• Geweldige service! Zo de auto uit en je stapt zo de vertrekhal in. Zeer leuk en aardig personeel. Ik werd met enthousiasme en de nodige humor geholpen. Bij terugkomst was het zeer druk, ik moest even wachten, maar geen probleem. Het lijkt me een behoorlijke organisatie om alles glad te laten verlopen, maar in weerwil van de negatieve reacties moet ik eerlijk zeggen dat ik totaal geen negatieve ervaringen heb. Heb van deze dienstverlening al veel gebruik gemaakt...

    Sterke punten
    Kwaliteit in alle opzichten goed.

    Zwakke punten
    Geen, absoluut geen!

    Door J. Fortuin op 5 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Geachte heer/mevrouw van 247 Budget Parking.nl,
    Cc support afdeling Parkos.com,

    Allereerst wil ik aangeven, dat ik deze mail in 1e instantie richt aan 247 Budget Parking, aangezien de support afdeling van Parkos (naam Duncan) aangaf (en zo ook het reserveringsformulier) dat de reservering gedaan via Parkos is uitgevoerd door 247 Budget Parking.
    Ik ga er dan ook vanuit antwoord te krijgen van 247 Budget Parking met Parkos op CC, omdat Parkos ook moet worden geïnformeerd over klachten die bij haar partners terecht komen.

    Woensdag j.l. 9-8-2017 om ca 14.00 uur hebben wij onze auto retour gekregen bij vertrekhal 2. Ik constateer meteen allemaal vegen en zie tot mijn schrik eerst 1 schade en na rondlopen een 2e schade. Nick was de dienstdoende chauffeur, die aangaf dat hij hiervoor geen formulier heeft en zegt ook dat hiervoor niemand op kantoor is en ik een mail moet sturen. Hierbij dus ook gericht aan 247 Budget Parking.
    Hij geeft verder aan de auto zo mee gekregen te hebben. Nu kan dat gebeuren, maar als EN rechtsachter flinke krassen zitten en een aantal cm’s diep lak weg is en linksvoor flinke krassen zitten (zie foto’s) dan is er minimaal 2x heel lomp mee om gegaan. Het achteloos wegvegen van de schade is nog overduidelijk zichtbaar.

    Ik heb ook meteen contact gezocht met support van Parkos. Hier heb ik gesproken met Duncan, die mij aangeeft dat dit met 247 Parking moet worden opgelost. Ik vind dat prima, maar ik wil Parkos dringend vragen 247 Budget Parking hierop aan te spreken.
    In de 1e bijlage vindt u de reserveringsbevestiging. Daarop staat: De chauffeur controleert samen met u uw reserveringsvoucher en uw auto op eventuele schade
    Nick van 247 Parking geeft mij duidelijk aan dat dit eigenlijk in principe nooit gebeurd. In dit geval klopt dat in ieder geval. Bij aflevering is dat niet gebeurd. Zowel 247 Budget Parking als wij hebben daarvan geen formulier.

    Als dat er staat moet dat ook gebeuren. Is duidelijk verse schade dan ons probleem, het probleem van Parkos (omdat de partners niet acteren zoals opgegeven) of van 247 Budget Parking?
    Ik kan dat niet 1,2,3 beantwoorden en ben ook niet uit op een onredelijke oplossing.
    Wat ik wel onredelijk zou vinden als ik volledig voor de kosten van deze schade zou opdraaien. Mijn inschatting is dat rechter achterdeur + linker voorbumper deel samen zo 1000 euro is, maar dat weet ik pas als ik daarnaar vraag.

    Ik hoop van harte op een redelijke opstelling van 247 Budget Parking en ben zeer benieuwd naar uw spoedige reactie. U en ook ik zitten niet te wachten op ellenlang mailen en vechten over verantwoordelijkheden, dus ik hoop dat we snel een faire oplossing kunnen vinden.

    Bij voorbaat dank voor uw reactie.

    Met vriendelijke groeten,

    Richard Luiken

    Sterke punten
    Goed in oplichten en geen verantwoordelijkheid nemen. Ze gaan gewoon onder een andere naam verder als deze naam teveel slechte referenties heeft.

    Zwakke punten
    verantwoordelijkheid nemen, reageren... doen ze gewoon niet.

    Door Richard op 24 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In 1 woord...waardeloos! Dik 1 uur gewacht voor er iemand op kwam dagen op Schiphol, bekeuring te pakken omdat er helemaal niet geparkeerd mag worden en volgens de marechaussee is de werkwijze van deze bedrijven niet eens legaal! Overigens werd de bekeuring van de kosten van het parkeren afgetrokken, maar meer omdat wij zoooo boos waren dat we zolang moesten wachten. Bij terugkomst op Schiphol kregen we te horen dat "het wel eventjes duurde" voordat wij de auto ophaalden. We hadden nu meteen gebeld bij aankomst maar moesten wat langer wachten op de koffers. Pardon?! Op de heenweg hebben we zo lang moeten wachten, dat we moesten rennen wilden we onze vlucht niet missen. Erg jammer, maar dit is echt eens maar nooit weer!

    Zwakke punten
    * Norse man aan de telefoon
    * Auto zat onder het gras toen we hem terugkregen. Overdekt parkeren?!
    * je moet heeeeeel veel tijd hebben

    Door Marille op 23 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Auto had 2 krasplekken en op de Fotos van CP was ook duidelijk te zien dat deze er voorheen niet waren.
    CP reageerde met een mail: Wij delen u hierbij mee dat wij de schade afwijzen en dossier sluiten. Zeer onvriendelijk aan de telefoon, ze gaven aan dat zij dit gewoon niet zullen behandelen en mij niet verder gaan helpen met de schade.

    Het was niet mogelijk met iemand van de schadeafdeling te spreken.

    Sterke punten
    geen.

    Zwakke punten
    Niet je auto hier parkeren. Schade aan auto en zij doen er niks aan.

    Door laura op 22 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • .

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    zeer onbeleefd personeel; alsof je met een bende gangsters te doen hebt. Iedereen kan zomaar op het terrein ; is dus onbewaakt. Dit was de eerste en laatste keer dat ik m'n auto daar heb achtergelaten. Hopelijk blijft dit toch niet duren.

    Door MARC op 1 augustus 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na een aantal maal te hebben rondgereden in Jumet konden wij de parking niet vinden. Waarna wij het telefoonnummer wat op de bevestiging stond maar hebben gebeld. De meneer die opnam vertelde dat de parking door het Gerecht is gesloten..... Ondanks dat wij weken van te voren hadden gereserveerd hebben wij van Allopark geen bericht gekregen dat de parking gesloten is en ze hebben dus ook geen andere parking voor ons geregeld. Nu maar afwachten of we de vooruit betaalde kosten nog terugkrijgen. Tevens communiceert Allopark alleen maar in het frans, gaan er blijkbaar vanuit dat iedereen Frans kan lezen en spreken.

    Sterke punten
    Geen, betaal liever iets meer voor de parkeerplaats(en) bij het vliegveld zelf.

    Zwakke punten
    - geen informatie
    - alle communicatie in het Frans, behalve tijdens het boeken
    - afwachten of we de vooruit betaalde kosten terugkrijgen

    Door Peter op 1 augustus 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik moest met tegenzin mijn autosleutels afgeven aan de receptie,zogezegd om je auto binnen te parkeren.bij terugkeer shuttle punt zeer moeilijk te vinden,geen aanduidingen.dan 1h20min moeten wachten op de shuttle met een onvriendelijke,onbehulpzame marokaanse chauffeur.NOOIT MEER.

    Sterke punten
    Zero

    Zwakke punten
    Alles

    Door Geert Noels op 31 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik zocht een goedkoper alternatief voor het parkeren bij Brussel Zaventem. Op deze website was het makkelijk om het grote aanbod van parkeeraanbieders te vergelijken en heb toen online een boeking gemaakt. Na het parkeren werden we met een busje naar de luchthaven gebracht, top service!

    Sterke punten
    Helder proces om een reservering te maken en online betalen werkt goed. Veel goedkoper als op de luchthaven parkeren.

    Door Matthijs op 26 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Beste mensen, boek NIET bij dit bedrijf! Ik heb mijn auto bij hun geparkeerd en teruggekregen met FLINKE KRASSEN en BESCHADIGINGEN aan de lak. Bovendien lag er AFVAL in mijn auto en stond de KILOMETERTELLER een stuk hoger dan toen ik de auto inleverde. Lees ook de ERVARINGEN VAN ANDEREN hieronder; ik ben niet het enige slachtoffer! Al mijn kennissen hebben inmiddels hun reservering geannuleerd. Doe dat ook indien je gereserveerd hebt!

    Sterke punten
    vriendelijke mensen (op het eerste gezicht)

    Zwakke punten
    -geen verantwoordelijkheidsgevoel;
    -men rijdt rond in je auto;
    -slechte after sales;
    -gebrekkige communicatie.

    Door MZ op 18 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zéér betrouwbare en snelle service! Erg behulpzaam en ik heb geen minuut hoeven te wachten. Daar heb je geen zin in na een vlucht! Ook na verandering van vluchttijden was er geen enkel probleem en werd alles kosteloos aangepast!
    Echte aanrader!

    Sterke punten
    Snel, behulpzaam, betrouwbaar!

    Zwakke punten
    Geen!

    Door Janine op 4 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • I.v.m. eerdere ervaringen zochten wij specifiek een parkeerplaats waar we zelf de auto konden parkeren en de sleutels houden, we wilden beslist GEEN valet parking.
    Dit was voor ons de reden om 'Shuttle parking' bij 247 Parking in Aalsmeer te boeken.
    Bij aankomst bij 247 Parking bleek dat de parkeerplaats vol was, hoewel wij 3 weken tevoren gereserveerd hadden en toen geen bericht hierover hebben gekregen.
    We werden vervolgens samen met 3 andere auto's naar een andere parkeerplaats geleid waar we onze sleutels moesten inleveren en de auto (buiten ons zicht om) door een medewerker is geparkeerd.
    Dit laatste gebeurde zonder dat er even met een medewerker rond de auto was gelopen om eventuele bestaande schades vast te leggen; gezien de tijdsdruk was het op dat moment ook niet mogelijk om zelf foto's van de auto maken.

    Toen we na afloop van onze reis op Schiphol terug kwamen, belden we 247 Parking en gingen we naar het ophaalpunt, zoals afgesproken. We moesten hier een uur wachten op de shuttle bus (waarvan op z'n minst 1 van de veiligheidsgordels niet werkte).
    Toen we uiteindelijk bij de auto kwamen, bleek dat de auto niet alleen ontzettend vuil was geworden maar bovendien was beschadigd, 247 Parking wijst echter elke aansprakelijkheid van de hand en betwist het feit dat de schade op hun terrein is ontstaan.

    Sterke punten
    Zijn die er? wij hebben ze niet kunnen ontdekken

    Zwakke punten
    -Misleidende info op hun website: Sleutels moeten WEL afgegeven worden en auto wordt door medewerker geparkeerd.
    -De parkeerplaats waar wij naar toe gebracht werden is enorm stoffig (oud kassencomplex)
    -De toestand van de auto wordt bij aanvang niet bekeken zodat in principe elke door hen veroorzaakte schade in twijfel kan worden getrokken

    Door Jaap op 24 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Betaald voor overdekt parkeren. Echter via de gps lokatie van mijn auto kon ik zien dat de auto niet overdekt heeft gestaan. Excuus van; Er is iets fout gegaan, jaja. Als ik niet had gecheckt hadden ze niets gezegd, maar wel de centen ontvangen. ( dus ook van alle andere reizigers, die niet de mogelijkheid hebben om te checken )
    Tot overmaat van ramp ook nog een bekeuring, auto heeft te lang buiten gestaan bij Schiphol was niet gelijk naar de parkeer plek verplaatst.(Ruijgoordweg 80 À-dam).
    Dit was de derde keer, en gelijk de laatste.

    Sterke punten
    Uuuhhh nee

    Door Ptr op 24 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Pas op!! Grooste oplichters die er zijn!!

    Via TUI Quick parking gereserveerd. Het verkeerde adres staat op de bon, zodat je eerst een poos moet rondzoeken. Vervolgens was de intercom kapot en ging de slagboom niet open. Bijna een halfuur voor de slagboom gewacht tot er iemand kwam. Vervolgens reed de bus voor onze neus weg!!!!!! Niemand nam op en ze waren onbereikbaar!! Wij waren genoodzaakt om veel kosten te maken voor valet parking, kosten 264 euro, omdat P3 helemaal vol zat. Wij misten bijna onze vlucht door de waardeloze service van quick parking!! Al met al gestresste begin van de vakantie en 264,50 euro schade!

    Door melanie op 22 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 1 juni zijn wij op vakantie vertrokken. Wij hebben onze auto bij Quick parking eindhoven geparkeerd. De chauffeur reed tegen 120 km/uur op een kleine landweg, we waren dat ook heel blij dat onderweg een andere chauffeur het stuur overnam. Voor de rest ging de heenreis wel oke. We zijn teruggekomen op 7 juni. Om 17 uur hebben we zoals de richtlijnen dat voorschrijft de parking gebeld wanneer we op onze bagage stonden te wachten. We kregen richtlijnen waar we naartoe moesten. Omdat we geen goede ontvangst hadden hebben we eenmaal buiten gekomen nogmaals gebeld. Na zeer lang op de afgesproken plaats te wachten hebben we nogmaals terug gebeld. Uiteindelijk zijn we om 18.20uur opgehaald. We hebben een uur in de koude buiten moeten wachten. Wanneer ik dan aan de chauffeur vraag wat er is misgelopen dan krijg ik geen antwoord of geen excuses. Wij hebben Quick parking schiphol al meermaals gebruikt en daar zijn wij zeer tevreden over, Quick parking Eindhoven is absoluut af te raden.

    Zwakke punten
    Onverantwoordelijk snel rijden
    een uur en twintig minuten moeten wachten

    Door Ann op 8 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 5 januari 2017 geboekt en betaald krijgen retourmail met een telefoonnummer dat gebeld moet worden op een afstand van +/- 25 minuten afstand zijn 24/7 bereikbaar handig op zondag. Wij bellen het nummer: 088 1020300. We krijgen een bandje dat het nog nooit zo makkelijk parkeren is als bij firma list en bedrog. Ik kies voor optie 2 en vervolgens horen we helemaal niks meer, daarna nog diverse keren gebeld ook andere opties1,2,3,4,5, noem maar op niks werkt. Uiteindelijk de auto op lang parkeren gezet want er was niemand te vinden ook niet op de zgn. ophaalplaats bij het vliegveld. Na de vakantie mail gestuurd met de opmerking terug dat het telefoonnummer niet goed is vermeld en wij worden doorverwezen naar een andere werkmaatschappij ook die een mail gestuurd en horen vervolgens niks meer. ASOCIAAL om mensen zo te behandelen. Gelukkig heb ik nog een advocaat achter de hand, ik wens ze veel geen geluk.

    Sterke punten
    Totaal niet

    Zwakke punten
    Teveel

    Door [email protected] op 29 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • alleen doen als je voor goedkoop wilt, geen haast en kans wilt lopen dat jouw auto gestolen wordt.

    Sterke punten
    Goedkoop

    Zwakke punten
    Komen afspraken niet na.
    Moest heel lang wachten voordat wij opgepikt worden. Ruim 45 min. Uiteindelijk genomen door een chauffeur van een andere bedrijf.

    geen bewaking. iedere kan terrein op.

    parkeer onverharde weg

    Door Danny op 24 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Aangekomen konden wij onze sleutels inleveren wegens overboekingen was er geen plek en moest de auto ergens anders worden geparkeerd. Keus om te weigeren was er niet gezien we al betaald hadden en we op tijd op Schiphol moesten zijn. Bij terugkomst was er 17 km bijgekomen op de teller en papieren in de auto verplaatst.

    Wel waren de chauffeurs van de shuttlebusjes zeer vriendelijk maar dat was het enige positieve.

    Sterke punten
    Chauffeurs van de shuttlebusjes zeer vriendelijk

    Zwakke punten
    Overboeking dus sleutels inleveren zodat de auto ergens anders geparkeerd kon worden, aan mijn spullen in de auto gezeten.

    Door Rene op 19 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Tijdig online gereserveerd en betaald op site van Ace Parking en wat denk je...
    Kom je op tijd ('s nachts) aan en staat er iemand dit doodleuk zegt dat er geen plaats is.
    Toen moeten haasten naar P2 om nog op tijd te komen.
    Eerlijk advies NOOIT meer boeken bij dit waardeloos bedrijf!!!

    Sterke punten
    Geen enkele !!

    Zwakke punten
    Alleen maar zwakke punten!!!
    Moet mijn betaling nog terug krijgen en wordt hier wel enorm moe van !!
    Zeer onbetrouwbare partij !!

    Door Peter W.... op 12 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bij aankomst bijna geen plek te krijgen, ongeorganiseerd zooitje.
    Bij terugkomst kwamen we bij de auto, deed de auto het niet (lege accu) toen ik naar een medewerker liep om te vragen of ze een starthulp of startkabels hadden werd ik onbeschoft te woord gestaan (medewerker had het te druk met selfies maken) hij wilde op geen enkele manier helpen ( ook al stond er een busje van hun op het terrein) we moesten maar wachten tot er andere klanten terug kwamen en aan hun hulp vragen.
    Gelukkig naar 45 minuten hebben andere mensen ons geholpen met het starten van de auto.
    Ik zou liever wat meer betalen!

    Zwakke punten
    Alles

    Door Smeets op 8 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Met een goed gevoel mijn auto achter gelaten en een formulier getekend waarop stond dat mijn voertuig achter gelaten werd met een kleine schaafsshade op mijn spiegel.

    Bij terugkomst helaas direct geconstateerd dat ik meerder krassen/pitten had in 2 van de 4 deuren.
    Ik heb dit gelijk kenbaar gemaakt bij de medewerkers die aangaven dat dit bij hen is ontstaan en boden gelijk hun excuses aan waarna ik wennfrjloer kreeg om het te melden.

    Binnen 10 dagen zou alles geregeld zijn echter ondanks een schade offerte en alle andere bewijzen weigeren ze het bedrag uit te keren.
    Want het is niet hun schild dat er schade ontstaan is.

    Vergeten dit is natuurlijk mijn eigen schuld want ik heb vanuit Engeland zelf de krassen erop gezet.

    Nee sorry, jullie hebben mijn voertuig weggereden en teruggereden. Jullie rijden en parkeren de voertuigen. En ja het zal niet opzettelijk gebeurd zijn dat jullie meerdere malen een andere deur te ver open gedaan hebben waardoor de schade ontstaan is. Maar ondanks dat het niet opzettelijk gedaan is (tenminste daar ga ik vanuit) zijn jullie wel aansprakelijk hiervoor.

    En ondanks dat jullie weigeren het gehele bedrag uit te keren omdat jullie niet aansprakelijk zouden zijn, maar toch wel een kleine tegemoetkoming willen uutkeren als compensatie.

    Ik ben benieuwd hoe het afloopt aangezien de 10 dagen allang voorbij zijn (gebeurd met Pasen).
    Ik zal het niet laten gaan voor het hele bedrag vergoed is. Rechtsbijstand is er al mee bezig!!!

    Sterke punten
    Afspraken niet nakomen

    Zwakke punten
    Dingen beloven en niet nakomen

    Door Peter op 8 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Helaas onbetrouwbaar gebleken voor ons! Kregen dag voor vertrek(27-04-2017) om 15:00 uur mail dat onze -door PARKOS bevestigde- reservering ivm dubbele reserveringen werd ingetrokken. Ik vind dit echt de niet te geloven. Het geld kregen we pas 3 mei teruggestort! Op moment van weigering om ons te laten parkeren in Aalsmeer bij 247 Budget Parking hadden we dus een acuut probleem. Dat we zelf met kunst en vliegwerk en meerkosten moesten oplossen. We hadden nota bene 13-04-2017 via Parkos geboekt! Wel nog telefoontje ontvangen van PARKOS met excuses maar verder geen compensatie. Dus al heb je bevestigde reservering dan nog heb je geen garantie dat je daadwerkelijk kunt parkeren!

    Sterke punten
    geen

    Door R.E. de Vrie op 7 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze week een zeer slechte ervaring gehad met ACE parking nabijhet vleigveld Charleroi. Toen we landen belden we op om te melden dat ze ons op moesten halen. Ik sprak een snibbige man die geen Engels kon. Toen we aankwamen op de afgesproken plek stond er al een rij andere passagiers die opgehaald moessten worden. Na 20 min kwam het busje aan. Wij konden nog net in mee maar toen kwam er net een moslimgezin aanlopen die de Arabischtaligechauffeur aansprak en voorrang kreeg. Terwijl onze dochter met krukken liep. Na ons waren er nog drie gezinnen die meemoesten. Toen we er wat van zeiden werden we afgesnauwd. In totaal hebben we ruim een uur moeten wachten op dezelfde chauffeur, waarschijnlijk hebben ze maar 1 bus om mensen te halen. Vervolgens reed hij veelste hard en en werd hij continu op zijn mobiel gebeld die hij onder zijn kin hield. Mijn advies: niet doen, zoek een iets duurdere andere firma die wel klantvriendelijk is.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Alles

    Door Jeroen op 7 mei 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 17 februari 2017 heb ik voor 3 auto's, via Parkos, plaatsen gereserveerd bij 247Parking. Wij gingen op 28 april 2017 met het hele gezin op vakantie.
    Op 27 april kregen wij om 15.10 uur een appje dat vanwege overboekingen onze reserveringen waren komen te vervallen. Let wel 21 uur voor vertrek. Om 18.15 uur kregen wij een mailtje met dezelfde mededeling. Alternatieven waren er niet, alleen P3 werd als alternatief genoemd. Dus geen valetparking.
    Ik weet niet of alle reserveringen na onze reservering van 17 februari zijn geannuleerd.
    Wij hebben 247Parking proberen te bellen, alleen antwoordapparaten. Kortom een hoop ellende. Het was in de meivakantie en wij hebben toen na lang zoeken ergens anders valetparking kunnen boeken, echt tegen een meerprijs van € 103.
    Wel hadden we de volgende dag ons betaalde geld retour.
    Dus ga niet met deze maatschappij in zee. Niet betrouwbaar.

    Sterke punten
    Geen enkele.

    Zwakke punten
    De hele reservering en de bereikbaarheid.

    Door HJ Willemsen op 6 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bij aankomst bij de parkeergarage kwam het busje er al aan. Vriendelijke chauffeur. Het ritje naar Schiphol verliep snel. Ook op de terugweg verliep alles vlot en hadden we een vriendelijke chauffeur.
    Volgens mij hebben alle negatieve reacties betrekking op valet parking. Wij hebben zelf geparkeerd, in een garage en waren zeer tevreden over de service.

    Sterke punten
    Vlot, vriendelijk, overdekt en voor een goeie prijs

    Zwakke punten
    Niet gezien.

    Door Nicole op 6 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vakantie eind april 2017.
    Ingang van het parkeerterrein was wat lastig te vinden maar via de GPS van mijn telefoon kwamen we er wel. De GPS kon ons helaas niet helpen om een parkeerplaats te vinden op het terrein: het was overvol, ook in de doorgaande gangpaden stonden auto's naast de vakken geparkeerd. Het vinden van een parkeerplek was dus wat je noemt een uitdaging. Chauffeur van de transferbus was wel vriendelijk en behulpzaam.
    Over de terugweg kan ik kort zijn: een fiasco. Vanaf het moment dat we bij het pick up point stonden te wachten op de bus heeft het nog bijna 2 uur geduurd voordat we eindelijk van de parkeerplaats van Quick Parking konden vertrekken. Lekker snel voor een bedrijf dat ermee adverteert dat het een ritje van 3 minuten tussen parkeerplaats en Schiphol is! Dit is de eerste en laatste keer geweest dat we met dit bedrijf in zee gaan.

    Sterke punten
    Chauffeurs zijn vriendelijk.

    Zwakke punten
    Alles.
    Behalve de chauffeurs dan.

    Door RB op 6 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.