Ontdek ook het nieuwe parkeren van BijSchipholParkeren.nl: helemaal met eigen auto tot aan de vertrekhal! Wij parkeren uw auto veilig en goedkoop! Als klant van de nieuwe deluxe parkeerservice van Schiphol, rijdt u met uw eigen auto helemaal tot aan de vertrekhal. Door ons unieke concept onderscheiden wij ons van alle andere parkeerservices: Geen tijdsverlies meer en direct inchecken. Geen gezoek meer naar een parkeerplaats of wachten op een shuttlebusje, maar helemaal doorrijden tot de voordeur van Schiphol. Onze chauffeur helpt u met de koffers en parkeert uw auto op ons beveiligde terrein.

Artikelen over BijSchipholParkeren.nl

Bijschipholparkeren nu 7.50 euro korting

Steeds meer reizigers willen het gemak van BijSchipholParkeren.nl ervaren. BijSchipholParkeren.nl merkt dat de boekingen binnen stromen. Wanneer je op Bijschipholparkeren.nl een reservering maakt en de kortingscode gemak gebruikt ontvangt je ?7.50 korting. Deze actie loopt tot en met 31 juli. [...]

BijSchipholParkeren.nl Reviews

 • Na een paar keer met tevredenheid gebruikt te hebben een hele slechte ervaring. Bij het ophalen zat een kras welke er eerst niet zat (auto is en paar maanden oud). Ook was mijn dakhemel dicht en stond de luchtcirculatie compleet uit, beide waren niet zo toen in hem af gaf. De rijtijd stond al op 40 minuten, aangezien ze 8 minuten van het vliegveld zitten leek me er iets niet te kloppen. Bij navraag eerste 3 weken geen enkele reactie, daarna alleen maar smoesjes. Aangezien ik een track and trace in mijn auto heb zitten kon ik makkelijk zien waar mijn auto op welk tijdstip is geweest Joyriding lijkt het geval. Alleen maar lulkoek van BIJSCHIPHOLPARKEREN.NL . Geen enkele oplossing etc. hier geef ik dus nooit mijn auto meer af !!

  Door GreenH op 28 april 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb voor het eerst gebruik gemaakt van de snelle parkeerservice van bijschipholparkeren.nl. Nadat ik een reservering had gemaakt, kreeg ik direct een bevestiging van de reservering, waardoor alles duidelijk was.

  Tijdens het inleveren en het ophalen van de auto, stond de chauffeur al klaar in de bocht op Schiphol. Echt super!

  Voorheen gebruikte wij altijd een bus (shuttle), maar eigenlijk is valet parking veel aangenamer, vooral als je met kinderen reist.

  Tot de volgende keer!

  Gr,

  Michael

  Sterke punten
  Geen wachttijd
  Voor de deur uitstappen
  Je hoeft niet met je koffers te tillen
  Prijs

  Door Michael op 20 mei 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb meerdere keren gebruik gemaakt van Bijschipholparkeren. Elke keer naar tevredenheid, het systeem van inleveren en ophalen werkt prima.
  Echter, de laatste keer kreeg ik mijn auto terug met een flinke kras. Vervolgens bleek dat ze de schadeafhandeling niet op orde hebben. Degene die de auto afleverde maakte een halfbakken aantekening op het contract en zei dat ik contact moest opnemen met het bedrijf. Dit gaf al weinig vertrouwen.
  Het bedrijf gebeld en te horen gekregen dat ik een mailtje moest sturen. Oftewel, afpoeieren die klant... Nu 2 mails en anderhalve week verder en nog geen reactie gehad.

  Dit is de laatste keer dat ik van Bijschipholparkeren gebruik gemaakt heb en ik raad iedereen dan ook af, mede gezien de andere reviews over hun schadeafhandeling, gebruik van ze te maken. Waar ik voorheen vrienden en bekenden dit bedrijf aanraadde, zal ik het nu afraden aan iedereen die het maar horen wil.

  Zwakke punten
  Bij schade geeft niemand thuis...

  Door Kasper op 19 januari 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • 5 maanden van te voren een plek gereserveerd voor P3 bij aankomst vol en doorgestuurd naar P4 en daar 30 min. staan wachten voor de bus want de eerste bus zat zo vol dat we er niet meer bij konden dus nooit meer.

  Door m.ruizendaal op 30 juli 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review