Reviews van deze auteur

waardeloos!!!!! onbeschofte medewerkers!

Review over Schiphol ParkFly

Wij hebben gekozen voor de formule waar onze wagen opgehaald diende te worden door parkfly aan de luchthaven.
Heenreis werd de wagen opgehaald maar liefst 45' na het afgesproken tijdstip!! Meermaals werden wij aangemaand om ons voertuig, dat net voor de vertrekhal, deur A, stond te verplaatsen daar er niet geparkeerd mag worden. Toen de mensen van parkfly uiteindelijk gearriveerd zijn, kregen wij te horen dat er een ongeluk gebeurd was en dat ze niet door konden. Vervolgens kregen wij te horen dat wij tijd genoeg hebben en dat een uur op voorhand inchecken meer dan genoeg was. De heren zijn dus duidelijk niet verder dan Amsterdam op reis geweest.
Op de terugreis hebben wij zoals gevraagd telefonisch contact genomen. Als klant waren wij in de veronderstelling dat de firma perfect weet welke klanten die bepaalde dag opgehaald dienen te worden en voor dewelke formule men heeft gekozen. Na half uur wachten is men ons komen afhalen. Eenmaal op het terrein van de firma vond men onze sleutel van de wagen niet, noch onze fiche. Vervolgens kwam men tot constatatie dat wij voor een andere formule hebben gekozen en eigenlijk diende men naar Schiphool met onze wagen te komen. Wij kregen het te horen dat dit onze schuld is want dat wij beter dienen te communiceren met de operator die de telefoons aanneemt. Hierdoor hebben wij heel veel tijd verloren, met te wachten, met extra onnodige rit naar het bedrijf en daardoor een verdere afstand naar huis.
De medewerkers zijn werkelijk onbeschoft en onbehulpzaam. Wij moesten maar zelf ons voertuig gaan zoeken op het terrein. Eenmaal gevonden, vonden wij een
hoop rommel achtergelaten.
Kortom voor ons nooit meer!!!!
Hopelijk trekken andere reizigers hun lessen uit onze ervaring.

Sterke punten
geen!!

Zwakke punten
medewerkers onbeschoft ,niet behulpzaam,onbetrouwbaar.
super lange wachttijden.

reacties: