slechte ervaring 247 Parking.nl

slechte ervaring 247 Parking.nl

Geen aanrader, laat ik daar mee beginnen.
Ik had me laten verleiden om voor een paar euro goedkoper gebruik te maken van deze parking.
De lokatie is moeilijk vindbaar en met de aanleg van wegen en de nodige afsluitingen moeilijk bereikbaar. Daarnaast bleek bij aankomst de bedrijfsvoering een chaos. De intake was chaotisch, de chauffeur ging naar huis en terwijl een bus vol passagier zaten te wachten op een internationale vlucht nog op tijd te kunnen halen, steggelde het personeel 15 minuten lang wie wat moest doen. We moetsen diverse keren vragen om ons weg te brengen. De gestresste chauffeur die ons weg bracht, met een meer dan gemiddelde snelheid, vond het ook nog prettig om niet handsfree even met zijn collega's te gaan bellen. Conclusie: uiterst onprofeesioneel bedrijf. Ik betaal liever een paar euro meer. U bent gewaarschuwd.

Bezoek 247Parking.nl Reviews over 247Parking.nl

1 reactie

Jammer genoeg heb ik uw review te laat gelezen. Hier komt mijn verhaal:

Nooit meer met 247 Parking. 11 dagen in juni 2014
Heenweg alles goed, er stond iemand op ons te wachten en nam de auto in ontvangst (valet parking). Bij terugkomst in de ochtend, moesten we enige tijd wachten, toen er iemand (de eigenaar) met onze auto kwam, bleek dat een personeelslid de auto tegen een paal had gezet, de achterbumper hing op half elf en hij was flink gedeukt. Géén probleem zei de eigenaar, ze waren goed verzekerd en hij had de verzekering alles al doorgegeven. De auto is een leaseauto, eigendom van de Duitse firma waarvoor mijn man werkt.
Na meerdere mails en telefoontjes is het resultaat nul!! Geen enkele medewerking van de eigenaar, hij liegt en doet niets.
We hebben nu contact met de politie opgenomen, ook de Duitse verzekering gaat op onderzoek, zo nodig met advocaat.
Wij vermoeden dat de auto onbeheerd ergens is afgesteld.

Bezoek 247Parking.nl Reviews over 247Parking.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 247Parking.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden