Goedkoop parkeren Schiphol? Lang parkeren Schiphol? Cheap-Parking staat altijd voor u klaar 24 uur per dag, 7 dagen per week! Ook 's nachts aankomen en vertrekken. De beste deals voor Parkeren Schiphol krijgt u bij Cheap-parking.nl!

Cheap-Parking Reviews

  Parkeer hier niet! Sleutel inleveren en u bent niet meer verzekerd!

  Neem goede reviews niet serieus!

  Na uw vakantie blijkt uw auto gestolen? Jammer dan. Mijn verzekering betaalt niks omdat ik de 2 sleutels niet kan laten zien.

  Dit bedrijf mijden..

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel om op te noemen

  Aanrader

  Prima nachtservice, keurige ontvangst! Op tijd weer opgehaald. Auto stond klaar, voor herhaling vatbaar.

  Sterke punten
  Service, ligging en prijs.

  Zwakke punten
  Geen

  PARKEER HIER NIET!!!

  Voor mijn vakantie de auto in goede staat afgeleverd
  Bij terugkomst wilde ik 's nachts weg rijden van de parkeerplaats deden mijn lampen het niet meer en hendel moterkap was afgebroken.

  Voor iedereen die denkt dat je hier goedkoopt parkeert, doe het niet!
  Goedkoop parkeren blijkt na het ophalen van je auto een stuk duurder te zijn door de reparatiekosten!

  Sterke punten
  Liegen, bedriegen

  Zwakke punten
  Betrouwbaarheid, eerlijkheid

  Prima geregeld bij cheap parking

  Wij gaan al jaren naar Cheap Parking en vinden het een prima parkeerbedrijf.
  En vooral nu ze verhuist zijn naast Schiphol is de shuttletijd maar 3 minuten.

  Sterke punten
  Dichtbij Schiphol
  Goedkoop

  Cheap parking? Onbetrouwbare dieven

  Bij terugkomst vraagt mijn navigatie/radio om de kaart te controleren. Nu ga ik niet midden in de nacht op een parkeerterrein kijken of mijn kaart moet worden geupdate.

  Paar dagen later (vraag kwam steeds terug) dan maar eens doen. Toen bleek dat de geheugenkaart achterstevoren in mijn navigatie was gepropt. Kaart kapot en navigatie onbruikbaar. Schade een dikke € 200,--. Dus mailen. Gelijk aangegeven dat mijn parkeergeld (euro of 2) ook verdwenen was.

  Reactie van de heer Garritsen? Bewijst u het maar!

  Nou Parking 3 op Schiphol is net zo duur en met de gratis bus net zo makkelijk. En je hoeft je sleutels niet af te geven.

  Sterke punten
  liegen, bedriegen, stelen, beschadigen en ontkennen!

  Zwakke punten
  dat er dieven en leugenaars werken

  geweldig

  Gisteren teruggekomen van vakantie en niks dan lof met betrekking tot Cheap-Parking, alles wat ze beloven wordt nagekomen. Ik zie hier allemaal negatieve reviews terwijl er écht niks is aan te merken op de service die zij verlenen. Op tijd weggebracht en op tijd opgehaald, aardige, professionele chauffeurs, toen wij de vertrekhal uitliepen stond het busje te wachten op ons, wat wil je nog meer? Top top top!

  Sterke punten
  Komen afspraken na
  Keurige, professionele chauffeurs
  Koffers worden in en uit de bus getild

  Zwakke punten
  Géén

  levensgevaarlijk

  We zijn net terug van vakantie uit Egypthe, denk je veilig te zijn geland vauit daar!
  word je je opgehaald met nog 4 personen.
  dus 8 in een busje gepropt, waar te weinig ruimte voor is, de koffers konden bijna niet mee, 1 koffer moest onder de benen van een mevrouw worden gestopt.
  mn man moest me vasthouden, want deze oude onverantwoorde ersoon, vond het nodig om 3 keer de telefoon op te moeten nemen, en scheurde door de bochten met hoge snelheid!
  en zelf begon hij daarna ook 2 keer te bellen, en dat met 1 hand, en zonder handen, ook nog te smsen!!

  Deze man zag daardoor het rode stoplicht NIET!
  een mevrouw en ik gilde bijde rood! en de man ging volop de rem!
  niet normaal! je zit ook nogeens met kinderen in deze bus!
  De man reageerde nergens op!

  en ging gewoon verder waar hij mee bezig was!
  Mn bekkeninstabiliteit, was funest met deze rit, ik ben met veel pijn en angst uitgestapt, de man heeft geen excuus en geen gedag gezegt.

  het is werkelijk schandalig, dat vonden de andere inzittende ook, zij hadden zelfs een uur moeten wachten, omdat het busje wat hun op zou halen vol was!
  Nu we dit allemaal lezen, gaan we ook maar evn om onze auto heen lopen om te kijken of ze daar ook nog aan gesleuteld hebben?

  Sterke punten
  geen woorden voor zo slecht

  Zwakke punten
  geen goede service

  Auto terug gekregen met andere band !!!!???

  Bij deze een waarschuwing!! Toen ik 3 weken geleden op vakantie ging heb ik mijn Mercedes bij Cheap parking op de Kruisweg 1539 te Cruquius-Oost neergezet.

  Tijdens mijn vakantie hebben ze een nieuwe (rechter) achterband op mijn auto gezet. Mijn velg was ook ineens beschadigd. Dit zag ik helaas thuis pas Toen ik ze belde en vroeg waarom ze mijn € 250 euro kostende Michelin sportband vervangen hadden voor een € 50 band van het merk Ovation. Wisten ze van niets. Ze gaven wel aan dat het moeilijk is om te bewijzen dat zij het gedaan hebben. :-s.

  Dus de vragen : wat is er met mijn auto gebeurd toen ik op vakantie was? Hoe wordt dit nu verder opgelost ? werden beantwoord met : "dat is uw probleem".

  Ik ben net naar de politie gegaan, het is een civiele zaak dus het gaat via mijn rechtbijstand.
  Maar als ik de reacties voor me lees is het handiger om de rechtbijstand te vergeten en mijn geld zelf op te halen met een groepje vrienden.

  Sterke punten
  -Liegen.
  -Je aan het lijntje houden.
  -Eigendommen stelen.
  -Mogelijk heling van onderdelen van de auto.
  -Bij schade de onderdelen vervangen met een onderdeel dat in kwaliteit en prijs niet met elkaar te vergelijken is.
  -Het niet vermelden dat er schade aan de auto is (geweest).

  Zwakke punten
  -Betrouwbaarheid.
  -Eerlijkheid.
  -service.
  -Klantvriendelijkheid.

  familie

  ook onze auto was beschadigd en dit ging hij overleggen met zijn verzekering nu 7 maanden later wachten we nog en hebben we de auto zelf maar laten repareren dus nooit daar parkeren

  Sterke punten
  inderdaad smoesjes en mensen aan het lijntje houden en ook geen enkele reactie op de brieven die geschreven zijn

  Zwakke punten
  geen reactie wel als ze geld kunnen ontvangen anders niet

  schade aan de auto word niks mee gedaan

  Wij zijn op vakantie geweest, we hadden de auto bij cheap-parking geparkeerd. Ze zeggen daar: wij rijden de auto\\\\\\\'s weg zodat als er schade is, wij er zelf verantwoordelijk voor zijn(lijkt heel leuk, in de praktijk is dit anders).\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nNu hebben we de auto opgehaald blijkt er schade op te zitten.\\\\\\\\r\\\\\\\\nWe bellen de hele week elke dag, maar steeds is er een ander smoesje om je niet te willen helpen.(bijv. sorry de baas is er niet of de baas is even met iets belangrijkers bezig).\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nWij staan nu na 1 week nog met de schade en bij cheap-parking willen ze er niks van weten.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nDeze service is zo slecht!! ik ga er nooit meer heen! \\\\\\\\r\\\\\\\\n

  Sterke punten
  smoesjes maken

  Zwakke punten
  zeggen dat ze iets gaan regelen en er niks aan doen

  Cheap-Parking cheap...waarmee???

  bij aankomst van de parkeerplaats stond deze bomvol. Autosleutel hebben we achter moeten laten. Bij terugkomst, 's nachts, hebben we tig keer moeten bellen om contact te krijgen. Op alle nummers kregen we constant de voicemail. Uiteindelijk contact...we zijn er binnen 10 min. ..We hebben 1 uur staan wachten voordat we werden opgehaald. In de auto werd om onze autosleutel gevraagd...die hadden we daar toch achter gelaten???....de chauffeur reed veel te hard. Het liefste had hij nog meer mensen(7 zitplaatsen, dus meer dan 7 kan niet) meegenomen maar dit accepteerden we niet. Dus dit...nee echt noooooit meer....

  Sterke punten
  op een snelle manier zakken vullen

  Zwakke punten
  veel te lange wachttijd

  Cheap?? Alleen in service

  Het doorbreken van de maximumsnelheid, snelheid door de bochten, 9 personen zitten in een 7 zittende bus. Maken 7 rondjes van Schiphol en worden gemaakt om te wachten op 40 minuten met excuses na excuses ..... dit was gewoon de terugreis met deze totaal onprofessioneel service. Toen de buschauffeur werd gevraagd over de veiligheid van zijn reis en zijn passagiers, zijn respons, 'we hebben ok aangekomen'!
  We adviseren niet het gebruik van deze dienst .....

Bezoek Cheap-Parking

Schrijf een review