Parkeren bij Vliegvelden vergelijken met Parkos Vergelijk alle parkeerprijzen bij 9 verschillende luchthavens, lees beoordelingen en boek direct simpel met Parkos. Zo gaat u met een onstpannen op reis.

Parkos Reviews

  Très mauvaise expérience

  Une très mauvaise expérience. Au départ, ils ont fait une file des voitures des clients pour les conduire à un autre emplacement. Une perte de temps imprévu et inimaginable pour un voyageur.
  À l'arrivée, impossible de contacter le chauffeur ni laisser un message car la boîte vocale était pleine. Après 30 minutes nous avons trouvé le véhicule de Parkos par hasard. Il nous a déposés au parking et est parti en nous abandonnant derrière la barrière. 20 minutes plus tard un autre chauffeur est arrivé et nous a ouvert la barrière. Nous n'avions jamais eu une si mauvaise expérience avec les parkings de Charleroi Airport. En tout cas c'était la première et la dernière fois avec Parkos qui est à déconseiller.

  Sterke punten
  Rien.

  Zwakke punten
  Indiscipline, perte de temps, manque de respect.

  Zeer slechte ervaring

  Zeer slechte ervaring met Parkos!
  Mijn reservering is niet doorgegeven aan de parkeerplaats. Hierdoor kon ik mijn auto niet op de door mijn gereserveerde plek parkeren. Voor het 4 dubbele aan parkeerkosten noodgedwongen op het vliegveld moeten parkeren. Parkos schuift het af op de parkeerbeheerder, terwijl duidelijk is dat Parkos nooit heeft laten weten dat ik daar een reservering heb. Ze willen ook niet delen in de extra parkeerkosten. Wees gewaarschuwd!!

  Slecht slecht slecht

  Vorig jaar april hebben we de auto geparkeerd bij Park 'Ami via Parkos en bij terugkomst van onze reis zat er een kras van voor naar achter op. Het bedrijf ontkende aansprakelijkheid en de beste meneer vond het nodig om mij en mijn gezin zelfs te bedreigen. Het werd zo erg dat de politie er zelfs bij moest komen. Uiteindelijk erkende het bedrijf onder druk van de politie aansprakelijkheid en zou het de schade vergoeden mits we geen slechte review zouden plaatsen. Nu een jaar later willen ze nog steeds niets vergoeden.
  Slecht bedrijf waarbinnen onfatsoenlijk wordt omgegaan met andermans spullen en klanten. Ook Parkos zou hiervoor verantwoordelijkheid moeten nemen, maar als ik hun voorwaarden lees, heb ik het idee dat ze daar sowieso niet aan doen.
  Conclusie en advies aan iedereen: parkeer hier niet en kies niet voor Parkos.

  Sterke punten
  Snel geld verdienen

  Zwakke punten
  Er niet voor willen werken

  Oplichters en zéér agressief

  Bij aankomst rekenen ze nog eens extra 4,00€ voor parking heen/terug
  Bij terugkomst was mijn vliegtuig té laat.
  Aangekomen 00:30
  Bij de parking van Charleroi heb ik gebeld om te vragen of ze langs wilden komen.
  Hun antwoord was sorry u moet een taxi nemen tot bij ons (5km) want ze hadden geen chauffeurs meer...
  Na 30min zoeken achter een taxi ben ik aangekomen +18,00€
  Toen ik bij hun aankwam heb ik mijn beklag gedaan ze intimideren mij en voelde me bedreigd....
  Dez ervaring wil ik met jullie delen omdat parkos Charleroi bende oplichters zijn...

  Sterke punten
  Meer geld vragen

  Zwakke punten
  Agressiev als je hun opmerkingen geeft
  Een waakhonden bij aankomst zéér intimiderend....

  Parkos erg slecht

  De chauffeur was te laat bij het ophalen en bij het terugbrengen. We hebben bijna een uur staan wachten. En mijn land rover defender had veel meer kilometers gereden dan ik had verwacht voor een ritje van Schiphol naar Nieuw-Vennep en terug.
  Toen ik thuis kwam en ging inparkeren hoorde ik een vreemde tik in de wielen. Het was erg laat en ik wilde slapen dus ik gaf er geen aandacht aan. De volgende dag werd het geluid alleen maar luider en ben ik goed gaan zoeken en wat bleek nu. De chauffeur van Parkos heeft het differentieel vast gezet waardoor mijn wielen niet vrij konden draaien. Al met al ben ik erg ontevreden en zal parkos niet aanbevelen.

  Sterke punten
  Website werkt goed

  Zwakke punten
  Slechte chauffeurs

Bezoek Parkos

Schrijf je eigen review