Euroland Parking - 52 Reviews

Last updated: 3 november 2018
Euroland Parking Logo

42.9% aanbevolen, 52 Reviews

  1. Euroland Parking
  2. Euroland Parking Reviews
  3. Schrijf ook een review over Euroland Parking

Niet tevreden over Euroland Parking? Probeer dan eens Airport Parking.

Euroland Parking

Euroland Parking werkt met betrouwbare en ervaren beroepschauffeurs. Wij staan voor het leveren van een simpele, betrouwbare service waar mensen wat aan hebben en die in tegenstelling tot wat veel mensen denken, helemaal niet duur hoeft te zijn. Parkeren en auto's vervoeren is ons vak, daar zijn wij goed in en trots op.

Euroland Parking Details

Hits: 1646

URL: http://www.eurolandparking.nl/site/page.php

Categorieën: Parkeren bij Schiphol

Reviews: 52


Euroland Parking reviews (52):

Euroland Parking - Neemt auto in tijdens faillissement, wordt niet te

0

Review:
Op 9-2 de auto laten ophalen bij Schiphol. Chauffeur was een kwartier te laat. Dit werkte me wel op de zenuwen, maar het was een aardige jongen, dus is hem vergeven.
Op 10-2 krijg ik een mail van de curator dat het bedrijf failliet is en dat ik maar moet zien hoe ik mijn auto over 2 weken terugkrijg, nadat ik 15 uur gevlogen heb en midden in de nacht op Schiphol arriveer. Alsof ze dit op 9-2 nog niet wisten! Ik vind het schandalig en ben hierdoor met een probleem opgezadeld. Het is oneerlijk dat bij het boeken niet is aangegeven dat de auto wel gehaald zou worden, maar waarschijnlijk niet terug gebracht.
Overigens had ik een bon van Groupon, dus ik probeer nu via Groupon in elk geval de taxi naar Aalsmeer vergoed te krijgen.

Sterke punten:
Prijs.

Zwakke punten:
- te laat
- bedrijf is failliet nadat ze je auto ergens in the middle of nowhere hebben weggezet en je maar moet zien hoe je thuis komt.

Marianne beveelt Euroland Parking NIET aan bij vrienden/bekenden

Euroland Parking - Prima!

0

Review:
Twee jaar geleden van Euroland Parking gebruik gemaakt via Groupon, verliep allemaal vlekkeloos. Chauffeur was op de afgesproken tijd aanwezig op de heen- en de terugweg. Alles werd netjes nagelopen, km stand werd gecontroleerd enz. Geen klachten over Euroland. In januari gaan we twee weken naar Aruba en we hebben alweer gereserveerd bij Euroland.

Sterke punten:
Klantvriendelijk
Op tijd

Verriet beveelt Euroland Parking aan bij vrienden/bekenden

Euroland Parking - Eurolandparking - ze rijden je auto stuk en nemen

0

Review:
Wij hebben in de nacht van 3 op 4 December onze auto in ontvangst genomen aan vertrekhal 3, na dat we hem 10 dagen ervoor hadden ingeleverd bij Euroland Parking. We betaalden keurig de nachttoeslag en administratieve kosten, inspecteerden de auto op zichtbare gebreken zoals deuken (uiteraard zijn we niet in het midden van de nacht na een lange vlucht onder de auto gaan liggen om te controleren of er een olielek was) en zijn richting huis vertrokken.
Helaas voor een rit van nog geen 2 minuten. In de Schipholbocht begaf de auto het volledig. We zijn gelukkig veilig aan de kant geraakt. Blijkbaar was de carterpan gescheurd. De olie was volledig weggelopen en had een groot spoor nagelaten. Het scheuren van de carterpan was gebeurd door met de wagen ergens over te schuren. Dit was niet gebeurd tijdens onze rit van 2 minuten en moet veroorzaakt geweest zijn door de chauffeur van Eurolandparking op weg van hun "parking" naar de vertrekhal. Een scheur als deze moet zeker gehoord zijn door de chauffeur. Je stuurt mensen niet weg met een auto met zo'n gebrek, dat is levensgevaarlijk. Nadien hebben we gebeld met de chauffeur, deze begon direct dat hij niet roekeloos gereden had. Dit terwijl wij het hier nog niet over gehad hebben. Hij ging me de nummer van de bedrijfsleider mailen. Deze mail hebben we nooit niet gehad. Daarna zelf dan maar contact opgenomen met de algemene nummer van op hun website. De dame die we daar spraken vroeg ons alles op mail te zetten. Dit hebben we gedaan, maar kregen geen respons. We belden terug en ze had nog geen tijd gehad, maar ging ons dezelfde dag nog antwoorden. Dit gebeurde ook niet. Verschillende rappels gestuurd, zonder resultaat. Er wordt een rechtszaak opgestart.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
-ze gaan niet zorgvuldig om met andermans wagen, terwijl ze zelf beweren enkel te werken met betrouwbare en ervaren chauffeurs
-wanneer ze schade veroorzaken, nemen ze geen verantwoordelijkheid. Terwijl elk normaal bedrijf gewoon de verzekering zou aanspreken.
-moeilijk om met hen contact op te nemen. ze beloven te antwoorden, maar je hoort niets.

Arnout beveelt Euroland Parking NIET aan bij vrienden/bekenden

Euroland Parking - Geen aanrader

0

Review:
Om maar met de deur in huis te vallen: zelden een bedrijf meegemaakt met een zulke klantonvriendelijke en onkundige medewerkers. De ervaring: via Groupon een bon geboekt. Nog even na gebeld want reservering liep niet vlekkeloos: is het zo in orde, zijn er geen extra kosten, bon meenemen voldoende? Ja, meneer zo is het in orde, geen extra kosten en de bon meenemen is voldoende.
Aankomst: jongen was aanwezig, op tijd, aardige vent, maar formulier vergeten. Niet op de hoogte van Groupon ondanks belletje, maar het zou verder goed komen.
Terugkomst: jongen was aanwezig, op tijd. Boodschap: u moet bijbetalen 11 euro nachttoeslag en administratiekosten. Vraag: waarom niet direct geïnformeerd bij belletje of bij aankomst? Wist hij niet. Wij weigerden te betalen gezien slechte info, maar als we morgen even bellen dan kunnen we kijken. De medewerker verliest zijn zelfbeheersing en loopt boos weg. Zonder de auto te hebben nagelopen.
De volgende dag gebeld met bedrijf om te vragen hoe het zat. Zij hadden mij trouwens ook proberen te bellen, dus dat is prima. Krijg ik een dame aan de lijn, die het mij uitlegt en aangeeft dat het in de kleine letters staat van de aanbieding van Groupon. Overigens als u gewoon had geboekt dan hoeft de toeslagen niet te betalen. Dus ik vraag waarom zou je dan Groupon boeken, zoveel scheelt het niet dan ( 10 euro +\-) en dit gezeur. Nu dat vond de dame niet en ik had gewoon de kleine letters moeten lezen. Daar heeft ze gelijk in overigens, maar haar toon zou er niet voor zorgen dat het conflict tussen Israël en Palestina tot een oplossing komt en ze geeft het gevoel alsof je een volslagen idioot bent (wat in mijn geval kan kloppen, maar ik toch nog niet wil geloven. Mijn punt gaat ze aan voorbij: slechte service en info. Slot: betaald. Europarking: nooit meer.

Sterke punten:
Auto prima, op tijd

Zwakke punten:
Service en info

Bob beveelt Euroland Parking NIET aan bij vrienden/bekenden

Euroland Parking - Prima bedrijf

0

Review:
Omdat er even iets fout ging met het telefoontje moesten we wachten. Vrijwel direct kwamen er parkeerwachters van Schiphol op ons af. Toen wij vertelden dat wij op iemand van Euroland stonden te wachten kregen we behoorlijke negatieven berichten over dit bedrijf. Of we wel naar Radar hadden gekeken en dat onze auto bij de Gamma of Karwei geparkeerd zou worden. Geen goed woord hadden zij daar over. En als wij niet weggingen dan kregen we een flinke boete. Maar we konden ook naar de parkeergelegenheid van Schiphol voor € 69,00. Mijn man ging bijna overstag maar ik raadde hem aan om even een rondje te rijden en dan zou ik Euroland wel bellen. Gelukkig kreeg ik ze toen wel direct aan de lijn en de chauffeur zou binnen 2 minuten bij ons zijn. En ja hoor, manlief kwam aanrijden en de chauffeur van Euroland was er ook. Dit was de 2e keer dat we via Deal van de dag bij Euroland hebben gereserveerd en we zijn uitermate tevreden over dit bedrijf. De volgende keer doen we dat zeker weer en zullen dit bedrijf ook aanraden bij anderen. Ik verdenk de parkeerwachters er van dat zij provisie krijgen als zij klanten aanbrengen. Ik ben niet tegen concurrentie maar wat de parkeerwachters van Schiphol deden was beneden alle peil.

Sterke punten:
Snelle reactie

Zwakke punten:
Geen

S. Jansen beveelt Euroland Parking aan bij vrienden/bekenden

Euroland Parking - Slechte informatie en geen vertrouwen

0

Review:
Ondanks het feit dat ik via actie van de dag al heb betaald ga ik geen gebruik maken van deze parking. Je krijgt slechte info als je hen belt en men draait er om heen. Je mag niet weten waar je auto staat. Waarschijnlijk staat hij ergens gewoon in een wijk en het risico blijft voor jou. Kleine beschadigingen worden via de algemene voorwaarden alvast uitgesloten. Schandalig! De revieuws spreken ook boekdelen ongeveer 40 % was slecht. Dus en kleine kans dat het goed gaat! Zonde vand e 50 euro, maar goed goedkoper dan de ergenis en de toekomstige schade die anderen al hebben geleden!

Sterke punten:
Geen idee

Zwakke punten:
De gehele organisatie en informatievoorziening!

Ronald beveelt Euroland Parking NIET aan bij vrienden/bekenden

Euroland Parking - SUPER; aanrader

0

Review:
Al 4 keer gebruik gemaakt van de valet parking van Euroland. Alles is super goed geregeld: goede prijs, vriendelijk personeel, op tijd aanwezig, etc.

Sterke punten:
- service (snel en goed)
- klantvriendelijk personeel
- prijs
- auto wordt zowel vooraf als achteraf helemaal gecontroleerd op eventuele
schades + kilometerstand

Zwakke punten:
- geen

Bianca beveelt Euroland Parking aan bij vrienden/bekenden

Euroland Parking - Slecht

0

Review:
Wat een nare ervaring!
Eerst overdag aankomen en naar ons gevoel net wat te lang moeten wachten.
Uiteindelijk bleek dit 35min en hadden wij ook pas gebeld toen wij op Schiphol waren dus goed, onze fout.
Bij terugkomst, midden in de nacht moesten wij eerst 50min wachten.
De chauffeur (Iebrahiem ofzo) kwam met een rotgang aangereden tot de hoek en reed daarna rustig door.
Dit zagen wij omdat wij een stuk terug gelopen waren.
Toen wij deze jongen hier op aan spraken werd hij direct erg boos en reageerde hij ons te agressief.
Hierop hebben wij de sleutels maar in ontvangst genomen en zijn weggereden.
Bij thuiskomst bleek dat de bumper ook nog eens geraakt was en er een kras van zeker 10cm op zat aan de voorzijde.
Daarnaast zat er een afdruk van een trekhaak op de kentekenplaat welke hier nog niet in zat.
Wat ons betreft dus geen valet parking meer!

Sterke punten:
Prijs

Zwakke punten:
Asociaal rijgedrag

Nigel beveelt Euroland Parking NIET aan bij vrienden/bekenden

Euroland Parking - Prima service!

0

Review:
Ik ben gisteren terug gekomen van mijn vakantie op Corfu. Ik had mijn auto bij Euroland Parking staan. Ik heb niets te klagen over deze service. Toen ik vorige week bij Schiphol aankwam stond er al netjes iemand te wachten die mijn auto kwam ophalen. We hebben alles netjes nagelopen, en na de sleutel afgegeven te hebben konden we op vakantie gaan. Nadat ik gisteren weer geland was op Schiphol heb ik gebeld dat ik er was en ik moest nogmaals bellen als ik mijn koffers had, dit heb ik gedaan en toen we naar buiten liepen stond mijn auto weer netjes klaar. We hebben alles nagelopen en mijn auto was goed behandeld dus we konden weer naar huis gaan. Ik vind het dus een goede service bij deze organisatie en heb dan ook geen negatieve punten!! Nette mensen die mijn auto in ontvangst namen en terug kwamen brengen, dus ik zou er nogmaals gebruik van maken! Dank voor de goede service!!

Sterke punten:
Nette en goede service

Zwakke punten:
Je weet niet precies waar je auto staat

Danielle beveelt Euroland Parking aan bij vrienden/bekenden

Euroland Parking - Euroland Parking: Prima!

0

Review:
Wij hebben afgelopen zomer gebruik gemaakt van Euroland Parking, met 2 auto's. Het is ons heel goed bevallen. We hebben 15 euro extra betaald om de auto's overdekt te laten staan. Of dat daadwerkelijk gebeurd is, weten we niet, we hebben erop vertrouwd. Dat is eigenlijk mijn enige minpuntje, je weet niet waar je auto naar toe gaat.
Bij vertrek hebben we even moeten wachten, maar wat geeft dat?
Bij aankomst stond de auto al klaar, heel goed geregeld. Geen gekke dingen met de km stand, geen krassen, keurige jongens die de auto's komen ophalen en afleveren. Ik geloof alle negatieve verhalen eerlijk gezegd niet zo. Natuurlijk gaat er wel eens iets niet goed, waar ik het even moeten wachten niet zo erg vond, ergert een ander zich groen en geel. Maar wij zijn zeer positief.
Wij vinden Euroland Parking zeer betrouwbaar en als we weer gaan vliegen, maken we zeker weer gebruik van ze.

Sterke punten:
Prijs, betrouwbaarheid, keurige jongens, bereikbaarheid

Zwakke punten:
Er wordt je niet verteld waar je auto gestald wordt, ook niet als je ernaar vraagt. Het antwoord is dan: op ons terrein.

Dagmar beveelt Euroland Parking aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Euroland Parking

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Euroland Parking aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Euroland Parking aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Euroland Parking


Home » Parkeren bij Schiphol » Euroland Parking