Comfort Parking is de aanbieder van alle parkeerservices op Schiphol. Als parkeerbedrijf is Comfort Parking gespecialiseerd in het parkeerprobleem omtrent de luchthaven Schiphol. ComfortParking.nl biedt u als enige 3 parkeerservices aan; "Comfort Shuttle Parkeren", "Comfort Combi Parkeren" en "Comfort Valet Parkeren". U kiest de service die het beste bij u past. Met ervaren chauffeurs zorg Comfort Parking ervoor dat uw auto met uiterste zorg wordt geparkeerd. U ervaart het parkeergemak als nooit te voren en begint uw reis zorgeloos en voordelig met ComfortParking.nl.

Comfort Parking Reviews

  • Ik heb al heel wat bedrijven gehad op schiphol maar maak nu al sinds 1 jaar vrij regelmatig gebruik van comfort parking. tot nu altijd tevreden.

    Door Jan Willem op 12 september 2019 Reageer
  • Dit was onze derde keer bij Comfort parking; de service is super!!!

    Door Nerina op 6 september 2019 Reageer
  • behulpzame parkeerbeheerder op locatie, ook bij terugkomst laat op de avond.

    Door Sara op 4 september 2019 Reageer
  • Perfect geregeld allemaal!

    Door Anoniem op 4 september 2019 Reageer
  • Zéér betrouwbare en snelle service! Erg behulpzaam en ik heb geen minuut hoeven te wachten. Daar heb je geen zin in na een vlucht! Ook na verandering van vluchttijden was er geen enkel probleem en werd alles kosteloos aangepast!
    Echte aanrader!

    Sterke punten
    Snel, behulpzaam, betrouwbaar!

    Zwakke punten
    Geen!

    Door Janine op 4 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij aankomst bij de parkeergarage kwam het busje er al aan. Vriendelijke chauffeur. Het ritje naar Schiphol verliep snel. Ook op de terugweg verliep alles vlot en hadden we een vriendelijke chauffeur.
    Volgens mij hebben alle negatieve reacties betrekking op valet parking. Wij hebben zelf geparkeerd, in een garage en waren zeer tevreden over de service.

    Sterke punten
    Vlot, vriendelijk, overdekt en voor een goeie prijs

    Zwakke punten
    Niet gezien.

    Door Nicole op 6 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik moest vroeg op Schiphol zijn en had wat negatieve recenties gelezen, dus het was toch een beetje spanned. Maar alles ging perfect. Ik belde toen ik van huis ging en zei dat ik er al na 20 minuten zou zijn (ze vragen 30 minuten van tevoren te bellen). Maar ze stonden al klaar om me naar Schiphol te brengen. Prima overdekte parkeerplaats. In 7-8 minuten ben je op Schiphol (niet 4). Na afloop bel je als je op je koffer wacht. Ik zei dat ik verwachtte na 20 minuten buiten te zijn. De vriendelijke man stond er al na 10 minuten en belde me terug om dat te melden. En dan ben je in 7-8 minuten weer bij je auto. Super.

    Sterke punten
    Goedkoper dan parkeren op Schiphol. Snel. Vriendelijke mensen.

    Door Yolanda op 16 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb nu 2x gebruik gemaakt van valet service van Comfort parking (zonder extra services als wassen enz). Eigenlijk niks op aan te merken, bij vertrek kon ik binnen 5 minuten m'n sleutels inleveren en bij aankomst hetzelfde. Vriendelijke geholpen, geen schade, geen noemenswaardige afstand mee gereden. Het blijft alleen wel een beetje vreemd om je auto zo mee te geven aan iemand die je net een minuut hebt gezien :-)

    Sterke punten
    snel, vriendelijk, goede service

    Zwakke punten
    geen

    Door Leon op 9 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit keer gekozen voor parkeren op Schiphol in plaats van iemand vragen ons te brengen en op te halen. We zouden om 02.46 landen dus wel zo handig als je dan direct je auto in kan stappen. Van vrienden hadden we gehoord over Comfort Parking dus besloten we bij hun te parkeren. Zij parkeren al jaren bij Comfort Parking voor hun zakelijke buitenlandse zakenreisjes, dus wij hadden er een goed gevoel over.

    Mijn complimenten voor de prima service. Ze hielpen ons zelfs met de baby en de kinderwagen. We hoefte niet te wachten en werden gelijk doorgereden naar Schiphol. Personeel was heel erg vriendelijk en voor de prijs zullen we het niet laten. Wij zijn in alle opzichte tevreden en de volgende vlucht staat al gereserveerd voor de zomervakantie.

    Volgende week parkeren mijn ouders ook bij Comfort Parking. Ben benieuwd naar hun ervaring.

    Sterke punten

    Vriendelijke
    Behulpzaam
    Redelijke prijs vergeleken bij andere
    Komen op tijd

    Zwakke punten
    Geen

    Door Lina op 26 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ondanks de hier en daar negatieve berichten op het net was dit absoluut een zeer positieve ervaring, ik belde kort voor aankomst op Schiphol en er stond iemand te wachten bij aankomst, met de nodige professionele aanpak, papieren werden in orde gebracht, ik kon op vakantie vertrekken. Ik had een overdekte parking gevraagd, evenals een uitgebreide kuisbeurt binnen- en buitenkant. Bij terugkomst, ik was nog maar geland, zat nog op het vliegtuig, of werd gebeld met de melding dat ze hadden gezien dat ik gearriveerd was en mijn auto zou klaar staan tussen vertrekhal 2 en 3. Ik zag mijn auto schitteren van ver, binnenin was alles propertjes, de km teller telde een paar km extra. Bij een volgende gelegenheid maak ik opnieuw gebruik van hun diensten, zeker weten.

    Sterke punten
    Professionele aanpak
    Stiptheid
    Correctheid

    Zwakke punten
    Geen

    Door Koen VdB op 9 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Comfortparking geboekt. Auto op aanwijzing van medewerker, keurig, overdekt gestald. Sleutels behouden. Terug, zijn we 15 dagen later weer netjes opgehaald bij terminal en auto in onberispelijke staat aangetroffen.

    Op het zelf geprinte contract stond dat betaling "pending" was. Daarom ook aan medewerker op Schiphol betaald (dus dubbel). Vanaf vakantieadres dubbele betaling via email gemeld en binnen 2 dagen was dit recht gezet.

    Sterke punten
    Correct

    Zwakke punten
    Ophalen na vlucht in de bocht bij hal 2 is ietwat onduidelijk.

    Door Dirk op 21 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geboekt en tot onze schrik de slechte reviews gelezen,
    gebeld over de sleutels die we niet af wilden geven...was geen probleem.
    Aangekomen en zelf geparkeerd, netjes naar Schiphol gebracht door een vriendelijke chauffeur.
    Een weekje later na het landen gebeld en nog geen 5 min.gewacht op de shuttle bus,wederom heel netjes en vriendelijk behandeld.

    Sterke punten
    Vriendelijk en netjes.

    Zwakke punten
    Niet een directe melding bij het boeken over afgeven van de autosleutels.

    Door Beukenma op 19 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn man had Comfort parking al geboekt en pas nadien de vele negatieve reviews gezien. Onze betaling was reeds gebeurd en kon niet herroepen worden, daarom met een bang hartje er toch voor gekozen om onze auto daar 14 dagen neer te zetten.

    Bij vertrek vanuit Schiphol een half uurtje op voorhand gebeld en toen we aankwamen stond er netjes een jongeman op ons te wachten (een student).
    Onze bagage werd ingeladen, de jongeman (van vreemde afkomst) was super vriendelijk en beleefd. We werden netjes afgezet aan Schiphol. Onze sleutel hebben we niet achtergelaten

    Toen we terugkwamen opnieuw even gebeld net na het landen. De timing was perfekt. Toen we de luchthaven uitkwamen na exact een half uurtje, kwam de auto van comfort net aanrijden.
    Ook nu weer werd onze bagage netjes ingeladen, was de chauffeur super beleefd en werden we netjes aan onze auto afgezet. Met de auto alles tiptop in orde.

    Wat ons betreft kon de service niet beter en dat mag denk ik ook eens gezegd worden.

    Sterke punten
    Zeer vriendelijk
    Zeer correct
    Stipt
    Laag geprijsd

    Zwakke punten
    Geen gevonden

    Door Eef op 7 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Terug op schiphol werd ik op tijd geholpen, netjes mijn koffers aangenomen.
    Fijn om direct naar je auto gebracht te worden zonder te wachten.

    Sterke punten
    stiptheid
    beleefdpersoneel
    prijs en kwaliteit goed

    Door Helmi op 29 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben erg tevreden, mijn auto laten wassen bij comfort parking deze zag er erg netjes en schoon uit toen ik terug kwam van vakantie.

    Verder waren ze zowel op de heen en terugweg op tijd.

    Top, de volgende keer boek ik zeker weer bij comfort parking.

    Groet,

    Hans uit Zwijndrecht

    Sterke punten
    tijd
    Wasservice

    Zwakke punten
    geen

    Door Hans op 26 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben gisteravond op schiphol geland en heb toen fout gehandeld waardoor ik niet op de goede plaats stond.Gelukkig heeft u dit goed opgelost door de chauffeur naar mij te doen zoeken. Ik werd snel gevonden en mijn auto stond netjes klaar.
    Het moet mij van het hart dat uw service geweldig goed is en uw personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
    Ik bedank u daarvoor en kom zeker bij u terug als ik weer vanaf Schiphol vlieg. Ik zal uw bedrijf ten zeerste bij derden aan bevelen!

    Sterke punten
    Service geweldig
    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

    Door W.N.Jacobs op 9 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede service! ik heb mij geen zorgen hoeven te maken om mijn auto. Beleefde personeel. Er wordt informeel en gezellig met je omgegaan. Fijne samenstelling. Afspraken zijn nagekomen. Dank!

    Sterke punten
    beleefd
    informeel
    afspraken nagekomen

    Zwakke punten
    -

    Door CINDY op 8 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gisterenavond om 23.50 uur, haalde ik, net terug gekomen vanuit Barcelona mijn KIA op. Het was de eerste keer dat ik van de dienst van Comfort parking gebruik maakte.
    Graag maak ik U een compliment.
    De auto was bijzonder mooi schoon gemaakt maar wat mij vooral opviel was de beleefdheid, de correctheid en het dienstbare opstelling van de chauffeurs, zowel de chauffeur die ons zaterdag naar Schiphol bracht als de chauffeur die ons vannacht weer ophaalde.

    Ik zal niet nalaten uw service bij collega’s aan te bevelen.

    Met dank

    Sterke punten
    Beleefdheid
    Correctheid
    Dienstbare opstelling van de chauffeurs

    Door Knape op 8 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • bericht: 07-04-2013 gebracht; 12-04-2013 opgehaald.
    Vriendelijke jongens, goede service, geweldig!
    Bedankt. We doen dit een volgende keer zeker weer.

    Sterke punten
    Vriendelijke jongens
    Goede service

    Door Los op 22 april 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn persoonlijke ervaring met comfort parking is zeer goed te noemen, en namens 2 andere collega's van mij zijn zij ook zeer tevreden over comfort parking. Ik maak sinds 2011 gebruik van comfort parking en kan alleen maar zeggen dat de personeel vrolijke studenten zijn. Wat ik verder lees over dat er met je auto wordt gereden lijkt mij een sterke verhaal omdat dit bij mij en mijn collega's nooit het geval is geweest.

    Tot binnenkort weer

    Gr Eric Krommen

    Sterke punten
    Vriendelijke personeel
    Korte Afstand
    Luxe overdekte parkeer garage

    Zwakke punten
    Geen

    Door Eric op 21 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn ervaring met Comfort Parking is zeer goed. Om te beginnen wil ik zeggen dat ik maandelijks voor mijn werk reis en regelmatig gebruik maak van deze parking service. De eerste keer was het een beetje zoeken waar ik precies moest zijn, maar sindsdien word ik altijd prima en op tijd geholpen door vriendelijk personeel.

    Sterke punten
    - stipheid
    - vriendelijk
    - keurige parkeergarage

    Zwakke punten
    geen

    Door G. Scholten op 5 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Busje stond al op ons te wachten, zeer nette en beleefde chauffeurs.
    (Marokkaanse studenten !!! niks mis mee!!!)

    Ook bij terugkomst binnen 5 min. was de shuttlebus er, klasse!

    Sterke punten
    zie boven

    Zwakke punten
    geen

    Door H. van der V op 15 april 2012 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Comfort Parking

Schrijf je eigen review