Reviews van deze auteur

joyriding

Review over CentralParking

Op 17 juni 2015 om 05.15 uur zijn de sleutels van de auto afgegeven met de constatering dat het een geheel schadevrije auto betrof met een KM stand van 58.799 KM .Enige opmerking was dat de auto diende te worden gewassen. Voor beide zaken is door de chauffeur getekend.

Op 24 juni 2015 is de auto om 15.15 uur weer voorgereden waarbij is geconstateerd dat deze op 4 plaatsen lakschade had opgelopen. Tevens zijn beide voorvelgen beschadigd.
De kilometerstand was bij teruglevering 60.424 KM.
In totaal is er in week tijd 1.625 KM mee gereden.

Gesproken met Azdin op schiphol , deze ontkende in eerste instantie omdat de auto op beveiligd terrein zou hebben gestaan. Met enige terughoudendheid is mede geconstateerd de KM stand en de schades.
Wat wij diende te doen is telefonisch kontakt opnemen en dit via een mail te melden. Hij zou dit intern gaan bespreken waarna wij zeker zouden worden teruggebeld.
Ook geconstateerd dat de wasbeurt van de auto slecht was uitgevoerd, zat nog vol vlekken en strepen.
Bij thuiskomst op 25 juni mail verzonden waar echter in totaal niet op wordt gereageerd. Gebeld en vernomen dat betreffende medewerker zojuist op vakantie was vertrokken. Gevraagd naar een andere medewerker en moest vernemen dat ik zou worden terug gebeld. Daar ik niets vernam nog tweemaal gebeld waarbij men mij bij het laatste gesprek op een onbeschofte manier antwoorde "mijnheer bla,bla,bla,bla, ik heb u al verteld dat u wordt terug gebeld, goedemiddag".
Getracht een riview te schrijven op hun site omdat ik daarop zeer lovende riviews had gevonden. Dit bleek niet mogelijk te zijn. Zij plaatsen deze riviews zelf en zijn door hun zelf verzonnen met hele simpele reakties.
Blijkt nu dat het bedrijf zeer misleidend te werk gaat en de opdracht nalatig uitvoert.
Ook blijkt dat er joyriding is gepleegd. Alle verantwoordelijkheid wordt ontlopen.

Ik zou iedereen met klem dit bedrijf willen ontraden omdat zichtbaar is dat men hier met oplichting te maken heeft. Ook is het onbegrijpelijk dat dit bedrijf door eeen aantal andere bedrijven wordt aanbevolen zoals door de KLM en D-tours.

Sterke punten
geen enkele

Zwakke punten
vele maar voornaamste oplichting en joyriding

reacties: