Eindhoven Airport Parking, veilig parkeren op nog geen 100 meter van de aankomst/vertrekhal! Bij Eindhoven Airport Parking hoeft u niet meer ver te lopen met zware koffers. Vanaf ?5,- per dag kunt u voor lange of korte tijd parkeren.

EindhovenAirportParking.nl Reviews

 • Voor een vliegvakantie in de drukke Mei vakantie van te voren via internet parkeren op P8 geboekt; want alles zat zogenaamd vol op p1 t/m 5 volgens de officiële site. De boeking via Internet werkt prima, echter : bij aankomst bleek de helft ( ! )van P1 t/m P3 leeg te staan ! De busrit heen vanaf P8 naar de terminal ( elke 15 min.) verliep prima ( de 5 uur vertraging met Ryanair gaan we hier niet op in). Na de voorspoedige terugvlucht stonden we echter met een grote groep 45 minuten in de kou te wachten op de bus naar P8. Aangezien er na 17.00 geen telefonisch contact mogelijk was met de centrale (hoop dat er nooit een echte calamiteit plaatsvindt ) bleef het al die tijd onduidelijk of de bus zou komen (die elke 15 min zou vertrekken). Geen enkele communicatie en en geen enkel excuus.

  Voor diegene die nog van dit vliegveld gebruik willen maken vergeet die idiote sites en rij naar het vliegveld. Parkeerplek zat. ( Nb: wij vliegen hier nooit meer vandaan) .

  Sterke punten
  Onbekend: het lijkt ideaal, een klein vliegveld, heb echter nog nooit er zo lang overgedaan om van een terminal naar een vliegtuig te komen die ook vertrok en na de terugvlucht bij mijn te komen. Gewoon naar Schiphol: als er wat aan de hand is, staat daar dag en nacht personeel voor je klaar.

  Zwakke punten
  na 18.00 uitgestorven ! geen service desk open, alle horeca en winkels dicht. Daar je sta je dan op een verlaten vliegveld en je probeert thuis te komen

  Door R Bouwmeeste op 4 mei 2014 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Alles verliep prima maar ze hebben een misleiding advertentie.....VANAF €5 per dag in NIET JIUST....als je 5 dagen de auto parkeert dan betaal je € 30, 6 dagen €35 dus jullie zouden jullie bord/reclame veranderen!! niet vanaf ..???.maar.... TOT €5 per dag!!

  Door Bart op 22 december 2013 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Een uur en 5 minuten kost maar liefst € 8,- Per uur afrekenen riekt naar oplichting!

  Zwakke punten
  Een uur en 5 minuten kost maar liefst € 8,- Per uur afrekenen riekt naar oplichting!

  Door Fred op 7 september 2013 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Vorige maand gebruikt gemaakt van deze parkeerplaats en het is ons zeer goed bevallen! Het is de dichtstbijzijnde parking (maar ongeveer 70 meter lopen) en ook een van de goedkoopste. We werden vriendelijk ontvangen door de fam. Kapteijns.

  Door Willem op 28 juni 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Beste lezer,

  kort parkeren is erg duur wanneer je net als ik 2uur en 5 minuten gebruik heb gemaakt van deze mogelijkheid.
  Het koste mij € 12,-- 3 X het uurtarief van € 4,--
  Dit vind ik niet correct, het lijkt hier te gaan om financieel gewin over de hoofden van uw bezoekers.
  Graag een reactie.

  M.W.

  Sterke punten
  Nette uitstraling

  Zwakke punten
  Prijs kort parkeren, men wordt per uur afgerekend en niet per minuut of korte periode.

  Door Martin Wijng op 2 mei 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek EindhovenAirportParking.nl

Schrijf je eigen review