Welkom bij TopValet.nl TopValet.nl is de valet parking service bij Schiphol. Via de site van TopValet.nl kunt u snel en gemakkelijk reserveren.

TopValet.nl Reviews

  • reservering te voren betaald 45,00, we kregen op 14 september onderstaand bericht. Bedrag van 45 euro kunnen we naar fluiten vrees ik.
    ---------------------------------------------------------
    Van: Schiphol Valet Shuttle
    Verzonden: zaterdag 14 september 2019 03:46
    Aan: [email protected]
    Onderwerp: Reservering geannuleerd

    Beste J.....,

    Wij hebben net een bericht gekregen van de parkeerbeheerder Topvalet, waaronder uw reservering staat, niet de mogelijkheid heeft uw voertuig aan te nemen. Hierdoor zijn wij noodgedwongen de reservering te annuleren
    Het bedrag ontvangt u binnen 30 dagen op uw rekening. Onze excuses voor het ongemak.

    Met vriendelijke groet
    www.schiphol-valet-parking.nl

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    slechte afhandeling

    Door jan op 17 oktober 2019 Reageer
  • Top valet service hebben mijn auto te lang bij Schiphol laten staan, daardoor heb ik een boete van €104 ontvangen. Ik zou deze oplichters vermijden, hopelijk wordt hun licentie ingetrokken.


    Sterke punten
    Moet ik 1 ster geven ????

    Zwakke punten
    Oplichters, leugenaars en niet te vertrouwen

    Door Dave op 12 oktober 2019 Reageer
  • Wij van top Valet Vip parking doen al jaren Valet parking.
    Wij hebben een eigen parkeerterrein naast Schiphol bewaakt en afgesloten
    Er is een Valet parking opgedoken onder de naam topvalet service of topparking
    Deze bedrijven zijn pas vanaf mei begonnen en hebben heel veel rottigheid uitgehaald dus mensen denken dat wij dit zijn maar gelukkig niet deze mensen hebben allemaal via social deal goedkope prijzen gehad bij deze bedrijven.
    Wij doen hier niet aan mee en nooit gedaan.
    Maar mensen lezen niet goed en beschuldigen gewoon mijn bedrijf.
    Wij hebben chauffeurs op leeftijd dus geen jonge jongens met trainingspakken
    Dus mensen let eerst even op voor dat jullie gaan oordelen want er word nu een Valet bedrijf beschuldigd die dit niet is
    Met vriendelijke groet
    Top Valet Vip parking Schiphol bv

    Sterke punten
    Word altijd kilometerstand genoteerd
    Nooit schades en boetes

    Zwakke punten
    Wij hebben geen zwakke punten

    Door Debby loevesijn op 5 oktober 2019 Reageer (1 reactie)
  • Belachelijk onprofessioneel bedrijf. Last minute wijziging van Shuttle Service naar Valet Parking. Chauffeur kwam de auto ophalen in trainingspak en weigerde zich te legitimeren. De keuze was aan ons vertelde hij ons: of de vlucht missen of de auto aan hem meegeven. Bij de terugkomst op Schiphol moesten we bellen als we onze koffers hadden verzameld. Dit deden we waarna we nog meer dan 1 uur moesten wachten, omdat we maar bij landing hadden moeten bellen. Toen de chauffeur onze auto kwam terugbrengen kwam hij aan op slippers. Rijden met slippers is in Nederland bij wet niet verboden, maar de verzekering zal bij schade niets uitkeren. Het wordt namelijk gezien als roekeloos rijgedrag. Als u uw auto liefheeft, boek dan absoluut niet bij dit bedrijf.

    Zwakke punten
    Onprofessioneel
    Onbeschoft
    Roekeloos

    Door F op 7 september 2019 Reageer
  • Op 9 juli vertrokken op 24 juli terug gekomen het was 40 graden auto 1,5 uur later kregen hem niet gevonden . Bij thuis komst parkeer boetes in de bus tot in Rotterdam toe en spullen ontvreemd uit Mn auto . Het bedrijf gebeld hoe en wat werd me verteld dat er een politie onderzoek loopt . En dat ik terug gebeld zou worden door de persoon die erover gaat moet nu nog bellen . Voor dit probleem is er maar een oplossing en dat is die bedrijven met een Schiphol keurmerk moet gaan werken .
    Dus dit bedrijf zeker niet doen .

    Sterke punten
    Geen

    Door Wilco op 19 augustus 2019 Reageer
  • GRAAG DELEN: AUTO MISBRUIKT DOOR VALET-PARKING

    Afgelopen vrijdag zijn wij teruggekomen van vakantie. In de tussentijd hebben wij onze auto middels valet-service laten parkeren bij Schiphol. Het bedrijf is TopParking, maar de dochteronderneming is Topvalet Service BV.

    IK WAARSCHUW: DOE DIT NIET.

    Wij werden op Schiphol gebeld dat het bedrijf de autosleutel kwijt was. We werden opgehaald om mee te komen naar hun kantoor. Op het kantoor hebben ze ons aangeboden om ons thuis te brengen en als ze de sleutel zouden vinden, deze aangetekend op te sturen. Tevens is het mapje met de handtekening van afgifte aan hun verdwenen. Ze verzekerden ons dat de auto veilig op hun parkeerterrein stond.

    Aangekomen bij de auto kwamen we erachter dat de auto flink beschadigd was. De auto is waarschijnlijk een week voor privé gebruikt door de dader, anders kun je nooit 1400 km rijden. Ze zijn geflitst in Rotterdam en Leidschendam.

    Uiteindelijk hebben we de auto middels de reservesleutel thuis gekregen. We hebben ontdekt dat er:
    -1400 km mee is gereden
    -tot zover 2 bekeuringen wegens snelheidsovertredingen zijn binnengekomen. Op 1 foto is de bestuurder zelfs te zien! Wij hebben alleen niet de middelen om deze man te identificeren/traceren.
    -de auto op meer dan 3 plekken is beschadigd
    -de auto door 4 personen is gebruikt. Er is in gerookt (as en schroeiplekken), gegeten, er zijn stukjes afgebroken
    -nog onbekend of de auto motorisch nog in orde is....

    Het bedrijf wil niet meewerken met de afhandeling en daarom wil ik u waarschuwen. De verwachte schade zal rond de 10.000 euro zijn. De verzekering wil pas de schade vergoeden als er een dader kan worden aangewezen.

    Een gewaarschuwd mens telt voor 2!
    Ga niet met TopParking in zee.

    Sterke punten
    O

    Door Steve warson op 16 augustus 2019 Reageer
  • Wat een mooi verhaal meneer van es of te wel Robert buijtelaar van HD parking en parkingplus
    Het word te heet onder je voeten en dan ga je reviews plaatsen naar andere valetparkings om ze zwart te maken zal je even uit je dromen helpen wij wassen geen auto's klootzak en wij hebben geen schades als bij jou dus hou nou maar op met je geintjes want nu gaan Topvalet aangiften tegen jou doen Robert buijtelaar

    Sterke punten
    Wij zijn een super bedrijf

    Zwakke punten
    Geen

    Door Debby op 29 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kreeg mijn auto terug met een kras bovenop de motorkap die ze op hun schadeformulier ook nog even hadden aangekruist. Uiteraard stond dat op mijn formulier niet want bij inlevering van de auto zat die kras er niet op.
    Tevens werd aangeboden mijn auto volledig te wassen voor 40 euro en ook dat was een aanfluiting.
    Na confrontatie betreffende de schade en de vuile auto wilde de chauffeur ons afwimpelen. We zijn bedreigd met de dood en kregen een klap uitgedeeld nadat we hem gingen filmen met de gsm omdat hij ervandoor wilde gaan. Gelukkig staat alles op film, hebben we een onafhankelijke getuige en is alles geconstateerd door de Marechaussee waardoor we aangifte bij de politie konden doen en ook hebben gedaan. NOOIT met dit bedrijf in zee gaan. Ze zijn echt gestoord en gevaarlijk!! Mocht u positieve reacties lezen. Dat kan kloppen volgens de politie. Die positieve reviews plaatsen ze zelf of laten ze plaatsen door kennissen.

    Door van Es op 23 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij zijn al jaren vaste klant van topvalet.
    Deze mensen zijn echt bikkels nooit problemen mee gehad en nog steeds niet.
    Zodra we vlakbij schiphol aankomen bellen we altijd het nummer dat we aankomen bij de vertrekhalen.
    Dan weet de chauffeur ons te vertellen welke vertrekhal we hebben zodra we aan komen staan de chauffeurs al klaar wordt meteen de kilometers opgeschreven en wordt netjes op bijde formulieren genoteerd.
    Ook de schades worden bekeken.
    Dit is echt een net bedrijf de heren zijn super aardig en de dame die dit organiseerd is echt top en netjes ook voor vragen wordt je netjes beantwoord.
    Ik vindt echt dat jullie een dikke 10 verdienen.
    We komen snel weer ga zo door

    Sterke punten
    Klant vriendelijke
    Nette chauffeurs
    Auto's worden netjes afgeleverd

    Zwakke punten
    Helemaal geen zwakke punten.
    Top bedrijf

    Door Claudia op 21 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek TopValet.nl

Schrijf je eigen review over TopValet.nl