• Gebruik gemaakt van Quick parking Schiphol maar behalve de prijs zie ik geen voordelen tov Schiphol lang parkeren. Je moet op de parkeerplaats wachten op de bus en ook op de terugweg weer wachten op de bus die dan ook nog vol zit. Je bent toch bijna een half uur kwijt en dat is niet waar ze mee adverteren.

    Sterke punten
    Prijs, goede parkeerplaats.

    Zwakke punten
    Transfer duurt te lang door het wachten op de bus.

    Door Richard op 22 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik heb netjes via internet geboekt en betaald, met een reserveringsnummer. Dus ik bel bij vertrek dat ik er aan kom, zegt de man, we kunnen uw boeking niet vinden, maar komt goed. Kom ik daar aan, bekijkt de man even mijn boekingsformulier, en ik vraag voor de zekerheid een handtekening van hem op de bevestiging. Ik geef mijn sleutels af en krijg niet eens een bevestiging of wat ook. Ze legitimeren zich ook niet.
    bij terugkomt bel ik het nummer wat op de bevestiging staat en zeg kunt uw mijn auto brengen? (bij vertrekhal 3).

    ze zegt ik kan uw boeking niet vinden. maar ik weet er van ik kom er aan. Ze belt me na 10 minuten dat ik 80 euro moet betalen omdat ik waarschijnlijk bij een ander bedrijf heb geboekt. Ik zeg oh ok, maar ik heb hier de bevestiging.
    Ze zegt ik kijk het straks na.
    Ik kijk nog eens en zie dat ze me gebeld heeft met hetzelfde nummer als op de bevestiging. Dus ik bel boos terug en zeg dat het echt klopt omdat het tel.nm. van de bevestiging dezelfde is als waarmee zij belt. Ze zegt; het komt regelmatig voor dat bedrijven ons telefoonnummer gebruiken. (lijkt me
    raar want als een bedrijf een ander tel.nm gebruikt, zijn ze
    klanten kwijt)
    Ik zeg; waarom zegt u nu tegen mij dat ik 80 euro moet betalen? dat had de man bij aankomst moeten zeggen dat ik bij een ander bedrijf heb geboekt als die van hun. ( wat trouwens niet waar is) Hij heeft toch gekeken naar mijn
    bevestiging?) toen was alles ok. Het zal wel een en al
    misverstand zijn, te beginnen bij dat ze de boeking niet gevonden hebben, vervolgens door zich niet te legitimeren, en dan nog te zeggen dat anderen hun tel.nm gebruiken. Ik had me bijna laten overhalen.
    Op het einde stuurt ze een foto van de bevestiging naar haar baas, en toen was alles ineens goed. geen prettige aankomst!

    Sterke punten
    betaalbaar, niet duur niet goedkoop

    Zwakke punten
    zeer slechte communicatie, ze legitimeren zich niet als je de sleutels afgeeft bij vertrekhal 3 en je de auto meegeeft.

    bijna 80 euro betaald extra!

    Door snijder op 19 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor mijn zomervakantie zocht ik naar de meest goedkope parkeerplek bij Dusseldorf airport. Op deze website zijn de prijzen nog goedkoper dan wanneer ik direct bij de parkeeraanbieders boek. Niet persé erg!

    Sterke punten
    Overzichtelijk
    Goedkoop
    Duidelijk

    Zwakke punten
    niets

    Door Eva op 18 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na onze terugkomst op Charleroi Airport (15.15 uur) hebben wij ruim 5,5 uur op de parkeerplaats van de 123 parking moeten wachten voordat wij konden vertrekken (20.45 uur). Geen enkele hulp aanwezig om onze ingeparkeerd auto weg te krijgen. Ook de chauffeur kreeg op geen enkele wijze reactie van zijn organisatie. Waardeloos. Op reactie dat geld teruggestort zou worden en een tegemoetkoming van 123 parking, niets terug ontvangen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    waardeloze service, afgelegen plek geheel verlaten achter een vervallen bedrijfsterrein

    Door Helma op 18 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • bij aankomst sleutel inleveren , bij vragen waarom dan zegt men dat ze dit strakker kunnen inparkeren maar hij stond werkelijk strak geparkeerd?? heel vreemd. koffers zelf sjouwen door slecht geasfalteerd terrein naar voor aan de weg. Daar wordt men door een bus opgehaald. Heel gedoe en chaos met de koffers. Bij terugkomst idem dito en ophaalpunt via aankomsthal 4 naar c13 is nog een hele bezoeking als het regent. Dit geld ook voor het terrein waar je auto geparkeerd staat. Dikke kans dat je door de regen en blubber loopt te sjouwen. We hebben jaren met plezier geparkeerd bij jullie maar met deze formule niet meer. Dit was ws de laatste keer. Erg jammer

    Sterke punten
    parkeerplek vlakbij schiphol

    Zwakke punten
    slechte service

    Door pols op 14 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze promoten hun parking dat deze slechts op enkele minuten van de luchthaven is gelegen.

    Na boeking komt er een correcte boekingsbevestiging.

    Enkele weken later komt er een nieuwe mail, dat op "ons verzoek" de parking wordt gewijzigd. we moeten ons naar een parking begeven op 20 km van de luchthaven.

    Dus je wordt "gelokt" met interessante prijzen maar valse beloftes.

    Sterke punten
    Heb onmiddellijk geannuleerd. De annulatie is prompt bevestigd.

    Zwakke punten
    Onprofessioneel, valse beloften. De service die ze effectief aanbieden is niet de service die ze beloven.

    Door Peter op 7 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goede parkeerplaats dicht bij Schiphol. Snelle busverbinding naar vertrekhal, ook ‘s-nachts. Goed

    Sterke punten
    Goed afgesloten terrein. Voldoende bussen, dus geen lange wachttijden.

    Zwakke punten
    Geen

    Door De Kramer op 7 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bij bevestiging afspraak sleutel houden ,maar bij parkeren moet je sleutel afgeven.opgaaf van reden wij zetten auto,s zelf weg ,kunnen we er meer kwijt dus kort op mekaar en auto wordt meerdere keren verzet op volgorde vertrek.
    Lekker dan maar wat moet je ,al betaald ! en je wilt naar vliegveld .met shuttle busje naar schiphol gaat goed .
    Maar terug van vakantie gelijk gebeld als we koffers hebben.
    Verbinding wordt 3 keer verbroken,worden dan terug gebeld.je moet naar aankomst hal bus halte C13 is veranderd wordt daar opgehaald door grijs busje.geen busje te zien .na nog meerdere keren gebeld ,komen er aan binnen 20 min zal busje net gemist hebben inmiddels al met meerdere mensen die daar ook stonden te wachten .Bij elkaar 1½ uur staan wachten komt er oude stadsbus aan.
    Koffers moet je zelf maar zien weg te zetten in bus .chaos alom dus.Bus kan parking niet op stopt voor parking en je moet het maar uit zoeken.
    eerst naar meld punt gelopen ,je moet bij busje zijn op terrein wij terug dood moe wordt je er van ,gemeld daar auto staat daar en daar weer terrein op zoek naar auto.
    Mensen zoek een andere parking !!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Veel

    Door Bert op 5 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • We zijn jaren klant van 247 parking, dat zegt genoeg maar dit jaar begin maart 2018 moesten we zomaar de sleutel moesten afgeven was een nieuwe regeling zei de jongen, achteraf kun je tegen !!!Betaling !!! van E20,00 je eigen sleutel behouden, maar nu in mei 2018 is het helemaal een zootje, bij terugkomst bel je altijd het 06 nummer en dan haalt een busje je op was altijd prima, maar nu weer een verandering.......een grote touringcar haalt je op en gaat diverse parkeerplekken bij langs, het was een grote chaos want de koffers moesten binnen in de bus staan, oude mensen die hun koffer niet konden tillen , allemaal koffers in het gangpad , mensen die erover vielen, mopperende mensen, wat jammer dat dit zo moet, het is kostenbesparend , wat jammer voor de mensen die daar werken of werkten, die krijgen ook nog eens alles over zich heen, mensen van 247 parking sterkte met die nieuwe regels!!!! Denk niet dat ze ons er nog weer zien!!!Jammer jammer...............

    Sterke punten
    hadden ze!!

    Zwakke punten
    lees boven

    Door j van hezel op 2 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bende oplichters!!!
    Boek nooit bij allopark!!
    Ik boekte in november 2017 een parking in Charleroi voor een parkeertijd van 14 dagen. 1 week voor datum (in mei 2018) kreeg ik een mail dat de parking die ik 6 maanden voordien boekte vol was en dat ik mijn wagen in Fleurus moest parkeren. Blijkbaar is het terrein in Fleurus een verlaten braakliggend terrein dat niet bewaakt is en waar veel vandalisme gebeurt. Ik heb mijn contract willen opzeggen, maar kreeg een doodleuke mail dat ik maar een annulatieverzekering had moeten nemen.
    Ik kan iedereen aanraden NOOIT bij allopark te boeken!!!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    OPLICHTERS

    Door Marc Kemps op 31 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wat een mooi verhaal meneer van es of te wel Robert buijtelaar van HD parking en parkingplus
    Het word te heet onder je voeten en dan ga je reviews plaatsen naar andere valetparkings om ze zwart te maken zal je even uit je dromen helpen wij wassen geen auto's klootzak en wij hebben geen schades als bij jou dus hou nou maar op met je geintjes want nu gaan Topvalet aangiften tegen jou doen Robert buijtelaar

    Sterke punten
    Wij zijn een super bedrijf

    Zwakke punten
    Geen

    Door Debby op 29 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik kreeg mijn auto terug met een kras bovenop de motorkap die ze op hun schadeformulier ook nog even hadden aangekruist. Uiteraard stond dat op mijn formulier niet want bij inlevering van de auto zat die kras er niet op.
    Tevens werd aangeboden mijn auto volledig te wassen voor 40 euro en ook dat was een aanfluiting.
    Na confrontatie betreffende de schade en de vuile auto wilde de chauffeur ons afwimpelen. We zijn bedreigd met de dood en kregen een klap uitgedeeld nadat we hem gingen filmen met de gsm omdat hij ervandoor wilde gaan. Gelukkig staat alles op film, hebben we een onafhankelijke getuige en is alles geconstateerd door de Marechaussee waardoor we aangifte bij de politie konden doen en ook hebben gedaan. NOOIT met dit bedrijf in zee gaan. Ze zijn echt gestoord en gevaarlijk!! Mocht u positieve reacties lezen. Dat kan kloppen volgens de politie. Die positieve reviews plaatsen ze zelf of laten ze plaatsen door kennissen.

    Door van Es op 23 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bende oplichters. Bij aankomst op parking stond de parking al vol, dus voor een andere wagen moeten parkeren (blokkeren). Sleutel moeten afgeven.
    Bij terugkomst (14 dagen later), bleek de parking afgesloten en onbemand. Mijn wagen stond ineens buiten de parking geparkeerd tussen vijf andere wagens, dus geblokkeerd!
    Politie erbij gehaald om te takelen, etc...Uiteindelijk na 3.5 uur, ontzet door iemand van allopark, die ik 4 uur voordien had aangesproken op de parking van het vliegveld en tweemaal glashard verklaarde dat hij niet voor allopark werkte! Bedriegers en leugenaars. Blijf daar weg!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Leugenaars

    Door Luc proost op 21 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wat een vreselijke bende! Bij aankomst stond het personeel buiten een sigaret te roken zonder ook maar enig aandacht aan ons te schenken. Er kon nog geeneens een goedemorgen vanaf. Ondanks dat we vooral hadden gezocht op het niet afgeven van de autosleutel, moesten we deze toch afgeven. Er werd ons niet gemeld dat dit tegen kosten toch zou kunnen. We hebben daarop onze dure auto vergrendeld om te kunnen starten en bij terugkomst bleek dat ze er in gezeten hadden! De spiegels stonden uitgeklapt en de stoel was naar voren geschoven. Vanwege de drukte in de meivakantie stond er een touringbus klaar, die eerst wat voller moest zijn voordat we vertrokken. We werden keurig afgezet maar bij aankomst duurde het toch wel lang voordat we weer werden opgehaald, terwijl we hadden aangegeven dat we de koffers al in bezit hadden (1e op de band). Afgelopen week ook nog eens mail gehad om onze vlucht te claimen van 4/5 terwijl we op 1/5 vlogen, dus de administratie klopt daar ook niet. Nee, NOOIT meer 24/7

    Sterke punten
    WC op terrein

    Zwakke punten
    Nors, sleutel afgeven, ze zitten in je auto, laat ophalen bij terugkomst

    Door Monique op 18 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gewoon ronduit slecht
    Bij aankomst werd de auto al niet gecontroleerd op schade. Bij terugkomst ook niet. Een kaartje meegekregen waar het nummer op stond en dat we bij vertrekhal 3c moesten wachten . wij gebeld en na een kwartier reed parkfly leeg voorbij . Wij weer gebeld en daar werd medegedeeld dat we bij 3a moesten wachten . al met al een uur staan te wachten voordat we opgehaald werden . De wc op het parkeerterrein is nog te vies om je hond in uit te laten . voor ons nooit meer

    Door rob koot op 14 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Normaal schrijf ik nooit een review, maar Centralparking (valet parkeren Schiphol), dat is wel een geval apart. De belabberde communicatie bij het inleveren en ophalen van mijn auto en de slechte wasbeurt waren nog overkomelijk. Echter, toen ik ontdekte dat na de periode dat mijn auto bij Central Parking had gestaan een item uit mijn auto was verdwenen en hier melding van maakte bij CentralParking, stond ik versteld van de klantonvriendelijke manier waarop dit (telefonisch) werd ‘afgehandeld’. Mijn tip: kies 1 van de andere valet parking aanbieders!

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    - klantcontact
    - betrouwbaarheid
    - communicatie

    Door Martijn op 11 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor aankomst bij 247parking netjes gebeld en ook netjes te woord gestaan.
    Bij aankomst stond op een verlaten terrein een oude bouwkeet waar de receptie zich in bevindt. Het terrein, een knollenveld, is ZEER slecht verlicht. Toen ik mij gemeld had en de sleutel had afgegeven, werd mij verteld dat de auto niet verplaatst zou worden. Bij vertrek van het terrein moest ik tekenen voor ontvangst etc. etc. en kreeg ook van de receptie een formulier mee dat de auto er stond. Bij terugkomst op het terrein, was mijn auto wel verplaatst!! En hoefde ik nergens voor te tekenen dat ik de auto weer in ontvangst had. De chauffeur maakte een zeer gehaaste indruk en had, zoals hij het vertelde, geen tijd om te tekenen. Na lang aandringen kreeg ik, na een autocheck, toch een handtekening van de beste man. De auto was schadevrij, maar stond wel zeer dicht op een andere auto geparkeerd.

    Dit was voor mij de eerste keer bij 247parking, maar ook de laatste.
    Ik zet hem in het vervolg weer mooi op P3 van Schiphol zelf. Voor die 30 euro extra zit ik toch een stuk rustiger in mijn strandstoel.


    Sterke punten
    goedkoop

    Zwakke punten
    Gehaast, onpersoonlijk, afspraken niet nakomen, slecht verlicht terrein, zeer slecht onderhouden terrein, chauffeurs rijden in busjes zonder taxipas o.i.d., lang moeten wachten als je weer terug wilt naar het terrein.

    Door Sytse op 9 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor onze vakantie had ik gekozen om de auto bij 247parking te stallen. Niet de goedkoopste, niet de duurste en je had de optie oom de auto binnen te laten stallen.
    Ontvangst bij aankomst en vervoer was prima geregeld. Een oudere man met pensioen had als bijbaantje mensen vervoeren met een busje. Deze man reed rustig en beheerst en we kwamen mooi op tijd aan.
    Bij terugkomst hadden we ernstige vertraging bij vertrek. Dit meteen doorgegeven via sms. Daar kwam geen reactie op. Bij uiteindelijke terugkeer, bijna 12 uur later dan gepland, heb ik bij de bagageband kontakt opgenomen met 247. ruim 20 minuten later kwam de bus aangereden. Was een groffe man, die er niet echt zin in had. In eerste instantie leek mijn gezin de enigen te zijn, die terug vervoerd zouden worden. Vandaar dat ik ook mijn fototas met professionele apparatuur naast de koffers durfde te zetten. Bleek ineens nog eens 5 mensen mee te gaan. De chauffeur kon ik net tegenhouden om een zware koffer plompverloren op mijn fototas te kwakken. Hij mopperde iets van dat ik dan maar moest opletten op mijn spullen.
    Het eerste wat ik melde is dat we bij t uitstappen aan de chauffeur moesten denken. Waarschijnlijk betreft dit dezelfde hufter als uit een vorige recensie. Ik had al dik betaald voor de service. Sloopt hij eerst bijna mijn foto apparatuur, moet ik nog een fooi geven ook??
    Vervolgens mopperde hij dat hij een forse boete riskeerde omdat er 1 persoon teveel werd meegenomen. Deze zat op de schoot van een ander. Dat is uiteindelijk zijn verantwoordelijkheid. Moet ie maar 2x rijden. Daarnaast reed hij onbeschoft hard en onverantwoord met 9 man (waarvan 2 kinderen).
    Uiteindelijk aangekomen stond mijn auto buiten klaar. De auto zat onder een hele dikke laag condens. Bijzonder vreemd voor een auto die binnen geparkeerd stond en net buiten was gezet..... Zeer onbetrouwbaar bedrijf en wat mij betreft dit soort sjoemelaars meteen vanuit de overheid opdoeken. Puur bedrog en onverantwoordelijk grof personeel.

    Sterke punten
    Uiteindelijk geen. Op die ene aardige chauffeur van de heenweg na en de receptionist bij vertrek.

    Zwakke punten
    Je kunt ze niet vertrouwen. Ik betaalde voor binnen parkeren, maar de auto lijkt al die tijd gewoon buiten gestaan te hebben. Zeer groffe roekeloze hufter op de terugweg, die hardhandig met je bezittingen omgaat en als eerste meld dat je moet denken aan de fooi bij aankomst.

    Door Leon op 29 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In aug 2017 had ik al gereserveerd voor april 2018
    Zoals al vele jaren met bevestiging sleutel meenemen
    Komend in April 2018 zijn er nw regels sleutel inleveren of smorgens om 2 uur 10 euro extra betalen laatste maar gedaan
    Bij het ophalen wel goede service echter bij einde rit begon de chaufeur ons om extra fooi te vragen Dat vond hij toch wel heel normaal Moesten hem echt niet vergeten
    Al met al voor het eerst een zeer neg ervaring

    Zwakke punten
    Geleur om fooi en nw regels ondanks andere reservering toch bijbetalen

    Door Cor op 22 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Halen en brengen redelijk op tijd.
    Auto retour - Schade !!
    Foto's + formulier + handtekening chauffeur + foto van hem.
    Per mail zelfde dag opgestuurd. Geen duidelijk claim procedure beschikbaar... Retour dat IK zou moeten aantonen dat de schade tijdens hun parkeeractie is ontstaan. Juist daarvoor doen we toch de inspectie bij aflevering ???
    Nu, 6 maanden verder na veel mails en contact met hun "Legal Department" nog steeds geen schade afhandeling geregeld. Op de laatste mailtjes wordt niet meer gereageerd. Bij bellen altijd een chauffeur aan de lijn die "er ook niets aan kan doen" ... Ik geef de moed op.

    Sterke punten
    Redelijk op tijd halen en brengen. Wel goed op tijd bellen - en zeker 2 keer dus !

    Zwakke punten
    Schade afhandeling. Verantwoording nemen. Klant vriendelijkheid. Onbeschoft in mail.

    Door Frequent Valet Parking Us op 18 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn ervaringen zijn niet bijzonder. Ik heb de Valid service nu een aantal keren gebruikt en loop nog steeds tegen hetzelfde probleem aan. Bij de terugkomst bel ik al voortijdig omdat ik alleen handbagage heb maar toch staat er nooit een wagen klaar. Ik moet altijd een half uur in de kou wachten en dat is niet waar ze mee adverteren. Iedere keer weer hetzelfde smoesje dat het druk is, te veel wijziging in vluchten of te weinig personeel.
    Ook werd mijn wagen (die ik kon volgen) gebruikt als pendeldienst !
    Voor mij was dit de druopel en boek deze service niet meer.

    Sterke punten
    Ze zijn bij vertrek meestal wel op tijd.

    Zwakke punten
    Bij aankomst lange wachttijd, auto wordt gebruikt als pendeldienst voor het bedrijf. Wagen is erg vuil bij terugkomst.

    Door Jac op 15 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij hebben een indoor valet parking "Rotterdam airport" gereserveerd en meteen betaald bij vliegenenparkeren.nl. We moesten 20 minuten voor aankomst nog even bellen.
    Toen we belden was onze reservering onbekend. Na wat zoekwerk wel gevonden maar er werd gecommuniceerd dat ze niemand konden toesturen en we moesten zelf op P1A parkeren en als we terug zijn moesten we bellen en zouden ze de uitrij kaartje betalen. Zo gezegd zo gedaan.
    Toen we naar 1 week terug waren kwamen belden we en er kwam een medewerker naar ons toe om onze uitrijkaart "te betalen".
    Hij gaaf ons een kaartje maar die deed het natuurlijk niet. Daarna belden we hem maar hij nam niet keer op.
    Bij de slagboom werd gecommuniceerd dat we naar de info bali moesten om een nieuwe kaartje te kopen. Dus 86 euros extra lichter! Oplichters!!! In totaal voor 165 opgelicht!

    Sterke punten
    Geen

    Door Julia op 9 april 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Niet aan te raden om hier te parkeren. Wij hebben een negatieve ervaring met dit bedrijf.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie, locatie, beveiliging.

    Door J. de K. op 1 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit is voor mij de slechtste ervaring tot nu toe.
    Heel nerveuze,onbeleefde man die je voor je vakantie begonnen is je al stress bezorgt.
    De zichtbaarheid van de parking is heel slecht aangegeven.
    Bij terugkomst een 15 minuten moeten wachten ,ook al had ik hem verwittigd dat we aan de bagageband stonden.Hij zou onderweg zijn maar achteraf was het weer niet zo omdat hij niet wist hoelang het zou duren vooraleer we de bagage zouden hebben.
    Ik zou deze parking aan niemand aanraden!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    De zichtbaarheid van de parking is slecht aangegeven.
    Onvriendelijke,nerveuze man.
    De sleutel moet je afgeven ook al staat het anders vermeld op de website.afspraken worden niet correct nagekomen.

    Door Smets Inge op 27 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Om 04.50 aangekomen bij parkeerplaats K.. 10 min wachten/bellen, voordat de hefboom open ging .Daarna 30 min bij -5 graden gewacht op de pedelbus.Geen bushokje. Ik de Chauffeur vertelt dat dit toch geen 10 min wachttijd is?Hij heeft mij verrot gescholden,en wilde mij zelfs uit de bus zetten,trok mijn reservering uit me handen,en wilde mij zelfs te lijf gaan.Ik was verkleumd,ben blijven zitten,de rit duurde ook nogeens 20 min,was dus veelste laat in schiphol.Hufter gedrag,KUT bedrijf ..NOOOOOIT meer.

    Sterke punten
    ???????

    Zwakke punten
    ALLES..oplichters,hufterige chauffeur,durft een vrouw van 60 te lijf te gaan,held.Kan niet tegen kritiek,

    Door m van keeke op 22 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.