Reviews van deze auteur

no comfort parking

Review over Comfort Parking

Als regelmatig Schiphol parkeerder voor het eerst deze service gebruikt. Bij aankomst op Schiphol zien de zaken er nog hoopvol uit: medewerker van Comfort Parking neemt autosleutels in ontvangst en zonderr problemen staat men met bagage binnen een paar minuten voor incheckbalies.

Bij terugkomst op Schiphol echter zagen de zaken er anders uit: na twee keer met Comfort Parking gebeld te hebben verschijnt er na één uur een busje.
Opmerkingen over het lange wachten worden door de chauffeur gepareerd met opmerkingen als "dan had u maar een duurdere service moeten nemen".
Dan volgt een tocht, van een tiental minuten, naar de buitenwijken van Schiphol, waar men de auo weer in ontvangst kan nemen.Terugrijden weer tot aan Schiphol en dan op weg naar huis. Al met al anderhalf uur later dan men had gedacht dus weer op de thuisbestemming. Ik zal de raad van de Comfort Parking medewerker ter harte nemen: ik ga zeker een duurdere service nemen, maar nooit meer bij Comfort Parking. Ik parkeer weer als vanouds gewoon echt voor de deur op Klomp 31 of Molen 44.......

reacties: