Comfort Parking is de aanbieder van alle parkeerservices op Schiphol. Als parkeerbedrijf is Comfort Parking gespecialiseerd in het parkeerprobleem omtrent de luchthaven Schiphol. ComfortParking.nl biedt u als enige 3 parkeerservices aan; "Comfort Shuttle Parkeren", "Comfort Combi Parkeren" en "Comfort Valet Parkeren". U kiest de service die het beste bij u past. Met ervaren chauffeurs zorg Comfort Parking ervoor dat uw auto met uiterste zorg wordt geparkeerd. U ervaart het parkeergemak als nooit te voren en begint uw reis zorgeloos en voordelig met ComfortParking.nl.

Comfort Parking Reviews

  • Ondanks de hier en daar negatieve berichten op het net was dit absoluut een zeer positieve ervaring, ik belde kort voor aankomst op Schiphol en er stond iemand te wachten bij aankomst, met de nodige professionele aanpak, papieren werden in orde gebracht, ik kon op vakantie vertrekken. Ik had een overdekte parking gevraagd, evenals een uitgebreide kuisbeurt binnen- en buitenkant. Bij terugkomst, ik was nog maar geland, zat nog op het vliegtuig, of werd gebeld met de melding dat ze hadden gezien dat ik gearriveerd was en mijn auto zou klaar staan tussen vertrekhal 2 en 3. Ik zag mijn auto schitteren van ver, binnenin was alles propertjes, de km teller telde een paar km extra. Bij een volgende gelegenheid maak ik opnieuw gebruik van hun diensten, zeker weten.

    Sterke punten
    Professionele aanpak
    Stiptheid
    Correctheid

    Zwakke punten
    Geen

    Door Koen VdB op 9 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als ik terug was op Schiphol, ging ik met shuttle bus naar garage. Daar moeste ze mijn auto sleutels zoeken voor 1,5 uur. Ik wachtte 1,5 uur om mijn auto terug te halen. Nooit meer comfort parking!

    Door Eda op 3 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Naar aanleiding van mijn review en een telefoon gesprek met een mevrouw

    werd ik enige dagen later gebeld door een leiding gevende

    Het verweer op mijn klacht "het is uitbesteed aan derden"

    Mij werd verzocht de review die negatief is te verwijderen anders zou mijn klacht niet behandeld worden

    Zo werkt het bij mij niet

    Het klopt dus zoals in mijn eerste review ik voel me niet alleen opgelicht maar ook gechanteerd

    ik denk dat nooit tot een vergelijk komen,

    Denk dus twee keer na voor u gebruik maakt van

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Te veel vooral het niet afhandelen van een klacht

    Door n.veeken op 6 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb mijn auto met valetparking neergezet op Schiphol ivm een week vakantie.
    Betrokken bedrijf is VIP Parking (is dezelfde als Comfort Parking).

    Bij terugkomst constateerde ik aan de hand van de km stand dat er circa 100 km mee is gereden. Tevens kan ik aan de boordcomputer zien dat er erg hard (150+) mee is gereden.

    VIP Parking geeft aan naar de videobeelden van de (volgens hen) bewaakte parkeergarage te gaan kijken, maar eerlijk gezegd verwacht ik daar - gezien hun eerste wat matte reactie - niet veel van. Er zou niemand bij de sleutels kunnen, want deze zouden liggen in een kluis. naar mijn mening kunnen dan dus altijd nog degene met de combinatie van de kluis in de auto rijden.

    Al met al vind ik het onacceptabel en heb inmiddels aangifte van joyriding gedaan.

    Zwakke punten
    Blijkbaar is men in staat met de auto van een ander te gaan rijden.
    Dat is onacceptabel

    Door Marcel op 30 april 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij dachten tijdens onze trip laten we de auto reinigen en in de Teflonwax zetten

    Het reinigen is wel gebeurd,(de auto was overigens niet vuil) maar sponning achterklep vergeten ( dan denk je nog kan gebeuren)

    De volgende dag regende het licht en wat mij opviel dat de auto egaal nat werd er kwam geen pareltje water op
    Dat kan natuurlijk niet na een Teflonwax behandeling

    Ik heb hierover een E-mail verstuurt en na 6 dagen gebeld, krijg een vrouw aan de lijn ze verteld dat er een mail gestuurt zou zijn dat de klacht behandeld wordt
    Echter geen mail ontvangen,de vrouw kon niet zeggen wanneer ik wel antwoord zou kunnen

    Als het te lang duurt belt u maar weer was het antwoord,leiding gevende kon ik niet aan de lijn krijgen

    Voor mij is het klaar ik voel me niet alleen opgelicht, ik ben het ook

    Parkeren doe ik ook in het vervolg weer op koe,molen enz alles mooi binnen door,ik heb geleerd van dit avontuur, en de auto die laat ik gewoon weer door een gespecialiceerd bedrijf poetsen

    Sterke punten
    Zich veel beter voor doen als dat ze in werkelijkheid zijn

    Zwakke punten
    Klanten niet als klanten behandelen

    Door N.Veeken op 16 april 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Comfortparking geboekt. Auto op aanwijzing van medewerker, keurig, overdekt gestald. Sleutels behouden. Terug, zijn we 15 dagen later weer netjes opgehaald bij terminal en auto in onberispelijke staat aangetroffen.

    Op het zelf geprinte contract stond dat betaling "pending" was. Daarom ook aan medewerker op Schiphol betaald (dus dubbel). Vanaf vakantieadres dubbele betaling via email gemeld en binnen 2 dagen was dit recht gezet.

    Sterke punten
    Correct

    Zwakke punten
    Ophalen na vlucht in de bocht bij hal 2 is ietwat onduidelijk.

    Door Dirk op 21 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geboekt en tot onze schrik de slechte reviews gelezen,
    gebeld over de sleutels die we niet af wilden geven...was geen probleem.
    Aangekomen en zelf geparkeerd, netjes naar Schiphol gebracht door een vriendelijke chauffeur.
    Een weekje later na het landen gebeld en nog geen 5 min.gewacht op de shuttle bus,wederom heel netjes en vriendelijk behandeld.

    Sterke punten
    Vriendelijk en netjes.

    Zwakke punten
    Niet een directe melding bij het boeken over afgeven van de autosleutels.

    Door Beukenma op 19 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn man had Comfort parking al geboekt en pas nadien de vele negatieve reviews gezien. Onze betaling was reeds gebeurd en kon niet herroepen worden, daarom met een bang hartje er toch voor gekozen om onze auto daar 14 dagen neer te zetten.

    Bij vertrek vanuit Schiphol een half uurtje op voorhand gebeld en toen we aankwamen stond er netjes een jongeman op ons te wachten (een student).
    Onze bagage werd ingeladen, de jongeman (van vreemde afkomst) was super vriendelijk en beleefd. We werden netjes afgezet aan Schiphol. Onze sleutel hebben we niet achtergelaten

    Toen we terugkwamen opnieuw even gebeld net na het landen. De timing was perfekt. Toen we de luchthaven uitkwamen na exact een half uurtje, kwam de auto van comfort net aanrijden.
    Ook nu weer werd onze bagage netjes ingeladen, was de chauffeur super beleefd en werden we netjes aan onze auto afgezet. Met de auto alles tiptop in orde.

    Wat ons betreft kon de service niet beter en dat mag denk ik ook eens gezegd worden.

    Sterke punten
    Zeer vriendelijk
    Zeer correct
    Stipt
    Laag geprijsd

    Zwakke punten
    Geen gevonden

    Door Eef op 7 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onbeschofte lui,
    er is in mijn auto extra kilometers gereden, de stoel was versteld en er sotnd een vies en leeg blikje cola in.
    Schandalig hoe onbeschoft deze jongens je behandelen en onvriendelijk te woord staan. Het ruim 1,5 uur na landen moeten wachten totdat ik werd opgehaald en de verkeerde auto werd teruggebracht..... Vreemde situatie en uiteindelijk mijn auto (in niet nette staat) teruggekregen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    onbetrouwbaar
    vies
    lang wachten
    extra kilometers gereden

    Door Esther op 29 juli 2013 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Terug op schiphol werd ik op tijd geholpen, netjes mijn koffers aangenomen.
    Fijn om direct naar je auto gebracht te worden zonder te wachten.

    Sterke punten
    stiptheid
    beleefdpersoneel
    prijs en kwaliteit goed

    Door Helmi op 29 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben erg tevreden, mijn auto laten wassen bij comfort parking deze zag er erg netjes en schoon uit toen ik terug kwam van vakantie.

    Verder waren ze zowel op de heen en terugweg op tijd.

    Top, de volgende keer boek ik zeker weer bij comfort parking.

    Groet,

    Hans uit Zwijndrecht

    Sterke punten
    tijd
    Wasservice

    Zwakke punten
    geen

    Door Hans op 26 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben onze wagen bij Comfort geparkeerd van 15/06/13 tot 1/07/13. Bij aankomst hebben wij een kwartier moeten wachten op de schuttle (op zich niet zo een groot probleem aangezien we goed op tijd vertrokken waren). Mijn echtgenoot had wel een foto van de kilometerteller genomen om na te gaan of er inderdaad met de wagen gereden wordt.
    Bij terugkomst hebben wij direct contact met Comfort opgenomen om ons te komen afhalen (07.20 uur). Nadat we onze bagage opgehaald hadden zijn we naar de afhaalplaats gegaan. Om 08.00 uur was er nog steeds niemand. We wilden terug bellen, maar juist op dat moment kwam het busje er aan. We stapten in, maar de bestuurder weigerde naar de parking te rijden want zijn shift zat er op. Probleem: diegene die hem moest aflossen was er niet. Ruim een half uur te laat kwam hij daar doodleuk aan. Wij hadden ondertussen al meermaals ons ongenoegen geuit. Dus samengevat om 06.45 geland, om 07.20 gebeld en om 08.35 vertrokken aan de luchthaven om om 08.45 aan de parking te arriveren (2 uur sinds landing). Daar bleek dan ook nog dat er tijdens onze afwezigheid 11 kilometer met onze wagen was gereden.
    Voor mij dus nooit meer!

    Sterke punten
    Niets

    Door Karine op 11 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Is comfort parking betrouwbaar?

    Sterke punten
    Betrouwbaarheid?

    Zwakke punten
    Betrouwbaarheid ja of nee?

    Door Lars Claesse op 9 juli 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben gisteravond op schiphol geland en heb toen fout gehandeld waardoor ik niet op de goede plaats stond.Gelukkig heeft u dit goed opgelost door de chauffeur naar mij te doen zoeken. Ik werd snel gevonden en mijn auto stond netjes klaar.
    Het moet mij van het hart dat uw service geweldig goed is en uw personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
    Ik bedank u daarvoor en kom zeker bij u terug als ik weer vanaf Schiphol vlieg. Ik zal uw bedrijf ten zeerste bij derden aan bevelen!

    Sterke punten
    Service geweldig
    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

    Door W.N.Jacobs op 9 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede service! ik heb mij geen zorgen hoeven te maken om mijn auto. Beleefde personeel. Er wordt informeel en gezellig met je omgegaan. Fijne samenstelling. Afspraken zijn nagekomen. Dank!

    Sterke punten
    beleefd
    informeel
    afspraken nagekomen

    Zwakke punten
    -

    Door CINDY op 8 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik schrok allereerst van alle revieuws en wilde bijna niet parkeren. Door hoge nood, toch bij comfortparking geparkeerd...
    Gelukkig heb ik dit ook gedaan. Het was namelijk een goede service. Ze zijn op tijd, zowel op de heen en terug weg. Er werken indd wel wat mensen met een accent en zijn soms niet helemaal netjes gekleed(enige minpunt).

    Verder ging alles vlekkenloos en is het ook erg betaalbaar. De overdekte garage ziet er erg netjes uit. Ik raad het iig iedereen aan...

    Ik heb ook vernomen dat niet alle revieuws kloppen, concurrentie kan ook een hoop stuk maken;).

    Sterke punten
    Vriendelijk
    Stiptheid
    Beleefd
    Auto goed afgeleverd

    Zwakke punten
    Iets meer aan accent en uitstralin doen

    Door Esmee op 8 juli 2013 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mn auto bij hun achtergelaten omdat de website wel een goede en betrouwbare indruk maken - wel met enige gereserveerdheid. Auto opgehaald door een jonge marokaan, ach ja heb ik ook niks op tegen, heb hem zelfs 10 euro fooi gegeven. Bij terugkomst begon de ellende: ruim 1 uur moeten wachten. We hebben onze auto ook laten schoonmaken voor veel geld omdat het ons handig leek maar dat hadden we ook niet moeten doen omdat ze:
    1 - niet goed schoongemaakt hebben en
    2 - iets kapotgemaakt hebben

    Klap op de vuurpijl is wel de nazorg want ondanks een vijftal emails en nog eens een vijftal telefoontjes waarbij ze of niet bereikbaar zijn of met smoesjes komen ("ik ben alleen de chauffeur, op kantoor is er nu niemand"), wacht ik nog steeds op antwoord.

    Jammer dat er nu nog mensen zijn die niet weten dat deze bedrijf malafiede is. Ik denk er aan aangifte te doen bij de politie want dit zijn oplichtingspraktijken.

    Sterke punten
    liegen en bedriegen

    Zwakke punten
    te veel om op te noemen

    Door ghandi op 10 juni 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gisterenavond om 23.50 uur, haalde ik, net terug gekomen vanuit Barcelona mijn KIA op. Het was de eerste keer dat ik van de dienst van Comfort parking gebruik maakte.
    Graag maak ik U een compliment.
    De auto was bijzonder mooi schoon gemaakt maar wat mij vooral opviel was de beleefdheid, de correctheid en het dienstbare opstelling van de chauffeurs, zowel de chauffeur die ons zaterdag naar Schiphol bracht als de chauffeur die ons vannacht weer ophaalde.

    Ik zal niet nalaten uw service bij collega’s aan te bevelen.

    Met dank

    Sterke punten
    Beleefdheid
    Correctheid
    Dienstbare opstelling van de chauffeurs

    Door Knape op 8 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Website belooft dingen die in werkelijkheid niet waar zijn. 30 minuten van te voren bellen. Niet gedaan en pas bij aankomst gebeld. 20 min gewacht en niemand bij de parkeergarage: dus onbewaakt! Na verhaal hierover brutale opmerkingen en geen geld terug omdat ik via Internet betaald heb.
    Sleutels NIET afgegeven en ben blij toe. Bij terugkomst lang moeten wachten en in de bus had ik het idee in het buitenland te zitten. Paar jonge brutale mannen die je midden in de nacht naar een afgelegen plek rijden.
    NIET oden deze parking!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door Henk op 5 juni 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je de auto bij Comfort achterlaat, wordt deze waar je bij bent in de parkeergarage gereden. Dat geeft de indruk dat je auto daar blijft staan.
    Dat is echter niet zo. Wij hebben 2x gebruik gemaakt van Comfort. Het stond al geboekt en omdat ik toen pas recensies las, hebben we de KM stand de 2e keer gefotografeerd. Na terugkomst stond er 4,9 km meer op de teller. De auto wordt dus weggehaald. Dat hoeft geen probleem te zijn, als je daar open over bent op je website en je een goede regeling hebt in geval van schade, maar dat is niet zo: er wordt niet genoteerd welke schade er evt bij inleveren is, zodat je na ophalen niet kunt vergelijken en aantonen dat er evt schade is. . Als ik geweten had, dat er mee gereden zou worden, had ik een inspectie van de auto op papier willen hebben, net als bij een huurauto. Het wegbrengen naar Schiphol ging goed, het ophalen duurde lang: je moet bellen als je landt volgens de email, maar als je dat doet, en je hebt je koffers snel, moet je nog een tijd wachten. Verder moet je voor aanmelden bij aankomst en het ophalen een duur 0900 nr bellen (30 cent per minuut) , die kosten worden niet vermeld in de email.

    Sterke punten
    Personeel was beleefd
    Wegbrengen is goed geregeld

    Zwakke punten
    Men is niet open over het feit dat je auto elders wordt ondergebracht.
    Er is veel onduidelijkheid hoe evt schade dan geregeld is.
    Duur 0900 nummer
    Geen reactie op mail met vriendelijk vraag waar de gereden km vandaan komen

    Door Gerie op 5 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het wegbrengen en ophalen ging op zich prima. Bij de auto aangekomen bleek de auto in een ander parkeervak en andersom te staan. Er was dus mee gereden. Gevraagd naar het waarom konden ze geen antwoord opgeven. Ik moest maar een brief schrijven. Toen bleek ook de accu losgekoppeld te zijn geweest want de datum stond op 1-1-2009, de klok op 06:15 (het was 02:00 's nachts) en de trip stond op 3.9 km. Ze hebben dus minimaal 3.9 km gereden nadat de accu is losgekoppeld van de auto. Waarom? Wat is er gebeurd? Die vraag heb ik netjes gesteld op hun website, via de mail en via de telefoon. Geen antwoord. Dit is niet zoals het hoort. Ik ben allang blij dat ik geen schade heb maar dit doe ik dus NOOIT meer. Ik geef nooit meer mijn sleutels af en ga nooit meer naar Comfort Parking

    Sterke punten
    ophalen en wegbrengen ging vrij vlot
    is niet duur
    makkelijk te vinden
    auto staat overdekt
    valt niet mee dit op te schrijven

    Zwakke punten
    sleutels moeten inleveren
    daardoor mogelijkheid tot joyriding (wat dus bij mij is gebeurd)
    niet bereikbaar bij klachten
    geknoei aan de auto's
    kortom onbetrouwbaar

    Door Louis op 28 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zag de review van Lot, personeel is inderdaad erg brutaal.

    Over de teveel gereden kilometers vonden ze dat het mijn eigen verantwoordelijkheid is om bij te houden, nu heb ik geen bewijs.

    Ik heb wel bewijs dat er schade is gereden. Ze ontkennen dat ze deze schade hebben gemaakt, en als ze het gedaan hadden verwijzen ze je naar artikel 7 van hun algemene voorwaarden, kort samengevat: schade, inbraak, diefstal is allemaal eigen risico!
    Dit soort algemene voorwaarden zijn niet rechtsgeldig en een rechter zal dergelijke algemene voorwaarden als nietig verklaren.

    Veder heb ik uit een betrouwbare bron, ex medewerker van dit bedrijf, gehoord dat de jongens, die pas net hun rijbewijs hebben, de auto's meenemen en er lekker mee op stap gaan. NIET DOEN DUS!

    Ik dacht dat de eigenaar H El Mir was, maar hij is de leidinggevende. De eigenaren, een echtpaar, zijn er nooit en verdienen prima aan deze dienstverlening. Zou opzich een prima instantie kunnen zijn als ze problemen fatsoenlijk oplossen en fatsoenlijk en representatief personeel neerzetten ongeacht afkomst.

    We zullen zien.

    Sterke punten
    Waar ze goed in zijn:

    mensen voor de gek houden
    auto's gebruiken zonder toestemming
    schade maken
    onbeschoft zijn
    onfatsoenlijke reactie geven met veel spelfouten


    Zwakke punten
    waar ze niet over nagedacht hebben:

    algemene voorwaarden die niet rechtsgeldig zijn
    schade ontkennen waar bewijs voor is
    geen rechtlijnig verhaal, elke medewerker zegt weer iets anders

    Door Eveline op 10 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Net terug van vakantie en om 23.10 de shuttle service gebeld. De bus zou klaar staan om ons terug te brengen naar onze auto. We komen aan, is de bus al weg met een andere klant!
    Reactie van t lefgozertje van comfortparking; ja, in die tijd kan die bus 10x op en neer, die wacht niet. Enfin, een half uur later staan wij daar nog. T gozertje slijmt even als valetservice naar een klant met een BMW voor n extra fooi. Wij staan te wachten in de kou!
    Nooit meer dit bedrijf!

    Bovendien zijn de chauffeurs ook de managers, klagen heeft dus geen zin, je krijgt gewoon een bijdehandte opmerking en daar mag je t mee doen.
    Ik hoop dat ze snel failliet zijn.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Laat
    Brutaal
    Onbetrouwbaar

    Door Lot op 7 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gek genoeg is er opeens een positieve review na mijn slechte review.

    Deze organisatie refereert naar de algemene voorwaarden, welke op het volgende neer komt:

    Als je je auto meegeeft aan vip-parking (ook wel comfortparking genaamd) kunnen schade veroorzaken, de auto mag gestolen worden etc etc, ze zijn niet aansprakelijk. Gewoon eigen risico en ze vinden dat je het bij je verzekering moet verhalen.

    Volgens de wet verboden! Deze organisatie hanteert verboden algemene voorwaarden.

    Zwakke punten
    Valse algemene voorwaarden
    Slechte communicatie
    Vinden schade rijden met je auto normaal en vinden dat dat het. Probleem van de klant is.

    Door Evelin op 22 april 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • bericht: 07-04-2013 gebracht; 12-04-2013 opgehaald.
    Vriendelijke jongens, goede service, geweldig!
    Bedankt. We doen dit een volgende keer zeker weer.

    Sterke punten
    Vriendelijke jongens
    Goede service

    Door Los op 22 april 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Comfort Parking

Schrijf je eigen review