Met de valet service van Royal Parking parkeert u snel, makkelijk, bewaakt en voordelig bij Schiphol. Wij nemen uw auto in ontvangst bij de vertrekhal en u kunt direct inchecken. Onze ervaren chauffeurs rijden uw auto naar onze bewaakte parkeergarage te Schiphol-Rijk. Bij terugkomst staat uw auto netjes klaar voor de vertrekhal.

RoyalParking Reviews

  Zeer slechte ervaring!

  Ik heb helaas een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Royal Parking mag qua communicatie en het nakomen van afspraken nog een hoop leren.

  Wij kwamen om 02:45 terug op schiphol. Op de reservering staat aangegeven dat je dan direct met ze kan bellen, zodat ze weten hoelaat je buiten staat. Dit hebben we direct gedaan. Helaas geen gehoor. Vervolgens met 2 andere telefoons geprobeerd te bellen, aangezien het wel erg vreemd was. Hier ook hetzelfde, geen gehoor. Ondertussen bij de bagageband aangekomen en nog steeds geen gehoor. We hebben 3 verschillende nummers gebeld, namelijk:
  06-47600500
  06-83400400
  0237520696

  Bij al deze nummers kregen wij niemand te pakken. En dat met 3 verschillende telefoons vanuit ons.

  Vervolgens staan wij om 03:15 buiten bij Schiphol zonder auto. Niemand te bereiken en uiteraard aardig wat stress aangezien je er vanuit gaat dat je auto er gewoon weer staat na het terugkomen van vakantie.

  We zijn het terrein langsgelopen om anderen te vragen of zij Royal Parking kennen. Na een aantal mensen gevraagd te hebben, kwamen we een meneer tegen die weleens wat klusjes voor ze deed. Deze meneer had het privé nummer van de eigenaar. Die belde hij direct op. Toen kregen wij hem wel aan de lijn.

  Gelukkig kwamen ze er toen direct aan.

  Het ergste is nog dat ze nu mij de schuld ervan geven dat wij ze niet konden bereiken. Terwijl wij met 3 verschillende telefoons hebben gebeld. Ook hadden wij op de reservering de tijd 03:30 staan als ophaaltijd. Zij konden de vlucht in de gaten houden en zien landen. Allemaal punten waaruit blijkt dat zij erg onzorgvuldig zijn omgegaan met onze reservering.

  Nog een klein positief puntje, de heenreis ging wel goed. Verder wil ik weinig positiefs over dit bedrijf zeggen.

  Zwakke punten
  Niet nakomen afspraken
  Communicatie

Bezoek RoyalParking

Schrijf een review