Comfortparking

Ik schrok allereerst van alle revieuws en wilde bijna niet parkeren. Door hoge nood, toch bij comfortparking geparkeerd...
Gelukkig heb ik dit ook gedaan. Het was namelijk een goede service. Ze zijn op tijd, zowel op de heen en terug weg. Er werken indd wel wat mensen met een accent en zijn soms niet helemaal netjes gekleed(enige minpunt).

Verder ging alles vlekkenloos en is het ook erg betaalbaar. De overdekte garage ziet er erg netjes uit. Ik raad het iig iedereen aan...

Ik heb ook vernomen dat niet alle revieuws kloppen, concurrentie kan ook een hoop stuk maken;).

Sterke punten
Vriendelijk
Stiptheid
Beleefd
Auto goed afgeleverd

Zwakke punten
Iets meer aan accent en uitstralin doen

Bezoek Comfort Parking Reviews over Comfort Parking

5 reacties

"concurrentie kan ook een hoop stuk maken;)"

Ja en van u kunnen we ook zeggen dat u bevriend bent met Comfort Parking en even een positieve reactie plaatst. De schade aan mijn auto is helaas zo echt als het maar kan en ze hebben nog steeds niks opgelost. Dus mensen, als je het zelf wilt riskeren: ga je gang maar mij zien ze daar nooit meer.

Dat is dan vervelend, ik ben zeker geen vrienden van comfortparking. Ik heb slechts geen slechte ervaring gehad. Hoe heeft u contact gemaakt met comfortparking? ik heb namelijk van te voren gebeld om een aantal vragen te stellen en had hele nette mensen aan de telefoon....van de administratie?

Ok maar de slechte ervaringen moet je dan ook niet bagatilleseren.

Bij het begin kreeg ik ook een 'nette man' aan de lijn op het kantoor, kreeg vertrouwen en kon ik zo een plek reserveren. Problemen was daarna gekomen. Email wordt niet beantwoord en via telefoonmenu beland ik daarna altijd bij de chauffeurs en nooit meer bij het kantoor. Aan hun 0900 nummer verdienen ze daarnaast mooi bij want dat tikt ook lekker door.

Bij terugkomst zag ik wel 8 man allemaal netjes met dezelfde jas en eerst dacht ik dat dat de mensen zijn waar ik mijn auto achtergelaten hebt. Blijkbaar was dat de conccurent. Wij moesten ruim een uur wachten - had al lang thuis kunnen zijn.

Dat is indd vreemd, heeft u het via de mail geprobeerd?

Uiteraard, ruim 4 a 5 emails geschreven en vanuit meerdere adressen om te voorkomen dat in spam zou belanden. Uiteindelijk wel reply met % korting bij de volgende reservering maar mijn schade krijg ik daarmee niet gerepareerd.

Bezoek Comfort Parking Reviews over Comfort Parking

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Comfort Parking
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden