Allopark Charleroi

Allopark is een vergelijkend platform dat aan internetgebruikers een selectie van parkings voorstelt gebaseerd op de nabijheid van luchthavens, havens en stations.

Allopark Charleroi Reviews

  In orde.

  Impulsief parking geboekt voor een korte citytrip op deze goedkope parkingaanbieder. Had per abuis verkeerde datum geboekt en kwam bij het zoeken van een oplossing heel wat slechte recensies tegen en hield m'n hard al vast dat ik mijn geld kwijt zou zijn. Na een correct nummer gevonden te hebben voor de exacte parking waarop ik geboekt had (Charleroi Low Cost Parking) werd ik snel en correct geholpen. Zonder meerkost heb ik de datum mogen wijzigen. Bij aankomst vroeg in de ochtend had ik binnen de 5 minuten een shuttle en ook bij terugkeer had ik na een belletje binnen de 5 minuten een shuttle terug.

  Sterke punten
  Goedkoop Service

  Zwakke punten
  Moeilijk te vinden (afhankelijk van welke parking natuurlijk) Talen. niet alle chauffeurs of bellers spreken Nederlands of Engels. Online is het soms even zoeken naar de juiste contactgegevens.

  Allopark Charleroi Parking

  Zeer goede service vanuit Allopark toen ik van de luchthaven van Charleroi reisde.

  Sterke punten
  geen sterke punt

  Service

  Zeer slechte service. Kom je aan op het vliegveld, bel je ze komen ze met 1 bus die stoppen ze vol en rijden op en neer sta je daar in de kou. Telefonisch slecht bereikbaar 1 keer maar nooit weer dat ik hier parkeer.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer slechte service

Bezoek Allopark Charleroi

Schrijf je eigen review