• Heerlijk om te weten dat parkeren bij(Ruud) PTA veilig en goed geregeld is. Altijd staat er iemand klaar om mijn auto over te nemen voor ik ga vliegen. Mijn koffer wordt keurig op een bagagekarretje gelegd. Als ik terug kom, een telefoontje naar PTA en mijn auto staat weer klaar. Koffer wordt in mijn auto gelegd en ik kan weer naar huis.

    Sterke punten
    Betrouwbaar.
    Goed bereikbaar.
    Persoonlijk contact.

    Zwakke punten
    Geen, ik ben zeer tevreden.

    Door Waalboer op 30 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Slechte communicatie. Op de website staat 5 minuten met de shuttlebus, maar dit is in de praktijk gewoon een kwartier. Bij het ophalen meer dan een uur staan wachten en meerdere keren het busje voor mijn neus zien vertrekken omdat deze vol was. Er was maar 1 taxibusje voor 8 personen, terwijl er meer dan 20 stonden te wachten. En dat terwijl men weet hoeveel mensen er aankomen in Eindhoven. Ontelbare keren het 06-nummer moeten bellen om opgehaald te worden. Waardeloos en nooit meer!!

    Sterke punten
    geen.

    Zwakke punten
    communicatie.
    veel te weinig busjes.
    wachttijden.
    onjuiste informatie op de website.

    Door Hans op 28 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Aangekomen op parkeerlocatie A, waar we volgens de bevestiging heen moesten, werd ons op onvriendelijke toon verteld dat we naar locatie S moesten gaan. Dit bleek een overvol terrein met grote kuilen en plassen. Uiteindelijk ergens in de berm geparkeerd. Vervolgens wordt de barcode niet gelezen door het apparaat. Gebeld. “U bent de zoveelste al.” De hoorn wordt op de haak gegooid (!) Na 8 keer proberen wordt eindelijk de code gelezen en komt de shuttle. Na 25 minuten, dat wel. De shuttle doet er veel langer over dan aangegeven, omdat hij bij alle parkeerlocaties langs moet. Na onze vakantie, 10 dagen later, gaan we de auto ophalen. Barcode wordt gelukkig gelezen maar of we 40 euro willen bijbetalen. Terwijl we alles tevoren hadden betaald. Weer gebeld want de poort gaat niet open. “U bent de zoveelste al.” Binnen vijf minuten zou er iemand zijn. 20 minuten later wordt de poort eindelijk open gedaan. Thuis aangekomen mail gestuurd met de vraag hoe dit allemaal kan. Nooit antwoord gekregen. Dan maar deze review. Met de belofte nooit meer bij quick parking te zullen parkeren.

    Sterke punten
    in vergelijking met sommige anderen goedkoop

    Zwakke punten
    zeer slechte service
    lang wachten op shuttle
    bij vertrek opeens moeten bijbetalen (oplichting!)

    Door Ruud op 28 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben laatst voor het eerst in tijden weer op vliegvakantie geweest en moest nu voor het eerst ook mijn auto parkeren bij het vliegveld (Eindhoven airport). Ik ben bij Vliegen en Parkeren beland en ben zeer tevreden! De website ziet er goed uit en het vergelijken ging erg makkelijk. Na het reserveren alle stappen netjes gekregen en al deze stappen uiteindelijk heel soepel doorlopen. Volgens mij heb ik uiteindelijk ook flink bespaard!

    Sterke punten
    - Erg makkelijk vergelijken
    - Makkelijk besparen
    - Mooie website
    - Het gehele proces is zeer soepel verlopen

    Door Steven op 20 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Onverwachts een last-minute geboekt dus haastig opzoek gegaan naar parkeermogelijkheden nabij Schiphol.
    Via Google kwam ik op de website van Sky Park terecht. Het bedrijf rekent redelijke prijzen, zeker ten opzichte van andere bedrijven.
    Midden in de nacht kwamen wij op het parkeerterrein aan en we konden al snel een plekje vinden. We werden al opgewacht door een mooie bus en we kregen gelijk een kaartje met instructies voor de terugreis. We waren binnen enkele minuten op Schiphol en werden voor de deur afgezet.
    Toen we na een mooie vakantie weer midden in de nacht terug kwamen op Schiphol zijn we direct naar het ophaalpunt gelopen, dit was weer voor de deur. De bus kwam precies op dat moment aan en na tien minuten zaten we al weer in onze eigen auto op weg naar huis.
    Super geregeld, goede prijs en behulpzame chauffeurs. Volgende keer zeker weer!

    Sterke punten
    Goede service, vriendelijke en vrolijke chauffeurs, duidelijk!

    Zwakke punten
    Geen

    Door Dex op 19 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit is 1 van de slechte 'parkeergarage' die ik ooit in mijn levensloop heb gezien! Ik vertel het kort: op de site staat er een reistijd naar Schiphol in 3 minuten? Dat was vet 20 minuten. Je wordt niet optijd opgehaald (wachtijd 1 uur). Ik heb mijn vlucht gemist door deze *** parkeergarage. Ze helpen je geen eens met je bagage. Als vrouwzijnde moest ik zelf de achterbak openen en zelf mijn koffer zetten en eruit halen. Nadat ik mijn vlucht had gemist ging ik zelf met de taxi naar de quick park, woedend liep ik naar mijn auto. Niemand aanwezig op het kantoor of op de locatie. Vervolgens had ik gebeld naar de mobiele nummer wat er stond vermeld. Moest ik 30 minuten wachten tot de 'heer' aankwam. Nog moest ik 62 nog wat betalen en de 'heer' zelf is niet vriendelijk, hij heeft geen emotie of begrip. Hij ging me niet eens begeleiden naar de trap of de lift. Zelf ging ik met de trap totdat ik ontdekte dat er een lift was. Kortaf 'MENSEN DOE HET NIET!!!!'

    Door Zeynep op 16 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Via Tui een parkeerplaats geboekt. 4 dagen voor €61,50. Om 4:30 uur aangekomen op kruisweg 279. Geprobeerd telefonisch contact op te nemen met QuickParking voor de shuttle. Telefonisch niet bereikbaar, telefoon wordt gewoon opgehangen! Aangebeld bij Park-inn Hotel. Medewerker zei dat je de pendelbus moet nemen van Schiphol-Rijk. Rit duurt inclusief wachttijd geen 3 min, maar 30 min! Bus stopt onderweg bij elk hotel/parkeerplaats.
    Terug op Schiphol weer geprobeerd te bellen voor de "shuttle service". Weer onbereikbaar. Na een eeuwigheid in de regen te hebben gestaan, Park-inn/Radisson Hotel shuttle bus genomen. Schandalig dat Tui samenwerkt met dit soort bedrijven. De reviews op hun eigen website zijn geen echte reviews!

    Door Mandy op 14 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Quick parking Schiphol ? Nooit meer doen.
    Slagboom na veel gedoe open. Na heel veel moeite een plekje gevonden, zij het midden in een grote plas. Het terrein is niet veel meer dan een boerenweiland met enkele asfalt stroken.
    Bij het ophalen van de auto (midden in de nacht) erg lang gewacht op een bus, die tenslotte werd volgepropt. Op de koop toe een grote mond van de chauffeur. De P-plaats was nu helemaal een baggerterrein geworden. Uitrijden groot probleem. Opnieuw werd 47 euro geëist, terwijl ik dat bedrag allang betaald had natuurlijk. Andere auto’s zelfde probleem. File voor het hek ! Wat een gedoe. Eens maar nooit meer.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    zie review

    Door Cees op 14 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 17 april gearriveerd bij 247 parking nadat we weken daarvoor al hadden gereserveerd (en betaald) en we (zoals stond vermeld in de reservering) 20 minuten van te voren hadden gebeld dat we eraan kwamen en er toen met geen woord werd gesproken over een probleem. Echter, toen we bij de balie kwamen werd ons (en 2 andere gezinnen) verteld dat er door een fout in het systeem geen plek voor ons was en dat we zelf maar een oplossing moesten vinden. Wel kregen we nog de tip om het verder op de middenweg bij de concurrent te proberen. Gelukkig was daar nog plaats maar we betaalden daar wel het volle pond voor een parkeerplaats. Bij terugkomst in Nederland na 3 weken in de VS te hebben verbleven moest ik zelf achter mijn geld aan. Geen enkel belletje of mailtje ontvangen met excuses en een toezegging het parkeergeld terug te storten. Op mijn mail kreeg ik een slappe reactie terug dat het geld zou worden teruggestort (duurde al met al nog 3 weken) en dat er op de dag van de aankomst een fout was gemaakt door een medewerker. Op mijn verzoek om tegemoet gekomen in de extra gemaakte kosten werd niet ingegaan, ik kon in de toekomst wel gebruik maken van een coulanceregeling. Toen ik echter een maand later een mail stuurde met een concreet verzoek gebruik te maken van deze coulanceregeling kreeg ik geen reactie. Ik vond het mooi geweest: nooit meer 247 parking voor mij!

    Sterke punten
    Aardige buschauffeurs

    Zwakke punten
    Afspraken niet nakomen en onbetrouwbaar

    Door Rick op 12 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Geweldige service! Zo de auto uit en je stapt zo de vertrekhal in. Zeer leuk en aardig personeel. Ik werd met enthousiasme en de nodige humor geholpen. Bij terugkomst was het zeer druk, ik moest even wachten, maar geen probleem. Het lijkt me een behoorlijke organisatie om alles glad te laten verlopen, maar in weerwil van de negatieve reacties moet ik eerlijk zeggen dat ik totaal geen negatieve ervaringen heb. Heb van deze dienstverlening al veel gebruik gemaakt...

    Sterke punten
    Kwaliteit in alle opzichten goed.

    Zwakke punten
    Geen, absoluut geen!

    Door J. Fortuin op 5 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Geachte heer/mevrouw van 247 Budget Parking.nl,
    Cc support afdeling Parkos.com,

    Allereerst wil ik aangeven, dat ik deze mail in 1e instantie richt aan 247 Budget Parking, aangezien de support afdeling van Parkos (naam Duncan) aangaf (en zo ook het reserveringsformulier) dat de reservering gedaan via Parkos is uitgevoerd door 247 Budget Parking.
    Ik ga er dan ook vanuit antwoord te krijgen van 247 Budget Parking met Parkos op CC, omdat Parkos ook moet worden geïnformeerd over klachten die bij haar partners terecht komen.

    Woensdag j.l. 9-8-2017 om ca 14.00 uur hebben wij onze auto retour gekregen bij vertrekhal 2. Ik constateer meteen allemaal vegen en zie tot mijn schrik eerst 1 schade en na rondlopen een 2e schade. Nick was de dienstdoende chauffeur, die aangaf dat hij hiervoor geen formulier heeft en zegt ook dat hiervoor niemand op kantoor is en ik een mail moet sturen. Hierbij dus ook gericht aan 247 Budget Parking.
    Hij geeft verder aan de auto zo mee gekregen te hebben. Nu kan dat gebeuren, maar als EN rechtsachter flinke krassen zitten en een aantal cm’s diep lak weg is en linksvoor flinke krassen zitten (zie foto’s) dan is er minimaal 2x heel lomp mee om gegaan. Het achteloos wegvegen van de schade is nog overduidelijk zichtbaar.

    Ik heb ook meteen contact gezocht met support van Parkos. Hier heb ik gesproken met Duncan, die mij aangeeft dat dit met 247 Parking moet worden opgelost. Ik vind dat prima, maar ik wil Parkos dringend vragen 247 Budget Parking hierop aan te spreken.
    In de 1e bijlage vindt u de reserveringsbevestiging. Daarop staat: De chauffeur controleert samen met u uw reserveringsvoucher en uw auto op eventuele schade
    Nick van 247 Parking geeft mij duidelijk aan dat dit eigenlijk in principe nooit gebeurd. In dit geval klopt dat in ieder geval. Bij aflevering is dat niet gebeurd. Zowel 247 Budget Parking als wij hebben daarvan geen formulier.

    Als dat er staat moet dat ook gebeuren. Is duidelijk verse schade dan ons probleem, het probleem van Parkos (omdat de partners niet acteren zoals opgegeven) of van 247 Budget Parking?
    Ik kan dat niet 1,2,3 beantwoorden en ben ook niet uit op een onredelijke oplossing.
    Wat ik wel onredelijk zou vinden als ik volledig voor de kosten van deze schade zou opdraaien. Mijn inschatting is dat rechter achterdeur + linker voorbumper deel samen zo 1000 euro is, maar dat weet ik pas als ik daarnaar vraag.

    Ik hoop van harte op een redelijke opstelling van 247 Budget Parking en ben zeer benieuwd naar uw spoedige reactie. U en ook ik zitten niet te wachten op ellenlang mailen en vechten over verantwoordelijkheden, dus ik hoop dat we snel een faire oplossing kunnen vinden.

    Bij voorbaat dank voor uw reactie.

    Met vriendelijke groeten,

    Richard Luiken

    Sterke punten
    Goed in oplichten en geen verantwoordelijkheid nemen. Ze gaan gewoon onder een andere naam verder als deze naam teveel slechte referenties heeft.

    Zwakke punten
    verantwoordelijkheid nemen, reageren... doen ze gewoon niet.

    Door Richard op 24 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In 1 woord...waardeloos! Dik 1 uur gewacht voor er iemand op kwam dagen op Schiphol, bekeuring te pakken omdat er helemaal niet geparkeerd mag worden en volgens de marechaussee is de werkwijze van deze bedrijven niet eens legaal! Overigens werd de bekeuring van de kosten van het parkeren afgetrokken, maar meer omdat wij zoooo boos waren dat we zolang moesten wachten. Bij terugkomst op Schiphol kregen we te horen dat "het wel eventjes duurde" voordat wij de auto ophaalden. We hadden nu meteen gebeld bij aankomst maar moesten wat langer wachten op de koffers. Pardon?! Op de heenweg hebben we zo lang moeten wachten, dat we moesten rennen wilden we onze vlucht niet missen. Erg jammer, maar dit is echt eens maar nooit weer!

    Zwakke punten
    * Norse man aan de telefoon
    * Auto zat onder het gras toen we hem terugkregen. Overdekt parkeren?!
    * je moet heeeeeel veel tijd hebben

    Door Marille op 23 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Auto had 2 krasplekken en op de Fotos van CP was ook duidelijk te zien dat deze er voorheen niet waren.
    CP reageerde met een mail: Wij delen u hierbij mee dat wij de schade afwijzen en dossier sluiten. Zeer onvriendelijk aan de telefoon, ze gaven aan dat zij dit gewoon niet zullen behandelen en mij niet verder gaan helpen met de schade.

    Het was niet mogelijk met iemand van de schadeafdeling te spreken.

    Sterke punten
    geen.

    Zwakke punten
    Niet je auto hier parkeren. Schade aan auto en zij doen er niks aan.

    Door laura op 22 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • .

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    zeer onbeleefd personeel; alsof je met een bende gangsters te doen hebt. Iedereen kan zomaar op het terrein ; is dus onbewaakt. Dit was de eerste en laatste keer dat ik m'n auto daar heb achtergelaten. Hopelijk blijft dit toch niet duren.

    Door MARC op 1 augustus 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na een aantal maal te hebben rondgereden in Jumet konden wij de parking niet vinden. Waarna wij het telefoonnummer wat op de bevestiging stond maar hebben gebeld. De meneer die opnam vertelde dat de parking door het Gerecht is gesloten..... Ondanks dat wij weken van te voren hadden gereserveerd hebben wij van Allopark geen bericht gekregen dat de parking gesloten is en ze hebben dus ook geen andere parking voor ons geregeld. Nu maar afwachten of we de vooruit betaalde kosten nog terugkrijgen. Tevens communiceert Allopark alleen maar in het frans, gaan er blijkbaar vanuit dat iedereen Frans kan lezen en spreken.

    Sterke punten
    Geen, betaal liever iets meer voor de parkeerplaats(en) bij het vliegveld zelf.

    Zwakke punten
    - geen informatie
    - alle communicatie in het Frans, behalve tijdens het boeken
    - afwachten of we de vooruit betaalde kosten terugkrijgen

    Door Peter op 1 augustus 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik moest met tegenzin mijn autosleutels afgeven aan de receptie,zogezegd om je auto binnen te parkeren.bij terugkeer shuttle punt zeer moeilijk te vinden,geen aanduidingen.dan 1h20min moeten wachten op de shuttle met een onvriendelijke,onbehulpzame marokaanse chauffeur.NOOIT MEER.

    Sterke punten
    Zero

    Zwakke punten
    Alles

    Door Geert Noels op 31 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik zocht een goedkoper alternatief voor het parkeren bij Brussel Zaventem. Op deze website was het makkelijk om het grote aanbod van parkeeraanbieders te vergelijken en heb toen online een boeking gemaakt. Na het parkeren werden we met een busje naar de luchthaven gebracht, top service!

    Sterke punten
    Helder proces om een reservering te maken en online betalen werkt goed. Veel goedkoper als op de luchthaven parkeren.

    Door Matthijs op 26 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zéér betrouwbare en snelle service! Erg behulpzaam en ik heb geen minuut hoeven te wachten. Daar heb je geen zin in na een vlucht! Ook na verandering van vluchttijden was er geen enkel probleem en werd alles kosteloos aangepast!
    Echte aanrader!

    Sterke punten
    Snel, behulpzaam, betrouwbaar!

    Zwakke punten
    Geen!

    Door Janine op 4 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • I.v.m. eerdere ervaringen zochten wij specifiek een parkeerplaats waar we zelf de auto konden parkeren en de sleutels houden, we wilden beslist GEEN valet parking.
    Dit was voor ons de reden om 'Shuttle parking' bij 247 Parking in Aalsmeer te boeken.
    Bij aankomst bij 247 Parking bleek dat de parkeerplaats vol was, hoewel wij 3 weken tevoren gereserveerd hadden en toen geen bericht hierover hebben gekregen.
    We werden vervolgens samen met 3 andere auto's naar een andere parkeerplaats geleid waar we onze sleutels moesten inleveren en de auto (buiten ons zicht om) door een medewerker is geparkeerd.
    Dit laatste gebeurde zonder dat er even met een medewerker rond de auto was gelopen om eventuele bestaande schades vast te leggen; gezien de tijdsdruk was het op dat moment ook niet mogelijk om zelf foto's van de auto maken.

    Toen we na afloop van onze reis op Schiphol terug kwamen, belden we 247 Parking en gingen we naar het ophaalpunt, zoals afgesproken. We moesten hier een uur wachten op de shuttle bus (waarvan op z'n minst 1 van de veiligheidsgordels niet werkte).
    Toen we uiteindelijk bij de auto kwamen, bleek dat de auto niet alleen ontzettend vuil was geworden maar bovendien was beschadigd, 247 Parking wijst echter elke aansprakelijkheid van de hand en betwist het feit dat de schade op hun terrein is ontstaan.

    Sterke punten
    Zijn die er? wij hebben ze niet kunnen ontdekken

    Zwakke punten
    -Misleidende info op hun website: Sleutels moeten WEL afgegeven worden en auto wordt door medewerker geparkeerd.
    -De parkeerplaats waar wij naar toe gebracht werden is enorm stoffig (oud kassencomplex)
    -De toestand van de auto wordt bij aanvang niet bekeken zodat in principe elke door hen veroorzaakte schade in twijfel kan worden getrokken

    Door Jaap op 24 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Betaald voor overdekt parkeren. Echter via de gps lokatie van mijn auto kon ik zien dat de auto niet overdekt heeft gestaan. Excuus van; Er is iets fout gegaan, jaja. Als ik niet had gecheckt hadden ze niets gezegd, maar wel de centen ontvangen. ( dus ook van alle andere reizigers, die niet de mogelijkheid hebben om te checken )
    Tot overmaat van ramp ook nog een bekeuring, auto heeft te lang buiten gestaan bij Schiphol was niet gelijk naar de parkeer plek verplaatst.(Ruijgoordweg 80 À-dam).
    Dit was de derde keer, en gelijk de laatste.

    Sterke punten
    Uuuhhh nee

    Door Ptr op 24 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Pas op!! Grooste oplichters die er zijn!!

    Via TUI Quick parking gereserveerd. Het verkeerde adres staat op de bon, zodat je eerst een poos moet rondzoeken. Vervolgens was de intercom kapot en ging de slagboom niet open. Bijna een halfuur voor de slagboom gewacht tot er iemand kwam. Vervolgens reed de bus voor onze neus weg!!!!!! Niemand nam op en ze waren onbereikbaar!! Wij waren genoodzaakt om veel kosten te maken voor valet parking, kosten 264 euro, omdat P3 helemaal vol zat. Wij misten bijna onze vlucht door de waardeloze service van quick parking!! Al met al gestresste begin van de vakantie en 264,50 euro schade!

    Door melanie op 22 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 1 juni zijn wij op vakantie vertrokken. Wij hebben onze auto bij Quick parking eindhoven geparkeerd. De chauffeur reed tegen 120 km/uur op een kleine landweg, we waren dat ook heel blij dat onderweg een andere chauffeur het stuur overnam. Voor de rest ging de heenreis wel oke. We zijn teruggekomen op 7 juni. Om 17 uur hebben we zoals de richtlijnen dat voorschrijft de parking gebeld wanneer we op onze bagage stonden te wachten. We kregen richtlijnen waar we naartoe moesten. Omdat we geen goede ontvangst hadden hebben we eenmaal buiten gekomen nogmaals gebeld. Na zeer lang op de afgesproken plaats te wachten hebben we nogmaals terug gebeld. Uiteindelijk zijn we om 18.20uur opgehaald. We hebben een uur in de koude buiten moeten wachten. Wanneer ik dan aan de chauffeur vraag wat er is misgelopen dan krijg ik geen antwoord of geen excuses. Wij hebben Quick parking schiphol al meermaals gebruikt en daar zijn wij zeer tevreden over, Quick parking Eindhoven is absoluut af te raden.

    Zwakke punten
    Onverantwoordelijk snel rijden
    een uur en twintig minuten moeten wachten

    Door Ann op 8 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 5 januari 2017 geboekt en betaald krijgen retourmail met een telefoonnummer dat gebeld moet worden op een afstand van +/- 25 minuten afstand zijn 24/7 bereikbaar handig op zondag. Wij bellen het nummer: 088 1020300. We krijgen een bandje dat het nog nooit zo makkelijk parkeren is als bij firma list en bedrog. Ik kies voor optie 2 en vervolgens horen we helemaal niks meer, daarna nog diverse keren gebeld ook andere opties1,2,3,4,5, noem maar op niks werkt. Uiteindelijk de auto op lang parkeren gezet want er was niemand te vinden ook niet op de zgn. ophaalplaats bij het vliegveld. Na de vakantie mail gestuurd met de opmerking terug dat het telefoonnummer niet goed is vermeld en wij worden doorverwezen naar een andere werkmaatschappij ook die een mail gestuurd en horen vervolgens niks meer. ASOCIAAL om mensen zo te behandelen. Gelukkig heb ik nog een advocaat achter de hand, ik wens ze veel geen geluk.

    Sterke punten
    Totaal niet

    Zwakke punten
    Teveel

    Door [email protected] op 29 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • alleen doen als je voor goedkoop wilt, geen haast en kans wilt lopen dat jouw auto gestolen wordt.

    Sterke punten
    Goedkoop

    Zwakke punten
    Komen afspraken niet na.
    Moest heel lang wachten voordat wij opgepikt worden. Ruim 45 min. Uiteindelijk genomen door een chauffeur van een andere bedrijf.

    geen bewaking. iedere kan terrein op.

    parkeer onverharde weg

    Door Danny op 24 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Aangekomen konden wij onze sleutels inleveren wegens overboekingen was er geen plek en moest de auto ergens anders worden geparkeerd. Keus om te weigeren was er niet gezien we al betaald hadden en we op tijd op Schiphol moesten zijn. Bij terugkomst was er 17 km bijgekomen op de teller en papieren in de auto verplaatst.

    Wel waren de chauffeurs van de shuttlebusjes zeer vriendelijk maar dat was het enige positieve.

    Sterke punten
    Chauffeurs van de shuttlebusjes zeer vriendelijk

    Zwakke punten
    Overboeking dus sleutels inleveren zodat de auto ergens anders geparkeerd kon worden, aan mijn spullen in de auto gezeten.

    Door Rene op 19 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.