QuickParking.nl - 47 Reviews

Last updated: 19 juni 2019
QuickParking.nl Logo

14.9% aanbevolen, 47 Reviews

  1. QuickParking.nl
  2. Over QuickParking
  3. Valet Parking Schiphol
  4. Zakelijk parkeren op Schiphol
  5. QuickParking.nl Reviews
  6. Schrijf ook een review over QuickParking.nl

Niet tevreden over QuickParking.nl? Probeer dan eens Airport Parking.

QuickParking.nl

QuickParking.nl maakt parkeren bij Schiphol sneller en goedkoper!

Gaat u op zakenreis of met vakantie en heeft u geen zin om eindeloos naar een dure parkeerplek te zoeken, te wachten op de shuttlebus of met al uw bagage naar de juiste vertrekhal te lopen? Met QuickParking.nl is dit allemaal verleden tijd!

QuickParking.nl Details

Hits: 1380

URL: http://www.quickparking.nl/

Categorieën: Parkeren bij Schiphol

Reviews: 47

Over QuickParking

Het bedrijf Quick Parking bestaat al sinds 2007 en beschikt over meer dan 13 locaties met ruim 3.000 parkeerplaatsen. Bij Quick Parking kun je voordelig, snel en met gemak parkeren bij verschillende luchthavens. Het bedrijf onderscheidt zich door een goede dienstverlening, luxe en snelle shuttles en locaties zeer dichtbij de vertrekhallen.

Het werkt heel simpel:
1) U parkeert uw voertuig op het beveiligde terrein van Quick Parking.
2) De shuttlebus brengt u in slechts 3 minuten naar de vertrekhallen.
3) Terwijl u geniet van uw vakantie, zorgen de vriendelijke medewerkers van Quick Parking voor uw auto.
4) Bij terugkomst wordt u snel naar uw auto gebracht.

Bij Quick Parking heeft u de mogelijkheid om uw auto veilig te parkeren dichtbij het vliegveld. U parkeer zelf u voertuig en behoudt tevens uw autosleutels. De parkeerplekken van Quick Parking zijn op 24/7 beveiligde locaties waar bewakers aanwezig.

Quick Parking doet zijn naam eer aan door een snelle service te bieden aan klanten. Zo heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag in en uit te rijden. Parking kan direct aan de snelweg en binnen in 3 minuten direct bij de vertrekhallen.

Daarnaast rijden er shuttlebussen die u naar uw bestemming brengen. U heeft de mogelijkheid om alleen in de shuttlebus te reizen als u op uw privacy gesteld bent. Klanten van Quick Parking krijgen hulp met hun bagage. U heeft altijd vervoer, ook wanneer u vertraging heeft

Voor meer informatie over Quick Parking kunt u contact met Quick Parking opnemen via e-mailadres:[email protected] of via het telefoonnummer 0900 - 381 0000 (€ 0,40 per minuut).

Valet Parking Schiphol

Gaat u op vakantie of zakenreis en wilt u graag snel en comfortabel reizen? Kies dan voor het gemak van de Valet Parking op Schiphol van Quick Parking. De Valet Parking service van Quick Parking maakt het mogelijk om meteen naar uw vertrekhal te brengen zónder dat u zelf uw auto hoeft te parkeren.

Voordelen van Valet Parking service op Schiphol:
- Minimaal tijdverlies wanneer u kiest voor deze parkeerservice. U verliest u geen kostbare tijd en u bent direct zonder tussenstop bij uw vertrekhal. Op deze manier kunt u snel aan uw reis beginnen.
- Tevens is de Valet Parking service van Quick Parking snel en voordelig ten opzichte van bedrijven in dezelfde branche op Schiphol.
- Quick Parking beschikt over verschillende beveiligde parkeerterreinen waardoor u zich geen zorgen hoeft over het voertuig dat u achterlaat. Quick Parking zorgt er persoonlijk voor.
- Parkeerlocaties zijn slechts op drie minuten rijden van Schiphol. Reserveren kan tot 20 minuten voor vertrek en u krijgt hulp met uw bagage.
- Bij Quick Parking zijn er altijd voldoende parkeerplekken. De locaties zijn 100% veilig en u kunt goedkoop parkeren. Ervaar luxe en gratis shuttlebussen die u naar de vertrekhallen brengt.
- Geen wachtrijen en altijd (24/7) service
In 2016 zijn er 90.000 auto’s geparkeerd bij Quick Parking zonder incidenten.

Zakelijk parkeren op Schiphol

Voor klanten die vaker parkeren bij Quick Parking is 'Zakelijk Pakeren' een handige optie. Valet parking op Schiphol is voor zakelijke klanten is gemakkelijk en snel. Klanten die zakelijk parkeren ontvangen elke maand een factuur. Nadat u een reservering voor een parkeerplek heeft gemaakt, heeft u altijd de mogelijkheid om deze nog te wijzigen of te weer annuleren. Vanzelfsprekend heeft u tevens de optie om eerdere reserveringen bekijken. Met een zakelijke account maakt u snel en eenvoudig een nieuwe reservering maken. Al uw gegevens staan zijn al reeds ingevuld.

Wilt u graag een zakelijke klant worden, dan kan dit eenvoudig door op de website van Quick Parking. Het enige wat u hoeft te doen, is uw eigen zakelijke account aan te maken en daarna kunt u profiteren van het maximale gemak en comfort. Na het aanmaken van uw zakelijke account kunt u meteen een reservering maken.

Wanneer u gebruik wilt maken van de Valet Parking service op Schiphol, dan kunt u dat bij uw reservering aangeven. Op de dag van vertrek dient u Quick Parking een kwartier voor aankomst op Schiphol. Quick Parking zorgt dat er dan een gekwalificeerde chauffeur op u staat te wachten tussen terminal 2 en 3.

U kunt dan meteen door naar uw vlucht en de chauffeur brengt uw auto naar de beveiligde en bewaakte parkeerplaats van Quick Parking. Wanneer u terugkomt van uw reis belt u met Quick Parking nadat u de douane bent gepasseerd. Binnen slechts 10 minuten staat een chauffeur met uw auto klaar tussen vertrekhal 2 en 3.


QuickParking.nl reviews (46):

QuickParking.nl - Zeer slecht!

0

Review:
Het terrein waar je je auto parkeert is stampvol en vol met auto's die dubbel en dwars geparkeerd staan. Het was een halfuur wachten op de shuttlebus die ons bracht naar Schiphol en de rit zelf zo'n 20 minuten doordat ze eerst allerlei stops gaan om mensen op te halen. Alles bij elkaar waren wij bijna een uur extra reistijd kwijt doordat we 'goedkoop' wilde parkeren. Extreem zonde dus.

De terugweg was nog een stuk erger want we kwamen 23:45 aan, en werden pas rond 1:00 opgehaald met de bus. De bushalte is op een plek waar geen enkele beschutting is dus als het regent en er wind waait, zal je daar moeten wachten. Het is te ver om eventjes binnen te schuilen en de bus komt niet 1x per halfuur, maar eerder 1x per 2 uur als je een beetje pech hebt. De medewerkers hangen de telefonen direct op en een groep medereizigers waren nog langer aan het wachten dan ik!

De klantenservice is ook belabberd. Ik had nog een reservering staan om te parkeren aangezien ik over een paar weken op vakantie zou gaan en beide reserveringen in 1x had gemaakt. Na deze ervaring wilde ik dat natuurlijk niet meer en wilde ik mijn bedrag van bijna 50euro terug hebben. Ik heb tweemaal gemaild waarnaar ik geen reactie heb gekregen binnen 2 weken. Daarna 40 minuten in de wachtrij gestaan telefonisch waarbij de medewerker zei dat ik het geld binnen 5 werkdagen terug zou krijgen. Het is nu bijna 2 weken later en ik heb het nog steeds niet terug. Oplichters dus.


Ik raad quickparking aan niemand aan!

Felicia beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Géén klachten..

0

Review:
Door mn éígen schuld kwam ik dag later aan dan dat ik gereserveerd had,beetje dom van me😳
Bellen met het noodnummer en binnen 10 minuten kwam er een auto met QuickParking mensen aanrijden die de poort openmaakten.
Súper dus!
Beveiliging is er níét, toilet ook niet.
Terrein is erg modderig met grote gaten en plassen.
Vuilnis overal en prullenbak overvol.
Kortom,parkeren en transfer is prima maar het terrein zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken!

Sterke punten:
Niet duur en makkelijk bereikbaar.

Zwakke punten:
Terrein is verwaarloosd en níét voldoende onderhouden.

Angelique beveelt QuickParking.nl aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Voldoet niet aan verwachting

0

Review:
Betalen om je auto in een niet afgesloten parkeergarage te stallen waar geen bewaking of toezicht is, is niet wat ik verwacht van een parkeerservice. De parkeergarage bevindt zich bovendien in een nogal dubieuze omgeving ver van het vliegveld en is van binnen ook nogal rommelig. Veel losse materialen op de grond, lijkt wel een verbouwing. Nee, hier laat ik mijn auto niet nog eens achter.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen bewaking of toezicht in de parkeergarage

Onduidelijk waar je je moet melden, zowel bij de parkeergarage als op het vliegveld.

Robert beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Slechte service Quick Parking Rotterdam

0

Review:
Bij de ingang was er geen toegangscode nodig, het hek staat namelijk gewoon open en iedereen kan er zonder enig toezicht in- en uitrijden. De parkeergarage is een puinzooi, overal losse stenen, groot gedeelte van de garage is onverlicht en het stinkt er naar urine in het trappenhuis. Totaal geen nette bewaakte parkeerplek. Kortom een puinzooi en zeer slecht.

Sterke punten:
Geen enkele

Zwakke punten:
Bij de ingang was er geen toegangscode nodig, het hek staat namelijk gewoon open en iedereen kan er zonder enig toezicht in- en uitrijden. De parkeergarage is een puinzooi, overal losse stenen, groot gedeelte van de garage is onverlicht en het stinkt er naar urine in het trappenhuis. Totaal geen nette bewaakte parkeerplek. Kortom een puinzooi en zeer slecht.

Bert beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Niet wat beloofd wordt

0

Review:
Deze week 3 dagen geparkeerd op de parking op Middenweg 6.

Voordelen: mooie parkeerplaats met voldoende ruimte. Scannen met voucher om slagboom te openen werkt prima.

Nadelen: geen medewerkers/balie om wat te kunnen vragen, geen betaalmogelijkheid (automaat stond uit), toilet was afgesloten, belofte was vertrek direct na aankomst zou zijn maar heen moesten we 45 minuten wachten op de shuttle bus en terug 30 minuten.

Sterke punten:
Voldoende ruimte.

Zwakke punten:
Zeer lang op shuttlebus moeten wachten.
Geen medewerkers aanwezig.
Toilet afgesloten.

Renate beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Never nooit meer

0

Review:
Bij terugkomst op Rotterdam stinden er zoveel mensen te wachten dat de chauffeur maar besllot om alleen de bestuurder van de auto mee te nemen en we moesten dan zelf maar terug gaan om onze partner en bagage op te halen. Ook was de parkeerplaats niet afgesloten en beveiligd.

Sterke punten:
Is goedkoper

Zwakke punten:
Transport

Marco beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Goedkoop is duurkoop

0

Review:
Op 10 mei mijn auto geparkeerd op Aalssmeerderweg 400 ingang S. Opgehaald door bus en door naar andere ingang. Mensen opgepikt maar helaas weigerden de slagbomen. Duurde even voordat chauffeur ze open had.
Heerlijk op vakantie geweest. Bij terugkeer benzinedop geforceerd en benzine gestolen. Geprobeerd alle nummers van Quickparking te bellen. Ook noodnummer! Geen antwoord geen voicemail.
Parkeerplaats is slecht onderhouden. Grote gaten in wegdek.
Beveiligd is het dus ook niet echt.

Sterke punten:
-iets goedkoper

Zwakke punten:
-moeilijk te vinden
- slecht onderhouden met gaten in wegdek/ slagbomen die niet werken
- beveiliging niet best als er benzine gestolen kan worden
- lang wachten op de bus
- slecht of niet bereikbaar per telefoon

Caroline D beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Onaanvaardbaar

0

Review:
Ik reis met mijn moeder en doodzieke vader. Quick Parking belooft elke 20 min te komen; wij hebben meer dan een uur in de kou gestaan. Mijn vader zat in zijn rolstoel te verkleunen van de kou.
Telefonisch was quick parking niet te bereiken, 3x zo lang in de wacht gestaan tot ik er uit werd geknikkerd. Inmiddels was de groep wachtenden zo groot dat mijn ouders dankzij hulp van medepasagiers met de rolstoel de bus in konden, ik kon niet meer mee. Na een lange intercontinentale vlucht sta ik nu te wachten op mijn ouders die de auto moeten halen en dan terug naar schiphol om mij en de bagage op te halen terwijl we allemaal moe en inmiddels verkleund zijn. Eens maar nooit weer!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Belabberde service en zeker niet 1x /20 minuten, op de heenreis duurde het ook meer dan drie kwartier

Elize beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Geen service

0

Review:
Om 00.30 uur arriveerde wij op Schiphol met 7 personen, waarvan 2 kinderen en twee bejaarden mensen. Vannacht 2,5 uur op een bus van Quick parking staan te wachten op een koud winderig Schiphol. De weinige bussen (om het uur) die kwamen wilde niet naar Aalsmeer rijden waar onze auto stond. Na 5 keer bellen werd de telefoon niet meer opgenomen en was Quick parking niet meer bereikbaar. De bus is nooit gekomen en uiteindelijk hebben we een taxi bus moeten nemen om bij onze auto te komen. Uiteindelijk waren we pas om 04.30 uur thuis met kinderen die de volgende dag weer naar school moesten. Ook in de ochtend de klantenservice pas na 14 minuten bereikbaar. Kon alleen via de mail een klacht indienen. Ben benieuw wanneer ik antwoord krijg!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Totaal geen klantenservice vooral in de nacht niet. Niet boeken!

Ilse beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

QuickParking.nl - Slowparking

0

Review:
Parkeerterrein Quickparking Charleroi ligt 25 min rijden van de luchthaven (!) op een verlopen industrieterrein. Betaalautomaat is kapot slagboom staat altijd open, dus niks bewaakt of veilig parkeren.
Aankomend (17.30u) op een verlaten terrein ga je na 5 minuten bellen. Krijg je te horen dat er alleen tijdens kantooruren iemand is.
Bij de terugreis 50 minuten moeten wachten voordat busje kwam. Te klein busje dus niet iedereen kon mee. Dan weer 25 min rijden. Uiteindelijk zit je pas een kleine twee uur later in je auto.
Quickparking kun je beter Slowparking noemen. Doen we nooit meer

Sterke punten:
Prijs

Zwakke punten:
Veiligheid
Betrouwbaarheid
Lange reistijd van parking naar vliegveld
Te weinig busjes
Geen enkele administratie/controle en overzicht van wie er meegaat

Nico Fierl beveelt QuickParking.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over QuickParking.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou QuickParking.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou QuickParking.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek QuickParking.nl


Home » Parkeren bij Schiphol » QuickParking.nl