Comfort Parking

Comfort Parking is de aanbieder van alle parkeerservices op Schiphol. Als parkeerbedrijf is Comfort Parking gespecialiseerd in het parkeerprobleem omtrent de luchthaven Schiphol. ComfortParking.nl biedt u als enige 3 parkeerservices aan; "Comfort Shuttle Parkeren", "Comfort Combi Parkeren" en "Comfort Valet Parkeren". U kiest de service die het beste bij u past. Met ervaren chauffeurs zorg Comfort Parking ervoor dat uw auto met uiterste zorg wordt geparkeerd. U ervaart het parkeergemak als nooit te voren en begint uw reis zorgeloos en voordelig met ComfortParking.nl.

Comfort Parking Reviews

  De beste aanbieder voor shuttle parkeren

  Ik heb al heel wat bedrijven gehad op schiphol maar maak nu al sinds 1 jaar vrij regelmatig gebruik van comfort parking. tot nu altijd tevreden.

  Heel goed

  Dit was onze derde keer bij Comfort parking; de service is super!!!

  Behulpzaam

  behulpzame parkeerbeheerder op locatie, ook bij terugkomst laat op de avond.

  Perfect

  Perfect geregeld allemaal!

  Aanrader!

  Zéér betrouwbare en snelle service! Erg behulpzaam en ik heb geen minuut hoeven te wachten. Daar heb je geen zin in na een vlucht! Ook na verandering van vluchttijden was er geen enkel probleem en werd alles kosteloos aangepast! Echte aanrader!

  Sterke punten
  Snel, behulpzaam, betrouwbaar!

  Zwakke punten
  Geen!

  Prima!

  Bij aankomst bij de parkeergarage kwam het busje er al aan. Vriendelijke chauffeur. Het ritje naar Schiphol verliep snel. Ook op de terugweg verliep alles vlot en hadden we een vriendelijke chauffeur. Volgens mij hebben alle negatieve reacties betrekking op valet parking. Wij hebben zelf geparkeerd, in een garage en waren zeer tevreden over de service.

  Sterke punten
  Vlot, vriendelijk, overdekt en voor een goeie prijs

  Zwakke punten
  Niet gezien.

  Prima ervaring

  Ik moest vroeg op Schiphol zijn en had wat negatieve recenties gelezen, dus het was toch een beetje spanned. Maar alles ging perfect. Ik belde toen ik van huis ging en zei dat ik er al na 20 minuten zou zijn (ze vragen 30 minuten van tevoren te bellen). Maar ze stonden al klaar om me naar Schiphol te brengen. Prima overdekte parkeerplaats. In 7-8 minuten ben je op Schiphol (niet 4). Na afloop bel je als je op je koffer wacht. Ik zei dat ik verwachtte na 20 minuten buiten te zijn. De vriendelijke man stond er al na 10 minuten en belde me terug om dat te melden. En dan ben je in 7-8 minuten weer bij je auto. Super.

  Sterke punten
  Goedkoper dan parkeren op Schiphol. Snel. Vriendelijke mensen.

  prima service

  Heb nu 2x gebruik gemaakt van valet service van Comfort parking (zonder extra services als wassen enz). Eigenlijk niks op aan te merken, bij vertrek kon ik binnen 5 minuten m'n sleutels inleveren en bij aankomst hetzelfde. Vriendelijke geholpen, geen schade, geen noemenswaardige afstand mee gereden. Het blijft alleen wel een beetje vreemd om je auto zo mee te geven aan iemand die je net een minuut hebt gezien :-)

  Sterke punten
  snel, vriendelijk, goede service

  Zwakke punten
  geen

  Comfort Parking Bedankt

  Dit keer gekozen voor parkeren op Schiphol in plaats van iemand vragen ons te brengen en op te halen. We zouden om 02.46 landen dus wel zo handig als je dan direct je auto in kan stappen. Van vrienden hadden we gehoord over Comfort Parking dus besloten we bij hun te parkeren. Zij parkeren al jaren bij Comfort Parking voor hun zakelijke buitenlandse zakenreisjes, dus wij hadden er een goed gevoel over. Mijn complimenten voor de prima service. Ze hielpen ons zelfs met de baby en de kinderwagen. We hoefte niet te wachten en werden gelijk doorgereden naar Schiphol. Personeel was heel erg vriendelijk en voor de prijs zullen we het niet laten. Wij zijn in alle opzichte tevreden en de volgende vlucht staat al gereserveerd voor de zomervakantie. Volgende week parkeren mijn ouders ook bij Comfort Parking. Ben benieuwd naar hun ervaring.

  Sterke punten
  Vriendelijke Behulpzaam Redelijke prijs vergeleken bij andere Komen op tijd

  Zwakke punten
  Geen

  Schitterende service

  Ondanks de hier en daar negatieve berichten op het net was dit absoluut een zeer positieve ervaring, ik belde kort voor aankomst op Schiphol en er stond iemand te wachten bij aankomst, met de nodige professionele aanpak, papieren werden in orde gebracht, ik kon op vakantie vertrekken. Ik had een overdekte parking gevraagd, evenals een uitgebreide kuisbeurt binnen- en buitenkant. Bij terugkomst, ik was nog maar geland, zat nog op het vliegtuig, of werd gebeld met de melding dat ze hadden gezien dat ik gearriveerd was en mijn auto zou klaar staan tussen vertrekhal 2 en 3. Ik zag mijn auto schitteren van ver, binnenin was alles propertjes, de km teller telde een paar km extra. Bij een volgende gelegenheid maak ik opnieuw gebruik van hun diensten, zeker weten.

  Sterke punten
  Professionele aanpak Stiptheid Correctheid

  Zwakke punten
  Geen

  Volgende keer weer

  Comfortparking geboekt. Auto op aanwijzing van medewerker, keurig, overdekt gestald. Sleutels behouden. Terug, zijn we 15 dagen later weer netjes opgehaald bij terminal en auto in onberispelijke staat aangetroffen. Op het zelf geprinte contract stond dat betaling "pending" was. Daarom ook aan medewerker op Schiphol betaald (dus dubbel). Vanaf vakantieadres dubbele betaling via email gemeld en binnen 2 dagen was dit recht gezet.

  Sterke punten
  Correct

  Zwakke punten
  Ophalen na vlucht in de bocht bij hal 2 is ietwat onduidelijk.

  Shuttle service

  Geboekt en tot onze schrik de slechte reviews gelezen, gebeld over de sleutels die we niet af wilden geven...was geen probleem. Aangekomen en zelf geparkeerd, netjes naar Schiphol gebracht door een vriendelijke chauffeur. Een weekje later na het landen gebeld en nog geen 5 min.gewacht op de shuttle bus,wederom heel netjes en vriendelijk behandeld.

  Sterke punten
  Vriendelijk en netjes.

  Zwakke punten
  Niet een directe melding bij het boeken over afgeven van de autosleutels.

  Comfort Parking - prima in orde

  Mijn man had Comfort parking al geboekt en pas nadien de vele negatieve reviews gezien. Onze betaling was reeds gebeurd en kon niet herroepen worden, daarom met een bang hartje er toch voor gekozen om onze auto daar 14 dagen neer te zetten. Bij vertrek vanuit Schiphol een half uurtje op voorhand gebeld en toen we aankwamen stond er netjes een jongeman op ons te wachten (een student). Onze bagage werd ingeladen, de jongeman (van vreemde afkomst) was super vriendelijk en beleefd. We werden netjes afgezet aan Schiphol. Onze sleutel hebben we niet achtergelaten Toen we terugkwamen opnieuw even gebeld net na het landen. De timing was perfekt. Toen we de luchthaven uitkwamen na exact een half uurtje, kwam de auto van comfort net aanrijden. Ook nu weer werd onze bagage netjes ingeladen, was de chauffeur super beleefd en werden we netjes aan onze auto afgezet. Met de auto alles tiptop in orde. Wat ons betreft kon de service niet beter en dat mag denk ik ook eens gezegd worden.

  Sterke punten
  Zeer vriendelijk Zeer correct Stipt Laag geprijsd

  Zwakke punten
  Geen gevonden

  blij met comfort parking

  Terug op schiphol werd ik op tijd geholpen, netjes mijn koffers aangenomen. Fijn om direct naar je auto gebracht te worden zonder te wachten.

  Sterke punten
  stiptheid beleefdpersoneel prijs en kwaliteit goed

  Comfort Parking

  Ik ben erg tevreden, mijn auto laten wassen bij comfort parking deze zag er erg netjes en schoon uit toen ik terug kwam van vakantie. Verder waren ze zowel op de heen en terugweg op tijd. Top, de volgende keer boek ik zeker weer bij comfort parking. Groet, Hans uit Zwijndrecht

  Sterke punten
  tijd Wasservice

  Zwakke punten
  geen

  Afhalen op Schiphol

  Ik ben gisteravond op schiphol geland en heb toen fout gehandeld waardoor ik niet op de goede plaats stond.Gelukkig heeft u dit goed opgelost door de chauffeur naar mij te doen zoeken. Ik werd snel gevonden en mijn auto stond netjes klaar. Het moet mij van het hart dat uw service geweldig goed is en uw personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik bedank u daarvoor en kom zeker bij u terug als ik weer vanaf Schiphol vlieg. Ik zal uw bedrijf ten zeerste bij derden aan bevelen!

  Sterke punten
  Service geweldig Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

  Goede Service

  Goede service! ik heb mij geen zorgen hoeven te maken om mijn auto. Beleefde personeel. Er wordt informeel en gezellig met je omgegaan. Fijne samenstelling. Afspraken zijn nagekomen. Dank!

  Sterke punten
  beleefd informeel afspraken nagekomen

  Zwakke punten
  -

  Top service

  Gisterenavond om 23.50 uur, haalde ik, net terug gekomen vanuit Barcelona mijn KIA op. Het was de eerste keer dat ik van de dienst van Comfort parking gebruik maakte. Graag maak ik U een compliment. De auto was bijzonder mooi schoon gemaakt maar wat mij vooral opviel was de beleefdheid, de correctheid en het dienstbare opstelling van de chauffeurs, zowel de chauffeur die ons zaterdag naar Schiphol bracht als de chauffeur die ons vannacht weer ophaalde. Ik zal niet nalaten uw service bij collega’s aan te bevelen. Met dank

  Sterke punten
  Beleefdheid Correctheid Dienstbare opstelling van de chauffeurs

  We doen dit een volgende keer zeker weer.

  bericht: 07-04-2013 gebracht; 12-04-2013 opgehaald. Vriendelijke jongens, goede service, geweldig! Bedankt. We doen dit een volgende keer zeker weer.

  Sterke punten
  Vriendelijke jongens Goede service

  Goede service

  Mijn persoonlijke ervaring met comfort parking is zeer goed te noemen, en namens 2 andere collega's van mij zijn zij ook zeer tevreden over comfort parking. Ik maak sinds 2011 gebruik van comfort parking en kan alleen maar zeggen dat de personeel vrolijke studenten zijn. Wat ik verder lees over dat er met je auto wordt gereden lijkt mij een sterke verhaal omdat dit bij mij en mijn collega's nooit het geval is geweest. Tot binnenkort weer :) Gr Eric Krommen

  Sterke punten
  Vriendelijke personeel Korte Afstand Luxe overdekte parkeer garage

  Zwakke punten
  Geen

  Niets anders

  Mijn ervaring met Comfort Parking is zeer goed. Om te beginnen wil ik zeggen dat ik maandelijks voor mijn werk reis en regelmatig gebruik maak van deze parking service. De eerste keer was het een beetje zoeken waar ik precies moest zijn, maar sindsdien word ik altijd prima en op tijd geholpen door vriendelijk personeel.

  Sterke punten
  - stipheid - vriendelijk - keurige parkeergarage

  Zwakke punten
  geen

  prima service

  Busje stond al op ons te wachten, zeer nette en beleefde chauffeurs. (Marokkaanse studenten !!! niks mis mee!!!) Ook bij terugkomst binnen 5 min. was de shuttlebus er, klasse!

  Sterke punten
  zie boven

  Zwakke punten
  geen

Bezoek Comfort Parking

Schrijf je eigen review