Reviews van deze auteur

Goede service

Review over PTA Parking

Dit is niet de eerste keer, dat wij ons auto parkeren bij de jongens van PTA parking. Kan alleen maar zeggen, dat ze hele goede service verlenen. Klant vriendelijk, netjes, helpen mee met de koffers. Zeer attente personeel.

Klasse jongens. Wij zijn zeer tevreden over jullie. En komen ZEKER weer terug.

Groetjes van de familie de Groot

Sterke punten
Zie boven

TOP Service!

Review over PTA Parking

Vlieg regelmatig via Schiphol voor mijn werk, voorheen parkeerde ik bij een ander bedrijf. Via een collega kreeg ik een tip om de auto bij pta parking te parkeren. Zo gezegd zo gedaan. Eerst de site bekeken, zag er goed uit en betrouwbaar. Dus een reservering gemaakt. En ter bevestiging heb ik pta parking gebeld, om eea te veriferen. Werd vriendelijk te woord gestaan en uitgelegd hoe het verder in zijn werk gaat. Dus alles prima in orde. Bij het inleveren van mijn auto moest ik 30 minuten van te voren bellen. En zij stonden al keurig klaar bij de vertrekhal. Werd vriendelijk voorgesteld en correct en beleefd ontvangen. Voelde me net een filmster ;) Formulieren ingevuld, pinnen en ik kon direct inchecken en mijn vlucht pakken. Bij terugkomst belde ik pta parking op toen ik het vliegtuig uitstapte, had tenslotte alleen maar handbagage. Dus kon binnen 15 a 20 minuten buiten staan. En ja hoor, mijn auto stond keurig klaar en kon ik met een goed gevoel naar huis gaan. Geweldige service. Oja, nu ik meer gebruik maak van pta parking, voor het zakelijke reizen, krijg ik 10% korting op de parking. Wat wil je nog meer zou ik zeggen. Heel attent.

Sterke punten
Vriendelijk personeel, correct en beleefd. Ze nemen de tijd, zodat de druk van de ketel is.
Je kan bij pta parking pinnen.

Zwakke punten
Ze zijn altijd optijd ;-)

reacties:

Review: 3x kan gegunt.

Beste Pieter, wij zijn ook overgestapt met ons bedrijf naar PtaParking.nl, daar wordt je wel als klant behandeld. PtaParking is betrouwbaar. Behulpzaam en als zakelijke reiziger wil je niet anders, dat de auto klaar staat voor je. Voor jou een gouden tip!

Review: NOOIT meer CP / Central Parking / Karel op Schiphol

Beste heer Zwanenburg, Het is vervelend voor u dat het zo moet aflopen. Maar wij hadden het zelfde probleem gehad met CP en Bijschipholparkeren, schijnt een bedrijf te zijn. Ook auto met schade terug en niet voor de kosten willen opdraaien. Ik ben dan ook naar een andere parkeerservice bedrijf gegaan met al mijn collega's. Wij maken nu al een geruime tijd gebruik van PtaParking.nl En tot volle tevredenheid. Ik beveel al mijn collega's en vrienden, kennissen PtaParking.nl. Jongens geven een top service!