Sun-Parking.nl is een jong, dynamisch bedrijf , waarbij service, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Bij Sun-Parking.nl is de klant nog ?koning?. Sun-Parking.nl heeft géén wachttijden, zodra u bij Sun-Parking.nl arriveert wordt u direct met de shuttlebus naar Schiphol gebracht en afgezet bij de juiste vertrekhal. Dit geldt ook voor het afhalen op Schiphol.

Sun-Parking.nl Reviews

 • Zeer slecht nooit meer, wij moesten een half uur van tevoren bellen kregen we een slaperige chauffeur aan de telefoon zo begon het al… Hierna konden we het parkeerterrein niet vinden en vroegen om uitleg, dan hadden we maar beter op de website moeten kijken… Is dit service, we moesten de factuur toch betalen dit hebben we ook gedaan want als je voor 25 euro slechte reclame wilt dan kun je die krijgen ook! Ze staan erop dat je toch betaald, best joh liggen we niet wakker van. Vervolgens netjes auto op P3 geparkeerd en scheelde niet eens zoveel. Alles perfect geregeld, voortaan gewoon weer op de ouderwetse manier dus. Sluiten deze toko! Dit bedrijf verdiend een dike 1. Dat dit nog kan in Nederland, ze beloven 10 minuten afstand te zitten is ook niet zo.

  Sterke punten
  Geld innen

  Zwakke punten
  Alles zoals omschreven, komen beloftes niet na!

  Door Arno op 5 november 2014 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • omdat wij de auto tot aan schiphol zelf hadden gereden kwamen ze daar de auto ophalen is ook zo gebeurd niets mis mee mee .
  Maar met terug komen moesten we bellen als we bij de band van de koffers waren dat was snachts om 3 uur gebeld en vroegen of we zelf de sleutel van de auto hadden terwijl ze de auto bij ons op schiphol op hadden gehaald maar in ieder geval ,zeide ze dat de auto binnen 15 min. op schiphol zou zijn. maar geen auto , 5 keer gebeld te hebben kregen we geen gehoor meer.
  om kwart over vier weer pas gehoor en om half vijf kwam onze wagen aan het was ontzettend kuod die nacht regen wind daar stonden we met 2 kleine kinderen en een omatje van 81 jaar ik vind het echt schandalig dat zoiets gebeurd een e mail gestuurd maar echt nog nog niet eens een excuus of een mailtje terug gehad dus wij doen dit echt nooit meer bij Sun-Parking !!!!!

  Sterke punten
  wel de zakken vullen maar komen de afspraken niet na

  Zwakke punten
  geen taal of teken terug ontvangen

  Door pijnenburg op 27 juli 2012 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Sun-Parking.nl

Schrijf je eigen review