Comfort Parking is de aanbieder van alle parkeerservices op Schiphol. Als parkeerbedrijf is Comfort Parking gespecialiseerd in het parkeerprobleem omtrent de luchthaven Schiphol. ComfortParking.nl biedt u als enige 3 parkeerservices aan; "Comfort Shuttle Parkeren", "Comfort Combi Parkeren" en "Comfort Valet Parkeren". U kiest de service die het beste bij u past. Met ervaren chauffeurs zorg Comfort Parking ervoor dat uw auto met uiterste zorg wordt geparkeerd. U ervaart het parkeergemak als nooit te voren en begint uw reis zorgeloos en voordelig met ComfortParking.nl.

Comfort Parking Reviews

  • Door ozkan op 22 april 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Inderdaad een andere zenden en andere temperatuur in de auto. Is opzich niet zo heel erg.
    Wat wel erg is, is dat er schade is gereden met mijn auto. Ik heb bij het terug in ontvangst nemen van mijn auto een rondje om de. Auto gelopen en direct geconstateerd dat er schade was, welke bij vertrek er niet op zat.
    De onnozele chauffeur wist hier geen raad mee en zei dat ik contact moest opnemen.
    Na enkele weken kreeg ik response dat ik de foto's en een kopie van het parkeertickets moest mailen, hier heb ik tot op heden geen response van gehad.
    Ik zal deze organisatie aan de hoogste boom knopen, hier komen ze niet mee weg!

    Zwakke punten
    Lang wachten bij terugkomst
    Schade gereden

    Door Eveline op 21 april 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn persoonlijke ervaring met comfort parking is zeer goed te noemen, en namens 2 andere collega's van mij zijn zij ook zeer tevreden over comfort parking. Ik maak sinds 2011 gebruik van comfort parking en kan alleen maar zeggen dat de personeel vrolijke studenten zijn. Wat ik verder lees over dat er met je auto wordt gereden lijkt mij een sterke verhaal omdat dit bij mij en mijn collega's nooit het geval is geweest.

    Tot binnenkort weer

    Gr Eric Krommen

    Sterke punten
    Vriendelijke personeel
    Korte Afstand
    Luxe overdekte parkeer garage

    Zwakke punten
    Geen

    Door Eric op 21 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn ervaring met Comfort Parking is zeer goed. Om te beginnen wil ik zeggen dat ik maandelijks voor mijn werk reis en regelmatig gebruik maak van deze parking service. De eerste keer was het een beetje zoeken waar ik precies moest zijn, maar sindsdien word ik altijd prima en op tijd geholpen door vriendelijk personeel.

    Sterke punten
    - stipheid
    - vriendelijk
    - keurige parkeergarage

    Zwakke punten
    geen

    Door G. Scholten op 5 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onze auto heeft drie weken bij Comfort Parking gestaan en dat was eens maar nooit weer!

    Op de terugweg naar huis vielen ons een aantal dingen op, die er allemaal op wijzen dat deauto door derden gebruikt is:
    1. De radio stond op een ander zender (deze staat altijd op radio 2)
    2. De verwarming staat altijd in de auto-stand op ca. 21 graden, die was nu van de auto-stand af en stond op 16 graden.
    3. De rugleuningen van de achterbank waren door ons omlaaggeklapt i.v.m. de koffers. De rugleuningen stonden in de normale stand toen we de auto ophaalden.
    4. De cruise controle was uitgeschakeld, deze staat standaard aan (ik weet niet eens hoe je de cruise controle uit moet schakelen!)
    5. Verder vonden wij de auto erg smerig, terwijl wij een schone auto hebben ingeleverd. Het lijkt wel of de auto in een weiland heeft gestaan i.p.v. in een parkeergarage.

    Toen wij onze auto ophaalden stond er net een ander stel te klagen. Zij hadden de kilometerstand genoteerd van hun auto (wij jammer genoeg niet) en in die auto was gewoon aantoonbaar gereden.

    Een klacht per mail leverde een ongeloofwaardig antwoord op; de auto zou per vergissing naar de wasplaats gereden zijn? Maar dit kan nooit de oorzaak zijn van de zaken die wij geconstateerd hebben. Wij kregen een gratis wasbeurt voor onze auto aangeboden voor als wij de volgende keer bij Comfort Parking gaan parkeren. Nou nee bedankt, dat doen we echt nooit meer!



    U bent gewaarschuwd! Comfort Parking.....begin er niet aan!

    Zwakke punten
    Aangezien je de autosleutels in moet leveren heb je geen enkel idee wat er met je auto gebeurt.

    Door Ria Vrielink op 23 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb wel een ervaring die ik wil delen als waarschuwing.

    Onlangs heb in mijn auto voor valet parking aangeboden bij comfortparking schiphol.
    Er zijn 2 problemen met deze service die er voor zorgen dat ik mijn auto nooit meer zou afgeven aan deze parkeer aanbieder:

    1: De beveiling van de web site is erg slecht waardoor je op een heel simpele manier aan de contract gegevens van alle andere klanten kunt komen en dus zelfs met die gegevens/printout een auto van een ander zou kunnen meenemen(stelen).

    2: Er zit een video/gps blackbox in mijn auto gemonteerd waardoor ik achteraf kon zien dat er werkelijk associaal met mijn auto gescheurd is! (er zijn pieken van 150km/uur, er is direct na een koude start als een idioot mee geraced) (video materiaal is beschikbaar als iemand zichzelf wil overtuigen)

    Verder heb ik geprobeerd te klagen bij comfortparking (of vip-parking. wat dezelfde firma lijkt te zijn). Ik heb diverse keren geprobeerd iemand te spreken over deze klacht, maar je komt er niet door omdat je altijd de 'chaufeurs' zelf te spreken krijgt die vervolgens beloven dat je door een manager wordt terug gebeld, wat vervolgens NIET gebeurd.

    O ja: nog een detail. Je kunt (vaak tegen meerprijs) ook overdekt parkeren als optie nemen. Ondanks dat dit besteld was en betaald, is op de videobeelden te zien dat de auto gewoon buiten geparkeerd wordt.

    Sterke punten
    stiptheid

    Zwakke punten
    diefstalgevoeligheid, kans op schade aan de auto door onzorgvuldig gebruik

    Door Marinus op 21 augustus 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als regelmatig Schiphol parkeerder voor het eerst deze service gebruikt. Bij aankomst op Schiphol zien de zaken er nog hoopvol uit: medewerker van Comfort Parking neemt autosleutels in ontvangst en zonderr problemen staat men met bagage binnen een paar minuten voor incheckbalies.

    Bij terugkomst op Schiphol echter zagen de zaken er anders uit: na twee keer met Comfort Parking gebeld te hebben verschijnt er na één uur een busje.
    Opmerkingen over het lange wachten worden door de chauffeur gepareerd met opmerkingen als "dan had u maar een duurdere service moeten nemen".
    Dan volgt een tocht, van een tiental minuten, naar de buitenwijken van Schiphol, waar men de auo weer in ontvangst kan nemen.Terugrijden weer tot aan Schiphol en dan op weg naar huis. Al met al anderhalf uur later dan men had gedacht dus weer op de thuisbestemming. Ik zal de raad van de Comfort Parking medewerker ter harte nemen: ik ga zeker een duurdere service nemen, maar nooit meer bij Comfort Parking. Ik parkeer weer als vanouds gewoon echt voor de deur op Klomp 31 of Molen 44.......

    Door vanb op 18 augustus 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Busje stond al op ons te wachten, zeer nette en beleefde chauffeurs.
    (Marokkaanse studenten !!! niks mis mee!!!)

    Ook bij terugkomst binnen 5 min. was de shuttlebus er, klasse!

    Sterke punten
    zie boven

    Zwakke punten
    geen

    Door H. van der V op 15 april 2012 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Comfort Parking

Schrijf je eigen review