Betrouwbaar?

Is comfort parking betrouwbaar?

Sterke punten
Betrouwbaarheid?

Zwakke punten
Betrouwbaarheid ja of nee?

Bezoek Comfort Parking Reviews over Comfort Parking

2 reacties

Ik zou t niet doen. Lees de algemene voorwaarden maar, alle aansprakelijkheid is voor eigen rekening! Schade, diefstal, alles kan en mag bij dit bedrijf en de. Eigenaar van de auto zal hier voor moeten opdraaien! Overigens trek ik de voorgaande 2 reviews in twijfel gezien de Spelfouten en zelfde manier van schrijven.....heb een vaag vermoeden dat dit door dezelfde persoon geschreven is.

Niet doen! Mn auto kreeg ik niet showroom schoon terug en er is ook iets beschadigd wat bij vertrek er nog niet was. Ze geven geen gehoor op emails en hun 0900 nummer bellen kost handenvol geld en ik kreeg niemand te spreken die autoriteit heeft. De chauffeurs zullen wel allemaal aardig zijn maar de hele tent is niet betrouwbaar. Mij zie je niet meer daar.

Het was zo simpel op te lossen: de volgende keer 1 week of 2 weken gratis bijvoorbeeld. Kost hun alleen het heen en weer brengen want 1 auto meer of minder. Daarmee hadden ze mij wel weer kunnen winnen en vergeet ik de schade. Die 10% korting die ze mij uiteindelijk aanbieden voor de volgende keer, die kunnen ze in hun r**t stoppen, daar repareer ik mijn schade niet mee.

Bezoek Comfort Parking Reviews over Comfort Parking

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Comfort Parking
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden