QuickParking.nl

QuickParking.nl maakt parkeren bij Schiphol sneller en goedkoper! Gaat u op zakenreis of met vakantie en heeft u geen zin om eindeloos naar een dure parkeerplek te zoeken, te wachten op de shuttlebus of met al uw bagage naar de juiste vertrekhal te lopen? Met QuickParking.nl is dit allemaal verleden tijd!

Over QuickParking

Het bedrijf Quick Parking bestaat al sinds 2007 en beschikt over meer dan 13 locaties met ruim 3.000 parkeerplaatsen. Bij Quick Parking kun je voordelig, snel en met gemak parkeren bij verschillende luchthavens. Het bedrijf onderscheidt zich door een goede dienstverlening, luxe en snelle shuttles en locaties zeer dichtbij de vertrekhallen. Het werkt heel simpel: 1) U parkeert uw voertuig op het beveiligde terrein van Quick Parking. 2) De shuttlebus brengt u in slechts 3 minuten naar de vertrekhallen. 3) Terwijl u geniet van uw vakantie, zorgen de vriendelijke medewerkers van Quick Parking voor uw auto. 4) Bij terugkomst wordt u snel naar uw auto gebracht. Bij Quick Parking heeft u de mogelijkheid om uw auto veilig te parkeren dichtbij het vliegveld. U parkeer zelf u voertuig en behoudt tevens uw autosleutels. De parkeerplekken van Quick Parking zijn op 24/7 beveiligde locaties waar bewakers aanwezig. Quick Parking doet zijn naam eer aan door een snelle service te bieden aan klanten. Zo heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag in en uit te rijden. Parking kan direct aan de snelweg en binnen in 3 minuten direct bij de vertrekhallen. Daarnaast rijden er shuttlebussen die u naar uw bestemming brengen. U heeft de mogelijkheid om alleen in de shuttlebus te reizen als u op uw privacy gesteld bent. Klanten van Quick Parking krijgen hulp met hun bagage. U heeft altijd vervoer, ook wanneer u vertraging heeft Voor meer informatie over Quick Parking kunt u contact met Quick Parking opnemen via e-mailadres:[email protected] of via het telefoonnummer 0900 - 381 0000 (€ 0,40 per minuut).


Valet Parking Schiphol

Gaat u op vakantie of zakenreis en wilt u graag snel en comfortabel reizen? Kies dan voor het gemak van de Valet Parking op Schiphol van Quick Parking. De Valet Parking service van Quick Parking maakt het mogelijk om meteen naar uw vertrekhal te brengen zónder dat u zelf uw auto hoeft te parkeren. Voordelen van Valet Parking service op Schiphol: - Minimaal tijdverlies wanneer u kiest voor deze parkeerservice. U verliest u geen kostbare tijd en u bent direct zonder tussenstop bij uw vertrekhal. Op deze manier kunt u snel aan uw reis beginnen. - Tevens is de Valet Parking service van Quick Parking snel en voordelig ten opzichte van bedrijven in dezelfde branche op Schiphol. - Quick Parking beschikt over verschillende beveiligde parkeerterreinen waardoor u zich geen zorgen hoeft over het voertuig dat u achterlaat. Quick Parking zorgt er persoonlijk voor. - Parkeerlocaties zijn slechts op drie minuten rijden van Schiphol. Reserveren kan tot 20 minuten voor vertrek en u krijgt hulp met uw bagage. - Bij Quick Parking zijn er altijd voldoende parkeerplekken. De locaties zijn 100% veilig en u kunt goedkoop parkeren. Ervaar luxe en gratis shuttlebussen die u naar de vertrekhallen brengt. - Geen wachtrijen en altijd (24/7) service In 2016 zijn er 90.000 auto’s geparkeerd bij Quick Parking zonder incidenten.


Zakelijk parkeren op Schiphol

Voor klanten die vaker parkeren bij Quick Parking is 'Zakelijk Pakeren' een handige optie. Valet parking op Schiphol is voor zakelijke klanten is gemakkelijk en snel. Klanten die zakelijk parkeren ontvangen elke maand een factuur. Nadat u een reservering voor een parkeerplek heeft gemaakt, heeft u altijd de mogelijkheid om deze nog te wijzigen of te weer annuleren. Vanzelfsprekend heeft u tevens de optie om eerdere reserveringen bekijken. Met een zakelijke account maakt u snel en eenvoudig een nieuwe reservering maken. Al uw gegevens staan zijn al reeds ingevuld. Wilt u graag een zakelijke klant worden, dan kan dit eenvoudig door op de website van Quick Parking. Het enige wat u hoeft te doen, is uw eigen zakelijke account aan te maken en daarna kunt u profiteren van het maximale gemak en comfort. Na het aanmaken van uw zakelijke account kunt u meteen een reservering maken. Wanneer u gebruik wilt maken van de Valet Parking service op Schiphol, dan kunt u dat bij uw reservering aangeven. Op de dag van vertrek dient u Quick Parking een kwartier voor aankomst op Schiphol. Quick Parking zorgt dat er dan een gekwalificeerde chauffeur op u staat te wachten tussen terminal 2 en 3. U kunt dan meteen door naar uw vlucht en de chauffeur brengt uw auto naar de beveiligde en bewaakte parkeerplaats van Quick Parking. Wanneer u terugkomt van uw reis belt u met Quick Parking nadat u de douane bent gepasseerd. Binnen slechts 10 minuten staat een chauffeur met uw auto klaar tussen vertrekhal 2 en 3.


QuickParking.nl Reviews

  Géén klachten..

  Door mn éígen schuld kwam ik dag later aan dan dat ik gereserveerd had,beetje dom van me😳

  Bellen met het noodnummer en binnen 10 minuten kwam er een auto met QuickParking mensen aanrijden die de poort openmaakten.

  Súper dus!

  Beveiliging is er níét, toilet ook niet.

  Terrein is erg modderig met grote gaten en plassen.

  Vuilnis overal en prullenbak overvol.

  Kortom,parkeren en transfer is prima maar het terrein zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken!

  Sterke punten
  Niet duur en makkelijk bereikbaar.

  Zwakke punten
  Terrein is verwaarloosd en níét voldoende onderhouden.

  Schiphol Quickparking

  Goede prima. Ok de heenweg duurt de sit dat manger dan vijf minute, omdat er nog 2 andere locaties van quickparking gereden werd (ik stond op locatie S).  Ok de terugweg verliep de transfer naar de parkeerplaats vlekkeloos.  Daar aangekomen starter de auto niet (omstreeks 2300). 1 belletje naar Quickparking en er stond binnen 5 min iemand bij ons met een booster en kregen we de auto weer aan de praat. Wat een topservice. Vriendelijk en correct.  Hartelijk dank, Quickparking.nl  Aanrader.  Groet  Arshia

  Sterke punten
  Vriendelijke, professional en service boven verwachting.  Buschauffeur ook uiterst vriendelijk en behulpzaam.

  Zwakke punten
  Heenreis duurt iets langer dan 5 minuten.

  Quickparking locatie Q

  Heenreis prima geregeld voor een goede prijs.

  Sterke punten
  Goede routebeschrijving, goede prijs, snelle service heenreis met goed personeel.

  Zwakke punten
  Terugreis meerdere keren moeten bellen en van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk wel goedgekomen.

  DIK IN ORDE

  Zoals verwacht na 10 min. een bus naar de luchthaven Schiphol en bij aankomst na 10 min. een bus terug naar de parking. Beter kan toch niet. Super handig en gemakkelijk.

  Sterke punten
  Snelle service

  Zwakke punten
  Als ik dan toch een zwak punt moet aanhalen kan parking S beter aangegeven worden daar er geen GPS adres bestaat van de inrit zelf.

  Schiphol locatie S

  Goede parkeerplaats dicht bij Schiphol. Snelle busverbinding naar vertrekhal, ook ‘s-nachts. Goed

  Sterke punten
  Goed afgesloten terrein. Voldoende bussen, dus geen lange wachttijden.

  Zwakke punten
  Geen

  Top!

  De auto geparkeerd bij Quickpark Eindhoven. Bij de boeking konden we kiezen voor een gratis wasbeurt. Bij terugkomst was de auto gewassen en ook nog gestofzuigt! Snel vervoer van en naar luchthaven. Volgende vakantie weer!

  Sterke punten
  Goede service, gratis gewassen!

  Zwakke punten
  Bleek bij andere locatie dan vooraf gedacht, maar dat is verder geen probleem.

Bezoek QuickParking.nl

Schrijf een review