Quick Parking Charleroi - 27 Reviews

Last updated: 4 juni 2019
Quick Parking Charleroi Logo

3.6% aanbevolen, 27 Reviews

  1. Quick Parking Charleroi
  2. Quick Parking Charleroi Reviews
  3. Schrijf ook een review over Quick Parking Charleroi

Quick Parking Charleroi

Goedkoop Parkeren Charleroi - Quick Parking Charleroi

Goedkoop lang parkeren bij luchthaven Charleroi doet u bij Quick Parking Charleroi. Beveiligd terrein, 2 km van de terminal. In 5 min op de airport met gratis shuttle.

Quick Parking Charleroi Details

Hits: 462

URL: https://www.airportcharleroiparking.be/

Categorieën: Parkeren bij Charleroi

Reviews: 27


Quick Parking Charleroi reviews (27):

Quick Parking Charleroi - Ongelofelijk dat dit nog kan!!

0

Review:
NOOIT meer!! Een parking in the middle of nowhere. 20 minuten van de luchthaven. Chauffeurs die roekeloos rijden en erg onvriendelijk zijn. Je moet ook wel even geduld hebben tot het busje er is en als je er dan op zit laten ze je nog wachten en de chauffeur is spoorloos.
Bij de terugkomst hadden we gebeld om te zeggen dat we geland waren en 2 reservaties hadden. We gaan ervan uit als we reserveren dat ze de vlucht volgen en de landingstijd weten en ook met hoeveel je gereserveerd hebt.
Het busje was er zeer snel, in tegenstelling wat we eerst meegemaakt hadden, maar... een dame met 3 kindjes kon er niet op, de chauffeur vroeg wie heeft er niet gebeld, niemand natuurlijk, toch de dame met 3 kindjes meegenomen. en dan de dolle rit naar de parking, echt erg!!
Bij vertrek wilden we (met 2 verschillende wagens) onze barcode scannen bleek dat niet te werken, waarop de chauffeur afkwam en ons van alles en nog wat verweet in het frans dat we niet betaald hadden, en ik mocht me niet opwinden, maar ja als je met 2 zeker betaald hebt, kreeg zelfs de kans niet om het tonen op mijn app, hij heeft dan toch de barriere open gedaan en zei nog de factuur volgt!
Awel stuur ze maar, triestige firma, dat dit nog kan en mag bestaan!
Parking is zo goed als onbewaakt, ons zien ze nooit meer terug

Zwakke punten:
te veel!

Sophie beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - Nachtelijke dollemansrit

0

Review:
Als extra service hadden wij via de TuiFly website een parkeerplaats geboekt bij Quickparking in de veronderstelling dat dit conform het kwaliteitsniveau is dat bij Tui past. Helaas bleek dit niet zo te zijn. De parkeerplaats ligt erg ver van het vliegveld van Charleroi vandaan. Het is zeker 25 minuten rijden. Het terrein was een oud bedrijfsterrein met een bouwvallige loods, een paar betonplaten, veel grind (lastig voor je kofferwieltjes!), een simpele afrastering en zeer gebrekkige faciliteiten voor wachtende klanten (een kleine overkapping en 2 dixie toiletten). Wij vroegen ons af of het terrein überhaupt wel bewaakt was. Het lag erg afgelegen in een vrij armoedige buurt. Geen fijn gevoel. Qua service viel het ons ook tegen. De chauffeur geeft niet aan wanneer hij denkt te vertrekken, hij nam zijn hond mee op de passagiersstoel, en hij sprak alleen Frans. Dit laatste was extra vervelend toen wij vanuit Toulon wilden doorgeven dat onze vlucht 1,5 uur vertraging had. We zouden pas 's nachts rond half 1 landen. Toch fijn om te weten dat de taxi dan nog wel voor je klaar staat, zeker als je met 2 doodvermoeide kinderen reist. Ons gesprek verliep zeer stroef en we hielden er geen goed gevoel aan over. Eenmaal geland in Charleroi direct weer contact opgenomen, maar gedurende 5 minuten nam de chauffeur niet op. Waarschijnlijk zat hij net zijn bestelde friet op te eten. Uiteindelijk contact en toen moesten we nog 25 minuten buiten op de parkeerplaats wachten. Moesten zelf weer de koffers in de taxi zetten. Geen hulp. De chauffeur heeft nauwelijks boe of bah gezegd. Op het dashboard lag een open zak friet. Het dakraam stond open (koud 's nachts!) en hij had keiharde techno muziek aan. De chauffeur reed als een dolle door de nacht. Echt niet normaal. We stapten vol (angst)adrenaline uit, waren blij dat we heelhuids op de parkeerplaats aankwamen en dat de auto er nog stond zonder schade. Kortom; nooit meer Quickparking voor ons. We raden het iedereen af!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
chauffeurs spreken alleen Frans;
snel in elkaar geflanst parkeerterrein op oud, rommelig bedrijfsterrein in armoedige buurt;
geen hulpvaardige chauffeurs;
kamikaze piloten op de weg 's nachts;
slechte wachtlocaties voor klanten op het parkeerterrein, en ook op het vliegveld.

Rian beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - Alles behalve Quick

0

Review:
Je moet ruim de tijd nemen om van de parking op de airport te komen, de chauffeur laat je gerust in zn bus langs de kant van de weg staan om nog andere dingen te gaan regelen. Ook bij aankomst terug op de airport, word er gevraagt te bellen maar na 10 pogingen en in samenwerking met meerdere andere wachtende hadden we nog steeds niemand gesproken. Klantenservice gooit de hoorn erop, en de chauffeur die je denkt te bellen is of in gesprek of gaat eindeloos over. Na 1.5 uur buiten in de kou te staan wachten werd er opgenomen en gezegt dat er over 20 min iemand zou komen. ruim 30 man in een busje voor 15, niet ok!! Ook bij het verlaten van de parking heb ik een aantal paden geprobeerd om er weg te komen aangezien er geen route is maar wel een hoop betonblokken die paden afzetten. Bij het uitrijden werkte mijn code wel dus zijn er met mijn code 3 auto's mee uitgereden omdat die van hen niet werkte en er was niemand om te helpen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
ophalen wegbrengen bereikbaarheid en verlaten van de parking

a.d.r. beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - Vlucht gemist dankzij quick parking

0

Review:
21 april hadden wij gereserveerd en aangegeven dat wij er om 5u zouden zijn. Onze vlucht ging om 7u. 450u waren wij aanwezig tot er na een ruim een uur een shuttle kwam. 1 shuttle voor meer dan 40 personen. De meneer in het kantoortje deelde ons mede dat het niet zijn probleem was.
Dat klopt het was ons probleem dat wij niet meer met onze vlucht mee Konden en dus nieuwe tickets hebben moeten kopen.
Wanneer je hier een klacht over indient krijg je geen antwoord en ook op de chat is blijkbaar nooit iemand aanwezig.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Personeel

Quick Parking Charleroi - Stress voor je vertrekt

0

Review:
aangekomen om 5u en 45 minuten stonden wij nog de wachten in een onbemande bus sleutel in contact. Om 5u25 zat de chauffeur zijn shift er blijkbaar op en vertrok. Verschillende mensen en wijzelf hebben gebeld maar bleek dat de telefoon in het bureeltje aan de ingang onophoudelijk lag te bellen en daar was niemand. 3 personen en wij zijn halsoverkop vertrokken met onze eigen wagen en haalden zeer nipt het vliegtuig. Terugbetaling gevraagd maar dit wordt afgewimpeld met een antwoord dat je 2 à 3 uur voor je vertrek moet aanwezig zijn op de parking. Dat er beloofd wordt dat er om de 15 minuten een shuttle vertrekt zijn ze dan vergeten.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Zie review

VandenBoss beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - Nooit meer!

0

Review:
Schandalig! Bij vertrek gefrustreerde chauffeur die iedereen uitkafferde. De man was knettergek. Bij retour bijna 1u30u moeten wachten voor pick up. Nooit meer!!! In BRU waren we altijd tevreden hier was het heel wat anders. Auto stond ook voortdurend onbewaakt. Er zijn maar 2 pers ter plaatse die heen en weer pendelen.

Vanessa Pe beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - af te raden parking

0

Review:
bij het brengen van de wagen moet je gemakkelijk een uur wachten voor je naar de luchthaven gebracht wordt. Bijna onze vlucht gemist hierdoor. Er is gelukkig een klein afdakje aanwezig waar je beschut van de regen kan wachten. De kou moet je er maar bijnemen en hopen dat er niet teveel volk moet bijkomen of reeds al staat.
Toen wij onze wagen terug gingen ophalen was er niemand bereikbaar op het gsm nr. Op goed geluk zijn wij dan maar naar de uitgang gewandeld. Daar stond een shuttle busje maar daarop stond vermeld Quick parking Zaventem. Dan maar gaan vragen en idd dit was voor Charleroi
Na opnieuw een half uur wachten in dit busje ( het busje moest vol zijn ) vertrokken wij voor een "HELSE" rit.
De bestuurder vondt het niet nodig om zijn gordel vast te klikken waardoor wij zeker 10 minuten naar het biepje moesten luisteren van het alarm van zijn gordel. Dan heeft hij hem al rijdend achterhem doorgetrokken en vastgeklikt.
Tegen hoge snelheid is mijnheer dan beginnen met bellen.
Om vervolgens nog even snel door het rode licht te rijden.
Na onze dolle rit wou ik de bestuurder aanspreken over zijn rijgedrag maar hij was nergens meer te bespeuren.

Sterke punten:
goedkoop

Zwakke punten:
- Slechte parking met veel gaten in het wegdek
- lange wachttijd voor de shuttle service
- Slechte chauffeurs ( cowboys op de weg )
- Onvriendelijke bestuurder
- Ver van de luchthaven
- niemand spreekt of begrijpt Nederlands

karin beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - Schandalig! Absoluut te vermijden deze "bevei

0

Review:
Ik kende één ster toe, omdat 0 sterren niet mogelijk is. Deze "beveiligde" parking is absoluut te vermijden!!!!!!!!! Bij terugkeer van vakantie (11/01/2019 om 0:30) bleken mijn beide nummerplaten gestolen! De diefstal werd reeds op 9/01/2019 vastgesteld door de lokale politie, maar niemand die mij op de hoogte heeft gebracht. Quick parking zou nochtans over mijn gegevens moeten beschikken. Geen enkele verontschuldigingen noch een hulpvaardige hand van het aanwezige personeel die nacht. Mijn vrouw en ik hebben zelf ons plan moeten trekken en dat met twee doodvermoeide kleuters op de achterbank. Op het lokale politiekantoor werd mij laconiek gemeld door de hulpvaardige agenten dat er ook in andere auto's werd ingebroken. Absoluut te vermijden!!!!!

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Alles.

Maes beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - Schandalig slecht! Nooit meer!

0

Review:
Langer dan 1 uur moeten wachten, samen met mensen die er al 1 uur langer stonden te wachten omdat ze bij de vorige shuttle maar 3plaatsen hadden en de mensen waren met 4! Heel onbeleefd, heel bruuske chauffeur! De chauffeur lachen ons vierkantig uit! Schandalige slechte onbetrouwbare parking! Nooit meer! Veel te ver van de luchthaven!

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
ALLES IS SLECHT ZOWEL DE PARKING ALS DE SERVICE

Rombaut To beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - Niet prettig behandeld door personeel Quick Parkin

0

Review:
Bij aankomst ook lange tijd moeten wachten voor we eindelijk opgehaald werden. Ik kreeg een preek van de chauffeur, dat het onze eigen schuld was dat we gestresst waren door de tijdsdruk. Hij ging echt niet eerder op weg naar het vliegveld voor ons. Hadden we er maar 3 uur van moeten zijn. Dat was nu juist het probleem: er waren calamiteiten geweest onderweg. Deze opmerking had nog gekund, als er op de terugweg niet nog een veel onbeschoftere chauffeur was geweest. Er kwam 1 busje voor 21 wachtenden. Dat paste natuurlijk niet. Toen ik vroeg of hij kon bellen voor een tweede busje kreeg ik als antwoord: je hebt toch zeker zelf een telefoon?! Dat klopt en daarmee had ik hem gebeld met het verzoek ons op te halen. Uiteindelijk mochten we staande mee in het busje, terwijl de chauffeur onverantwoord hard reed en nergens rekening mee hield. Dit was eens maar nooit meer bij Quick Parking.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onbeschoft personeel dat onverantwoord rijgedrag heeft
Verlaten parkeerplaats, zonder toilet.
Geen mensen aanwezig op parking, aan wie je je vragen kunt stellen.
Personeel onverstaanbaar aan telefoon. Blijven stug Frans spreken, ook al probeer je Engels met hen te spreken.

T. Klaseboer beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Quick Parking Charleroi

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Quick Parking Charleroi aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Quick Parking Charleroi aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Quick Parking Charleroi


Andere websites in de categorie 'Parkeren bij Charleroi'

Home » Parkeren bij Charleroi » Quick Parking Charleroi