GoodParking.nl

GoodParking.nl is een jong en recent gestart bedrijf, dat zich richt op goedkoop parkeren in de nabije omgeving van Schiphol. Zij wil zich onderscheiden en heeft daarom gekozen voor Valetparking. GoodParking staat voor gemak, service en vertrouwen.

GoodParking.nl Reviews

  Gewoon geweldig

  Voor het eerst op deze manier geparkeerd (Valet parkeren) en wij willen nooit meer anders. Geen gesleep met koffers geen gedoe pure luxe. Nette chauffeurs,weten waar je auto staat geen overbodige km dus, auto werd schoon gemaakt terug gebracht ivm wij 3 min moesten wachten wat ik geen probleem vond. Chauffeur Robin nog bedankt. Tot de volgende keer als we weer via Schiphol vliegen.

  Sterke punten
  Alles goed geregeld en zeer klant gericht Absolute aanrader.

  Zwakke punten
  Geen

  GoodParking lekker makkelijk

  In verband met bezoeken aan beurzen in het buitenland moet ik regelmatig vliegen. Ook wil ik voor een redelijke prijs parkeren. Via internet bij GoodParking gekomen en dit bevalt prima. Via internet aangemeld en per telefoon bevestigd. Op weg naar Schiphol gemeld dat ik er aan kwam. De auto bij de vertrekhal afgeleverd en na de landing gebeld en de auto stond weer bij de vertrekhal klaar. De koffers werden door GoodParking uit en in de auto gedaan. Omdat ik een zaak heb kreeg ik korting en de rekening opgestuurd. Dit heb ik nu 2 keer gedaan en over 2 weken ga ik weer.

  Sterke punten
  Vriendelijk naar klant en laag in de kosten. Makkelijk af te spreken en goede service!

  Perfect

  In de meivakantie gebruik gemaakt van valet parking. Alles verliep soepel: de auto volgens afspraak afgeleverd bij de vertrekhal en bij terugkomst stond de auto op het afgesproken tijdstip klaar. Prima dus. Volgende keer weer.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review