• Gewoon ronduit slecht
    Bij aankomst werd de auto al niet gecontroleerd op schade. Bij terugkomst ook niet. Een kaartje meegekregen waar het nummer op stond en dat we bij vertrekhal 3c moesten wachten . wij gebeld en na een kwartier reed parkfly leeg voorbij . Wij weer gebeld en daar werd medegedeeld dat we bij 3a moesten wachten . al met al een uur staan te wachten voordat we opgehaald werden . De wc op het parkeerterrein is nog te vies om je hond in uit te laten . voor ons nooit meer

    Door rob koot op 14 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Normaal schrijf ik nooit een review, maar Centralparking (valet parkeren Schiphol), dat is wel een geval apart. De belabberde communicatie bij het inleveren en ophalen van mijn auto en de slechte wasbeurt waren nog overkomelijk. Echter, toen ik ontdekte dat na de periode dat mijn auto bij Central Parking had gestaan een item uit mijn auto was verdwenen en hier melding van maakte bij CentralParking, stond ik versteld van de klantonvriendelijke manier waarop dit (telefonisch) werd ‘afgehandeld’. Mijn tip: kies 1 van de andere valet parking aanbieders!

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    - klantcontact
    - betrouwbaarheid
    - communicatie

    Door Martijn op 11 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor aankomst bij 247parking netjes gebeld en ook netjes te woord gestaan.
    Bij aankomst stond op een verlaten terrein een oude bouwkeet waar de receptie zich in bevindt. Het terrein, een knollenveld, is ZEER slecht verlicht. Toen ik mij gemeld had en de sleutel had afgegeven, werd mij verteld dat de auto niet verplaatst zou worden. Bij vertrek van het terrein moest ik tekenen voor ontvangst etc. etc. en kreeg ook van de receptie een formulier mee dat de auto er stond. Bij terugkomst op het terrein, was mijn auto wel verplaatst!! En hoefde ik nergens voor te tekenen dat ik de auto weer in ontvangst had. De chauffeur maakte een zeer gehaaste indruk en had, zoals hij het vertelde, geen tijd om te tekenen. Na lang aandringen kreeg ik, na een autocheck, toch een handtekening van de beste man. De auto was schadevrij, maar stond wel zeer dicht op een andere auto geparkeerd.

    Dit was voor mij de eerste keer bij 247parking, maar ook de laatste.
    Ik zet hem in het vervolg weer mooi op P3 van Schiphol zelf. Voor die 30 euro extra zit ik toch een stuk rustiger in mijn strandstoel.


    Sterke punten
    goedkoop

    Zwakke punten
    Gehaast, onpersoonlijk, afspraken niet nakomen, slecht verlicht terrein, zeer slecht onderhouden terrein, chauffeurs rijden in busjes zonder taxipas o.i.d., lang moeten wachten als je weer terug wilt naar het terrein.

    Door Sytse op 9 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij konden niet op vakantie gaan omdat ik ivm mijn spierziekte was gevallen en niet meer kon lopen. 3 x gemail naar eazzypark, maar geen enkele reaktie.
    Beneden alle pijl. Zij hebben toch al slechte naam, dus hun maakt het niet meer uit.

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Geen antwoord op email

    Door G.wagteveld op 2 mei 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor onze vakantie had ik gekozen om de auto bij 247parking te stallen. Niet de goedkoopste, niet de duurste en je had de optie oom de auto binnen te laten stallen.
    Ontvangst bij aankomst en vervoer was prima geregeld. Een oudere man met pensioen had als bijbaantje mensen vervoeren met een busje. Deze man reed rustig en beheerst en we kwamen mooi op tijd aan.
    Bij terugkomst hadden we ernstige vertraging bij vertrek. Dit meteen doorgegeven via sms. Daar kwam geen reactie op. Bij uiteindelijke terugkeer, bijna 12 uur later dan gepland, heb ik bij de bagageband kontakt opgenomen met 247. ruim 20 minuten later kwam de bus aangereden. Was een groffe man, die er niet echt zin in had. In eerste instantie leek mijn gezin de enigen te zijn, die terug vervoerd zouden worden. Vandaar dat ik ook mijn fototas met professionele apparatuur naast de koffers durfde te zetten. Bleek ineens nog eens 5 mensen mee te gaan. De chauffeur kon ik net tegenhouden om een zware koffer plompverloren op mijn fototas te kwakken. Hij mopperde iets van dat ik dan maar moest opletten op mijn spullen.
    Het eerste wat ik melde is dat we bij t uitstappen aan de chauffeur moesten denken. Waarschijnlijk betreft dit dezelfde hufter als uit een vorige recensie. Ik had al dik betaald voor de service. Sloopt hij eerst bijna mijn foto apparatuur, moet ik nog een fooi geven ook??
    Vervolgens mopperde hij dat hij een forse boete riskeerde omdat er 1 persoon teveel werd meegenomen. Deze zat op de schoot van een ander. Dat is uiteindelijk zijn verantwoordelijkheid. Moet ie maar 2x rijden. Daarnaast reed hij onbeschoft hard en onverantwoord met 9 man (waarvan 2 kinderen).
    Uiteindelijk aangekomen stond mijn auto buiten klaar. De auto zat onder een hele dikke laag condens. Bijzonder vreemd voor een auto die binnen geparkeerd stond en net buiten was gezet..... Zeer onbetrouwbaar bedrijf en wat mij betreft dit soort sjoemelaars meteen vanuit de overheid opdoeken. Puur bedrog en onverantwoordelijk grof personeel.

    Sterke punten
    Uiteindelijk geen. Op die ene aardige chauffeur van de heenweg na en de receptionist bij vertrek.

    Zwakke punten
    Je kunt ze niet vertrouwen. Ik betaalde voor binnen parkeren, maar de auto lijkt al die tijd gewoon buiten gestaan te hebben. Zeer groffe roekeloze hufter op de terugweg, die hardhandig met je bezittingen omgaat en als eerste meld dat je moet denken aan de fooi bij aankomst.

    Door Leon op 29 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In aug 2017 had ik al gereserveerd voor april 2018
    Zoals al vele jaren met bevestiging sleutel meenemen
    Komend in April 2018 zijn er nw regels sleutel inleveren of smorgens om 2 uur 10 euro extra betalen laatste maar gedaan
    Bij het ophalen wel goede service echter bij einde rit begon de chaufeur ons om extra fooi te vragen Dat vond hij toch wel heel normaal Moesten hem echt niet vergeten
    Al met al voor het eerst een zeer neg ervaring

    Zwakke punten
    Geleur om fooi en nw regels ondanks andere reservering toch bijbetalen

    Door Cor op 22 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Halen en brengen redelijk op tijd.
    Auto retour - Schade !!
    Foto's + formulier + handtekening chauffeur + foto van hem.
    Per mail zelfde dag opgestuurd. Geen duidelijk claim procedure beschikbaar... Retour dat IK zou moeten aantonen dat de schade tijdens hun parkeeractie is ontstaan. Juist daarvoor doen we toch de inspectie bij aflevering ???
    Nu, 6 maanden verder na veel mails en contact met hun "Legal Department" nog steeds geen schade afhandeling geregeld. Op de laatste mailtjes wordt niet meer gereageerd. Bij bellen altijd een chauffeur aan de lijn die "er ook niets aan kan doen" ... Ik geef de moed op.

    Sterke punten
    Redelijk op tijd halen en brengen. Wel goed op tijd bellen - en zeker 2 keer dus !

    Zwakke punten
    Schade afhandeling. Verantwoording nemen. Klant vriendelijkheid. Onbeschoft in mail.

    Door Frequent Valet Parking Us op 18 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn ervaringen zijn niet bijzonder. Ik heb de Valid service nu een aantal keren gebruikt en loop nog steeds tegen hetzelfde probleem aan. Bij de terugkomst bel ik al voortijdig omdat ik alleen handbagage heb maar toch staat er nooit een wagen klaar. Ik moet altijd een half uur in de kou wachten en dat is niet waar ze mee adverteren. Iedere keer weer hetzelfde smoesje dat het druk is, te veel wijziging in vluchten of te weinig personeel.
    Ook werd mijn wagen (die ik kon volgen) gebruikt als pendeldienst !
    Voor mij was dit de druopel en boek deze service niet meer.

    Sterke punten
    Ze zijn bij vertrek meestal wel op tijd.

    Zwakke punten
    Bij aankomst lange wachttijd, auto wordt gebruikt als pendeldienst voor het bedrijf. Wagen is erg vuil bij terugkomst.

    Door Jac op 15 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij hebben een indoor valet parking "Rotterdam airport" gereserveerd en meteen betaald bij vliegenenparkeren.nl. We moesten 20 minuten voor aankomst nog even bellen.
    Toen we belden was onze reservering onbekend. Na wat zoekwerk wel gevonden maar er werd gecommuniceerd dat ze niemand konden toesturen en we moesten zelf op P1A parkeren en als we terug zijn moesten we bellen en zouden ze de uitrij kaartje betalen. Zo gezegd zo gedaan.
    Toen we naar 1 week terug waren kwamen belden we en er kwam een medewerker naar ons toe om onze uitrijkaart "te betalen".
    Hij gaaf ons een kaartje maar die deed het natuurlijk niet. Daarna belden we hem maar hij nam niet keer op.
    Bij de slagboom werd gecommuniceerd dat we naar de info bali moesten om een nieuwe kaartje te kopen. Dus 86 euros extra lichter! Oplichters!!! In totaal voor 165 opgelicht!

    Sterke punten
    Geen

    Door Julia op 9 april 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Niet aan te raden om hier te parkeren. Wij hebben een negatieve ervaring met dit bedrijf.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie, locatie, beveiliging.

    Door J. de K. op 1 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit is voor mij de slechtste ervaring tot nu toe.
    Heel nerveuze,onbeleefde man die je voor je vakantie begonnen is je al stress bezorgt.
    De zichtbaarheid van de parking is heel slecht aangegeven.
    Bij terugkomst een 15 minuten moeten wachten ,ook al had ik hem verwittigd dat we aan de bagageband stonden.Hij zou onderweg zijn maar achteraf was het weer niet zo omdat hij niet wist hoelang het zou duren vooraleer we de bagage zouden hebben.
    Ik zou deze parking aan niemand aanraden!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    De zichtbaarheid van de parking is slecht aangegeven.
    Onvriendelijke,nerveuze man.
    De sleutel moet je afgeven ook al staat het anders vermeld op de website.afspraken worden niet correct nagekomen.

    Door Smets Inge op 27 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Om 04.50 aangekomen bij parkeerplaats K.. 10 min wachten/bellen, voordat de hefboom open ging .Daarna 30 min bij -5 graden gewacht op de pedelbus.Geen bushokje. Ik de Chauffeur vertelt dat dit toch geen 10 min wachttijd is?Hij heeft mij verrot gescholden,en wilde mij zelfs uit de bus zetten,trok mijn reservering uit me handen,en wilde mij zelfs te lijf gaan.Ik was verkleumd,ben blijven zitten,de rit duurde ook nogeens 20 min,was dus veelste laat in schiphol.Hufter gedrag,KUT bedrijf ..NOOOOOIT meer.

    Sterke punten
    ???????

    Zwakke punten
    ALLES..oplichters,hufterige chauffeur,durft een vrouw van 60 te lijf te gaan,held.Kan niet tegen kritiek,

    Door m van keeke op 22 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Geboekt bij Allopark omdat de reviews zeer goed waren. Meer dan 800 reviews en 4,8 op 5.
    Bij het betalen krijg je plots een andere parking toegewezen (123 - bij Van De valk hotels)

    Meer dan half uur moeten wachten om naar de luchthaven te rijden (10 min is dus 30 min)

    Bij aankomst terug vanuit Spanje : parking was afgesloten en je had het rieken waar je moest zijn. Telefoon: bandje zonder deze mededeling. De 15 minuten blijken na 19 uur een half uur wachttijd te zijn. Sorry, dit was de laatste keer.

    Zwakke punten
    juiste afspraken maken, communicatie, ...

    Door VAN GEYTE op 22 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Niemand komen opdagen na 45 minuten wachten, telefoon wordt niet beantwoord, samen met andere wachtenden dan maar zelf naar luchthaven gereden, na mail wordt reservering gewoon geannuleerd en geld teruggestort, geen excuses of uitleg ....

    Door Peter Vermei op 20 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Boek niet bij Allopark. Mocht je moeten of willen annuleren dan krijg je, je geld niet terug. Ondanks dat dit met mooie woorden meerdere malen wel beloofd wordt.

    Zwakke punten
    Ik raad Allopark voor NIEMAND aan!

    Door M van Dijk op 23 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer goede service vanuit Allopark toen ik van de luchthaven van Charleroi reisde.

    Sterke punten
    geen sterke punt

    Door Elise Vandie op 22 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Super handige website waar je parkeerplaatsen kan vergelijken en als je er eentje hebt uitgekozen is het binnen 2 minuten geregeld. De service is geweldig! Ook bij de parkeerplaats waren ze heel erg vriendelijk. Ik ga vaker bij vliegenenparkeren een parkeerplaats reserveren en raad het iedereen aan.

    Sterke punten
    Super handige website waar je parkeerplaatsen kan vergelijken en als je er eentje hebt uitgekozen is het binnen 2 minuten geregeld. De service is geweldig!

    Zwakke punten
    Het reserveringsformulier was een beetje onduidelijk.

    Door Esther op 14 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Google eens op ovi service son en bekijk waar onze auto´s geparkeerd worden (foto voor hekwerk, google maps voor satteliet beelden) de ontvangstplaats in Son ziet er goed uit maar de auto gaat naar dit bouwterrein .
    Een bouwterrein afgezet met bouwhekwerk en lees de berichten hoe de chauffeurs van ovi - eazzypark met onze auto´s over de ekkersrijt vliegen.
    Terug van vakantie even onze auto ophalen en naar huis dus niet schade aan onze auto.
    Medewerker erbij gehaald hij was ongeïnteresseerd en kon niets doen, we konden alleen via de mail onze schade doorgeven toen wisten we al dat de schade niet vergoed zou worden.
    Toch gemaild om te kijken of ze zouden reageren, het eerste antwoord: klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, we zullen een passende oplossing zoeken maar we erkennen geen aansprakelijkheid en afzender iedere keer team eazzypark nooit een naam van een medewerker zo hoeft niemand van hun zich te verantwoorden lekker makkelijk .
    Ik heb tevens bij mijn verzekering geïnformeerd let op je geeft de sleutel van je auto af en toestemming om ermee te rijden waardoor je niet bij het waarborgfons terecht kan met de opgelopen schade door het personeel ´´coureurs´´ van Eazzypark.
    Na diverse mails hier de laatste mail:
    Geachte heer

    Dank voor uw snelle antwoord!
    In onze jarenlange ervaring met all risk verzekerende klanten, zoals u en kijkende naar uw schade omschrijving, raden wij u aan om per direct contact op te nemen met uw eigen schadeverzekeraar. Dit is de enige snelle route naar snel schadevrij rijden!
    Hierbij maken wij u erop attent dat wij uw melding nog niet in behandeling hebben genomen, en voor de volledigheid willen wij u tevens melden dat wij op dit moment ook geen aansprakelijkheid erkennen.
    Wij hopen u hiermee duidelijkheid te hebben gegeven over de snelst mogelijke manier om dit probleem zo goed mogelijk op te lossen.
    Met vriendelijke groet,
    Het team van Eazzypark
    hierna niets meer van team eazzypark vernomen

    Sterke punten
    Afstand naar vliegveld 3 minuten lopen, snelle verwerking.

    Zwakke punten
    De algemene voorwaarden werken alleen in het voordeel van eazzypark.
    Het interesseert hun geen moer wat er met jouw auto gebeurd.
    Breng je de auto en het is nog donker of schemerig is word er direct op het formulier aangekruist auto niet gecontroleerd donker

    Door pj op 30 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 16/12/2017 Heb ik via vergelijkingssite parkos een reservering
    gedaan. In eerste instantie voor een shuttle service maar enkele minuten
    daarna zag ik dat ik tegen betaling ook van velet parking gebruik kon
    maken. Ik heb de reservering aangepast en bijbetaald en ontving netjes een
    bevestiging . Ik verwachtte 8.15 uur op Schiphol aan te komen. Gisteren om
    8.00 uur belde ik het 06 nummer die in de bevestigingsmail aangeduid staat
    om aan te geven dat ik verwacht om 8.45 aan te komen ipv 8.15 uur. Er werd
    gevraagd naar mijn naam en voertuig en de chauffeur zei dat ik nog even 15
    min vooraf moet bellen. Zo gezegd zo gedaan. Echter toen ik belde op de
    hoogte van Leiden gaf de chauffeur aan dat Hij mijn reservering niet kon
    vinden. Hij zou het even uitzoeken en mij terugbellen. Ik werd teruggebeld,
    inmiddels aangekomen op schiphol, met de mededeling dat ik geen velet
    reservering heb staan. Ik vertel dat ik dat wel heb en dit kan aantonen met
    een bevestigingsmail. Op de achtergrond geeft een 'leidinggevende' genaamd
    Marco aan dat zij mij niet komen halen. Het staat niet in het systeem dus
    ik moet het met parkos uitzoeken. Op dit moment sta ik met baby en al mijn
    koffers klaar voor vertrek bij Schiphol. Gezien ik de velet service
    verwachtte had ik geen tijd meer om een half uur heen en terug te reizen
    met het risico mijn vlucht te missen. Mijn man belt nogmaals met 24/7
    parking. Wij zijn nog nooit zo onbeschoft te woord gestaan. Er werd niet
    naar onze reservering geluisterd en doorverwezen naar parkos. Parkos heeft
    in het weekend geen klantenservice. Bovendien heb ik een toonbaar bewijs
    dat er voor velet parking is betaald bij 24/7 parking. Hier werd geen
    gehoor aangegeven.' Leidinggevende' wilde zijn naam niet doorgeven, wilde
    mij niet fatsoenlijk te woord staan en was zeer onbeschoft aan de telefoon.
    Ik kon naar Aalsmeer komen voor de shuttle service en dat was de enige
    optie. Ik moet het anders maar met parkos uitzoeken.
    Ik ben een betalende klant. Dat de communicatie tussen parkos en 24/7 niet
    goed verloopt mag niet ten koste gaan van mij als klant. Je bent onderweg
    naar je vakantiebestemming en Kiest en betaalt voor een service om van
    parkeergemak te voorzien. Ik heb letterlijk met tranen en paniek bij
    Schiphol gestaan bang door deze ongein mn vlucht te missen. Ik was dan ook
    genoodzaakt ter plekke van een andere velet service gebruik te maken en
    opnieuw de kosten te betalen. Deze zal ik na terugkomst van mijn vakantie
    verhalen op 24/7 parking en/of parkos. Ik vind het ombegrijpelijk dat een groot bedrijf als 24/7 zo
    onprofessioneel en onbeschoft omgaat met haar klanten. Ik advizeer Parkos im geen zaken meer te doen met deze keuzen omdat dit ook ten koste gaat van het vertrouwen in parkos.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zeer onbetrouwbaar en respectloos

    Door Jane op 26 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • U komt terecht op een vaag terreintje in Rozenburg met een container en een terrein met op elkaar gepakte auto's. Had u dat verwacht? Ik dacht voor 100% zeker, dat ik op het verkeerde adres was....toch niet.

    De P5 of Sunparking = hetzelfde bedrijfje (met slechte reviews) en nog meer andere namen, is totaal niet zo glossy als de website doet vermoeden, maar ja, uw vlucht wacht niet. U hebt al betaald? Jammer. U komt in de stress? Zie google voor de locatie. even door scrollen...

    Kruisweg+415,+1437+CJ+Rozenburg/

    U moet opeens (als een soort overval) uw sleutel inleveren van uw dure auto zegt iemand tegen u door het raampje! Dit staat echt niet op de glossy web site! Dan zegt de man: dit is onze werkwijze meneer, u moet uw sleutel inleveren! De kilometerstand wordt wel genoteerd. Tuurlijk. Wordt er dan mee gereden? Ja zo werken wij.

    U moet opeens een formulier tekenen, dat P5 (u ook dus) niet verzekerd is voor diefstal of verduistering van uw auto! Tuurlijk niet! Dat is nooit zo bij een parkeerplaats toch? Als bij terugkomst blijkt dat uw kostbare bezit er niet meer staat (verduisterd ofzo), dan bent u behalve uw sleutel, uw auto ook uw parkeergeld kwijt! Dan blijkt opeens dat goedkoop best wel duurkoop kan zijn, want mijn verzekeringsmaatschappij wil wel vergoeden bij diefstal of verduistering, maar dan moet ik wel de sleutel kunnen overhandigen, maar dat lukt dan niet meer zo goed want die heb je dan niet meer.

    De eigenaar van het terreintje stelt na eindeloos 7 keer bellen: inleveren sleutel staat op de web site. Is echter 100% onjuist. Misleiding dus, dat dit nog gewoon kan in Nederland. Staat er niet. Kijk zelf maar. Ik heb een kopie gemaakt van de site. Reclame code commissie maar even bellen dan.

    Er staat klip en klaar: Bij aankomst parkeert u uw auto op ons afgesloten, bewaakte terrein (en die u dat ben ik zelf toch?)

    (Alleen in de kleine lettertjes staat het anders volgens de eigenaar en dat had ik maar moeten lezen (ik ben vanaf nu dom dus) niet lezen wat er op de website staat .............Nu ben ik dus de pineut en kan ik fluiten naar mijn geld.

    Zo goed meent het bedrijf het dus echt niet met u en uw auto.

    Op deze P5 (lijkt officiële Schiphol Parking maar is het niet) mag u zeker niet zelf parkeren zo blijkt, omdat de auto's zeer dicht tegen elkaar gezet worden zonder tussenruimte links, rechts, voor en achter en dat kunt u natuurlijk niet..Zo passen er meer auto's op de vierkante meter. Zie google locatie en zie zelf dat het klopt wat hier staat. Dat staat niet op die mooie web site...

    Doe er mee wat je wil. Echt iets voor het TV programma Radar.

    Sterke punten:
    De telefoon wordt zeker opgenomen. Je kunt je verhaal uitgebreid doen, maar er wordt voor 100% zeker niks mee gedaan zegt de eigenaar. Dat is bedrijfspolicy stelt de eigenaar.

    Het gaat niet om de klant maar om het spekken van de eigen bank rekening.

    Top natuurlijk, maar strookt nou weer helemaal niet met de aanhef op de web site.

    Vakantie gevoel al weer ver weg zeg maar.

    Eerlijk is eerlijk: P5 is minder duur dan andere P's, maar dat snap ik nu ook wel.

    Zwakke punten:
    Onbetrouwbaar (komt de helder gemaakte afspraak niet na) misleidend en onfatsoenlijk.

    De luxe shuttle bleek een oud Ford Transit busje.

    Sterke punten
    Neemt wel de telefoon op, maar lost niks op.
    Alleen maar JIJ bakken en eindeloos gebakkelei.

    Zwakke punten
    Bedrijf is nergens verantwoordelijk voor, niet voor de tekst op de web site en niet voor eigen personeel, niks. Advies: niet doen.
    =============================================
    Voor een paar euro meer kun je beter op P3 van Schiphol parkeren. Prima luxe grote shuttle bus om de paar minuten. Top.

    Door Miss Leid op 19 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ga NOOIT in zee met Park&Fly naadt Eindhoven Airport! Stelletje “oplichters” zijn het! :-(
    Wij hadden geboekt voor een parkeerplaats op 11-01-2018 07:30 tot en met 18-01-2018 (aankomende Donderdag), 09:30, op 08-01 gebeld met hun Klantenservice om de tijd op 11-01 te veranderen van 07:30 naar 05:45, dit was geen enkel probleem en we konden ons dus al om 05:45 melden bij de poort en het gekregen 06 nummer bellen van hun medewerker die zou komen om de poort te openen en de sleutels aan af te geven.
    We kwamen op 05:45 aan en belde vervolgens heb 06 nummer, er werd niet opgenomen, na 45 minuten lang zo’n 10 keer gebeld te hebben nog steeds de voicemail, we gaven het op en hebben bij hun buren, de concurent geparkeerd, hier ging alles perfect, ze leefde erg mee en gaven zelfs maar liefs 20 Euro korting! Top lui! :-), alles was in 10 minuten max geregelt!
    Vervolgens op 13-01 Park&Fly gebeld om het verhaal te doen, gewoon rustig en vriendelijk, de dame was vriendelijk en ik zou terug gebeld worden met een oplossing., geld retour.
    Ik werd inderdaad teruggebeld, nu door een vreselijk arrogante dame, Ze kon niks terug vinden over de wijziging, en het kwam hier op neer, “Iedereen kon wel zeggen “ik heb de weiziging doogegeven”, kortom, ik kan geen geld terug krijgen”, maar zoals ik die ..... ook al aangaf, het gesprek is opgenomen dankzij handige Iphone app ;-), dus dit krijgt nog een staartje, ik wil mijn 70 Euro welke ik per Ideal vooruit betaald heb terug!

    Beste mensen, blijf uit de buurt bij Park&Fly te Eindhoven Airport! Ze zijn vreselijk!

    Sterke punten
    Niks!

    Zwakke punten
    Alles!

    Door M Postema op 16 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer slechte service. Kom je aan op het vliegveld, bel je ze komen ze met 1 bus die stoppen ze vol en rijden op en neer sta je daar in de kou. Telefonisch slecht bereikbaar 1 keer maar nooit weer dat ik hier parkeer.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zeer slechte service

    Door Farida Boere op 29 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Boek niet bij Allopark. Het lijkt allemaal mooi, maar bij aankomst bij 123 lowcost parking was er niemand aanwezig en na bellen bleek dat de parking vol stond alleen kon je op de site van allopark nog gewoon reserveren. Ons geld nog steeds niet terugontvangen. Echt oplichters. Ok, een probleem met de site kan gebeuren maar geef dan gewoon iemand z'n geld terug. Dus betaal liever iets meer maar dan weet je zeker dat je je auto kan parkeren.

    Sterke punten
    geen

    Door Plomp op 4 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gereserveerd en betaald voor valetparking Eindhoven. Wen week voor vertrek een mail van Eazzypark met een routebeschrijving waar de auto moet worden afgeleverd.
    Vertrek om 07:00 dus om 05:00 aldaar de met zeer veel moeite te vinden Eazzypark, vanwege alle wegblokkades ivm de ingestorte parkeergarage.
    Er was dus geen sprake van Valetservice bij aankomst en ook niet bij terugkomst, terwijl hiervoor wel betaald is.
    Klacht ingediend bij CentralParking en kreeg een mail dat het teveel betaald op mijn rekening wordt gestort.
    Vandaag een mail dat men dit niet doet omdat ik bij CentralParking heb gereserveerd en dat ik dan maar bij EazzyPark had moeten reserveren wanneer ik goedkoper wilde.

    Sterke punten
    Geen. Alleen maar zwakke.

    Zwakke punten
    Voor Eindhoven alleen zwakke punten. Contract is met CentralParking stalling is bij Eazzypark en daar heb je dus geen contract mee.

    Door Meijer op 20 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heel slechte ervaring

    Alles ok tot terugkomst. Auto teruggekregen met duidelijke nieuwe scharren. Eazzypark aangesproken: eerst verwezen naar een formulier, dan naar verzekeraar. Na dat allemaal te doen en tal van mails later vroegen we nogmaals naar een update. Ze verwijzen terug naar verzekeraar terwijl het dossier daar gekend is. Auto niet bij Eazzypark parkeren!

    Zwakke punten
    - Schade
    - Gebrek aan communicatie
    - Nemen geen verantwoordelijkheid

    Door Bart op 17 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.