PTA Parking is een parkeeraanbieder, gespecialiseerd in het gebied van Valet Parking. Via deze site kunt u gemakkelijk en snel uw parkeerplaats reserveren.

PTA Parking Reviews

  • Al 4 jaar maak ik minimaal 1 keer per jaar gebruik van de diensten van PTA . Dit tot grote tevredenheid. Ik heb nog nooit lang op mijn auto moeten wachten. Personeel is correct .

    Sterke punten
    Komen spraken na

    Zwakke punten
    Kan af en toe even duren voordat de bevestiging er is

    Door Jos Nijboer op 11 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Niet aan te raden om hier te parkeren. Wij hebben een negatieve ervaring met dit bedrijf.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie, locatie, beveiliging.

    Door J. de K. op 1 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heerlijk om te weten dat parkeren bij(Ruud) PTA veilig en goed geregeld is. Altijd staat er iemand klaar om mijn auto over te nemen voor ik ga vliegen. Mijn koffer wordt keurig op een bagagekarretje gelegd. Als ik terug kom, een telefoontje naar PTA en mijn auto staat weer klaar. Koffer wordt in mijn auto gelegd en ik kan weer naar huis.

    Sterke punten
    Betrouwbaar.
    Goed bereikbaar.
    Persoonlijk contact.

    Zwakke punten
    Geen, ik ben zeer tevreden.

    Door Waalboer op 30 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben nu al een aantal keer gebruik gemaakt van PTA parking en zijn zeer tevreden. Hebben nog nooit problemen gehad en Ruud is altijd op tijd!
    PTA parking is zeker een aanrader!

    Door Rebecca op 27 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Opnieuw geparkeerd bij PTA parking. Ook dit keer weer perfecte service! Geen wachttijden wat erg prettig is wanneer je aankomt na een lange reis. Zeer vriendelijke service, geholpen met koffers in en uitladen! Volgende keer weer parkeren bij PTA!

    Sterke punten
    Accuraat, behulpzaam, goed bereikbaar

    Zwakke punten
    Geen!

    Door de wild op 23 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hebben al regelmatig gebruikt gemaakt van PTA Parking (5) en tot nu toe gaat alles perfect. Half uur voor aankomst even bellen en ze staan klaar, bij terugkomst bellen als je de koffers hebt en kom je daarna aan tussen hal 2 en 3 staat je auto weer voor je klaar.

    Sterke punten
    De vriendelijkheid en accuratesse van het personeel.

    Zwakke punten
    Eigenlijk geen!

    Door Lansbergen G op 12 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als jaren maken we gebruik van PTA parking en we zijn er heel erg tevreden over.
    Altijd op tijd en heel klantvriendelijk.
    Laatste keer in mei waren we wat later, je wordt dan keurig gebeld waar je ergens bent of hulp nodig hebt?
    Hele goede reden om vanaf Amsterdam te vliegen, hoef je je al geen zorgen te maken over je vervoer

    Sterke punten
    Aardig personeel, klantvriendelijk, op tijd, auto komt keurig terug.

    Door Anita op 22 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onderhand meermaals gebruik gemaakt van deze service vanaf 2014 tot op heden (min 20 keer). Bij vertraging of anderzins, goed bereikbaar en flexibel. Een aanrader ook gezien de prijs.
    Goede service!

    Sterke punten
    Flexibel
    Goed bereikbaar
    Service
    Prijs

    Door Bastiaan op 19 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beste Pta Parking

    Wij hebben van jullie valet parking service gebruik gemaakt. En wij kunnen echt iedereen jullie parking bedrijf aanbevelen. Heb er geen woorden voor. Het was echt echt TOP. Zo'n luxe service, qua gevoel hebben wij nog nooit zo ervaren als wij op vakantie gingen. Alles liep gesmeerd. Van A tot Z.

    ps Wij hebben al een reservering gemaakt voor de mei vakantie. We verheugen ons nu al. ;-)

    Groeten van de familie Totti.

    Sterke punten
    Persoonlijke aanpakt
    Accuraat
    Aardige Personeel
    Behulpzaam met de bagage

    Zwakke punten
    Geen

    Door Julia op 4 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • geen gesjouw meer met koffers en vervoer naar parkeerplaats gelijk naar de aankomsthal, wordt netjes geholpen en bij terug komst staat onze auto al weer start klaar om naar huis te gaan, wat een luxe

    Sterke punten
    mensen waar je van op aan kunt, complimentje als vaste klant, kan het iedereen aan bevelen, bedankt Ruud

    Door Elly op 24 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voor de 2de keer auto laten parkeren
    door PTA valet parking.
    Kan niets anders zeggen dan :
    "super goede service".
    Alles gaat zoals van te voren besproken.
    Aardige mensen die ook nog eens niet
    te beroerd zijn om je met de koffers te helpen.
    Thanks

    Sterke punten
    goede afspraken
    keurig op tijd
    vriendelijk

    Door v d Corput op 8 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Super geregeld. We hadden 2 uur vertraging, was geen enkel probleem. Toen we aankwamen stond hij netjes te wachten, en toen we geland waren stond hij er weer, perfect op tijd. Het kost je ongeveer 75 euro maar dan heb je qua vervoer wel een onbezorgde vakantie. Super! 👍

    Sterke punten
    Keurig op tijd. Verzorgde meneer. Hielp met koffers. Auto netjes behandeld. Professioneel.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Herman de he op 8 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hebben al een keer of 4-5 gebruik gemaakt van de service van PTA. Verloopt altijd vlot en netjes.
    "Valet Parking"', wij vinden het een geweldige en luxe oplossing voor het parkeren op Schiphol.
    We herkennen eigenlijk alle pluspunten die anderen al noemen en men is voor ons steeds 24u per dag bereikbaar geweest. Onze eerste kennismaking verliep ook via vakantieveilingen maar de ervaring leert inmiddels dat de site van PTA ook regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen heeft.

    Helemaal tevreden dus en van harte aanbevolen!

    Sterke punten
    Prima service en afhandeling in alle opzichten
    Voordelige tarieven
    Transparante afspraken
    Aanvullende services mogelijk (auto wassen etc)
    Luxe

    Zwakke punten
    Geen minpunten

    Door Willem op 1 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit is niet de eerste keer, dat wij ons auto parkeren bij de jongens van PTA parking. Kan alleen maar zeggen, dat ze hele goede service verlenen. Klant vriendelijk, netjes, helpen mee met de koffers. Zeer attente personeel.

    Klasse jongens. Wij zijn zeer tevreden over jullie. En komen ZEKER weer terug.

    Groetjes van de familie de Groot

    Sterke punten
    Zie boven

    Door Gert-Jan op 1 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zoals hierboven vermeld, alles netjes verlopen! Ook wij hadden via vakantieveilingen 8dagen goedkoop kunnen parkeren. Nette en vriendelijjke chauffeur.

    Tegenvaller vonden wij, als ze dan toch koffie gaan halen met en in JOUW auto, ruim dan ook je koffiebekers op!!! Deze troffen wij helaas bij thuiskomst pas aan!

    Sterke punten
    Nette chauffeur en hielp ook mee met de koffers.

    Zwakke punten
    De koffiebekers van de Douwe Egberts lagen bij thuiskomst nog in mijn auto in de koffiebekerhouder tussen de voorstoelen. Beeeetje slordig en straalt zeker geen professionaliteit uit.

    Door Leonie op 13 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Perfecte service je belt een half uurtje van te voren dat je aankomt dan staat er ook duidelijk iemand die jouw al gezien heeft(omdat je immers je kenteken door hebt gegeven) Als je weer aankomt even weer een belletje en je auto staat weer op dezelfde plek als je hem afgeleverd hebt helemaal geweldig wat luxe! En dan helpen ze ook nog met je koffers in en uit laten waar vind je dat nog?

    Sterke punten
    Alles

    Door Dekker op 23 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via vakantieveilingen 8 dagen parkeren verkregen. Omdat we toch een beetje terughoudend waren voor reservering eerst gebeld en werd toen goed te woord gestaan. uiteindelijk dus gereserveerd en moest een half uur voor ons vertrek contact opnemen zodat er iemand zou klaar staan om onze auto in ontvangst te nemen. Helaas vanaf een half uur vooraf constant gebeld en mailbox ingesproken en geen reactie. Uiteindelijk geen contact verkregen en dus op de valreep proberen om dan je auto elders geparkeerd te krijgen. Tijdens onze wandeling naar de vertrekhal (we waren door dit geheel al verlaat)ineens telefoon en er werd mij verteld dat ik helemaal niet gebeld had en geen berichten waren binnen gekomen(vreemd :waarom werd ik dan toch veel later terug gebeld?)Geen beste ervaring voor ons dus en al helemaal geen best gevoel:als er al wordt gezegd dat mijn telefoontjes niet zijn gepleegd terwijl ik echt tig x heb gebeld,hoe gaat dat als ik mijn auto hier aan over laat?

    Door Jan op 6 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Met twee auto's naar schiphol midden in de nacht, via email een keurige bevestiging gehad, betalen doe je pas op schiphol bij een zeer beleefde behulpzame chauffeur (het visitekaartje van de firma) Chauffeur stond ons op te wachten, bij terugkeer stonden de auto's direct klaar, chauffeur heeft zelfs de koffers geladen,

    wij parkeren nooit meer, maar laten de auto's over aan PTA parking! helemaal super

    Sterke punten
    op tijd
    vriendelijk
    proffessioneel
    niet duur
    hulp
    betrouwbaar

    Door Gertjan op 27 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer goede ervaring met PTA valet parking afgelopen week. Auto werd om 5 uur sochtends opgehaald en we konden direct naar de terminal. Ophalen was ook perfect, bellen vanaf de bagageband en de auto stond klaar toen we buiten stonden.

    Keurige chauffeur, zeer beleefd en helpt met koffers! Voor ons nooit meer lang parkeren op Schiphol!

    Sterke punten
    Sneller dan lang parkeren
    Goedkoper dan lang parkeren
    Nette chauffeur
    Hulp met koffers inladen

    Zwakke punten
    -

    Door Willem Jan op 27 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij zijn blij verrast door de goede service van PTA Parking!
    Van te voren hadden wij sterke bedenkingen over valet parking in het algemeen, maar het is ons erg goed bevallen!
    Ik kreeg snel een bevestiging van mijn reservering, waarop ik reageerde met onze vragen en angsten ten aanzien van valet parking. Op deze mail kreeg ik dezelfde dag nog een vriendelijke uitgebreide reactie.
    We vlogen om 5:00 s'morgens. Een half uur voor aankomst moesten we bellen hoe laat we er zouden zijn, dat was 3:45 in ons geval. Dit gedaan en toen wij aankwamen bij de vertrekhal, kwam de chauffeur ook tegelijk met ons aan. Bij het ophalen van de auto ging het net zo voorspoedig, dit was rond 23:00 s' avonds.
    Onze auto kregen wij precies zo terug als dat wij hem hebben ingeleverd!

    Sterke punten
    - geen wachttijd
    - snel antwoord op vragen
    - auto in dezelfde staat terug
    - slechts 24 km gereden (dus op maar 12 km afstand geparkeerd geweest)

    Zwakke punten
    n.v.t.

    Door Deborah op 9 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tot 2 x toe proberen te reserveren, beide keren geen bevestiging mail ontvangen.
    Slecht bereikbaar

    Door Patrick op 25 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Totaal verrast. Jongens waren optijd aanwezig om mijn nieuwe auto op te halen. Als dat maar goed gaat denk je. Maar moet eerlijk zeggen, werd vriendelijk, netjes en beleefd behandeld. Bij terugkomst op Schiphol, zoals afgesproken stond mijn auto klaar bij de vertrekhal. Geweldig. Bedankt jongens van PTA Parking!!

    Sterke punten
    Optijd
    Vriendelijk
    Beleefd
    Prijs kwaliteit is goed

    Door Judith Boom op 17 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vlieg regelmatig via Schiphol voor mijn werk, voorheen parkeerde ik bij een ander bedrijf. Via een collega kreeg ik een tip om de auto bij pta parking te parkeren. Zo gezegd zo gedaan. Eerst de site bekeken, zag er goed uit en betrouwbaar. Dus een reservering gemaakt. En ter bevestiging heb ik pta parking gebeld, om eea te veriferen. Werd vriendelijk te woord gestaan en uitgelegd hoe het verder in zijn werk gaat. Dus alles prima in orde. Bij het inleveren van mijn auto moest ik 30 minuten van te voren bellen. En zij stonden al keurig klaar bij de vertrekhal. Werd vriendelijk voorgesteld en correct en beleefd ontvangen. Voelde me net een filmster ;) Formulieren ingevuld, pinnen en ik kon direct inchecken en mijn vlucht pakken. Bij terugkomst belde ik pta parking op toen ik het vliegtuig uitstapte, had tenslotte alleen maar handbagage. Dus kon binnen 15 a 20 minuten buiten staan. En ja hoor, mijn auto stond keurig klaar en kon ik met een goed gevoel naar huis gaan. Geweldige service. Oja, nu ik meer gebruik maak van pta parking, voor het zakelijke reizen, krijg ik 10% korting op de parking. Wat wil je nog meer zou ik zeggen. Heel attent.

    Sterke punten
    Vriendelijk personeel, correct en beleefd. Ze nemen de tijd, zodat de druk van de ketel is.
    Je kan bij pta parking pinnen.

    Zwakke punten
    Ze zijn altijd optijd ;-)

    Door Richard op 10 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek PTA Parking

Schrijf je eigen review