Comfort Parking

Comfort Parking is de aanbieder van alle parkeerservices op Schiphol. Als parkeerbedrijf is Comfort Parking gespecialiseerd in het parkeerprobleem omtrent de luchthaven Schiphol. ComfortParking.nl biedt u als enige 3 parkeerservices aan; "Comfort Shuttle Parkeren", "Comfort Combi Parkeren" en "Comfort Valet Parkeren". U kiest de service die het beste bij u past. Met ervaren chauffeurs zorg Comfort Parking ervoor dat uw auto met uiterste zorg wordt geparkeerd. U ervaart het parkeergemak als nooit te voren en begint uw reis zorgeloos en voordelig met ComfortParking.nl.

Comfort Parking Reviews

  Goede service

  Maak al enige jaren gebruik van de Valet service en deze bevalt mij prima. Persoonlijke benadering van chauffeurs die behulpzaam zijn. Weinig tot geen wachttijden wat ook fijn is als je net terug komt van een reis.

  Sterke punten
  Betrouwbare service Goede prijs/kwaliteit Aardige en behulpzame chauffeurs

  Zwakke punten
  Geen

  Nooit weer!

  Bij het vertrek naar Schiphol hebben we zo lang op het vervoer moeten wachten dat we bijna onze vlucht gemist hebben. Ze hadden maar één busje dat heen en weer reed en er stonden veel meer mensen op de planning als dat er vervoerd konden worden. Ze wisten van te voren hoeveel mensen er zouden komen dus hadden ze of meer busjes in moeten zetten of de planning op vol moeten zetten. De terugweg verliep wel goed en snel. Thuisgekomen kregen we nog een rekening terwijl wij die al lang betaald hadden. Na hen gemaild te hebben kregen we gelukkig wel snel de reactie dat ze een fout gemaakt hadden. Maar administratief zit het niet goed bij dit bedrijf. Heb ook een negatief review naar hun eigen website gestuurd maar dat hebben ze niet geplaatst.

  Sterke punten
  Niet duur.

  Zwakke punten
  Slechte planning en administratie wat voor een hoop stress en ergernissen zorgde.

  Betrouwbaar?

  Is comfort parking betrouwbaar?

  Sterke punten
  Betrouwbaarheid?

  Zwakke punten
  Betrouwbaarheid ja of nee?

  Comfortparking

  Ik schrok allereerst van alle revieuws en wilde bijna niet parkeren. Door hoge nood, toch bij comfortparking geparkeerd... Gelukkig heb ik dit ook gedaan. Het was namelijk een goede service. Ze zijn op tijd, zowel op de heen en terug weg. Er werken indd wel wat mensen met een accent en zijn soms niet helemaal netjes gekleed(enige minpunt). Verder ging alles vlekkenloos en is het ook erg betaalbaar. De overdekte garage ziet er erg netjes uit. Ik raad het iig iedereen aan... Ik heb ook vernomen dat niet alle revieuws kloppen, concurrentie kan ook een hoop stuk maken;).

  Sterke punten
  Vriendelijk Stiptheid Beleefd Auto goed afgeleverd

  Zwakke punten
  Iets meer aan accent en uitstralin doen

Bezoek Comfort Parking

Schrijf je eigen review