparking. Dat betekent op ong. 200 meter van de luchthaven parkeren, spullen uitladen, sleutel inleveren en lopen maar.Bij terugkomst bel je al lopend uit vanaf naar de parkeerplek dat je eraan komt en je auto staat al klaar (de vluchtgegevens houden ze in de gaten). Spullen weer inladen, krabbeltje zetten en je kan weer weg.
  Zeker aan te raden (ook al ben ik huiverig om de autosleutel in te leveren,)

  Door mst op 29 september 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Maak geen gebruik van Parkenfly Eindhoven!

  Ondanks op dezelfde dag annuleren worden kosten in rekening gebracht. Waardeloos en illegaal!

  Zie jurofoon punt nl kopen via internet

  Herroepingsrecht
  Na ontvangst van de bestelling heb je een bedenktijd van zeven werkdagen waarbinnen je de koopovereenkomst zonder opgaaf van redenen mag herroepen (ontbinden). Als je op de dag van ontvangst of de dag waarop je de overeenkomst sluit nog geen bevestiging hebt ontvangen met de juiste informatie dan bedraagt de ontbindingstermijn maar liefst drie maanden!

  De verkoper mag je hiervoor geen boete in rekening brengen, hoogstens de kosten voor het terugzenden. Heb je al (gedeeltelijk) betaald? Dan moet de verkoper binnen 30 dagen het geld terugstorten.

  Reactie van Jac van Boxtel:
  Helaas moet wij u mededelen dat de regel van een aankoop op afstand hierop geen betrekking heeft. U heeft een parkeerplaats gehuurd en U heeft onze algemene voorwaarden geaccepteerd bij uw reservering. Tevens heeft u een betaling gedaan middels ideal en dat betekend dat u een bewuste aankoop heeft gedaan.

  Ondanks dat er wordt geschermd met alg. voorwaarden geldt nog steeds de wet kopen op afstand.

  Sterke punten
  nvt

  Zwakke punten
  vooraf betalen via iDeal
  geen geld terug bij annuleren reservering
  slechte klantenservice van Jac van Boxtel

  Door oWnWise op 11 februari 2014 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek ParkEnFly.com

Schrijf je eigen review