Schiphol Smart Parking Zoekt u een veilige, goedkope parkeerplek op de luchthaven? Dan is Schiphol Smart Parking de voordeligste manier om uw auto te parkeren op Schiphol. Hiervoor moet u minimaal 1 week voor vertrek online reserveren en betalen met uw credit card of iDEAL.

Schiphol Smart Parking Reviews

 • Ver van te voren op Smart Parking P3 geboekt met creditcard voor 8 dagen a € 49,50. Bij aankomst van de reis heb ik de auto om ca 23.30 weer opgehaald. Echter, bij thuiskomst zag ik dat er van m'n creditcard 1 euro is afgeschreven. Wie kan mij vertellen waarom? en wie heeft een e-mail adres van P3 om de vraag/klacht door te geven? Gegroet, Ad Jansen [email protected]

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geldmachine met weinig service, super kleine parkeervakken, ongeinteresseerd personeel, weinig zitplaatsen in de bussen

  Door Ad Jansen op 25 juni 2014 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Lang wachten en de prijs is echt niet voordelig zoals beweerd wordt. Ik lees erg veel goede reacties over "Happy Parking", qua prijs zitten ze zeker goed en maar 4 minuten van Schiphol ! Dit jaar kies ik Happy Parking !

  Sterke punten
  service, snel, prijs...

  Zwakke punten
  geen reparaties aan auto

  Door B. v/d Werf op 9 augustus 2013 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • SH Valet Parking is een slecht product. Het afgeven en ophalen van mijn auto heeft ruim 5 kwartier(+heleboel stress) in beslag genomen als gevolg van te weinig of soms zelfs geen personeel. Klacht indienen heeft geen zin want je wordt je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Dus nooit meer; dan zijn er wel betere en goedkopere aanbieders rond Schiphol te vinden!.

  Sterke punten
  gezien mijn ervaring: GEEN

  Zwakke punten
  te weinig personeel balie heeft geen uitstraling

  Door Richard Beij op 24 mei 2013 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Schiphol Smart Parking

Schrijf je eigen review