247Parking.nl - 37 Reviews

Last updated: 28 september 2018
247Parking.nl Logo

7.9% aanbevolen, 37 Reviews

  1. 247Parking.nl
  2. 247Parking.nl Reviews
  3. Schrijf ook een review over 247Parking.nl

Niet tevreden over 247Parking.nl? Probeer dan eens Airport Parking.

247Parking.nl

247parking.nl Goedkoop, makkelijk, snel. Uitstappen voor de vertrekhal met valet of shuttle.

247parking.nl staat garant voor haar snelle, veilige en betrouwbare service.

247Parking.nl Details

Hits: 1665

URL: http://www.247parking.nl/

Categorieën: Parkeren bij Schiphol

Reviews: 37


247Parking.nl reviews (37):

247Parking.nl - jammer nooit meer

0

Review:
dit jaar de nieuwe opzet na 10 jaar houden we het voor gezien al het vriendelijke personeel weg bezuinigd onpersoonlijker kan niet en het was altijd zo goed al de auto s worden zo strak weg gezet om nog meer geld te maken hebberigheid gaat je dan kop kosten ook als je vraagt is dat niet link als jullie zo strak parkeren antwoordt nou en het is zo als er wat gebeurd is dat toch niet ons probleem dan bel je maar je verzekering sorry over en uit nog bedankt voor de goede jaren henry

Sterke punten:
geen meer

Zwakke punten:
het nieuwe hebberige beleid

Henry van or beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - Super service

0

Review:
Na de vele negatieve reacties hier waren we een beetje huiverig voor het parkeren bij 247parking. Alles is 100% meegevallen en de service was zoals het hoorde te zijn.

Het ontvangst was vriendelijk en beleefd, de sleutel moesten we inderdaad afgeven. Na de administratie die vlot en snel verliep moesten we wachten op de shuttlebus naar schiphol. Wij moesten 10 min. wachten. De shuttlebus rijd verschillende parkeer terreinen langs om mensen op te pikken. Al met al duurde de transfer naar schiphol zo'n 20 minuten.

Bij aankomst liepen we naar de ophaal plaats bij C13. Ivm de drukte kon de bus er niet komen en stond een stukje verder bij B.., de chauffeur kwam ons even halen. We moesten ongeveer 10 minuten wachten op de schuttlebus. terug verliep de transfer iets sneller omdat 247 parking vooraan ligt. De transfer duurde toen zo'n 15 min.

Het ophalen ver de auto verliep ook weer vlekkeloos. Al met al voor ons een zeer positieve ervaring. Het lijkt bijna alsof de negatieve reviews betrekking hebben op een ander bedrijf of een ander management

Sterke punten:
vriendelijke en snelle service

Zwakke punten:
geen

Bart Veen beveelt 247Parking.nl aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - NA 10 JAAR NOOIT MEER 24/7

0

Review:
10 jaar met 24/7 parking NOOIT MEER!
Na aankomst v de eerste keer,sleutel niet kunnen houden anders 15 euro erbij!
Staat heel misleidend op hun website noemen ze,daar: sleutel in de kluis!?
Als je daar naar vraagd krijg he als antwoord dat ze niet aan klantenservice doen!
Helemaal terug lopen met koffers naar de straat...wordt je met touringkar opgehaald,die ook nog andere parkings afgaat!
Extra tijd,wees blij als je je vliegtuig haalt!
Wij zeggen vaarwel 24/7 na 10 jaar parkeren!
En als tip lees deze laatste recensies van 2018 dan en.behoed jezelf ervan om bik deze parking te gaan parkeren#
Mensen begin er niet aan!

Sterke punten:
Vroeger genoeg...nu helemaal niks meer

Zwakke punten:
Alles ,wachttijd,klantvriendelijkheid,
Alles maar dan.ook werkelijk alles is zwak geworden bij.24/7

Schoonderb beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - Slecht sinds nieuwe beleid

1

Review:
Deze parking WAS heel erg goed, sinds het nieuwe beleid kun je nog beter met de trein naar Schiphol. Wij hadden niet goed gelezen en meteen onze auto geparkeerd, waarop de medewerker ons nog geen goededag zegt maar meteen snauwt of we ook altijd eerst naar onze hotelkamer gaan en daarna pas inchecken. Vervolgens is er iets misgegaan in het reserveren, want wij zouden de sleutel moeten afgeven. Dit wilden we niet omdat er veel recensies zijn dat er met de auto’s wordt gereden en vroegen of we konden bijbetalen om de sleutel mee te nemen, hierop lacht de medewerker me uit en zegt dat dat onzin is, zo iets gebeurde 5 jaar geleden op Schiphol maar nu echt niet meer. We moesten naar het begin van de weg lopen waar we zouden worden opgehaald door een shuttle stadsbus. Aan het begin van het terrein stond een medewerker waarmee wij een praatje maakten. De bus kwam voorgereden en de buschauffeur snauwde ons gelijk af waarom we niet voor aan de weg stonden want hij had ons bijna gemist en dan had die toch echt doorgereden.
Bij terugkomst naar bushalte C13, waar ongeveer 25 mensen stonden te wachten in de kou en wind. Al met al stonden wij 30 minuten te wachten en andere mensen nog veel langer. Ik besloot hierop contact op te nemen met 24/7 parking, met de vraag of zij enig zicht hadden op wanneer de bus zou komen. Medewerker Andre gaf aan dat een wachttijd van 25-30 minuten heel normaal was. Hierop gaf ik aan dat ze misschien hun tijden beter kunnen aanpassen, er wordt overal immers 20minuten aangegeven. Hierop begon Andre te snauwen dat ze helemaal geen tijd indicatie kunnen geven en dit ook nergens doen, ik moest nog maar geduld opbrengen. Sta je dan met 25 andere mensen. Uiteindelijk na 45 minuten komt dan de bus en wordt niemand geholpen met het in de bus tillen van koffers. Vervolgens krijft de chauffeur kritiek over zich heen. Deze raakt hierdoor nogal opgefokt, wat een zeer agressieve rijstijl tot gevolg heeft. De koffers van de passagiers vlogen door de bus. Reed veel te hard waardoor er voor een rood stoplicht zowat een noodstop gemaakt moest worden. Vervolgens afgezet aan het begin van de parkeerplaats van 24/7 parking, weer niet geholpen met uitstappen. Denk je dat je er bent, kun je nog 500 meter je koffer door los grind trekken naar je auto.
De medewerkers krijgen door het nieuwe beleid, dat de baas ingevoerd heeft, al het gezeik over zich heen. Erg jammer hoe dit nu geregeld is, tegenover de persoonlijke service in oktober 2017! Ik zal hier niet nog een keer boeken en heb mijn reisbureau hierover ook geïnformeerd en geadviseerd een andere parkeerplaats te zoeken.

Sterke punten:
Geen meer

Zwakke punten:
Snauwende medewerkers, geen verharde weg, geen persoonlijke service.

Janine beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - voel me opgelicht

0

Review:
ik heb netjes via internet geboekt en betaald, met een reserveringsnummer. Dus ik bel bij vertrek dat ik er aan kom, zegt de man, we kunnen uw boeking niet vinden, maar komt goed. Kom ik daar aan, bekijkt de man even mijn boekingsformulier, en ik vraag voor de zekerheid een handtekening van hem op de bevestiging. Ik geef mijn sleutels af en krijg niet eens een bevestiging of wat ook. Ze legitimeren zich ook niet.
bij terugkomt bel ik het nummer wat op de bevestiging staat en zeg kunt uw mijn auto brengen? (bij vertrekhal 3).

ze zegt ik kan uw boeking niet vinden. maar ik weet er van ik kom er aan. Ze belt me na 10 minuten dat ik 80 euro moet betalen omdat ik waarschijnlijk bij een ander bedrijf heb geboekt. Ik zeg oh ok, maar ik heb hier de bevestiging.
Ze zegt ik kijk het straks na.
Ik kijk nog eens en zie dat ze me gebeld heeft met hetzelfde nummer als op de bevestiging. Dus ik bel boos terug en zeg dat het echt klopt omdat het tel.nm. van de bevestiging dezelfde is als waarmee zij belt. Ze zegt; het komt regelmatig voor dat bedrijven ons telefoonnummer gebruiken. (lijkt me
raar want als een bedrijf een ander tel.nm gebruikt, zijn ze
klanten kwijt)
Ik zeg; waarom zegt u nu tegen mij dat ik 80 euro moet betalen? dat had de man bij aankomst moeten zeggen dat ik bij een ander bedrijf heb geboekt als die van hun. ( wat trouwens niet waar is) Hij heeft toch gekeken naar mijn
bevestiging?) toen was alles ok. Het zal wel een en al
misverstand zijn, te beginnen bij dat ze de boeking niet gevonden hebben, vervolgens door zich niet te legitimeren, en dan nog te zeggen dat anderen hun tel.nm gebruiken. Ik had me bijna laten overhalen.
Op het einde stuurt ze een foto van de bevestiging naar haar baas, en toen was alles ineens goed. geen prettige aankomst!

Sterke punten:
betaalbaar, niet duur niet goedkoop

Zwakke punten:
zeer slechte communicatie, ze legitimeren zich niet als je de sleutels afgeeft bij vertrekhal 3 en je de auto meegeeft.

bijna 80 euro betaald extra!

snijder beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - van goede service nar drama dankzij nieuwe formule

0

Review:
bij aankomst sleutel inleveren , bij vragen waarom dan zegt men dat ze dit strakker kunnen inparkeren maar hij stond werkelijk strak geparkeerd?? heel vreemd. koffers zelf sjouwen door slecht geasfalteerd terrein naar voor aan de weg. Daar wordt men door een bus opgehaald. Heel gedoe en chaos met de koffers. Bij terugkomst idem dito en ophaalpunt via aankomsthal 4 naar c13 is nog een hele bezoeking als het regent. Dit geld ook voor het terrein waar je auto geparkeerd staat. Dikke kans dat je door de regen en blubber loopt te sjouwen. We hebben jaren met plezier geparkeerd bij jullie maar met deze formule niet meer. Dit was ws de laatste keer. Erg jammer

Sterke punten:
parkeerplek vlakbij schiphol

Zwakke punten:
slechte service

pols beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - Nooit meer hier parkeren !

0

Review:
Bij bevestiging afspraak sleutel houden ,maar bij parkeren moet je sleutel afgeven.opgaaf van reden wij zetten auto,s zelf weg ,kunnen we er meer kwijt dus kort op mekaar en auto wordt meerdere keren verzet op volgorde vertrek.
Lekker dan maar wat moet je ,al betaald ! en je wilt naar vliegveld .met shuttle busje naar schiphol gaat goed .
Maar terug van vakantie gelijk gebeld als we koffers hebben.
Verbinding wordt 3 keer verbroken,worden dan terug gebeld.je moet naar aankomst hal bus halte C13 is veranderd wordt daar opgehaald door grijs busje.geen busje te zien .na nog meerdere keren gebeld ,komen er aan binnen 20 min zal busje net gemist hebben inmiddels al met meerdere mensen die daar ook stonden te wachten .Bij elkaar 1½ uur staan wachten komt er oude stadsbus aan.
Koffers moet je zelf maar zien weg te zetten in bus .chaos alom dus.Bus kan parking niet op stopt voor parking en je moet het maar uit zoeken.
eerst naar meld punt gelopen ,je moet bij busje zijn op terrein wij terug dood moe wordt je er van ,gemeld daar auto staat daar en daar weer terrein op zoek naar auto.
Mensen zoek een andere parking !!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Veel

Bert beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - WAS altijd goed en goede service maar nu waardeloo

0

Review:
We zijn jaren klant van 247 parking, dat zegt genoeg maar dit jaar begin maart 2018 moesten we zomaar de sleutel moesten afgeven was een nieuwe regeling zei de jongen, achteraf kun je tegen !!!Betaling !!! van E20,00 je eigen sleutel behouden, maar nu in mei 2018 is het helemaal een zootje, bij terugkomst bel je altijd het 06 nummer en dan haalt een busje je op was altijd prima, maar nu weer een verandering.......een grote touringcar haalt je op en gaat diverse parkeerplekken bij langs, het was een grote chaos want de koffers moesten binnen in de bus staan, oude mensen die hun koffer niet konden tillen , allemaal koffers in het gangpad , mensen die erover vielen, mopperende mensen, wat jammer dat dit zo moet, het is kostenbesparend , wat jammer voor de mensen die daar werken of werkten, die krijgen ook nog eens alles over zich heen, mensen van 247 parking sterkte met die nieuwe regels!!!! Denk niet dat ze ons er nog weer zien!!!Jammer jammer...............

Sterke punten:
hadden ze!!

Zwakke punten:
lees boven

j van heze beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - Slechtste parking ever...

0

Review:
Wat een vreselijke bende! Bij aankomst stond het personeel buiten een sigaret te roken zonder ook maar enig aandacht aan ons te schenken. Er kon nog geeneens een goedemorgen vanaf. Ondanks dat we vooral hadden gezocht op het niet afgeven van de autosleutel, moesten we deze toch afgeven. Er werd ons niet gemeld dat dit tegen kosten toch zou kunnen. We hebben daarop onze dure auto vergrendeld om te kunnen starten en bij terugkomst bleek dat ze er in gezeten hadden! De spiegels stonden uitgeklapt en de stoel was naar voren geschoven. Vanwege de drukte in de meivakantie stond er een touringbus klaar, die eerst wat voller moest zijn voordat we vertrokken. We werden keurig afgezet maar bij aankomst duurde het toch wel lang voordat we weer werden opgehaald, terwijl we hadden aangegeven dat we de koffers al in bezit hadden (1e op de band). Afgelopen week ook nog eens mail gehad om onze vlucht te claimen van 4/5 terwijl we op 1/5 vlogen, dus de administratie klopt daar ook niet. Nee, NOOIT meer 24/7

Sterke punten:
WC op terrein

Zwakke punten:
Nors, sleutel afgeven, ze zitten in je auto, laat ophalen bij terugkomst

Monique beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

247Parking.nl - Gemengde gevoelens.

0

Review:
Voor aankomst bij 247parking netjes gebeld en ook netjes te woord gestaan.
Bij aankomst stond op een verlaten terrein een oude bouwkeet waar de receptie zich in bevindt. Het terrein, een knollenveld, is ZEER slecht verlicht. Toen ik mij gemeld had en de sleutel had afgegeven, werd mij verteld dat de auto niet verplaatst zou worden. Bij vertrek van het terrein moest ik tekenen voor ontvangst etc. etc. en kreeg ook van de receptie een formulier mee dat de auto er stond. Bij terugkomst op het terrein, was mijn auto wel verplaatst!! En hoefde ik nergens voor te tekenen dat ik de auto weer in ontvangst had. De chauffeur maakte een zeer gehaaste indruk en had, zoals hij het vertelde, geen tijd om te tekenen. Na lang aandringen kreeg ik, na een autocheck, toch een handtekening van de beste man. De auto was schadevrij, maar stond wel zeer dicht op een andere auto geparkeerd.

Dit was voor mij de eerste keer bij 247parking, maar ook de laatste.
Ik zet hem in het vervolg weer mooi op P3 van Schiphol zelf. Voor die 30 euro extra zit ik toch een stuk rustiger in mijn strandstoel.


Sterke punten:
goedkoop

Zwakke punten:
Gehaast, onpersoonlijk, afspraken niet nakomen, slecht verlicht terrein, zeer slecht onderhouden terrein, chauffeurs rijden in busjes zonder taxipas o.i.d., lang moeten wachten als je weer terug wilt naar het terrein.

Sytse beveelt 247Parking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over 247Parking.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou 247Parking.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou 247Parking.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek 247Parking.nl


Home » Parkeren bij Schiphol » 247Parking.nl