Quick Parking Charleroi - 17 Reviews

Last updated: 28 oktober 2018
Quick Parking Charleroi Logo

5.3% aanbevolen, 17 Reviews

  1. Quick Parking Charleroi
  2. Quick Parking Charleroi Reviews
  3. Schrijf ook een review over Quick Parking Charleroi

Quick Parking Charleroi

Goedkoop Parkeren Charleroi - Quick Parking Charleroi

Goedkoop lang parkeren bij luchthaven Charleroi doet u bij Quick Parking Charleroi. Beveiligd terrein, 2 km van de terminal. In 5 min op de airport met gratis shuttle.

Quick Parking Charleroi Details

Hits: 222

URL: https://www.airportcharleroiparking.be/

Categorieën: Parkeren bij Charleroi

Reviews: 17


Quick Parking Charleroi reviews (17):

Quick Parking Charleroi - Drama

0

Review:
Zo jammer dat ik niet eerst de reviews had gelezen. Je zoekt een goedkope parking en dan kom je hier uit... bellen, erg lang wachten (anderen zijn alsnog met eigen auto naar het vliegveld gereden) en zeer onvriendelijk personeel. Scheuren als een dolle, bellen continu onderweg en rijden onverantwoord hard. Triest slecht! Iemand zou deze firma een verbod moeten opleggen!

Sterke punten:
Echt 0

Zwakke punten:
Slechter dan dit kan écht niet!

Raymond beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - AutoInbraak

0

Review:
Na een reis van een week , kwamen we terug, onze auto was de raam ingeslagen, het stuur eruit gestolen. Er is hier geen bewaking, wij gaan hier NOOIT meer naartoe, en als u verstandig bent , blijf daar weg. 😡🤮🙏🏻🤮👎Bij het regelen van de verzekering, hebben we hier 5 uur rond moeten hangen, GEEN KOFFIE GEEN ETEN GEENNFATSOENLIJK TOILET, EEN ARMOEDIGE BENDE IS HET

Sterke punten:
0 nada niets nothing

Zwakke punten:
Alles is zwak

Eugene beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - NOOIT MEER

0

Review:
Door lange wachttijd bijna vlucht gemist. Uiteindelijk zelf moeten rijden en parkeren op luchthaven zelf om vluchgniet te missen.
SCHANDALIG.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zie review

Yves beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - Doe het niet

0

Review:
Allereerst ligt deze parkeerplaats zo een 20 minuten verder dan vliegveld Charleroi . Parkeren gaat moeizaam op slechte parkeerplaatsen waar schade op uw banden kan ontstaan.
Na veel gedoe en 20 minuten later weer 20 minuten met het busje terug naar het vliegveld. Dat is dus al ruim 2 uur aan verloren tijd, echter dat is als alles goed gaat. Helaas bij terugkomst van onze reis meer dan 2 uur moeten wachten (snachts) voordat we mee konden en dit onder slechte communicatie waarbij soms de telefoon er gewoon weer opgegooid wordt als je nog aan het praten bent!

Sterke punten:
Géén

Zwakke punten:
Zie mijn verhaal, gewoon een waardeloos bedrijf waar een ieder voor gewaarschuwd moet worden alvorens mensen willen boeken zodat dit bedrijf gebooicot wordt.

Marc Herma beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - ZEER SLECHT

0

Review:
Bij vertrek half uur moeten wachten voordat de bus ging rijden. Bij terugreis mensen meer dan een uur moeten wachten. Wij zelf half uur. Hierdoor werd er geduwd en getrokken om als eerste in het busje te komen. We moesten bij elkaar op de schoot gaan zitten en er zaten/stonden mensen in het gangpad. Onverantwoord. Ligging is 30 minuten rijden vanaf het vliegveld.

NOOIT MEER.

Sterke punten:
zou het niet weten!

Zwakke punten:
alles!

Carla Hoen beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - Een SCHANDE

1

Review:
Nog nooit zoiets meegemaakt!!!
Bij afhalen meer dan 1uur moeten wachten!!
Telkens aan telefoon zeiden ze nog 5min. Bij aankomst waren ze met 2busjes die in totaal een 15mensen samen mochten vervoeren maar er stond meer dan 40man te Wachten. Uiteindelijk zijn ze erin geslaagd iedereen er in te stompen op elkaar. Oudere mensen die moesten rechtstaan, kinderen en baby’s die in het ijskoude moesten wachten om daarna mee op een hoop gegooid te worden. Een baan waar je 90 mocht vlogen we zeker over tegen 140/u dit terwijl er zoveel mensen moesten rechtstaan van baby tot bejaarde. Een schande is t! Zeker geen euro waard!! Ga hier NOOIT of NOOIT naartoe! Er zijn 20 verschillende maatschappijen. Deze haalt zelfs geen enkele positieve revieuw. Ook deze rit is doorgegeven aan politie met foto’s en nummerplaat.

Sterke punten:
Geen enkel

Zwakke punten:
Alles wat je kan inbeelden

Steffi beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - Waardeloos en alles behalve quick

0

Review:
Zowel in gaan als terugkomen waardeloos. Bij terugkomt meer dan 1 uur op shuttle gewacht in de regen. Bij vertrek 50 min en bijna vlucht gemist. Rit duurt niet 25 maar 35 minuten zoals aanngegeven. Parking erg ver van vliegveld.
Rotservice en alles behalve quick. Vermijd ten alle kosten deze parking.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Extreem te laat
Geen nederlands spreken
Ver.
Traag
Geen uitleg
Niet vriendelijk

willem van beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - Quick Parking Charleroi - rampzalige service

1

Review:
1 busje beschikbaar voor +/- 15 personen en er staan 50 personen te wachten. Dus onmogelijk om op tijd op de luchthaven te geraken en geen enkele informatie of hulp van persenool te verkrijgen. Om vlucht niet te missen hebben de meeste hun eigen wagen genomen en een parking genomen naast de luchthaven. Met als gevolg 2 parkings betaald.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Philip beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - Rotservice

0

Review:
Op 08/09 plaats geboekt om 03u. Chauffeur (was alleen) wilde pas rijden als busje vol zat. Dit gebeurde dan om 4u50 (!!!). Onze vlucht was om 5u50. Met als gevolg dat we ons haastten en m'n vrouw ten val kwam. Hierbij brak ze haar bovenarm op 3 plaatsen, reis voorbij !! Auto zelfde dag terug opgehaald, na ziekenhuisbezoek, zou m'n geld terugkrijgen van resterende dagen maar nog geen euro gezien....

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Zeer SLECHTE service, NOOIT gebruiken !!!!!

Hans beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Quick Parking Charleroi - rampzalige service

1

Review:
Bij het toekomen was er niemand aanwezig...na 15 minuten wachten dan maar zelf de wagen een plaats gegeven. Ondertussen stond er al een hele groep te wachten zonder enig nieuws. Ik heb mensen terug in de wagen zien stappen om naar de luchthaven te rijden, omdat ze anders hun vlucht zouden missen. Na bijna een uur wachten (sommigen stonder er al heel stuk langer), kwam een busje aangevlogen. De reizigers moisten zelf baggage busje plaatsen, terwijl de chauffeur zich ergens bezig hield. Busje was ook veel te klein. Een tiental mensen moesten blijven rechtstaan, en de chauffeur lachte alles wat weg. Daarne als een razende gek door het verkeer naar de luchthaven, en durfde dan nog fooi vragen voor de service. De terugrit was toen nog arroganter. Na een uur wachten, toch een busje die de reizigers oppikte. Sommigen al redelijk geirriteerd door het late uur en lange wachttijd.En als ze de chauffeur aanspraken hoelang ze al wel niet aan het wachten waren, legde hij het busje doodleuk stil op de parking om wat te dreigen dat zomaar kan stoppen en ons uit zijn busje kan zetten. Hier waren zelfs 2 chauffeurs, en opnieuw werd op geen enkel moment geholpen de bagae in de bus te krijgen. Stonden er gewoon op te kijken en te lachen. Dus, ik hoop dat deze reviews (ben blijkbaar niet alleen) veel gelezen word zodat mensen aan andere parking kiezen, want we begonnen onze reis met stress... en na een deugdoende vakantie kregen we binnen het uur opnieuw stress. Enkel alleen door de servive van (not) Quickparking.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
teveel om op te noemen

de wilde e beveelt Quick Parking Charleroi NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Quick Parking Charleroi

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Quick Parking Charleroi aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Quick Parking Charleroi aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Quick Parking Charleroi


Andere websites in de categorie 'Parkeren bij Charleroi'

Home » Parkeren bij Charleroi » Quick Parking Charleroi