Reviews van deze auteur

Luxe Service

Review over PTA Parking

Beste Pta Parking

Wij hebben van jullie valet parking service gebruik gemaakt. En wij kunnen echt iedereen jullie parking bedrijf aanbevelen. Heb er geen woorden voor. Het was echt echt TOP. Zo'n luxe service, qua gevoel hebben wij nog nooit zo ervaren als wij op vakantie gingen. Alles liep gesmeerd. Van A tot Z.

ps Wij hebben al een reservering gemaakt voor de mei vakantie. We verheugen ons nu al. ;-)

Groeten van de familie Totti.

Sterke punten
Persoonlijke aanpakt
Accuraat
Aardige Personeel
Behulpzaam met de bagage

Zwakke punten
Geen

Gewelige service

Review over PTA Parking

Totaal verrast. Jongens waren optijd aanwezig om mijn nieuwe auto op te halen. Als dat maar goed gaat denk je. Maar moet eerlijk zeggen, werd vriendelijk, netjes en beleefd behandeld. Bij terugkomst op Schiphol, zoals afgesproken stond mijn auto klaar bij de vertrekhal. Geweldig. Bedankt jongens van PTA Parking!!

Sterke punten
Optijd
Vriendelijk
Beleefd
Prijs kwaliteit is goed

reacties:

Review: Geen service

Beste heer rks,
Mag ik u een advies geven? Ga naar ptaparking.nl. Zij bieden wel de service die zij beloven. Geen EXTRA kosten. De auto staat klaar, bij de afgesproken plaats. Wij (zakelijke reizigers) hebben de laatste weken gebruik gemaakt van de service van ptaparking. Het bevalt ons prima. Keurig optijd. Behulpzaam personeel. Waarom zou u die stap niet doen. Met vriendelijke groet,
Robbert

Review: 3x kan gegunt.

Beste Pieter, wij zijn ook overgestapt met ons bedrijf naar PtaParking.nl, daar wordt je wel als klant behandeld. PtaParking is betrouwbaar. Behulpzaam en als zakelijke reiziger wil je niet anders, dat de auto klaar staat voor je. Voor jou een gouden tip!

Review: NOOIT meer CP / Central Parking / Karel op Schiphol

Beste heer Zwanenburg, Het is vervelend voor u dat het zo moet aflopen. Maar wij hadden het zelfde probleem gehad met CP en Bijschipholparkeren, schijnt een bedrijf te zijn. Ook auto met schade terug en niet voor de kosten willen opdraaien. Ik ben dan ook naar een andere parkeerservice bedrijf gegaan met al mijn collega's. Wij maken nu al een geruime tijd gebruik van PtaParking.nl En tot volle tevredenheid. Ik beveel al mijn collega's en vrienden, kennissen PtaParking.nl. Jongens geven een top service!