Total Care Parking - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 19 mei 2018
Total Care Parking Logo
  1. Total Care Parking
  2. Total Care Parking Reviews
  3. Schrijf ook een review over Total Care Parking

Niet tevreden over Total Care Parking? Probeer dan eens Airport Parking.

Total Care Parking

Ben je van plan om op reis te gaan en weet je niet waar je je auto moet parkeren? Dan is Total Care Parking de ideale oplossing. Bij dit bedrijf reserveert men als zakelijke reiziger of als vakantieganger snel en eenvoudig een betaalbare parkeerplek. De parkeerplekken zijn op enkele minuten afstand van luchthaven Schiphol gevestigd. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om gebruik te maken van handige extra opties. Dit bedrijf heeft onder andere als doel om het reizigers zo makkelijk en ontspannen als mogelijk te maken bij aanvang dan wel de start van hun reis naar het buitenland.

Bij dit bedrijf kan men altijd rekenen op veilige parkeerplekken. Er zijn ongeveer 700 bewaakte parkeerplaatsen en er is wel altijd een plekje vrij voor klanten. Het is reizigers dus aangeraden om snel een veilige en droge parkeerplek te reserveren. De overdekte parkeerplekken beslaan ongeveer 8.640m². De parkeerruimtes zijn alleen toegankelijk voor personeel, zo weet men zeker dat de auto veilig staat. De parkeerplekken zijn op slechts 9 minuten afstand verwijdert van Schiphol. Er is een shuttlebus aanwezig om de reizigers van de parkeerplekken naar de luchthaven te vervoeren. Men hoeft dus geen ander vervoer te regelen om van de parkeerplek naar de luchthaven te gaan. De prijzen voor de parkeerplekken zijn ook nog eens voordelig. De tarieven zijn vergelijkbaar met de prijzen van Schiphol.

Personen die gebruik maken van de parkeerplekken, kunnen ook nog rekenen op een warme en gastvrije ontvangst. Nadat men de auto heeft geparkeerd, wordt alle bagage van de reiziger(s) in de shuttlebus gezet. Daarnaast kan men ook nog eens een gratis bakje koffie of thee halen in de ontvangstruimte alvorens de shuttlebus vertrekt naar Schiphol.

Dit bedrijf heeft ook een 24/7 geopende receptie. Hier kan men altijd terecht voor eventuele vragen en of opmerkingen. Men krijgt bij het afgeven van de auto alle informatie over de retourprocedure en dat kan men doen onder het genot van een heerlijke bakje koffie. Ben je van plan om op reis te gaan? Reserveer dan snel een plekje voor je auto bij Total Care Parking.

Total Care Parking Details

Hits: 1115

URL:

Categorieën: Parkeren bij Schiphol

Reviews: 0Reviews en Ervaringen over Total Care Parking

Er zijn nog geen reviews geschreven over Total Care Parking

Schrijf ook een review over Total Care Parking

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Total Care Parking aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Total Care Parking aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Total Care Parking


Home » Parkeren bij Schiphol » Total Care Parking