Drugskoeriers?

Onze auto bleek na ontvangst krassen en deuken te hebben. Kentekenplaat ontbrak. Ook vonden we etensresten, lege bierviltjes, condooms en witte wikkels waarin hard drugs heeft gezeten. Het lijkt erop dat onze auto door drugskoeriers en onderwereldfiguren is gebruikt. Verhaal halen lukte niet. Zeer intimiderende figuren. Mijn man werd uitgemaakt voor vieze homo door de telefoon. Onze auto had wel in beslaggenomen kunnen zijn bij controle. En je goede naam door het slijk gehaald waar je de rest van je leven niet vanaf komt. En ze steken gewoon hun middelvinger op naar je.

Deze criminelen komen iedere keer onder een andere naam weer terug. Als strontvliegen op vuiligheid. Doe dus geen zaken met dit soort kakkerlakken. Kies gewoon de service van Schiphol zelf of neem de trein. Wijzelf nemen voortaan een shuttle dienst die voor een redelijk bedrag je in heel Nederland ophalen en thuisbrengen.

Figuren die dit soort criminele praktijken erop nahouden zouden door een vuilniswagen overreden mogen worden. Liegen en bedriegen en schijt hebben aan alles en iedereen. En een hele grote bek.
Niet mee in zee gaan. Vullis. Lager bestaat niet. Dat wij onze sleutel aan die randdebielen hebben gegeven. Ik schaam me kapot.

Onthou die naam en Google 'm vooral.

Sterke punten
Bedriegen en oplichten. Schijt hebben aan alles en iedereen.

Zwakke punten
Totaal gebrek aan eerlijkheid.
Het zijn criminelen en drugskoeriers. Smeerlappen.

Bezoek Qube Parking Reviews over Qube Parking

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Qube Parking
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden