Voordelig, comfortabel en veilig parkeren bij luchthaven Schiphol? Bij Schiphol ParkFly is dit mogelijk! Bij Schiphol Parkfly heeft u altijd de mogelijkheid om gratis uw reservering te wijzigen of te annuleren. U kunt met een gerust hart uw voertuig parkeren op het afgesloten en 24/7 bewaakte terrein van Schiphol Parkfly. Schiphol Parkfly heeft een hoge klantwaardering en scoort een 8.1. Er wordt geen nachttoeslag berekend. Dit geldt tevens voor een toeslag betalen omdat het vakantie is. Bij Schiphol Parkfly heeft u de mogelijkheid om overdekt en buiten te parkeren.

Over Schiphol Parkfly

Vertrekt u voor een vakantie of zakenreis vanaf Schiphol en wenst u snel en comfortabel te parkeren? Kies dan voor Schiphol Parkfly, want zij hebben de beste parkeerplaatsen beschikbaar. Al ruim 500.000 reizigers gingen u al voor! Het maakt niet uit voor welke service u kiest, Lang Parkeren of Valet Parkeren, bij Schiphol Parkfly staat uw auto staat veilig, voordelig, betrouwbaar op het afgesloten en 24/7 bewaakt parkeerterrein. Vergelijk gerust de tarieven op de website. Op de website kunt u online een reservering maken. Het is mogelijk om uw reservering veilig te betalen via Ideal, Mister Cash, AMEX, Visa en creditcard. Het is tevens mogelijk om te pinnen op locatie.


Lang parkeren en valet op Schiphol

Wanneer u voor de optie 'Lang Parkeren' kiest, rijdt u op de dag van vertrek het voertuig zelf naar het Schiphol ParkFly parkeerterrein in Aalsmeer. Schiphol ParkFly brengt u met een shuttlebus naar de vertrekhallen. Wanneer u terugkomt van uw reis, wordt u opgehaald en teruggebracht naar uw voertuig op het parkeerterrein. Check de website van Schiphol ParkFly voor de actuele tarieven voor 'Lang Parkeren'. U heeft tevens de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren. Hiervoor wordt echter wel een bedrag van 5,00. Indien u buiten wilt parkeren, dan geeft u dit gewoon aan bij stap 3 en heeft u de mogelijkheid om het "vinkje" bij indoorparking weg te halen. Wilt u liever gebruik maken van de Valet Parking op Schiphol? Dan kunt u gewoon uw voertuig rechtstreeks rijden naar vertrekhal 3 deur A op Schiphol. Daar overhandigt de auto en sleutels aan chauffeur van Schiphol ParkFly. Deze professionele chauffeur zal uw voertuig vervolgens parkeren op het beveiligde parkeerterrein van Schiphol ParkFly. Bij terugkomst op Schiphol wacht een chauffeur op u op met uw auto. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om uw reis snel te vervolgen naar huis of kantoor. U heeft de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren bij Schiphol ParkFly. Kiest u voor deze optie, dan wordt er een bedrag van 7,50 in rekening gebracht. Wilt u liever buiten parkeren, dan kunt u bij stap 3 het "vinkje" bij indoorparking verwijderen


Schiphol ParkFly Reviews

  • Na enkele vervelende ervaringen met andere aanbieders van valetparking besloten wij nog een keer de gok te wagen. Het was geweldig. Precies wat je van valetparking mag verwachten. Keurig op tijd bij Schiphol. Zeer aardige medewerkers en ook op bij terugkeer op Schiphol stond de auto al netjes klaar.
    Zowel bij afgifte als bij aanlevering van de auto werd alles keurig gecontroleerd en op papier gezet. Wij hebben nu weer vertrouwen gekregen in valetparking en gaan niet meer zoeken naar andere aanbieders. Wij blijven gewoon terugkomen.

    Sterke punten
    Perfecte service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Karin op 29 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ter compensatie van alle negatieve ervaringen wil ik toch even melden dat wij onlangs de auto hebben toevertrouwd aan Parkfly en dat is helemaal goed gekomen. Bij de meeste klanten is dat vermoedelijk het geval.

    Sterke punten
    De prijs is in prima verhouding met de kwaliteit

    Zwakke punten
    Afstand tot luchthaven aan de ruime kant

    Door Marleen op 12 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op de heen weg een half uur moeten wachten voordat ik werd weggebracht. Bij aankomst om 3.45uur niemand aanwezig... Ook was het parkeerterrein niet afgesloten, zoals genoemd op de website.
    Bij terugkomt na een half uur wachten nogmaals gebeld. Dame van Charriot hotel verzekerde mij dat de chauffeur vast bijna bij schiphol was. Ja, ja, pas na een kwartier kwam de chauffeur aanrijden. Het is tien minuten rijden vanaf de Aalsmeerderweg, dus de chauffeur moest nog gaan rijden toen ik de dame van charriot aan de telefoon had. Nu kwamen net nog twee mensen aanlopen, waardoor ik me niet aan de indruk kan onttrekken dat Parkfly voor 1 persoon niet wil rijden. Al met al dus ruim 45 minuten staan wachten.
    De klacht die ik hierover heb ingediend werd beantwoord met 'sorry, we kunnen u bij een volgend bezoek korting aanbieden.' Ja, serieus, dachten ze echt dat ik hier nog een keer mijn auto wil parkeren?

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Veel te lang wachten voordat je wordt weggebracht en opgehaald.

    Door Hendriksen op 13 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben onze auto bij parkfly onder gebracht voor 12 dagen met de valet parkingservice.
    Bij terugkomst op Schiphol 08-02 -2016 stond onze auto weer klaar, echter met een typische geur van een verbrande koppeling.
    Bij het op rijden en doorschakelen op snelweg bleek al snel dat de koppeling niet meer goed reageerde en door slipte.
    Hierop direct gebeld met parkfly en wij kregen te horen : Nee hoor dit kan niet bij ons gebeurd zijn en nee ook niets van gemerkt.
    Zelfde dag nogmaals gebeld met dhr. Koster en wederom kregen wij te horen dat het al zo moest zijn voor dat wij de auto achter lieten, ook gaf dhr Koster al snel aan dat wij parkfly hier niet aansprakelijk voor konden stellen.
    Wij hebben een audi A4 uit 2011 met 85.000 km op de teller, bij normaal gebruik is 150.000 km te rijden met een koppeling volgens de plaatselijke audi dealer.
    Bedankt parkfly en in het bijzonder Nick voor het vernielen van onze auto.
    Schade ca. € 1.000,00
    Wij laten het hier niet bij zitten en horen het graag als er meer mensen zijn met het zelfde probleem.
    Parkfly nooit doen!! Wat een verschrikkelijk bedrijf, je wordt besodemieterd waar je bij staat!

    Sterke punten
    nog minder dan 0

    Zwakke punten
    Zie boven

    Door barry koning op 12 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • wagen stond niet klaar bij terugkomst,zou binnen staan maar toen zij hem voor ons opgehaald hadden was hij nat van buiten terwijl het buiten droog was,Ik breng mijn wagen daar niet meer heen

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    diverse

    Door van Dijk op 28 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 27 september 2015 om 3 uur landen wij op schiphol, nadat wij de bagage opgehaald hadden bellen wij parkfly op. Zij verwijzen ons naar vertrek hal 3 uitgang C. Daar stonden wij met zijn zessen 20 minuten te wachten, kwam de bus aan en die stop bij uitgang D en werd meteen al vol gestormd door mensen die daar stonden te wachten, wij gingen aan de chauffeur klagen dat wij hier eerder staan, zegt hij dat er een 2de bus zo komt. Dus wij weer bellen dit keer neemt een chauffeuse op, wij onze naam en aantal passagiers genoemd, wij zouden dan met haar mee kunnen.
    Eenmaal gearriveerd wordt deze bus ook vol gestormd door mensen die op het juiste plek stonden, en de chauffeuse doet alsof haar neus bloedt en weet van niets.
    Dan maar nog een keer gebeld dit keer werd beloofd dat wij met hoogste prioriteit worden meegenomen. Derde bus kwam aan, en wij kijken om ons heen, zijn wij de enige die nog stonden te wachten.

    Dus na 1 uur in de kou stonden te wachten worden wij pas opgehaald. Hun administratie is een zooitje, dus vraag ik mij af waarom ik bij boeking mijn vluchtnummer moet opgeven?

    Voor mij wordt dit de laatste keer dat wij met parkfly in zee gaan, er zijn genoeg andere shuttle bedrijven in de buurt!!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    communicatie, klanten afwimpelen, administratie

    Door D. Tran op 28 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het lijkt goedkoop, maar het kost uiteindelijk een hoop geld!!!
    Bij terugkomst zat de sleutel in contact en deur was op slot gevallen. ANWB was snel terplaatse. Hij zag gelijk dat er verse schade zat aan portier en tevens waren de rubbers doorboord! Door de medewerkers wordt je afgewimpeld door thuis alles per mail verder te regelen, NOOIT DOEN!! Want Na vele mails en aangetekende brieven 1 x contact gehad met dhr Koster, die het woord communicatie niet heeft uitgevonden. En over zijn voorstel voor tegemoetkoming zou hij volgende dag terug bellen NOOIT geen telefonisch contact meer gehad, dhr Koster stuurt weken later een mail dat het dossier gesloten is want volgens de videobeelden is er niets gebeurd. Maar de videobeelden die opgevraagd worden kan dhr Koster tot op heden niet aantonen. Zit je dan met 1050euro aan extra kosten!!!!! Wat zo goedkoop lijkt.... Zeer onrechtvaardig!!

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Het verhaal zegt genoeg...

    Door T. A op 25 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • NOOIT hier een service afnemen (de service ontbreekt namelijk)

    Ik weet niet eens waar ik moet beginnen, het is echt heel crimineel maar dat lees je in eigenlijk de meeste reviews wel terug.

    Asociaal gedrag van personeel en eigenaar.
    Bij fouten vergoeden ze niets (snap ik aangezien ze anders geen geld overhouden).

    Super klant onvriendelijk, hoe eerder ze failliet gaan hoe beter voor iedereen

    Sterke punten
    helaas die zijn er niet

    Zwakke punten
    gehele service

    Door Yannick op 24 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Eerste en laatste keer. Schade bij terugkomst. ParkFly geeft gewoon niet thuis. Ongelooflijk dat iemand zo zijn 'bedrijf' wil leiden.

    Één advies: doe het niet.

    Sterke punten
    Dicht bij Schiphol

    Zwakke punten
    ParkFly reageert niet na schade, asociaal.

    Door Jeroen op 10 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij terugkomst op schiphol parkfly gebeld om ons op te halen.

    Prkfl: Uw naam is? Oooh euuh ja, we missen uw sleutel, vinden we heel vervelend maar heeft u de reserve bij U.

    Mijn vrouw heeft haar sleutel ja.

    Prkfl: Gelukkig dan kunt U weg, anders had ik een collega gebeld om U naar huis te brengen.

    Alles wel maar ik wil mijn sleutel hebben, hoe kan het zijn dat jullie een auto 300 meter verplaatsen en dan een sleutel kwijtraken?

    Prkfl: Ja wij vinden dit heel vervelend maar op dit moment kunnen wij er niets aan doen. Als U morgen contact op neemt met het kantoor dan gaan zij dat voor U oplossen.

    Je kunt bellen wat je wil 20cent per min + eigen belkosten maar je komt niet verder dan de telefoniste die van het probleem weet maar er is niemand die je op dat moment te woord kan staan, ze zal de boodschap doorgeven aan dhr Koster en dan zal deze zo spoedig mogelijk terug bellen, het is een druk bezet man. Dan maar mailen, ook hier geen reactie anders dan het eautomaticeerde mailtje Wij hebben de onderstaande gegevens in goede orde ontvangen en
    nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
    Parkeer al jaren bij parkfly, zolang er niets gebeurd is het prima maar o wee als je iets hebt dan zijn ze niet thuis, schadepost voor het vervangen van sleutel en sloten 634 euro. PARKFLY bedankt voor de geweldige services

    Door Hendriks op 5 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • bij aankomst te Schiphol (s'nachts) een uur moeten wachten op het busje om naar de parking te geraken. Bij telefonisch contact kregen we te horen dat hij langskwam op de luchthaven als hij tijd had!!!!!!! na meerdere malen bellen kwam hij opdagen na een uur! zeker geen aanrader! ons zien ze daar niet meer!

    Door de laet op 14 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij terugkomst bleek onze auto (het was donker) al buiten te staan wat de meneer zelf vreemd vond. Toen wij thuis kwamen bleek er een dikke deuk in de bumper te zitten. Daarnaast hebben ze de installatie in de auto opgeblazen. We werden doorverwezen naar de heer Koster. Hij kwam erop terug zei die. Dit gebeurde dus niet. Vele mailtjes en telefoontjes later nog steeds geen reactie. Wat een waardeloos volk daar bij Schiphol Park Fly.

    Ze rijden als idioten, bellen in de auto en rijden ook nog eens in de auto gezien de kilometerstand.

    Breng hier je auto niet heen!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    - Tokkies
    - Zijn niet bereikbaar per mail of telefoon
    - Rijden in je auto
    - Schrijven de km stand niet op
    - Rijden te hard en bellen in de auto

    Door Paul op 7 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij aankomst aangemeld bij de balie. We hadden om 12:00 gereserveerd kregen te horen dat busje onderweg was. 12:40 kwam deze pas aan. Hierdoor bijna vlucht gemist!!! Bij uitstappen uit eigen auto kleingeld geteld 25,00 euro.
    Bij terugkomst bleek dit gestolen te zijn. Gemaild en gebeld met het bedrijf geen mail terug telefonisch als enige antwoordt: Had u maar geen waardevolle spullen moeten laten liggen in UW auto. Juist ja mijn auto Mevrouw Koster!!! Dus uw personeel moet van mijn spullen afblijven!!!!!! Wat een aso vrouw dat zeg!!! Ook nog eens de hoorn erop gegooid. Gelijk politie gebeld en aangifte gedaan.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    ALLES

    Door pascal op 16 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij aankomst lang moeten wachten waardoor we nog maar weinig tijd hadden om het vliegtuig te halen, gelukkig was het niet zo druk op schiphol. Bij terugkomst was het busje er snel, maar de domper kwam toen de auto uit de kas werd gereden: het logo was verdwenen! En dit terwijl de auto de hele vakantie binnen had gestaan... Ofwel dit is niet het geval, of een medewerker van dit geweldige bedrijf is nu een BMW logo rijker.
    Zeker geen aanrader!!

    Sterke punten
    Op tijd bij ophalen (overdag)

    Zwakke punten
    Geen idee wat er met de auto's gebeurt (sleutel moet je achterlaten). Bij schade wordt alles ontkent en geen verantwoordelijkheid genomen

    Door GJO op 15 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De eerste keer Parkfly (2 jaar geleden) was zonder problemen verlopen, dus hebben we nogmaals voor deze aanbieder gekozen. Helaas zijn de ervaringen deze keer niet positief. Bij terugkomst van de vakantie bleek er een flinke schade (schaafplek) aan de bumper. De betreffende medewerker vond het vervelend, maakte er een melding van met de opmerking: "U wordt vandaag door de manager teruggebeld om dit af te handelen".
    Later in de avond zelf nog maar eens teruggebeld. Andere medewerk(st)er. Er was geen vermelding bij haar bekend. Ze zou het opschrijven, doorgeven en ik zou worden teruggebeld door de manager, die er nu niet meer was.
    ... ik wacht nog steeds op het verlossende telefoontje. Helaas heb ik inmiddels in diverse reviews moeten lezen dat deze gang van zaken niet ongebruikelijk blijkt te zijn bij ParkFly.
    Erg slordig.

    Zwakke punten
    Bij schade aan de auto sta je alleen.

    Auto onder het zand en stof, ondanks dat je betaalt voor 'overdekt parkeren'.

    Door Rob op 27 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hebben de trein gemist vanaf schiphol omdat we, op de tomtom rijdend, zulke wegwerkzaamheden tegenkwamen dat we een half uur later dan gepland aankwamen. Hiervan was door de organisatie niets gezegd, noch in de email noch tijdens het telefonisch contact dat we hadden de dag tevoren. Bij aankomst was er niemand te bekennen. Uiteindelijk werden we een kwartier na het vertrek van de trein afgezet bij de vertrekhal. Vervolgens bleek dat we nieuwe kaartjes moesten kopen voor de trein: een verliespost van meer dan 200 euro. Dat was eens maar nooit meer.

    Door e vd voet op 3 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Schiphol ParkFly

Schrijf je eigen review