Reviews van deze auteur

Niet doen!

Review over Comfort Parking

Ik heb wel een ervaring die ik wil delen als waarschuwing.

Onlangs heb in mijn auto voor valet parking aangeboden bij comfortparking schiphol.
Er zijn 2 problemen met deze service die er voor zorgen dat ik mijn auto nooit meer zou afgeven aan deze parkeer aanbieder:

1: De beveiling van de web site is erg slecht waardoor je op een heel simpele manier aan de contract gegevens van alle andere klanten kunt komen en dus zelfs met die gegevens/printout een auto van een ander zou kunnen meenemen(stelen).

2: Er zit een video/gps blackbox in mijn auto gemonteerd waardoor ik achteraf kon zien dat er werkelijk associaal met mijn auto gescheurd is! (er zijn pieken van 150km/uur, er is direct na een koude start als een idioot mee geraced) (video materiaal is beschikbaar als iemand zichzelf wil overtuigen)

Verder heb ik geprobeerd te klagen bij comfortparking (of vip-parking. wat dezelfde firma lijkt te zijn). Ik heb diverse keren geprobeerd iemand te spreken over deze klacht, maar je komt er niet door omdat je altijd de 'chaufeurs' zelf te spreken krijgt die vervolgens beloven dat je door een manager wordt terug gebeld, wat vervolgens NIET gebeurd.

O ja: nog een detail. Je kunt (vaak tegen meerprijs) ook overdekt parkeren als optie nemen. Ondanks dat dit besteld was en betaald, is op de videobeelden te zien dat de auto gewoon buiten geparkeerd wordt.

Sterke punten
stiptheid

Zwakke punten
diefstalgevoeligheid, kans op schade aan de auto door onzorgvuldig gebruik

reacties: