Schiphol Parking Plaza

Betrouwbaar en goedkoop parkeren doe je bij Parking Plaza B.V.! Parking Plaza geeft de consument zekerheid door alle voertuigen ALL-RISK in ontvangst te nemen. Iedere auto komt op een afgesloten terrein te staan en wordt dag en nacht met onder andere camera´s bewaakt. Parking Plaza is 365 dagen in het jaar, 24 uur per dag geopend en er is dag en nacht personeel aanwezig. Geen wachttijden, klanten worden direct naar de juiste vertrekhal gebracht en bij terugkomst direct weer opgehaald met de GRATIS Shuttlebus. Parkeren kan overdekt of buiten, keuze uit 300 parkeerplekken. Ook zijn er diverse behandelingen voor uw auto beschikbaar bij de Car Cleaning afdeling die gespecialiseerd is in professioneel autopoetsen. Reserveren is mogelijk tot een uur van tevoren. Bij Parking Plaza is annuleren altijd gratis. Klanten kunnen online op de site betalen of bij aankomst op de Parking. De voordelen van Schiphol Parking Plaza: • Snelle service • Betrouwbaar • Geen wachttijden • Veilige locatie met zeer veel camera bewaking • 24 uur 7 dagen per week geopend • Meerdere bedrijfspolissen met grote zekerheid • Overdekt parkeren

Schiphol Parking Plaza Reviews

  Uitstekend service

  Goeie ervaringen. snel service, vriendelijk personeel

  Sterke punten
  klantvriendelijk snel kilometerstand werd genoteerd

  Neen hier nooit meer

  Mooie layout en geleuter op hun website. Dan reserveer je alvast een binnenparking en vink je aan dat je je sleutel wil behouden. Na het nodige zoeken 's nachts naar hun locatie, kom je op een rare plek terecht. De sleutel moest dus werkelijk afgegeven worden, al stond ons de locatie niet aan. Het brengen naar het vliegveld ging vrij vlot en vriendelijk. Maar o wee bij je terugkeer, je dient te telefoneren na het afhalen van je koffers. Dan krijg je doodleuk te horen dat het zeer druk is en dat je een half uur moet wachten. Uiteindelijk na meer dan 1 uur wachten en enkele boze telefoons vanwege ons zijn we dan toch opgepikt. Zoals hier reeds eerder vermeld stond onze wagen niet binnen, maar buiten en op een andere locatie dan waar hij afgeleverd was. Neen hier zien ze ons nooit meer en ik raad dit ook aan niemand anders aan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen

  Afleidende naam, gentimideerd en beledigd Schiphol Parking Plaza (Parking Plaza B.V.)

  We hebben overhaast een binnen parkeerplaats bij Schiphol Parking Plaza geboekt, met veronderstelling dat de parkeer plaats ergens vlakbij Schiphol zou zijn. We zijn afgeleid door de naam. Na het zoeken 's nachts naar het parkeerbedrijf ergens in niemandsland tussen Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen en Schiphol zijn we 1,5 uur voor ons vliegvertrek bij de parkeerplaats aangekomen. We hebben onze zorg geuit dat we in midden in de nacht lang moesten zoeken naar het bedrijfsterrein, terwijl de naam heeft ons afgeleid naar een parkeerbedrijf vlakbij Schiphol. De stoere onbeleefde personeel heeft ons gentimideerd en bedreigd dat we onze auto mee kunnen nemen en ergens dichterbij Schiphol parkeren! Dit terwijl we haast hadden en op tijd onze vlucht moest bereiken. We hadden geen andere keuze dan accepteren om de autosleutel bij hun achter te laten. Ze kwamen echter niet betrouwbaar over, daarom heb ik de KM-stand genoteerd. De auto is in een binnen parkeerplaats in de boerderij geparkeerd. Na onze terugkomst 's nachts werden we opgehaald en naar een andere parkeerterrein (boerderij) gebracht. De auto stond buiten, onder het regen, geparkeerd en 4 km ermee gereden. Als je kiest om jouw auto bij dit bedrijf achterlaten: - neem ruim tijd voor je vlucht, anders ben je te laat. Je wordt niet gelijk getransporteerd naar Schiphol en moet je wachten op en meerijden met meerdere passagiers en klanten. Dat kan uitlopen tot 30 minuten wachttijd. Het duurt 20 minuten van de parkeerterrein tot Schiphol. - kies niet voor binnen parkeren, want betaal je 10 euro meer daarna wordt jouw auto waarschijnlijk buiten in de parkeerterrein gezet. Daar heb je geen zicht op. - wees bewust dat je de autosleutel moet achterlaten, en je weet niet wat gaat met jouw auto gebeuren. - laat je niet intimideren door het personeel. - noteer de KM-stand en controleer samen met hun medewerker voor en na oplevering van de auto voor eventuele schade. - lees de voorwaarde van het bedrijf goed, anders wordt verrast met allerlei maatregelen.

  Zeer klant onvriendelijk, zwaar gentimideerd en zwaar beledigd

  Door naam en internet site van dit bedrijf lieten wij ons afleiden tot een reservering en hebben gereserveerd bij: Schiphol Parking Plaza (Parking Plaza B.V.). Wij vonden, bij dit bedrijf aangekomen dat wij klantonvriendelijk werden opgevangen. Zo moesten wij in tegenstelling tot onze afspraak extra betalen voor overeengekomen diensten. Vanuit onze vakantiebestemming hebben wij een e-mail met reserveringsbevestiging aan dit bedrijf overlegd. Alle afgenomen diensten stonden hierin vastgelegd. Bij terugkomst werd teveel betaalde teruggegeven. Dit had als gevolg dat wij bij terugkomst, van ons vakantiebestemming, op het bedrijventerrein van dit bedrijf geen enkel service ontvingen. Daarbij door verbaal en nonverbaal handelen van het personeel wij ons zeer gentimideerd en beledigd voelden. Wij vonden de parkeerlocatie van dit bedrijf, achtertuin en schuur, niet aan onze verwachtingen voldoen zoals naam en site doen voorstellen.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review