Reviews van deze auteur

Top klantenservice

Review over Vliegen En Parkeren

Onlangs zijn wij teruggekomen van onze zomervakantie in Portugal. Het parkeren verliep vlot op de heenreis, we konden de reis naar het vliegveld meteen voortzetten in de shuttle. Bij terugkomst na een lange reis moesten we 40 minuten wachten op Koln voor de shuttle service! Hier hadden wij dus echt geen zin in na die lange reis. We hebben vliegenenparkeren gebeld en zij gaven ons nog een kleine compensatie voor het wachten, erg netjes!

Sterke punten
wachten verzachten en we werden serieus genomen

Zwakke punten
parking in koln hierover feedback geven indien nog niet gedaan

Top aanbod

Review over Vliegen En Parkeren

Voor mijn zomervakantie zocht ik naar de meest goedkope parkeerplek bij Dusseldorf airport. Op deze website zijn de prijzen nog goedkoper dan wanneer ik direct bij de parkeeraanbieders boek. Niet persé erg! :)

Sterke punten
Overzichtelijk
Goedkoop
Duidelijk

Zwakke punten
niets

reacties:

Review: Oplichters!

Goedemiddag Julia,

Sorry ik zie uw bericht nu pas! Wat vervelend om te horen dat de boeking niet goed was doorgekomen bij de parking. Heel graag ontvangen we uw boekingsnummer en/of achternaam, zodat we kunnen kijken om welke parking het gaat.

Vliegen en Parkeren is verantwoordelijk voor het gehele boekingssysteem, als inderdaad blijkt dat de boeking niet goed is doorgekomen bij de parking dan willen we u graag het hogere betaalde bedrag retourneren. Wilt u mij tevens het betaalbewijs van de alternatieve parkeergelegenheid mailen?

U mag reageren via de mail: [email protected]

We horen graag van u!