Terugbetaling

Beste,
Ik heb drie weken geleden mijn reservatie voor ds parking geannuleerd vanwege Corona, ik kreeg bericht dat het wordt terugbetaald. Reservatie nr is AL 3796684. Kan u dit even nakijken

Bezoek Allopark Charleroi Reviews over Allopark Charleroi

3 reacties

ALLOPARK is een platform, waar diverse plaatsen in beheer worden uitgebaat door zelfstandige, van zodra je de parking gebruikt krijgen de uitbater het geld van ALLOPARK.
No show geld is voor ALLOPARK.
Met de Corona maatregel is de luchthaven van Charleroi en de parking gesloten.
Ik heb gereserveerd en betaald op voorhand.
De parkingwachter zeggen de terugbetaling terug te vragen aan ALLOPARK en niet aan de gereseveerde parking, want deze is niet eigendom van ALLOPARK. Zij werken met zelfstandige medewerkers.
ALLOPARK zijn afzetters, de zelfstandige proberen hun best te doen maar zijn afhankelijk van ALLOPARK, zij beheren de administratie. Je moet de website bekijken hoeveel kleine parkingsplaatsen onder hun beheer staan.
Dit zijn pure maffia praktijken, betaal liever iets meer op een ander dan dan bij de ALLOPARK platform te boeken.
Je moet op voorhand betalen zo zijn ze zeker van het geld. Er bestaan parking waar je gewoon reserveer en pas betaald bij aankomst. Wel als je belet bent even te melden dat de reservering niet doorgaat, dit is het minste.
PARK&Fly is er één zo.
Dus goede raad blijf weg van het platform ALLOPARK.

Oplichters!!! Geboekt en betaald, de avond voor ons vertrek wordt onze parking geanuleerd! Zomaar, zonder uitleg! Nu begrijp ik waarom..oplichters!!!
Nu, 1 maand later, nog steeds geen terug betaling ontvangen.

Ik heb enkele jaren geleden met Corona mijn vliegtuigreis moeten afzeggen en gelukkig Had ik bij allopark een annulatieverzekering genomen. Geen probleem ze zouden mijn geld terugbetalen. De communicatie verliep via FaceTime. Er gebeurde natuurlijk geen terugbetaling. Via [email protected] is mijn zaak ter harte genomen, je moet weten dat allopark zijn zetel in Luxemburg heeft waardoor de Belgische ombudsdienst niets kan doen maar zij hebben mij doorverwezen naar de Europese ombudsdienst. Alles is terugbetaald dus volhouden is de boodschap.

Bezoek Allopark Charleroi Reviews over Allopark Charleroi

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Allopark Charleroi
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden