Reviews van deze auteur

Top service

Review over Comfort Parking

Gisterenavond om 23.50 uur, haalde ik, net terug gekomen vanuit Barcelona mijn KIA op. Het was de eerste keer dat ik van de dienst van Comfort parking gebruik maakte.
Graag maak ik U een compliment.
De auto was bijzonder mooi schoon gemaakt maar wat mij vooral opviel was de beleefdheid, de correctheid en het dienstbare opstelling van de chauffeurs, zowel de chauffeur die ons zaterdag naar Schiphol bracht als de chauffeur die ons vannacht weer ophaalde.

Ik zal niet nalaten uw service bij collega’s aan te bevelen.

Met dank

Sterke punten
Beleefdheid
Correctheid
Dienstbare opstelling van de chauffeurs

We doen dit een volgende keer zeker weer.

Review over Comfort Parking

bericht: 07-04-2013 gebracht; 12-04-2013 opgehaald.
Vriendelijke jongens, goede service, geweldig!
Bedankt. We doen dit een volgende keer zeker weer.

Sterke punten
Vriendelijke jongens
Goede service

Goede service

Review over Comfort Parking

Mijn persoonlijke ervaring met comfort parking is zeer goed te noemen, en namens 2 andere collega's van mij zijn zij ook zeer tevreden over comfort parking. Ik maak sinds 2011 gebruik van comfort parking en kan alleen maar zeggen dat de personeel vrolijke studenten zijn. Wat ik verder lees over dat er met je auto wordt gereden lijkt mij een sterke verhaal omdat dit bij mij en mijn collega's nooit het geval is geweest.

Tot binnenkort weer :)

Gr Eric Krommen

Sterke punten
Vriendelijke personeel
Korte Afstand
Luxe overdekte parkeer garage

Zwakke punten
Geen

Niets anders

Review over Comfort Parking

Mijn ervaring met Comfort Parking is zeer goed. Om te beginnen wil ik zeggen dat ik maandelijks voor mijn werk reis en regelmatig gebruik maak van deze parking service. De eerste keer was het een beetje zoeken waar ik precies moest zijn, maar sindsdien word ik altijd prima en op tijd geholpen door vriendelijk personeel.

Sterke punten
- stipheid
- vriendelijk
- keurige parkeergarage

Zwakke punten
geen

reacties:

Review: Onbetrouwbaar en brutaal

Totaal niet eens met review van Henk.
Klant dient 30m van te voren te bellen zodat de chauffeur op tijd klaar kan staan en er geen wachttijden zijn. Henk heeft niet gebeld dus dan kan er een wachttijd ontstaan. Mocht u sleutel willen behouden dan dient u een mail te sturen en ontvangt u een bevestigingsbewijs die print u uit en geeft u af aan de chauffeur. Comfort Parking ligt niet afgelegen maar op een bewaakt gebied door Schiphol ( Beechavenue 80 Schiphol-Rijk). Dus Henk voor in de toekomst van welke parkeerbedrijf u gebruik wenst te maken neem even de moeite om de parkeerticket te lezen of een kijkje op de website om zulke irritaties te voorkomen. Gr Karim