Reviews van deze auteur

Super service

Review over 247Parking.nl

Na de vele negatieve reacties hier waren we een beetje huiverig voor het parkeren bij 247parking. Alles is 100% meegevallen en de service was zoals het hoorde te zijn.

Het ontvangst was vriendelijk en beleefd, de sleutel moesten we inderdaad afgeven. Na de administratie die vlot en snel verliep moesten we wachten op de shuttlebus naar schiphol. Wij moesten 10 min. wachten. De shuttlebus rijd verschillende parkeer terreinen langs om mensen op te pikken. Al met al duurde de transfer naar schiphol zo'n 20 minuten.

Bij aankomst liepen we naar de ophaal plaats bij C13. Ivm de drukte kon de bus er niet komen en stond een stukje verder bij B.., de chauffeur kwam ons even halen. We moesten ongeveer 10 minuten wachten op de schuttlebus. terug verliep de transfer iets sneller omdat 247 parking vooraan ligt. De transfer duurde toen zo'n 15 min.

Het ophalen ver de auto verliep ook weer vlekkeloos. Al met al voor ons een zeer positieve ervaring. Het lijkt bijna alsof de negatieve reviews betrekking hebben op een ander bedrijf of een ander management

Sterke punten
vriendelijke en snelle service

Zwakke punten
geen

reacties: