Reviews van deze auteur

NOOIT MEER!

Review over Comfort Parking

Mn auto bij hun achtergelaten omdat de website wel een goede en betrouwbare indruk maken - wel met enige gereserveerdheid. Auto opgehaald door een jonge marokaan, ach ja heb ik ook niks op tegen, heb hem zelfs 10 euro fooi gegeven. Bij terugkomst begon de ellende: ruim 1 uur moeten wachten. We hebben onze auto ook laten schoonmaken voor veel geld omdat het ons handig leek maar dat hadden we ook niet moeten doen omdat ze:
1 - niet goed schoongemaakt hebben en
2 - iets kapotgemaakt hebben

Klap op de vuurpijl is wel de nazorg want ondanks een vijftal emails en nog eens een vijftal telefoontjes waarbij ze of niet bereikbaar zijn of met smoesjes komen ("ik ben alleen de chauffeur, op kantoor is er nu niemand"), wacht ik nog steeds op antwoord.

Jammer dat er nu nog mensen zijn die niet weten dat deze bedrijf malafiede is. Ik denk er aan aangifte te doen bij de politie want dit zijn oplichtingspraktijken.

Sterke punten
liegen en bedriegen

Zwakke punten
te veel om op te noemen

reacties:

Review: Betrouwbaar?

Niet doen! Mn auto kreeg ik niet showroom schoon terug en er is ook iets beschadigd wat bij vertrek er nog niet was. Ze geven geen gehoor op emails en hun 0900 nummer bellen kost handenvol geld en ik kreeg niemand te spreken die autoriteit heeft. De chauffeurs zullen wel allemaal aardig zijn maar de hele tent is niet betrouwbaar. Mij zie je niet meer daar.

Het was zo simpel op te lossen: de volgende keer 1 week of 2 weken gratis bijvoorbeeld. Kost hun alleen het heen en weer brengen want 1 auto meer of minder. Daarmee hadden ze mij wel weer kunnen winnen en vergeet ik de schade. Die 10% korting die ze mij uiteindelijk aanbieden voor de volgende keer, die kunnen ze in hun r**t stoppen, daar repareer ik mijn schade niet mee.

Review: NOOIT MEER!

Hi Eveline,
Wat rot te horen dat je ook scade gelden hebt aan je auto. Ik ga nu ook zoveel mogelijk andere mensen waarschuwen want deze mensen zijn ontbetrouwbaar. Ik heb werkelijk 10 x de geduldig weg te gaan maar ze negeren mij gewoon. Ja, dan word ik principieel. Heb je je rechtsbijstand op gezet of ben je naar de politie gegaan?

Review: Onbetrouwbaar en brutaal

Als Comfort Parking zo'n goede bedrijf zou zijn, waarom reageren ze dan niet op emails van klanten - service = 0,0. Jullie haden een mooie klant aan ons kunnen houden want we hebben zomaar 400 euro neergeteld voor dure schoonmaak icm 14 dagen parkeren en we gaan heel vaak op reis. Jammer. En o ja, ik heb netjes op tijd gebeld en toch 1,5 uur moeten wachten op mn auto. Daar kan ik zelfs met de NS nog op tijd mee thuiskomen.