247Parking.nl - 42 Reviews

Last updated: 3 juli 2019
247Parking.nl Logo

7% aanbevolen, 42 Reviews

  1. 247Parking.nl
  2. 247Parking.nl Reviews
  3. Schrijf ook een review over 247Parking.nl

Niet tevreden over 247Parking.nl? Probeer dan eens Airport Parking.

247Parking.nl

247parking.nl Goedkoop, makkelijk, snel. Uitstappen voor de vertrekhal met valet of shuttle.

247parking.nl staat garant voor haar snelle, veilige en betrouwbare service.

247Parking.nl Details

Hits: 1770

URL: http://www.247parking.nl/

Categorieën: Parkeren bij Schiphol

Reviews: 42


247Parking.nl reviews (42):

247Parking.nl - Nooit doen !

0

Review:
Heel slecht.1 ster allen omdat er 0 niet mogelijk is. Erste en laatste keer! Ik raad het ook niemand aan! Parkeren in " the middle of nowere" . De shuttle bus komt een keer per 25 min en dan nog kan j niet instappen want " ze hebben nu pauze"?!! Bagage check in gemist daardoor! Kan dan niet ander bestuurder mischien mee rijden als iemand pauze gaat nemen om toch geen 50 min te moeten wachten? Mensen zitten daar niet voor de grap ze moeten ook hun vliegtuig pakken! En op de weg terug ook 1h gewacht , blijkt dat er word aan de straat gewerkt en de station waar we moesten wachten was dicht. Veel mensen dus laat s'avonds blijven wachten tot dat we hebben gebeld en het blijkt dat de bus toch van andere station gaat . Niet eens een papiertje opgehangen , of e-mail , sms, niks dat dat veranderd is. Belachelijk. Ik raad het niemand aan !

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Anna Gilos beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - Waardeloze service

0

Review:
Op de heenreis dik een uur moeten wachten op de bus naar Schiphol en jazeker, op de terugreis hetzelfde liedje. Door het personeel wordt verzekerd dat de bus er over 10-20 minuten arriveert en ieder half uur rijdt maar niets is minder waar. Een keer nooit weer.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Pendeldienst Schiphol

Dijkstra beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - Wij zijn niet blij met 24/7

0

Review:
Al jaren klant bij 24/7 maar wanneer wij weer via Schiphol vliegen, gaan wij eerst eens even rond kijken naar andere parkings.
Zowel op de heenweg als terugweg lang 40 min.op een bus moeten wachten, dan worden we als sadientjes in de bus gepropt want iedereen die staat te wachten wil mee, wat als er een ongeluk gebeurt, je kan geen kant op.
Op de terugweg staat de bus op een andere plek , het is dat ik wat in beweging wilden zijn en de bus zag staan, anders hadden wij waarschijnlijk nog eens 40 minuten moeten wachten. Dan wordt je afgezet bij 24/7 parking moet je over koffers heen om naar de uitgang van de bus te komen, want er zitten nog andere mensen in die elders afgezet moeten worden.
Nee 24/7 moet het echt anders gaan doen want dit gaat klanten kosten.

Sterke punten:
Géén.

Zwakke punten:
Alles wat ik hierboven beschreven heb.

Gea beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - Voor ons nooit meer!

0

Review:
Voor ons was dit absoluut de laatste keer! Eerder altijd erg tevreden geweest, maar daar is nu niks meer van over. De heenweg kwamen we om 3:10 uur aan op de parkeerplek. Om 3:50 kwam pas de eerste bus! Vervolgens reed deze bus langs nog een andere locatie wat nog weer extra tijd kostte. De bus zat helemaal vol waarna de chauffeur aangaf dat we extra ruimte moesten maken, omdat we langs nog een locatie moesten. Iedereen gaf aan dat dit niet mogelijk was & dat we rechtstreeks doormoesten naar Schiphol. Gelukkig gaf de chauffeur hier na enige tijd gehoor aan. Om 4:25 kwamen we dan eindelijk aan op Schiphol. Inmiddels dus een uur en kwartier later!! Ook de terugweg was het weer drama. We werden verzocht via aankomsthal 4 plaats te nemen bij bushalte C13. Echter, blijkt aankomsthal 4 na 12 uur 's nachts gesloten te worden. We hebben een halfuur gezocht naar de juiste bushalte. Ook andere mensen bij de bus gaven aan de bushalte met geen mogelijkheid te kunnen vinden. Na 25 minuten wachten arriveerde de bus. Met het zoeken erbij dus ook weer een uur kwijt geweest... Bij de buschauffeur aangegeven over de slechte vindbaarheid. Hij was hiervan op de hoogte en heeft het al meerdere malen aangegeven bij de organisatie gaf hij aan. Maar zonder resultaat. Al met al zijn wij dus zeer ontevreden en zullen wij dit parkeerterrein zeker aan niemand aanraden!

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
-

Hoekman beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - Nooit meer!!!

0

Review:
Hebben zojuist onze auto afgehaald bij 247. Deze stond op een andere plaats. Toen ze die brachten naar de centrale parking was de auto vuil. De auto moet onder bomen gestaan hebben. De auto is ook volledig besmeurt met kleine vlekjes van sappen van bomen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Dit is een goedkopere parking maar om zo je auto vuil terug te krijgen vind ik schandalig.
Vriendelijkheid is hier ook niet van toepassing.

Delmoitie beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - jammer nooit meer

0

Review:
dit jaar de nieuwe opzet na 10 jaar houden we het voor gezien al het vriendelijke personeel weg bezuinigd onpersoonlijker kan niet en het was altijd zo goed al de auto s worden zo strak weg gezet om nog meer geld te maken hebberigheid gaat je dan kop kosten ook als je vraagt is dat niet link als jullie zo strak parkeren antwoordt nou en het is zo als er wat gebeurd is dat toch niet ons probleem dan bel je maar je verzekering sorry over en uit nog bedankt voor de goede jaren henry

Sterke punten:
geen meer

Zwakke punten:
het nieuwe hebberige beleid

Henry van or beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - Super service

0

Review:
Na de vele negatieve reacties hier waren we een beetje huiverig voor het parkeren bij 247parking. Alles is 100% meegevallen en de service was zoals het hoorde te zijn.

Het ontvangst was vriendelijk en beleefd, de sleutel moesten we inderdaad afgeven. Na de administratie die vlot en snel verliep moesten we wachten op de shuttlebus naar schiphol. Wij moesten 10 min. wachten. De shuttlebus rijd verschillende parkeer terreinen langs om mensen op te pikken. Al met al duurde de transfer naar schiphol zo'n 20 minuten.

Bij aankomst liepen we naar de ophaal plaats bij C13. Ivm de drukte kon de bus er niet komen en stond een stukje verder bij B.., de chauffeur kwam ons even halen. We moesten ongeveer 10 minuten wachten op de schuttlebus. terug verliep de transfer iets sneller omdat 247 parking vooraan ligt. De transfer duurde toen zo'n 15 min.

Het ophalen ver de auto verliep ook weer vlekkeloos. Al met al voor ons een zeer positieve ervaring. Het lijkt bijna alsof de negatieve reviews betrekking hebben op een ander bedrijf of een ander management

Sterke punten:
vriendelijke en snelle service

Zwakke punten:
geen

Bart Veen beveelt 247Parking.nl aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - NA 10 JAAR NOOIT MEER 24/7

0

Review:
10 jaar met 24/7 parking NOOIT MEER!
Na aankomst v de eerste keer,sleutel niet kunnen houden anders 15 euro erbij!
Staat heel misleidend op hun website noemen ze,daar: sleutel in de kluis!?
Als je daar naar vraagd krijg he als antwoord dat ze niet aan klantenservice doen!
Helemaal terug lopen met koffers naar de straat...wordt je met touringkar opgehaald,die ook nog andere parkings afgaat!
Extra tijd,wees blij als je je vliegtuig haalt!
Wij zeggen vaarwel 24/7 na 10 jaar parkeren!
En als tip lees deze laatste recensies van 2018 dan en.behoed jezelf ervan om bik deze parking te gaan parkeren#
Mensen begin er niet aan!

Sterke punten:
Vroeger genoeg...nu helemaal niks meer

Zwakke punten:
Alles ,wachttijd,klantvriendelijkheid,
Alles maar dan.ook werkelijk alles is zwak geworden bij.24/7

Schoonderb beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - Slecht sinds nieuwe beleid

1

Review:
Deze parking WAS heel erg goed, sinds het nieuwe beleid kun je nog beter met de trein naar Schiphol. Wij hadden niet goed gelezen en meteen onze auto geparkeerd, waarop de medewerker ons nog geen goededag zegt maar meteen snauwt of we ook altijd eerst naar onze hotelkamer gaan en daarna pas inchecken. Vervolgens is er iets misgegaan in het reserveren, want wij zouden de sleutel moeten afgeven. Dit wilden we niet omdat er veel recensies zijn dat er met de auto’s wordt gereden en vroegen of we konden bijbetalen om de sleutel mee te nemen, hierop lacht de medewerker me uit en zegt dat dat onzin is, zo iets gebeurde 5 jaar geleden op Schiphol maar nu echt niet meer. We moesten naar het begin van de weg lopen waar we zouden worden opgehaald door een shuttle stadsbus. Aan het begin van het terrein stond een medewerker waarmee wij een praatje maakten. De bus kwam voorgereden en de buschauffeur snauwde ons gelijk af waarom we niet voor aan de weg stonden want hij had ons bijna gemist en dan had die toch echt doorgereden.
Bij terugkomst naar bushalte C13, waar ongeveer 25 mensen stonden te wachten in de kou en wind. Al met al stonden wij 30 minuten te wachten en andere mensen nog veel langer. Ik besloot hierop contact op te nemen met 24/7 parking, met de vraag of zij enig zicht hadden op wanneer de bus zou komen. Medewerker Andre gaf aan dat een wachttijd van 25-30 minuten heel normaal was. Hierop gaf ik aan dat ze misschien hun tijden beter kunnen aanpassen, er wordt overal immers 20minuten aangegeven. Hierop begon Andre te snauwen dat ze helemaal geen tijd indicatie kunnen geven en dit ook nergens doen, ik moest nog maar geduld opbrengen. Sta je dan met 25 andere mensen. Uiteindelijk na 45 minuten komt dan de bus en wordt niemand geholpen met het in de bus tillen van koffers. Vervolgens krijft de chauffeur kritiek over zich heen. Deze raakt hierdoor nogal opgefokt, wat een zeer agressieve rijstijl tot gevolg heeft. De koffers van de passagiers vlogen door de bus. Reed veel te hard waardoor er voor een rood stoplicht zowat een noodstop gemaakt moest worden. Vervolgens afgezet aan het begin van de parkeerplaats van 24/7 parking, weer niet geholpen met uitstappen. Denk je dat je er bent, kun je nog 500 meter je koffer door los grind trekken naar je auto.
De medewerkers krijgen door het nieuwe beleid, dat de baas ingevoerd heeft, al het gezeik over zich heen. Erg jammer hoe dit nu geregeld is, tegenover de persoonlijke service in oktober 2017! Ik zal hier niet nog een keer boeken en heb mijn reisbureau hierover ook geïnformeerd en geadviseerd een andere parkeerplaats te zoeken.

Sterke punten:
Geen meer

Zwakke punten:
Snauwende medewerkers, geen verharde weg, geen persoonlijke service.

Janine beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - voel me opgelicht

0

Review:
ik heb netjes via internet geboekt en betaald, met een reserveringsnummer. Dus ik bel bij vertrek dat ik er aan kom, zegt de man, we kunnen uw boeking niet vinden, maar komt goed. Kom ik daar aan, bekijkt de man even mijn boekingsformulier, en ik vraag voor de zekerheid een handtekening van hem op de bevestiging. Ik geef mijn sleutels af en krijg niet eens een bevestiging of wat ook. Ze legitimeren zich ook niet.
bij terugkomt bel ik het nummer wat op de bevestiging staat en zeg kunt uw mijn auto brengen? (bij vertrekhal 3).

ze zegt ik kan uw boeking niet vinden. maar ik weet er van ik kom er aan. Ze belt me na 10 minuten dat ik 80 euro moet betalen omdat ik waarschijnlijk bij een ander bedrijf heb geboekt. Ik zeg oh ok, maar ik heb hier de bevestiging.
Ze zegt ik kijk het straks na.
Ik kijk nog eens en zie dat ze me gebeld heeft met hetzelfde nummer als op de bevestiging. Dus ik bel boos terug en zeg dat het echt klopt omdat het tel.nm. van de bevestiging dezelfde is als waarmee zij belt. Ze zegt; het komt regelmatig voor dat bedrijven ons telefoonnummer gebruiken. (lijkt me
raar want als een bedrijf een ander tel.nm gebruikt, zijn ze
klanten kwijt)
Ik zeg; waarom zegt u nu tegen mij dat ik 80 euro moet betalen? dat had de man bij aankomst moeten zeggen dat ik bij een ander bedrijf heb geboekt als die van hun. ( wat trouwens niet waar is) Hij heeft toch gekeken naar mijn
bevestiging?) toen was alles ok. Het zal wel een en al
misverstand zijn, te beginnen bij dat ze de boeking niet gevonden hebben, vervolgens door zich niet te legitimeren, en dan nog te zeggen dat anderen hun tel.nm gebruiken. Ik had me bijna laten overhalen.
Op het einde stuurt ze een foto van de bevestiging naar haar baas, en toen was alles ineens goed. geen prettige aankomst!

Sterke punten:
betaalbaar, niet duur niet goedkoop

Zwakke punten:
zeer slechte communicatie, ze legitimeren zich niet als je de sleutels afgeeft bij vertrekhal 3 en je de auto meegeeft.

bijna 80 euro betaald extra!

snijder beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over 247Parking.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou 247Parking.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou 247Parking.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek 247Parking.nl


Home » Parkeren bij Schiphol » 247Parking.nl