Reviews van deze auteur

voel me opgelicht

Review over 247Parking.nl

ik heb netjes via internet geboekt en betaald, met een reserveringsnummer. Dus ik bel bij vertrek dat ik er aan kom, zegt de man, we kunnen uw boeking niet vinden, maar komt goed. Kom ik daar aan, bekijkt de man even mijn boekingsformulier, en ik vraag voor de zekerheid een handtekening van hem op de bevestiging. Ik geef mijn sleutels af en krijg niet eens een bevestiging of wat ook. Ze legitimeren zich ook niet.
bij terugkomt bel ik het nummer wat op de bevestiging staat en zeg kunt uw mijn auto brengen? (bij vertrekhal 3).

ze zegt ik kan uw boeking niet vinden. maar ik weet er van ik kom er aan. Ze belt me na 10 minuten dat ik 80 euro moet betalen omdat ik waarschijnlijk bij een ander bedrijf heb geboekt. Ik zeg oh ok, maar ik heb hier de bevestiging.
Ze zegt ik kijk het straks na.
Ik kijk nog eens en zie dat ze me gebeld heeft met hetzelfde nummer als op de bevestiging. Dus ik bel boos terug en zeg dat het echt klopt omdat het tel.nm. van de bevestiging dezelfde is als waarmee zij belt. Ze zegt; het komt regelmatig voor dat bedrijven ons telefoonnummer gebruiken. (lijkt me
raar want als een bedrijf een ander tel.nm gebruikt, zijn ze
klanten kwijt)
Ik zeg; waarom zegt u nu tegen mij dat ik 80 euro moet betalen? dat had de man bij aankomst moeten zeggen dat ik bij een ander bedrijf heb geboekt als die van hun. ( wat trouwens niet waar is) Hij heeft toch gekeken naar mijn
bevestiging?) toen was alles ok. Het zal wel een en al
misverstand zijn, te beginnen bij dat ze de boeking niet gevonden hebben, vervolgens door zich niet te legitimeren, en dan nog te zeggen dat anderen hun tel.nm gebruiken. Ik had me bijna laten overhalen.
Op het einde stuurt ze een foto van de bevestiging naar haar baas, en toen was alles ineens goed. geen prettige aankomst!

Sterke punten
betaalbaar, niet duur niet goedkoop

Zwakke punten
zeer slechte communicatie, ze legitimeren zich niet als je de sleutels afgeeft bij vertrekhal 3 en je de auto meegeeft.

bijna 80 euro betaald extra!

reacties: