QuickParking.nl - 41 Reviews

Last updated: 20 mei 2019
QuickParking.nl Logo

14.6% aanbevolen, 41 Reviews

  1. QuickParking.nl
  2. Over QuickParking
  3. Valet Parking Schiphol
  4. Zakelijk parkeren op Schiphol
  5. QuickParking.nl Reviews
  6. Schrijf ook een review over QuickParking.nl

Niet tevreden over QuickParking.nl? Probeer dan eens Airport Parking.

QuickParking.nl

QuickParking.nl maakt parkeren bij Schiphol sneller en goedkoper!

Gaat u op zakenreis of met vakantie en heeft u geen zin om eindeloos naar een dure parkeerplek te zoeken, te wachten op de shuttlebus of met al uw bagage naar de juiste vertrekhal te lopen? Met QuickParking.nl is dit allemaal verleden tijd!

QuickParking.nl Details

Hits: 1266

URL: http://www.quickparking.nl/

Categorieën: Parkeren bij Schiphol

Reviews: 41

Over QuickParking

Het bedrijf Quick Parking bestaat al sinds 2007 en beschikt over meer dan 13 locaties met ruim 3.000 parkeerplaatsen. Bij Quick Parking kun je voordelig, snel en met gemak parkeren bij verschillende luchthavens. Het bedrijf onderscheidt zich door een goede dienstverlening, luxe en snelle shuttles en locaties zeer dichtbij de vertrekhallen.

Het werkt heel simpel:
1) U parkeert uw voertuig op het beveiligde terrein van Quick Parking.
2) De shuttlebus brengt u in slechts 3 minuten naar de vertrekhallen.
3) Terwijl u geniet van uw vakantie, zorgen de vriendelijke medewerkers van Quick Parking voor uw auto.
4) Bij terugkomst wordt u snel naar uw auto gebracht.

Bij Quick Parking heeft u de mogelijkheid om uw auto veilig te parkeren dichtbij het vliegveld. U parkeer zelf u voertuig en behoudt tevens uw autosleutels. De parkeerplekken van Quick Parking zijn op 24/7 beveiligde locaties waar bewakers aanwezig.

Quick Parking doet zijn naam eer aan door een snelle service te bieden aan klanten. Zo heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag in en uit te rijden. Parking kan direct aan de snelweg en binnen in 3 minuten direct bij de vertrekhallen.

Daarnaast rijden er shuttlebussen die u naar uw bestemming brengen. U heeft de mogelijkheid om alleen in de shuttlebus te reizen als u op uw privacy gesteld bent. Klanten van Quick Parking krijgen hulp met hun bagage. U heeft altijd vervoer, ook wanneer u vertraging heeft

Voor meer informatie over Quick Parking kunt u contact met Quick Parking opnemen via e-mailadres:[email protected] of via het telefoonnummer 0900 - 381 0000 (€ 0,40 per minuut).

Valet Parking Schiphol

Gaat u op vakantie of zakenreis en wilt u graag snel en comfortabel reizen? Kies dan voor het gemak van de Valet Parking op Schiphol van Quick Parking. De Valet Parking service van Quick Parking maakt het mogelijk om meteen naar uw vertrekhal te brengen zónder dat u zelf uw auto hoeft te parkeren.

Voordelen van Valet Parking service op Schiphol:
- Minimaal tijdverlies wanneer u kiest voor deze parkeerservice. U verliest u geen kostbare tijd en u bent direct zonder tussenstop bij uw vertrekhal. Op deze manier kunt u snel aan uw reis beginnen.
- Tevens is de Valet Parking service van Quick Parking snel en voordelig ten opzichte van bedrijven in dezelfde branche op Schiphol.
- Quick Parking beschikt over verschillende beveiligde parkeerterreinen waardoor u zich geen zorgen hoeft over het voertuig dat u achterlaat. Quick Parking zorgt er persoonlijk voor.
- Parkeerlocaties zijn slechts op drie minuten rijden van Schiphol. Reserveren kan tot 20 minuten voor vertrek en u krijgt hulp met uw bagage.
- Bij Quick Parking zijn er altijd voldoende parkeerplekken. De locaties zijn 100% veilig en u kunt goedkoop parkeren. Ervaar luxe en gratis shuttlebussen die u naar de vertrekhallen brengt.
- Geen wachtrijen en altijd (24/7) service
In 2016 zijn er 90.000 auto’s geparkeerd bij Quick Parking zonder incidenten.

Zakelijk parkeren op Schiphol

Voor klanten die vaker parkeren bij Quick Parking is 'Zakelijk Pakeren' een handige optie. Valet parking op Schiphol is voor zakelijke klanten is gemakkelijk en snel. Klanten die zakelijk parkeren ontvangen elke maand een factuur. Nadat u een reservering voor een parkeerplek heeft gemaakt, heeft u altijd de mogelijkheid om deze nog te wijzigen of te weer annuleren. Vanzelfsprekend heeft u tevens de optie om eerdere reserveringen bekijken. Met een zakelijke account maakt u snel en eenvoudig een nieuwe reservering maken. Al uw gegevens staan zijn al reeds ingevuld.

Wilt u graag een zakelijke klant worden, dan kan dit eenvoudig door op de website van Quick Parking. Het enige wat u hoeft te doen, is uw eigen zakelijke account aan te maken en daarna kunt u profiteren van het maximale gemak en comfort. Na het aanmaken van uw zakelijke account kunt u meteen een reservering maken.

Wanneer u gebruik wilt maken van de Valet Parking service op Schiphol, dan kunt u dat bij uw reservering aangeven. Op de dag van vertrek dient u Quick Parking een kwartier voor aankomst op Schiphol. Quick Parking zorgt dat er dan een gekwalificeerde chauffeur op u staat te wachten tussen terminal 2 en 3.

U kunt dan meteen door naar uw vlucht en de chauffeur brengt uw auto naar de beveiligde en bewaakte parkeerplaats van Quick Parking. Wanneer u terugkomt van uw reis belt u met Quick Parking nadat u de douane bent gepasseerd. Binnen slechts 10 minuten staat een chauffeur met uw auto klaar tussen vertrekhal 2 en 3.


QuickParking.nl reviews (40):

QuickParking.nl - Goedkoop is duurkoop

0

Review:
Op 10 mei mijn auto geparkeerd op Aalssmeerderweg 400 ingang S. Opgehaald door bus en door naar andere ingang. Mensen opgepikt maar helaas weigerden de slagbomen. Duurde even voordat chauffeur ze open had.
Heerlijk op vakantie geweest. Bij terugkeer benzinedop geforceerd en benzine gestolen. Geprobeerd alle nummers van Quickparking te bellen. Ook noodnummer! Geen antwoord geen voicemail.
Parkeerplaats is slecht onderhouden. Grote gaten in wegdek.
Beveiligd is het dus ook niet echt.

Sterke punten:
-iets goedkoper

Zwakke punten:
-moeilijk te vinden
- slecht onderhouden met gaten in wegdek/ slagbomen die niet werken
- beveiliging niet best als er benzine gestolen kan worden
- lang wachten op de bus
- slecht of niet bereikbaar per telefoon

Caroline D beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Onaanvaardbaar

0

Review:
Ik reis met mijn moeder en doodzieke vader. Quick Parking belooft elke 20 min te komen; wij hebben meer dan een uur in de kou gestaan. Mijn vader zat in zijn rolstoel te verkleunen van de kou.
Telefonisch was quick parking niet te bereiken, 3x zo lang in de wacht gestaan tot ik er uit werd geknikkerd. Inmiddels was de groep wachtenden zo groot dat mijn ouders dankzij hulp van medepasagiers met de rolstoel de bus in konden, ik kon niet meer mee. Na een lange intercontinentale vlucht sta ik nu te wachten op mijn ouders die de auto moeten halen en dan terug naar schiphol om mij en de bagage op te halen terwijl we allemaal moe en inmiddels verkleund zijn. Eens maar nooit weer!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Belabberde service en zeker niet 1x /20 minuten, op de heenreis duurde het ook meer dan drie kwartier

Elize beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Geen service

0

Review:
Om 00.30 uur arriveerde wij op Schiphol met 7 personen, waarvan 2 kinderen en twee bejaarden mensen. Vannacht 2,5 uur op een bus van Quick parking staan te wachten op een koud winderig Schiphol. De weinige bussen (om het uur) die kwamen wilde niet naar Aalsmeer rijden waar onze auto stond. Na 5 keer bellen werd de telefoon niet meer opgenomen en was Quick parking niet meer bereikbaar. De bus is nooit gekomen en uiteindelijk hebben we een taxi bus moeten nemen om bij onze auto te komen. Uiteindelijk waren we pas om 04.30 uur thuis met kinderen die de volgende dag weer naar school moesten. Ook in de ochtend de klantenservice pas na 14 minuten bereikbaar. Kon alleen via de mail een klacht indienen. Ben benieuw wanneer ik antwoord krijg!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Totaal geen klantenservice vooral in de nacht niet. Niet boeken!

Ilse beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Slowparking

0

Review:
Parkeerterrein Quickparking Charleroi ligt 25 min rijden van de luchthaven (!) op een verlopen industrieterrein. Betaalautomaat is kapot slagboom staat altijd open, dus niks bewaakt of veilig parkeren.
Aankomend (17.30u) op een verlaten terrein ga je na 5 minuten bellen. Krijg je te horen dat er alleen tijdens kantooruren iemand is.
Bij de terugreis 50 minuten moeten wachten voordat busje kwam. Te klein busje dus niet iedereen kon mee. Dan weer 25 min rijden. Uiteindelijk zit je pas een kleine twee uur later in je auto.
Quickparking kun je beter Slowparking noemen. Doen we nooit meer

Sterke punten:
Prijs

Zwakke punten:
Veiligheid
Betrouwbaarheid
Lange reistijd van parking naar vliegveld
Te weinig busjes
Geen enkele administratie/controle en overzicht van wie er meegaat

Nico Fierl beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Schiphol Quickparking

0

Review:
Goede prima. Ok de heenweg duurt de sit dat manger dan vijf minute, omdat er nog 2 andere locaties van quickparking gereden werd (ik stond op locatie S).

Ok de terugweg verliep de transfer naar de parkeerplaats vlekkeloos.

Daar aangekomen starter de auto niet (omstreeks 2300). 1 belletje naar Quickparking en er stond binnen 5 min iemand bij ons met een booster en kregen we de auto weer aan de praat. Wat een topservice. Vriendelijk en correct.

Hartelijk dank, Quickparking.nl

Aanrader.

Groet

Arshia

Sterke punten:
Vriendelijke, professional en service boven verwachting.

Buschauffeur ook uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Zwakke punten:
Heenreis duurt iets langer dan 5 minuten.

Arshia BK beveelt QuickParking.nl aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Zeer onvriendelijk en lang wachten

0

Review:
Tijdens de terugreis hebben we meer dan een uur moeten wachten nadat we gebeld hadden. Toen er eindelijk een bus kwam aanrijden liet de chauffeur een groep instappen die net kwam aanlopen en zei doodleuk “ik zit vol, wacht maar op de andere bus” . Een half uur later kwam eindelijk de andere bus aanrijden. Nooit meer quickparking!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Slecht te vinden
Onvriendelijk personeel
Lang wachten

Kabana beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Onaanvaardbaar

0

Review:
‘S morgens 4u gearriveerd op de parking, pas 4.15u kwam iemand ter plaatse.
Bij de terugreis 14.02u gebeld, pas 14.44u opgepikt, onaanvaardbaar.
Voor ons 1 keer en daarna nooit meer. Er waren nog koppels met hetzelfde probleem. Ze hebben te weinig busjes rijden.
Vermijd deze parking!

Zwakke punten:
Stiptheid
Organisatie
Onduidelijkheid

Michael beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Quickparking locatie Q

0

Review:
Heenreis prima geregeld voor een goede prijs.

Sterke punten:
Goede routebeschrijving, goede prijs, snelle service heenreis met goed personeel.

Zwakke punten:
Terugreis meerdere keren moeten bellen en van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk wel goedgekomen.

Vd Hanenbe beveelt QuickParking.nl aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Nooit meer!!!

0

Review:
Bij aankomst ging alles goed. Echter, toen ik terugkwam uit het buitenland op airport rotterdam belde ik naar de telefoonnummers die waren doorgegeven om opgehaald te worden en ik werd doorverbonden met een chauffeur uit amsterdam. In rdam was niemand bereikbaar, alle oproepen werden doorgeschakeld naar de amsterdamse chauffeur. Uiteindelijk bijna een uur gewacht op de shuttle. Er kwamen toen 2 shuttles aan en beide chauffeurs reageerden heel laconiek met een vaag verhaal over een storing waardoor die oproepen niet binnenkwamen. Geen excuses en geen begrip voor de situatie waarin je je bevindt als klant, je weet niet of je bij je auto kan, hoe laat je thuiskomt etc. Bovendien reageerden ze heel onbeschoft op mijn klacht dat ik zo lang stond te wachten in onzekerheid met uitspraken als 'dien maar een klacht in, boeit me niet' en 'is niet mijn probleem'. Ik werd vervolgens gewoon genegeerd. Zelfs met mijn tas werd ik niet geholpen. Ik ben woedend over dit schandalige gedrag. Ik maak nooit meer gebruik van quick parking en ik raad iedereen sterk aan dit bedrijf links te laten liggen. neem liever het ov, een taxi of het ov tot rdam centraal en dan een taxi tot/van het vliegveld. Of parkeer je auto ergens anders. Waar dan ook, behalve bij quick parking

Sterke punten:
Parkeerplaats relatief dichtbij rdam airport

Zwakke punten:
Onbeschofte chauffeurs
Onbetrouwbare dienst
Als de chauffeurs niet opnemen, ben je overgeleverd aan het lot voor de vraag wanneer je wordt opgehaald.
Een van de chauffeurs zag er zeer onprofessioneel uit (dikke gouden kettingen etc.).

Adnan beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - DIK IN ORDE

0

Review:
Zoals verwacht na 10 min. een bus naar de luchthaven Schiphol en bij aankomst na 10 min. een bus terug naar de parking. Beter kan toch niet. Super handig en gemakkelijk.

Sterke punten:
Snelle service

Zwakke punten:
Als ik dan toch een zwak punt moet aanhalen kan parking S beter aangegeven worden daar er geen GPS adres bestaat van de inrit zelf.

FAES RUDI beveelt QuickParking.nl aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over QuickParking.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou QuickParking.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou QuickParking.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek QuickParking.nl


Home » Parkeren bij Schiphol » QuickParking.nl