247parking.nl Goedkoop, makkelijk, snel. Uitstappen voor de vertrekhal met valet of shuttle. 247parking.nl staat garant voor haar snelle, veilige en betrouwbare service.

247Parking.nl Reviews

  • I.v.m. eerdere ervaringen zochten wij specifiek een parkeerplaats waar we zelf de auto konden parkeren en de sleutels houden, we wilden beslist GEEN valet parking.
    Dit was voor ons de reden om 'Shuttle parking' bij 247 Parking in Aalsmeer te boeken.
    Bij aankomst bij 247 Parking bleek dat de parkeerplaats vol was, hoewel wij 3 weken tevoren gereserveerd hadden en toen geen bericht hierover hebben gekregen.
    We werden vervolgens samen met 3 andere auto's naar een andere parkeerplaats geleid waar we onze sleutels moesten inleveren en de auto (buiten ons zicht om) door een medewerker is geparkeerd.
    Dit laatste gebeurde zonder dat er even met een medewerker rond de auto was gelopen om eventuele bestaande schades vast te leggen; gezien de tijdsdruk was het op dat moment ook niet mogelijk om zelf foto's van de auto maken.

    Toen we na afloop van onze reis op Schiphol terug kwamen, belden we 247 Parking en gingen we naar het ophaalpunt, zoals afgesproken. We moesten hier een uur wachten op de shuttle bus (waarvan op z'n minst 1 van de veiligheidsgordels niet werkte).
    Toen we uiteindelijk bij de auto kwamen, bleek dat de auto niet alleen ontzettend vuil was geworden maar bovendien was beschadigd, 247 Parking wijst echter elke aansprakelijkheid van de hand en betwist het feit dat de schade op hun terrein is ontstaan.

    Sterke punten
    Zijn die er? wij hebben ze niet kunnen ontdekken

    Zwakke punten
    -Misleidende info op hun website: Sleutels moeten WEL afgegeven worden en auto wordt door medewerker geparkeerd.
    -De parkeerplaats waar wij naar toe gebracht werden is enorm stoffig (oud kassencomplex)
    -De toestand van de auto wordt bij aanvang niet bekeken zodat in principe elke door hen veroorzaakte schade in twijfel kan worden getrokken

    Door Jaap op 24 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • alleen doen als je voor goedkoop wilt, geen haast en kans wilt lopen dat jouw auto gestolen wordt.

    Sterke punten
    Goedkoop

    Zwakke punten
    Komen afspraken niet na.
    Moest heel lang wachten voordat wij opgepikt worden. Ruim 45 min. Uiteindelijk genomen door een chauffeur van een andere bedrijf.

    geen bewaking. iedere kan terrein op.

    parkeer onverharde weg

    Door Danny op 24 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Aangekomen konden wij onze sleutels inleveren wegens overboekingen was er geen plek en moest de auto ergens anders worden geparkeerd. Keus om te weigeren was er niet gezien we al betaald hadden en we op tijd op Schiphol moesten zijn. Bij terugkomst was er 17 km bijgekomen op de teller en papieren in de auto verplaatst.

    Wel waren de chauffeurs van de shuttlebusjes zeer vriendelijk maar dat was het enige positieve.

    Sterke punten
    Chauffeurs van de shuttlebusjes zeer vriendelijk

    Zwakke punten
    Overboeking dus sleutels inleveren zodat de auto ergens anders geparkeerd kon worden, aan mijn spullen in de auto gezeten.

    Door Rene op 19 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Helaas onbetrouwbaar gebleken voor ons! Kregen dag voor vertrek(27-04-2017) om 15:00 uur mail dat onze -door PARKOS bevestigde- reservering ivm dubbele reserveringen werd ingetrokken. Ik vind dit echt de niet te geloven. Het geld kregen we pas 3 mei teruggestort! Op moment van weigering om ons te laten parkeren in Aalsmeer bij 247 Budget Parking hadden we dus een acuut probleem. Dat we zelf met kunst en vliegwerk en meerkosten moesten oplossen. We hadden nota bene 13-04-2017 via Parkos geboekt! Wel nog telefoontje ontvangen van PARKOS met excuses maar verder geen compensatie. Dus al heb je bevestigde reservering dan nog heb je geen garantie dat je daadwerkelijk kunt parkeren!

    Sterke punten
    geen

    Door R.E. de Vrie op 7 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 17 februari 2017 heb ik voor 3 auto's, via Parkos, plaatsen gereserveerd bij 247Parking. Wij gingen op 28 april 2017 met het hele gezin op vakantie.
    Op 27 april kregen wij om 15.10 uur een appje dat vanwege overboekingen onze reserveringen waren komen te vervallen. Let wel 21 uur voor vertrek. Om 18.15 uur kregen wij een mailtje met dezelfde mededeling. Alternatieven waren er niet, alleen P3 werd als alternatief genoemd. Dus geen valetparking.
    Ik weet niet of alle reserveringen na onze reservering van 17 februari zijn geannuleerd.
    Wij hebben 247Parking proberen te bellen, alleen antwoordapparaten. Kortom een hoop ellende. Het was in de meivakantie en wij hebben toen na lang zoeken ergens anders valetparking kunnen boeken, echt tegen een meerprijs van € 103.
    Wel hadden we de volgende dag ons betaalde geld retour.
    Dus ga niet met deze maatschappij in zee. Niet betrouwbaar.

    Sterke punten
    Geen enkele.

    Zwakke punten
    De hele reservering en de bereikbaarheid.

    Door HJ Willemsen op 6 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al langere tijd klant hier maar het laatste jaar is de service waardeloos geworden. Na aankomst direct gebeld maar ruim 45 minuten moeten wachten. Vervolgens aangekomen bij de parking waar een andere auto ons klem had gezet. Omdat het bedrijf te weinig parkeerplekken heeft zijn mensen genoodzaakt hun auto achter andere auto's te zetten. Zij moeten vervolgens hun sleutels achter laten maar de analfabete vrouw (die haar broodje kaas belangrijker vond) snapte het volledige systeem niet waardoor ik zelf maar opzoek ben gegaan naar de sleutels.

    Kort samengevat: trap er niet in! Je loopt onnodige vertraging op en zoals te lezen is een hoop frustratie.

    Sterke punten
    Hadden vroeger een goede service.

    Zwakke punten
    Slechte service.
    Administratie niet op orde.
    Lange wachttijden.
    Onbetrouwbaar.

    Door W. Jansen op 1 mei 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We zijn jaren klant geweest. In het laatste jaar is de service echter VRESELIJK geworden. En als je erover klaagt, krijg je dit:

    "Wil je gvd stoppen met je eigenwijze gelul.
    Jouw fout, jouw probleem.

    We hoeven jullie nooit meer te zien!!!


    Met vriendelijke groet,

    Michel Overmars
    Directeur 247Parking.nl"

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Minachting voor de klant.

    Door Jaco op 5 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij aankomst een half uur moeten wachten voordat ze eindelijk kwamen, na beloftes dat ze na onze diverse telefoontjes er binnen 5 minuten zouden zijn.
    Bij aankomst schiphol geen gehoor en doorverbonden met een mailbox!!!
    Uiteindelijk na een half uur contact.
    Ik kan mij alleen maar aansluiten bij de rest van de slechte reviews. Voor ons nooit meer!

    Sterke punten
    Geen

    Door Truus op 20 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • bij aankomst op de middenweg te aalsmeer zeker 20 min moeten wachten alvorens wij geholpen werden;
    11.00 uur s'morgens; de medewerker achter de balie verspreidde een stevige dranklucht ( ok, ik geef toe, promillage niet gemeten )
    wij konden alleen met € 50,- betalen, ( parkeerkosten bedroegen € 43,- ) zij hadden geen wisselgeld en dat terwijl iedere klant contant dient te betalen .
    het parkeerterrein aan de middenweg zou vol zijn, terwijl er zat lege plekken waarneembaar waren.
    dus op weg naar parkeerterrein "ML "; ongeveer op 2 km. afstand tussen de lege kassen.
    vandaar naar schiphol in een oud passagiersbusje, waarin meer personen werden vervoerd dan er zitplaatsen waren.
    bij terugkomst op schiphol heeft het bijna 30 min. en ettelijke oproepen gekost om contact met 247 parking te krijgen.
    bij aankomst ( in het donker ) bleek het zgn. ML terrein onbewaakt, pikkedonker en vol met plassen te staan, dus met behulp van een zaklampje en doorweekte schoenen uiteindelijk onze auto teruggevonden.
    vandaar; eens maar nooit meer en de volgende keer toch maar weer naar de ( een fractie duurdere ) concurrent, een stukje verderop aan diezelfde Middenweg in Aalsmeer

    Door pieter op 18 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 50 minuten staan wachten voordat men je ophaalt, auto vervolgens compleet smerig terug gekregen alsof hij 2 weken op een bouwplaats heeft gestaan. Reactie van hun "Excuus, het terrein is in de zomer nogal stoffig" "Vervelend dat zonder meer, maar that's it!".

    50 euro betalen en verder kan je basten daar!

    Sterke punten
    Iemand iets gevonden?

    Zwakke punten
    Alleen maar slechte punten.

    Door De with op 12 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heenreis:
    Wij zijn netjes en snel afgezet op schiphol

    Terugreis:
    Ons vlucht had zes uur vertraging. Om 01:15 (nacht) aangekomen. Na ophalen van de koffers netjes naar 24:7 parking gebeld om opgehaald te worden. Na 24 pogingen en inmiddels één uur verder (02:15 nacht) niemand die het toestel opnam. Sta je daar midden in de nacht op schiphol doelloos te wachten. Geen 24:7 parking.

    uiteindelijk maar besloten de taxi te nemen naar het bedrijfsterrein van 24:7 Parking. Daar aangekomen bleek de hek dicht te zijn en het terrein was onverlicht en onbemand. Gewoon gesloten, terwijl het bedrijf 24hr - 7 dagen per week promoot! Zeer teleurgesteld! Uiteindelijk de taxi maar verder genomen naar Den Haag. Totale kosten € 100,-. Ondanks de 24 gemiste oproepen en een mail die ik om 1:30 heb verstuurd om iemand te pakken te krijgen, ben ik de volgende dag helemaal niet gebeld door het bedrijf om excuses etc aan te bieden.

    De volgende dag heb ik de trein moeten nemen naar schiphol om mijn auto op te halen. Aldaar aangekomen, geen excuses van de eigenaar. Volgens hem was het allemaal mijn schuld omdat ik mijn vluchtnummer niet heb opgegeven bij de reservering. Dit terwijl een vluchtnummer niet nodig is bij het maken van een reservering. Logisch lijkt mij omdat 24:7 parking 24 uur per dag / 7 dagen in de week bereikbaar is. Men heeft mij ook niet gebeld om te vragen hoe laat ik zo aankomen.

    Ik kon volgens eigenaar fluiten naar de gemaakte taxi kosten en treinkosten. En ook geen excuses. Afhandeling van klachten is zeeeer slecht te noemen! Uit principe ga ik het bedrijf dagvaarden. Belachelijk!!

    Zwakke punten
    - niet 24/7 bereikbaar. Is je vlucht verlaat, dan zoek je maar uit hoe je thuis komt
    - eigenaar niet redelijk/rechtvaardig/klantvriendelijk
    - terrein onbelicht / onbemand in de nacht
    - schade aan je auto? 24:7 parking is niet aansprakelijk (lees de algemene voorwaarden maar)

    Door Karim op 26 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben zeer slechte ervaring gemaakt met 247-parking. Wij waren in juni met vakantie en hadden de auto (valet parking) overgedragen aan 247 Parking. Bij terugkomst stond er niemand te wachten, dus eerst gebeld en na een half uur kwam de eigenaar (vertelde hij) met onze auto. De auto was door een medewerker tegen een paal gezet, de achterbumper beschadigd en hing er los aan. Maar ik moest hem de volgende dag even een mail sturen met alle gegevens voor de verzekering, want hij was goed verzekerd. Na meermaals mails en telefonische contacten, (met iedere keer andere uitvluchten), was ik het zat en heb een review geplaatst waarin deze firma natuurlijk niet goed wegkwam. Het zijn in mijn ogen doodgewone bedriegers. Omdat het een leaseauto is, (van het bedrijf waar mijn man werkt), heeft de werkgever zelf geprobeerd met deze firma in contact te treden, na dreiging met een advocaat reageerde hij plotseling en was (zogenaamd) bereid een gedeelte (schade ca. € 1200 daar van € 700 ) van de schade te betalen mits ik de slechte beoordeling weg zou halen. Inmiddels had deze fijne mijnheer deze beoordeling die ik op parkerenbijvliegvelden.nl had geplaatst, gewoonweg gekopieerd en op zijn eigen website gezet. Nu moet u weten, dat niemand daar een review kan plaatsen, zónder dat hij hem heeft vrijgegeven. U kunt zich wel voorstellen, dat hij deze voor ons niet heeft vrijgegeven. Omdat we dachten, beter € 700 dan helemaal niets, heb ik de beoordeling (bij parkerenbijvliegvelden.nl) er weer af gehaald. Echter betalen doet deze mijnheer helemaal niets, en laat ook niets meer van zich horen. Ik heb nog eens op de website van 247-Parking gekeken en zie daar: de review die hij er zelf had op gezet is plotseling weer verdwenen. Mijn raad aan iedereen: wees gewaarschuwd, bij schade hebben ze geen verzekering en er wordt niets vergoed. Ik vermoed dat ze de auto´s bij valet-parking gewoon ergens neerzetten, welgemerkt zónder toezicht. NOOIT MEER 247-Parking

    Sterke punten
    mensen aan het lijntje houden
    NIET reageren op mails
    uitvluchten bij telefonische contacten

    Zwakke punten
    Ongelooflijk, maar de eigenaar zegt géén verzekering te hebben, als het personeel schade aan de auto´s veroorzaken, moet hun verzekering er voor op draaien, wat natuurlijk niet gebeurd.

    Door p. hanke op 24 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al verschillende keren heb ik via Groupon een voucher gekocht voor Valet Parking.
    Doorgaans bij Euroland maar nu, wegens geen actie bij hun een keer bij 24/7.
    Bij Euroland nooit geen problemen gehad wat nu bij 24/7 helaas anders was.
    Naast te laat komen bij vertrek en aankomst kwam alles een beetje simpel over en werd mijn opmerking over te laat komen wat lacherig van de hand gedaan met een grapje dat ik dan maar meer moest betalen.
    Voor mij is het dus te hopen dat Euroland weer eens een actie heeft bij Groupon of dan toch maar wat meer betalen.
    Dat laatste uiteraard niet bij 24/7

    Sterke punten
    Prijs

    Zwakke punten
    Communicatie
    Klantvriendelijkheid
    Tijdsplanning

    Door Vg op 3 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geen aanrader, laat ik daar mee beginnen.
    Ik had me laten verleiden om voor een paar euro goedkoper gebruik te maken van deze parking.
    De lokatie is moeilijk vindbaar en met de aanleg van wegen en de nodige afsluitingen moeilijk bereikbaar. Daarnaast bleek bij aankomst de bedrijfsvoering een chaos. De intake was chaotisch, de chauffeur ging naar huis en terwijl een bus vol passagier zaten te wachten op een internationale vlucht nog op tijd te kunnen halen, steggelde het personeel 15 minuten lang wie wat moest doen. We moetsen diverse keren vragen om ons weg te brengen. De gestresste chauffeur die ons weg bracht, met een meer dan gemiddelde snelheid, vond het ook nog prettig om niet handsfree even met zijn collega's te gaan bellen. Conclusie: uiterst onprofeesioneel bedrijf. Ik betaal liever een paar euro meer. U bent gewaarschuwd.

    Door frank op 28 oktober 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte Evaring bij 247 parking,

    Achteraf extra betalen. Het lijkt goedkoop maar een Groupon actie waarbij je 6 dagen koop. blijkt te mooi te zijn.

    Voor een parkeerplaats had ik maar 5 dagen van deze gereserveerde bon nodig. en ik moest10 euro extra betalen. 1 dag minder gebruiken en meer moeten betalen. Herhaaldelijk contact gehad maar niet tot een oplossing gekomen. Ik moest blijven bij betalen terwijl er al betaald was via de Groupon. Slecht en het antwoord was "een ondenemer ook geld moet verdienen" ja en dat moet op deze manier zeker?

    Ik hoop dat ik veel mensen voor een verkeerde keuze behoed.

    Sterke punten
    mooie praatjes en advertentie maar bedrogen

    Zwakke punten
    achteraf moeten bij betalen

    Door Johan op 20 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek 247Parking.nl

Schrijf je eigen review over 247Parking.nl