TopValet.nl

Welkom bij TopValet.nl TopValet.nl is de valet parking service bij Schiphol. Via de site van TopValet.nl kunt u snel en gemakkelijk reserveren.

TopValet.nl Reviews

  Sucks

  GRAAG DELEN: AUTO MISBRUIKT DOOR VALET-PARKING Afgelopen vrijdag zijn wij teruggekomen van vakantie. In de tussentijd hebben wij onze auto middels valet-service laten parkeren bij Schiphol. Het bedrijf is TopParking, maar de dochteronderneming is Topvalet Service BV. IK WAARSCHUW: DOE DIT NIET. Wij werden op Schiphol gebeld dat het bedrijf de autosleutel kwijt was. We werden opgehaald om mee te komen naar hun kantoor. Op het kantoor hebben ze ons aangeboden om ons thuis te brengen en als ze de sleutel zouden vinden, deze aangetekend op te sturen. Tevens is het mapje met de handtekening van afgifte aan hun verdwenen. Ze verzekerden ons dat de auto veilig op hun parkeerterrein stond. Aangekomen bij de auto kwamen we erachter dat de auto flink beschadigd was. De auto is waarschijnlijk een week voor privé gebruikt door de dader, anders kun je nooit 1400 km rijden. Ze zijn geflitst in Rotterdam en Leidschendam. Uiteindelijk hebben we de auto middels de reservesleutel thuis gekregen. We hebben ontdekt dat er: -1400 km mee is gereden -tot zover 2 bekeuringen wegens snelheidsovertredingen zijn binnengekomen. Op 1 foto is de bestuurder zelfs te zien! Wij hebben alleen niet de middelen om deze man te identificeren/traceren. -de auto op meer dan 3 plekken is beschadigd -de auto door 4 personen is gebruikt. Er is in gerookt (as en schroeiplekken), gegeten, er zijn stukjes afgebroken -nog onbekend of de auto motorisch nog in orde is.... Het bedrijf wil niet meewerken met de afhandeling en daarom wil ik u waarschuwen. De verwachte schade zal rond de 10.000 euro zijn. De verzekering wil pas de schade vergoeden als er een dader kan worden aangewezen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2! Ga niet met TopParking in zee.

  Sterke punten
  O

  Topvalet de beste

  Wij zijn al jaren vaste klant van topvalet. Deze mensen zijn echt bikkels nooit problemen mee gehad en nog steeds niet. Zodra we vlakbij schiphol aankomen bellen we altijd het nummer dat we aankomen bij de vertrekhalen. Dan weet de chauffeur ons te vertellen welke vertrekhal we hebben zodra we aan komen staan de chauffeurs al klaar wordt meteen de kilometers opgeschreven en wordt netjes op bijde formulieren genoteerd. Ook de schades worden bekeken. Dit is echt een net bedrijf de heren zijn super aardig en de dame die dit organiseerd is echt top en netjes ook voor vragen wordt je netjes beantwoord. Ik vindt echt dat jullie een dikke 10 verdienen. We komen snel weer ga zo door

  Sterke punten
  Klant vriendelijke Nette chauffeurs Auto's worden netjes afgeleverd

  Zwakke punten
  Helemaal geen zwakke punten. Top bedrijf

Bezoek TopValet.nl

Schrijf je eigen review